Reklam değil iyi oku önce sen. Parmak egzersizini duyunca bile midem bulanıyor benim yendiğim halde. Klinikte de dilatörlerle çalıştırıyorlar parmak egzersizi yok gün gün aparat boyutları değişiyor. Kimsenin elinde sihirli değnek yok dokunsun iyileşelim. Ordada kendiniz yapıyorsunuz yardımcı oluyorlar sadece ve evde de söylediklerı dakikalar kadar dilatörlerle çalışıyorsunuz. Ben sadece ilişkide kalçamın altına yastık koyuyorum bu daha rahat hissettiriyor. Vajinusmustan sonra hemen hamile kalmak çok bilinçsizce olmuş siz tam olarak vajinusmusu yenememişsiniz ki deliği aramak nedir saçma sapan yok kız çocuklarını öyle oturcaksın böyle olcak zaten böyle aptal aptal şeyleri duyup ilk gece korkusuyla vajinusmus olduk hala buraya gelmiş saçma sapan konuşmuşsun ya gerçekten şaşkınım orda kocaman bir delik var ve sen ne istediğinde istediğin pozisyonda istediğin şeyi içine alabilirsin bu böyleBu reklam mı,bari nasıl yendginizi neler yaptııg uzı anlatsaydınız ilaç olsaydı.ben de 2 ay yapamadım Banu akçal mıydı diye bir kadın doktora gittim Ankara'dayken.seansı 8oo tlydi sanırım gittik önce nefes egzersizi cicek koklar gibi yavasca burnundan nefes al,mum ufler gibi yavaca agızdan nefes ver dedi, 2 3 kez bunu yaptım zaten mum ufler gibi diyaframdan o nefesi verirken vajınanızda Boyle bir gevseme hissediyorsunuz ha işte tam osrada doktor parmagını sokmus ama hiç anlamadım.serce parmak.bak içerdeyim suan dedi nasıl yani dedm serve parmagım suan içerde hareket ediyor dedi iyide orda duvar vgibibişey var ben onu hissetmedim dedm oda tamam işte tam nefes verirken alırsan bişey hissetmezsin dedi sonra orta parmak sonra cift parmak derken baktımkş aldım içime. Tabi bazı kadınlar bebekken annlerimzi bizi erken oturttuğu için rahmi dar ve asagu dogru oluyor yani popoya yakın oluyor hani affedersiniz domalırken millet içine rahatça alırken biz alamıyoruz farklı yone baktıgı için rahim.yani büyükler oyle der kız bebegı gonlune bırakcan ne zaman ısterse ozamanoturur vs diye buna baglıyolar genelde doktorumda dedi zaten rahım biraz asgı dogru bu yüzden her pozsıyonda alamaman agrı duyman notmal dedi genelde sırtın esıne donuk sekılde alırsan daha rahat yaparsın,ama illa uzerune dogru almak istersen ozaman bir dizini ayagını uzatıcaksın,bir dizni kuracaksın o sekılde vajınan ortalanacak ve giri kolay olacak demişti oyle deneyınce agrı olmuyor ben vajınusmusu yendımmama hemen de gebe kaldım dogum vs derken cok fazla yapamadım yınede arada alırken zorlanıyorum o gunler gelıypr aklıma yarım saat delik bulmakla vs ugrasıyorum.ama yaglayınca veya yeterınce ıslanınca cok kolay oluyor almak.ogunleri malesef zor gecirdim ama smdı her pozsıyonda olmasa bile ilişki oluyor en azından.
