- 21 Mart 2014
- 91
- 21
- 28
- Konu Sahibi gamzedimple
-
Tam anlamiyla bana güç verdin diyebilirim. Bende tüm olumsuzluklara ragmen başladım 2. Gunimdeyim. İnsan okadar parayi verince daha fazla dikkat ediyor gelişmelerini yazarsan sevinirim. Birbirimize destek olalımBende kullanıyorum fakat 1 haftadır. Şimdiden göbeğim vs gitti. Aç kalıyoruz diyenler sayesimde 4 ay boyunca herbalife hakkında yorumlar okuyup araştırmaya devam ettim. Çünkü fiyatı tuzluydu banada paramada yazık olmasın diye araştırıp durdum ve vakit kaybettim. Benim beslenmem düzensizdi, kahvaltı yerine ekmek arası, öglen üşengeçlikten ekmek arası tatlı börek vs ve akşam normal yemek yediğim için kilo alıp durdum. Herbalife'ı 1 haftadır kullanıyorum tam benlikmiş evet baya tuzlu geldi fiyatı zaten en ucuz paketi 1.paketini almama ragmen.. ama genede değer diye düşünüyorum. Doyurucu ve tatlı isteğim kesinlikle bitti çünkü tadı tatlı tatlandırıcı oldugu için. Bildiğin milkshake içiyorum çok tatlı koyu kıvam istersen az süt ve su koyuyosun. Hafif olsun dersen 400 cc falan işte. Buarada herbalife ile beslenip, tüm gün yatıp artı bide abur cubur ekmek vs devam edersen hiçbir işe yaramaz tabiki. Ben sabah ve akşam shake, framboazlı çayını, aloeveralı suyumu içiyorum. Çayı günde bol bol suyuda öyle.. öglen yemeğinde sebze yemegi, semizli yogurt salata vs.. çok acıkırsam meyve, ızgara-haşlama et yada salata tüketiyorum. Sabah ve ögle 10 dk evde fitness hareketleri yapıyorum. Yürüyüşe çıkmıyorum ama 30 dk çarşıya gidip geliyorum yakınımdaki markete değilde az daha ilerideki markete gidiyorum. Kendimi iyi hissediyorum, 1 haftada göbeğim gitti. Yürüyüş süremi arttırmayıda düşünüyorum. Eger herbalife ile bu ayın sonunda en az 6 kg vermek hedefim ama genede veremezsem gene herbalife'ı ekleyip sporu yada yürüyüşü arttırırım... sayfalarda çok detay aradım aylarca yazımıda benim gibi araştıranlar için uzun uzun yazdım. İnşallah yardımcı olurum.
Bencede birbirimize destek olalım :)) sana bide tavsiyem var 1.5 litre suyuna aloe vera ekliyceğine çayının içine ekle. Ben 7 8 bardak çay içmekten bıktım yarım çay kaşıgı zaten her bir su bardagı. Hesapladım buda 4 çay kaşığına bedel. Yani günde 4 bardak çay içiyorum ama 1 çay kaşığı koyuyorum ve suyuma eklemem gereken aloe veralıyı çayıma ekliyorum. Böyle etkisini çok daha iyi hissediorum dene hak verceksin :) aç karnına tabiiiT
Tam anlamiyla bana güç verdin diyebilirim. Bende tüm olumsuzluklara ragmen başladım 2. Gunimdeyim. İnsan okadar parayi verince daha fazla dikkat ediyor gelişmelerini yazarsan sevinirim. Birbirimize destek olalım
Tartiliyor musunuz? Yani kaç kilo verdin. Benim 7kg hedefim var. Öğün yemesen bile atıştırıyormusun arada:)Hergünde ayna karşısında fotografımı çekiyorum kıyafetli ve iç çamaşırlı başladıgım günden beri fark var gerçekten özellikle göbeğim ve belimde
Merak etme verirain ama lütfen sabah akşam evde 10 15 dk fitness kol bacak göbek bel hareketleri yap tv karşısında yürüyüşte ekle. Su olayınada dikkat et çaya aloevwra (1kapak) koyuyorum günde 4 kere çay toplamda 4 çay kaşığı ve aloeveralı suyu karıştırıp (toplamda 4 kapak yapıyor) içince inanılmaz etki ediyor hemen wc.. :))) ama ilk 2 hafta çok etkilerini fark etmedim ikinci haftanın sonunda iştah bitti başladım sanırım kg vermeye ve önümüzdeki pazartesi spor salonunada yazılıcam ipin ucunu bırakmıycam benim hedefim 58 kilo.. vermem gereken 13 kg gibi bi kg bunada 2 ayda ulaşıcam inşallahhh :) ara ara mesajlaşıp motive ederiz birbirimizi ama 2 hafta çok dikkat et sonra çok alışcaksın merak etme canım kolay geleeeSatış yapan kişi bana 7kg 3 haftada verirsin dedi. Yani haftada 2 kg falan vermem gerek. Oyüzden sordum. Tartıldıgında söylersen cok mutlu olurum
Nasıl gidiyor kilolar gitmiştir inşallahMerak etme verirain ama lütfen sabah akşam evde 10 15 dk fitness kol bacak göbek bel hareketleri yap tv karşısında yürüyüşte ekle. Su olayınada dikkat et çaya aloevwra (1kapak) koyuyorum günde 4 kere çay toplamda 4 çay kaşığı ve aloeveralı suyu karıştırıp (toplamda 4 kapak yapıyor) içince inanılmaz etki ediyor hemen wc.. :))) ama ilk 2 hafta çok etkilerini fark etmedim ikinci haftanın sonunda iştah bitti başladım sanırım kg vermeye ve önümüzdeki pazartesi spor salonunada yazılıcam ipin ucunu bırakmıycam benim hedefim 58 kilo.. vermem gereken 13 kg gibi bi kg bunada 2 ayda ulaşıcam inşallahhh :) ara ara mesajlaşıp motive ederiz birbirimizi ama 2 hafta çok dikkat et sonra çok alışcaksın merak etme canım kolay geleee
Nasıl gidiyor kilolar gitmiştir inşallah
2 haftada 4 kg verdim. Ama formul 1 paketim (1 kutu vanilyalı shake, 1 aloe veralı içecek, 1 kutu çay ) 2 haftada bitti zaten... yani toplamda ben 10 15 kg verebilmek için yani 2,5 ay desek toplamda 5 tane formul 1 paket almam gerekiyor. Buda 890 lira demek 2,5 ayda ... ben sanıyordumki 1 ay yetiyor ama yok yetmiyo..herbalife kullanan tanıyorum işe yaradığını söylüyorlar
Cok sevindim hayirli olsunHamile kaldım bıraktım :)))
Merhaba arkadaslar. Acil olarak zayiflamak istiyorum. Haberlerde ilacla zayıflamaya calisanlarin baslarina geldikleri görünce tedirgin oluyorum sakın kısa sürede zayıflamam gerektiği için bu yöntemleri araştırıyorum sizlerden kullananlar varsa bilgi versin lütfen
Ben kullanıyorum çok ta memnunum2 haftada 4 kg verdim. Ama formul 1 paketim (1 kutu vanilyalı shake, 1 aloe veralı içecek, 1 kutu çay ) 2 haftada bitti zaten... yani toplamda ben 10 15 kg verebilmek için yani 2,5 ay desek toplamda 5 tane formul 1 paket almam gerekiyor. Buda 890 lira demek 2,5 ayda ... ben sanıyordumki 1 ay yetiyor ama yok yetmiyo..
Tam anlamıyla mucizeherbalife kullanan tanıyorum işe yaradığını söylüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?