- Konu Sahibi gamzedimple
Ben yarın başlayacağım herbalife'a. Eğer buna başlayanlar bir grup oluşturalım ve birbirimize destek olup devam edelim derseniz ben varım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullanıyorum çokta memnunum bir ayda 10 kilo verdim vede yağlardan sıkılaşarakBen yarın başlayacağım herbalife'a. Eğer buna başlayanlar bir grup oluşturalım ve birbirimize destek olup devam edelim derseniz ben varım
Ben sahurda şek le tutuyorum ne açlık ne halsizlik var hayatımdaki en rahat ramazan diyebilirim.İftarda da normal yemeğini yiyiyorum ve sahura kadar herbalife çayımı 1.5 litre bitiriyorum.Kizlar ben de 3 ay once aldim herbalifee ama tam olarak baslamadim ama artik cook.kg aldim benimle beraber yapmak isteyen var ise baslayalim bi ab once ramazanda sahurda icebilirmisiz nasil yapalim artik verelim.su kg leriii
Kizlar ben de 3 ay once aldim herbalifee ama tam olarak baslamadim ama artik cook.kg aldim benimle beraber yapmak isteyen var ise baslayalim bi ab once ramazanda sahurda icebilirmisiz nasil yapalim artik verelim.su kg leriii
Ben varım hadi yapalım şu işi beraber!
Canım bu senin düşüncen ben genede iyice bir araştır sonra yorum yap derim burda kaç kişi okuyor belki kilolarını vericek ler sağlık bulucaklar bence insanları yanlış yönlendirmeBunlar tamamen bitkisel hiçbirşeyi lde kimyasal içermiyor ve internette araştırdığınız zaman almanyada bebeklere gıda takviyesi olarak verildiğini görürsünuz
Sizede bol kilolu günler o zaman ne diyim gerçeği anlatıyorum farklı birsey söylüyorsun ben olsam önce bir araştırırdım sonra yorum yapardımSizde yqnlis yonlendiriyosunuz ben size birsey demiyorum kendi tecrubemi paylasiyorm etrafmda kullanip mmnn kalmayan cok kisi var.
Ben bırakmayı düşünmüyorum herbalife ömrümün sonuna kadar benim hayatımda olacak hedefim ulaştıktan sonra kilo koruma amaçlı ve sağlık açısından kullanıcam gerçekten kilo bir yana herbalife ile sağlığım buldum yukarda Allah var yalanmı söylim kimse kimsenin boğazına yapışmıyor kullan diye isteyen kullanır istemeyen kullanmak bu kadar basitAyrica arastirmadm alip denedim kimsenin sozune bakarak degil kendim deneyerek test ettim kimseyi alma yada al diye zorlayamam ben hicbor sekikde mmnn kalmadim.tavsiye etmiyorum noktaa.