Kafanız basmamıs sanırım, buyukler öyle böyle sacmalarmıs aslında öyle degl diye doktor anlatmıştı.a..tal a..Tal davranan sizsiniz ay Allah kocişinin yardımcısı olsun önce su mahalle agzından çık sonra vajinusmus yen bence igrenc bir agzınız var mahalle karısı gibi.her yeni tanıdığınız insanla böyle konusuyorsanız umarım insanlar sizin gibi igrenc agızlı birinden uzak duruyordurReklam değil iyi oku önce sen. Parmak egzersizini duyunca bile midem bulanıyor benim yendiğim halde. Klinikte de dilatörlerle çalıştırıyorlar parmak egzersizi yok gün gün aparat boyutları değişiyor. Kimsenin elinde sihirli değnek yok dokunsun iyileşelim. Ordada kendiniz yapıyorsunuz yardımcı oluyorlar sadece ve evde de söylediklerı dakikalar kadar dilatörlerle çalışıyorsunuz. Ben sadece ilişkide kalçamın altına yastık koyuyorum bu daha rahat hissettiriyor. Vajinusmustan sonra hemen hamile kalmak çok bilinçsizce olmuş siz tam olarak vajinusmusu yenememişsiniz ki deliği aramak nedir saçma sapan yok kız çocuklarını öyle oturcaksın böyle olcak zaten böyle aptal aptal şeyleri duyup ilk gece korkusuyla vajinusmus olduk hala buraya gelmiş saçma sapan konuşmuşsun ya gerçekten şaşkınım orda kocaman bir delik var ve sen ne istediğinde istediğin pozisyonda istediğin şeyi içine alabilirsin bu böyle
Sen deliği ara hadi yarım saat bunları yazmakla uğraşacağına bulurdun belki:) Benim bir sene beklemem de eşim uzakta görevdeydi ve borçlamız çoktu ayarlayıp tedaviye başladım. Bana cahil diyene bak mahalle karısı gibi konuşan sensin asıl öyle olmasan yada birazcık düşünceli olsan buraya gelen vajinusmus hastası bir kadının senin sacma sapan yazdığın şeyleri okuyup acaba bende mi yarim saat delik ararım diye düşünmesini sebep olcak :) eminimki hayatında ki tek başarın polis yada asker le evlenmek olmuş bende senin eşine sabır diliyorum Allah yardımcısı olsun daha ne kadar yarim saat delik arayan bir kadınla ilişkiye girmek pek bilemedim:) Çin çin mahallesinden yeni kociş ararsin artık kendine :)Kafanız basmamıs sanırım, buyukler öyle böyle sacmalarmıs aslında öyle degl diye doktor anlatmıştı.a..tal a..Tal davranan sizsiniz ay Allah kocişinin yardımcısı olsun önce su mahalle agzından çık sonra vajinusmus yen bence igrenc bir agzınız var mahalle karısı gibi.her yeni tanıdığınız insanla böyle konusuyorsanız umarım insanlar sizin gibi igrenc agızlı birinden uzak duruyordurbeyin yolu enfeksiyonu geciriyorsun acilen krayıda tedavi ettir zira anlamamıssın sen nasıl vajinana alamyıp vajinusmus gbi bir hastalıkla ugrasmıssan ben de yeterince ıslanmadıgımda delik kuru oldugu için ona almakta zorlanıyorum dedim.neyse ki ben 2 ay gibi bir sürede atlatmısken bana sacma sapan teknikler diyip senin 1 sene de becerememen daha komik üstelik evet sen aparatlarla calısırken bizim doktorumuz parmakla hem kesfin hemde etten olan bir organa guvenerek calısmanın daha faydalı oldugunu 2 ayda gormusken ben,aparatlarla 1 senede anca yol almış biri olarak bana burada sacma sapan derken bence bir tam anlayıp okusaydın..kaldı ki baya gelişmiş ve yılların tecrubesi bir doktora gittik,Hera klnik vs daha okadar duyulmamıstı bile.ve doktoruma aparatmı calısıcaz dedigimde zaten içinize aparat alabilseniz eşinizin içi sadece hava dolu peniside rahatlıkla alırdınız demi dedi.iyide heryerde aparat calısılıyor dedim o işi hem uzatıyor hem zorlastırıyor cogu hastam aparatlarj bile ürkütücü buluyor ,parmak daha güvenli ve sizin kontrolünğzde olan bişeydir