• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herbalife güvenilirmi kullananlar varmi?

Kizlar ben de 3 ay once aldim herbalifee ama tam olarak baslamadim ama artik cook.kg aldim benimle beraber yapmak isteyen var ise baslayalim bi ab once ramazanda sahurda icebilirmisiz nasil yapalim artik verelim.su kg leriii

Kizlar ben de 3 ay once aldim herbalifee ama tam olarak baslamadim ama artik cook.kg aldim benimle beraber yapmak isteyen var ise baslayalim bi ab once ramazanda sahurda icebilirmisiz nasil yapalim artik verelim.su kg leriii
Ben sahurda şek le tutuyorum ne açlık ne halsizlik var hayatımdaki en rahat ramazan diyebilirim.İftarda da normal yemeğini yiyiyorum ve sahura kadar herbalife çayımı 1.5 litre bitiriyorum.

İsterseniz hepimiz sahte birer tane Facebook hesabı açıp oradan konuşalım. Hani bilgi vermek istemezseniz özelinizle ilgili diye dedim.

Kesinlikle ise yaramiyor ilk hafta vucut farkli seyler ictigi icin sudan veriyosunuz ve swviniyosunuz ikinci haftada geri aliyosunuz 3.haftada zaten metobolzma alisiyor paranizi cope atmayin saglikli beslenerek verin.ben 1 ay kullandim verdigimi geri aldim yemekle aram 0.sadece metobolizmam duzeldi ama biraktiktan sonra eski duzene devam.artik bi duEn olusturdm ve detoks sulariyla destekleyerek ac kalmadan gozum yemeklerde kalmadan 2 haftada 4 kilo verdim saglikli bir sekilde.az para da degil 3 ay kullanin en az 600 tl ve emziriyorm kizim hastalandi.satan kisilwrde herbalifetan degil imkansiz diyor ama cok guzel yiyen bebegim yedigini emdigini cikarmaya basladi ve suan agzina tek lokma almiyor bende inanip alanlardanim ama onermiyorum ve suan cok memnunum oneri isteyen arkadaslar herbalifeee konuma gelebilirler..

Bunlar tamamen bitkisel hiçbirşeyi lde kimyasal içermiyor ve internette araştırdığınız zaman almanyada bebeklere gıda takviyesi olarak verildiğini görürsünuz

Bunlar tamamen bitkisel hiçbirşeyi lde kimyasal içermiyor ve internette araştırdığınız zaman almanyada bebeklere gıda takviyesi olarak verildiğini görürsünuz
Canım bu senin düşüncen ben genede iyice bir araştır sonra yorum yap derim burda kaç kişi okuyor belki kilolarını vericek ler sağlık bulucaklar bence insanları yanlış yönlendirme

Siz belliki kar amacli yapiyosunuz hervalifele ilgili be yorum yapsam altina mtlaka bisey yaziyosunuz ben hic mmnn kalmadm param cope gitti 200 tl az para degil insanlar umutlarla cokugunun cocugunun rizkindan ayirip aliyolar yazik bunun adi umut tacirligi

Sizde yqnlis yonlendiriyosunuz ben size birsey demiyorum kendi tecrubemi paylasiyorm etrafmda kullanip mmnn kalmayan cok kisi var.

Sizde yqnlis yonlendiriyosunuz ben size birsey demiyorum kendi tecrubemi paylasiyorm etrafmda kullanip mmnn kalmayan cok kisi var.
Sizede bol kilolu günler o zaman ne diyim gerçeği anlatıyorum farklı birsey söylüyorsun ben olsam önce bir araştırırdım sonra yorum yapardım

Ben herbalife basladigimda 71 kiloydum biraktigimda 70 ve suan kendim saglikli beslenerek bakin diyet demiyorum 65 kiloyum ve arasinda 2 hafta gbi bi sure var size ayni tavsiyede blunmayacagim bana ykismaz ben tecrubemi paylastim memnunsaniz zaten devam edin biraktiginizda ne olacak bakalm.knustgnz kelimeye bakin "bol kilolu gnler"..... ne kadar basit bir uslup.

Ayrica arastirmadm alip denedim kimsenin sozune bakarak degil kendim deneyerek test ettim kimseyi alma yada al diye zorlayamam ben hicbor sekikde mmnn kalmadim.tavsiye etmiyorum noktaa.

Ayrica arastirmadm alip denedim kimsenin sozune bakarak degil kendim deneyerek test ettim kimseyi alma yada al diye zorlayamam ben hicbor sekikde mmnn kalmadim.tavsiye etmiyorum noktaa.
Ben bırakmayı düşünmüyorum herbalife ömrümün sonuna kadar benim hayatımda olacak hedefim ulaştıktan sonra kilo koruma amaçlı ve sağlık açısından kullanıcam gerçekten kilo bir yana herbalife ile sağlığım buldum yukarda Allah var yalanmı söylim kimse kimsenin boğazına yapışmıyor kullan diye isteyen kullanır istemeyen kullanmak bu kadar basit

E tamam siz nasil paylasiyosaniz bnde ayni sekilde paylasiyorum 1 paket 1 ay bike gitmiyorken 200 200 nasil odenir ki omur boyu en gzeli saglkli beslen herbalife icip herseyden mahrum kalana kadar az ye yedigine ictigine dikkat et yeter......

Back