• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herbalife güvenilirmi kullananlar varmi?

E tamam siz nasil paylasiyosaniz bnde ayni sekilde paylasiyorum 1 paket 1 ay bike gitmiyorken 200 200 nasil odenir ki omur boyu en gzeli saglkli beslen herbalife icip herseyden mahrum kalana kadar az ye yedigine ictigine dikkat et yeter......
Hicbirşeden mahrum değilim istediğim herseyi belirli miktarda yiyebiliyorum ayrıca hastanelere ilaçlara para vermekten sağlık bulduğum bir ürüne niye vermiyim

K.bakmayinda kimse her ay 200 300 tl ilac parasi vermiyor bu 1 o paraya daha saglikli yiyecekler alinabilir kuruyemisine va4incaya kadar bu 2 ayrica be kadarda bitkisel denilsede stt diye bisey var d3mekki tamamen bitkisel degil buda 3.ben size kullanmayin demiyorum isterseniz olene kadar icin beni hic ilgilendirmez BEN VE KULLANAN CEVREM MEMNUN KALMADI BEBEGIM RAHATSIZLANDI KI ILK DEFA OLUYOR KILO VERIMI ILK HAFTADAN SONRA DURUYOR VE BIRAKINCA VERDIGINI GERI ALIYOSUN BU KADAR.LUTFEN BANA YORUM YAPMAYIN SIZE CVP VERMEK ISTEMIYORUM BESBELLI SATICI OLDUGUNUZ ISMINIZ BILE HERBALIFE BURDAN SATIS YAPMA POLITIKANIZI BOZDM SANIRIM.AMA K BAKMAYIN INSANLARIN PARASIYLA UMUTLARIYLA OYNAMANIZA OLABILDIGIM KADAR ENGEL OLACAGM...

K.bakmayinda kimse her ay 200 300 tl ilac parasi vermiyor bu 1 o paraya daha saglikli yiyecekler alinabilir kuruyemisine va4incaya kadar bu 2 ayrica be kadarda bitkisel denilsede stt diye bisey var d3mekki tamamen bitkisel degil buda 3.ben size kullanmayin demiyorum isterseniz olene kadar icin beni hic ilgilendirmez BEN VE KULLANAN CEVREM MEMNUN KALMADI BEBEGIM RAHATSIZLANDI KI ILK DEFA OLUYOR KILO VERIMI ILK HAFTADAN SONRA DURUYOR VE BIRAKINCA VERDIGINI GERI ALIYOSUN BU KADAR.LUTFEN BANA YORUM YAPMAYIN SIZE CVP VERMEK ISTEMIYORUM BESBELLI SATICI OLDUGUNUZ ISMINIZ BILE HERBALIFE BURDAN SATIS YAPMA POLITIKANIZI BOZDM SANIRIM.AMA K BAKMAYIN INSANLARIN PARASIYLA UMUTLARIYLA OYNAMANIZA OLABILDIGIM KADAR ENGEL OLACAGM...

Pardon da siz niye bu kadar rahatsız oldunuz kullanıyorum da satıyorum da sizi nr enterese etti ben onu anlamadım burda akşama kadar çene yapacağınıza bebeğinizin yokmuydu gidin onunla ilgilenin artı insanlar paylaşım bekliyor siz bana yorum yapıyorsunuz boş işlerle uğraşacak vaktim yok daha da bana birşey yazmayın ekran görüntüsünü aldım sizi şikayet edicem

Edebilirsin konu hakkindaki fikrimi sunyorum actigim konuya geliyosnz yaziyosnz buraya geliyosnz yaziyosnz bnm dsncelerimde sizi alakadar etmez bnm rahatsizligim sizden yana.en azindan dogrulari soyluyorm satmiyorum diyosnz sonra lafi degistrp satiyorm diyosnz.herkez istedigo yorumu yazmakta ozgur

Benim suan kilomla alakali bi problemim yok ama yasin 41 olmus millete takmissin sen de git ev topla yemek yap camasir yika be teyze:)))))(

Sende akşama kadar pc başında oturacağı git çoçuğunla ilgilen sonra ona buna bahane bulup çocuk hasta oldu diyosun nasıl bi annesine sabahtan beri bana laf yetiştiriyorsun yazıkkkk

Anladim teyze anladim sende asagilik kompleksi var sanirim ama ben yaslilara saygi duyarimki nie bole icerledin.neyin yarisi bu hop atladin konumun ortasina hala konusuyon saolsun esim evde bugun onun yardm gnu bende keyfime bakiyorum saolsun bebislede ilgileniyo cok merak etmissin ya nys hadi teyze iftarini yap namazini kil yat sen gec oldu;*

Ha bu arada akilli telefon icat edildi haberin olsun pc basinda otrmana gerek yok cat cat yazip atiyom sknti yok yani sende aldir bari torununa flnda sandalyelerde belin tutulmasin:$

Teyzecim bak git isini gcunu gor canin skliyosa soyle kocana gezdirsin seni biraz markete manava gotrsn ne isin var sitelerde urun avukatliginda git biber diz yaprak sar torunlarina patik or bulasma artik bana hani egleniyomda ben cabuk sklrm:)

Valla bende çok eğlendim boş insansın napim seni buldum sıkıldım artık hadi bayyyy

Bu arada bu kadar gocunduğuna göre herbalife tan ya atıldın ya kovuldun yazık sana

Anaaaa teyzeme bak seeenn 41 yadina gelmiste burlarda geziniyoda bide yari yasindaki insanlarla gelmis çen çen konusuyo hakaret edio snra bana bos insan dio ayy alemsin :KK71:neyse sen smdi alzhemir olmussundr ondan hatrlamiyon tmm tmm:KK6:

Back