dedi.burda en onemli olan nefes egzersizi dedi.tabi ki parmak olayını kendiniz yapmıyosunz eş parmagı sonucta çiftce olan bir ödev bu.birde şunu anlamalısın vajinusmustan sonra denemeler yaparken gebe kaldım derken ilk 2 ay zaten vajınusmustum, sonra içime almayı basarwraktan artık her pozısyonu deneme amaçlı ilişkiye giriyorduk eşimin görevi vs cıktı saten uzun bir sure ayrı kaldık geldi tekrark birliktelikler vs derken gbee kaldım yani bir yorum yaparken keske belki arada zaman vardır kısaltma amaclı oyle yazmıstır vs diye dusunup yazsaydın ya. Evet herkes her pozısyonda alamayabilir hiç mi duymadın ters rahım diye bişey tıpta bile var? Belki bende ondan var belki her pozsıyonda alamıyorum? Suan cahil cahil konusan ve davranan sizsiniz pes valla.çinçin Mahallesi'nde falan mı yetiştiniz direkt hakaret ede ede konusmalar.reklam mı bu diye sorarken daha önce bu gibi konularda cok reklam yapılıp cevap verilmediği için sordum.hemen saldırmaya başlamıssınız
Sjfhjsjfsj tam bir m degnegi yaSen deliği ara hadi yarım saat bunları yazmakla uğraşacağına bulurdun belki:) Benim bir sene beklemem de eşim uzakta görevdeydi ve borçlamız çoktu ayarlayıp tedaviye başladım. Bana cahil diyene bak mahalle karısı gibi konuşan sensin asıl öyle olmasan yada birazcık düşünceli olsan buraya gelen vajinusmus hastası bir kadının senin sacma sapan yazdığın şeyleri okuyup acaba bende mi yarim saat delik ararım diye düşünmesini sebep olcak :) eminimki hayatında ki tek başarın polis yada asker le evlenmek olmuş bende senin eşine sabır diliyorum Allah yardımcısı olsun daha ne kadar yarim saat delik arayan bir kadınla ilişkiye girmek pek bilemedim:) Çin çin mahallesinden yeni kociş ararsin artık kendine :)
Sjfhjsjfsj tam bir m degnegi yakocişim polis ama istifası için ugrasan benim zaten kaldı ki o benim ta univden beri beraberiz,daha ortada polislik falan yoktu alaskaya iyi bir iş şçin gittik ve dondugumzde evlendik. Sonra polis olmak istedi ve buna saygı duydum.suanda ben istemiyorum hala ama o seviyor.senin gibi forma delilerinden değilim ondan önce cok daha güzel işlerimiz ve basarımız var merak etme. İkizler burcu falansın heralde bi denge eksikliği ve tutarsızlık gibi bişey var sende bana soyluyorsun tek basarım polis ile evlenmek diye ama seninkide gorevdeymiş ve beni anlaman gerekirken idrak yolları enfeksiyonu geciriyorsun tanrım umarım iyi bir tedavi alırsın cok sukur esimden evimden ilişkimden memnunum mutluyum.yarım saat delik aramanın sımdı sana nasıl anlatsam bilmiyorum ama aslında yukarda anlatmıştım yine anlamamıssın ki kendimi yormak istemiyorum.en uzak kaldıgım seydir cahille tartısmak.ilkokul terk falansın belli ki bitanede borc içinde bogulan bir uzman bulup evlenmişsin bir sene bekletmş adam szi.simdi benimde Boyle dusunmem lazım zira sen aradaki zaman kavramnını pek anlamıyorsun ben esim göreve gitti geldi vs dedigim halde anlamatıp hemen hamile mi kalınır diye cahil cahil yazmıssında, sennkide göreve gştmil gelmiş bende ozaman Boyle diyeyim 1 sene ne diye beklemiş adam sizi hiç mi istemedi arzulamadj mı deseydim. Fake oldugunda belli zaten gelmiş burada Hera klinik reklamı yapıyor kesin onun calısanlarından biridir.senin yorumları okudum aparatla 1 sene de anca yeniyormuslar.keske bide benim doktoema gitseler 1 günde aslında hiçbişey olmadıgını ve yendiginş görecekler ben dogruları yazıyorum.senin gibi reklam için gelmedim.ayrıca delik bulamamanın ne demek olsgnu anlamamıssın ters rahime sahip insanlar dogal olarak ilişkiyi farklı pozisyonlarda yapamaz ve delige rahatfa alması için iyice ıslanmıs olması lazım.şimdş bunuda pek anlamıycaksın ama yine de kafan basarda anlarsın belki ay neyse cahile laf anlatmak esege laf anlatmaktan daha zormus bunu anladım sizle muhstap olurken eşinizle de konusurken böyle s
Sjfhjsjfsj tam bir m degnegi yakocişim polis ama istifası için ugrasan benim zaten kaldı ki o benim ta univden beri beraberiz,daha ortada polislik falan yoktu alaskaya iyi bir iş şçin gittik ve dondugumzde evlendik. Sonra polis olmak istedi ve buna saygı duydum.suanda ben istemiyorum hala ama o seviyor.senin gibi forma delilerinden değilim ondan önce cok daha güzel işlerimiz ve basarımız var merak etme. İkizler burcu falansın heralde bi denge eksikliği ve tutarsızlık gibi bişey var sende bana soyluyorsun tek basarım polis ile evlenmek diye ama seninkide gorevdeymiş ve beni anlaman gerekirken idrak yolları enfeksiyonu geciriyorsun tanrım umarım iyi bir tedavi alırsın cok sukur esimden evimden ilişkimden memnunum mutluyum.yarım saat delik aramanın sımdı sana nasıl anlatsam bilmiyorum ama aslında yukarda anlatmıştım yine anlamamıssın ki kendimi yormak istemiyorum.en uzak kaldıgım seydir cahille tartısmak.ilkokul terk falansın belli ki bitanede borc içinde bogulan bir uzman bulup evlenmişsin bir sene bekletmş adam szi.simdi benimde Boyle dusunmem lazım zira sen aradaki zaman kavramnını pek anlamıyorsun ben esim göreve gitti geldi vs dedigim halde anlamatıp hemen hamile mi kalınır diye cahil cahil yazmıssında, sennkide göreve gştmil gelmiş bende ozaman Boyle diyeyim 1 sene ne diye beklemiş adam sizi hiç mi istemedi arzulamadj mı deseydim. Fake oldugunda belli zaten gelmiş burada Hera klinik reklamı yapıyor kesin onun calısanlarından biridir.senin yorumları okudum aparatla 1 sene de anca yeniyormuslar.keske bide benim doktoema gitseler 1 günde aslında hiçbişey olmadıgını ve yendiginş görecekler ben dogruları yazıyorum.senin gibi reklam için gelmedim.ayrıca delik bulamamanın ne demek olsgnu anlamamıssın ters rahime sahip insanlar dogal olarak ilişkiyi farklı pozisyonlarda yapamaz ve delige rahatfa alması için iyice ıslanmıs olması lazım.şimdş bunuda pek anlamıycaksın ama yine de kafan basarda anlarsın belki ay neyse cahile laf anlatmak esege laf anlatmaktan daha zormus bunu anladım sizle muhstap olurken eşinizle de konusurken böyle saldırganlasıyormusunuz hep skdjkskd
Ahahahaha çok güldürdün beni uzun zamandır senin gibi vizyonsuz biriyle karşılaşmamıştım. Allah ın adanalı görgüsüzü hayatinda bir defa yurtdışına çıkmış oda eşiyle senin vizyonsuz tabirinle kocişinleSjdhajjd evet işsisizimdir kesin.ah yavrum siz dogulu falan mısınız? Hala ev ve araba alınca basarılı olundugunu falan sanıyorsunuz keske cıksanız su geri kafadan.yoktur ne be aksjkaf senin araba yoktur?? Vardır?? aksksk ah canım kendimize yetecek kadar ev araba ve birikimimiz va istersek alabiliriz ama o derece görgüsüz dgiliz elalem ne der kafasında olmadığımız için minimal hayatlarımız bize yeter gösteriş pesınde degiliz.belli ki bir ipe sap olamayınca milelte varlıgınızı kanıtlama pesine dusmussunuzama eskide kaldı onlar dogu taraflarında falan vardır hala belki o yuzden boylesinizdir.ay sen altın falan da takıp geziyorsundur esofman uzerune. Ah ah benim eğitim gördüğüm yerlere asıl senin ne 2 araban ve 2 evini satsan ucak bıleti alamazsın ama zügürt agzı işte naparsın. Belkıde ihtiyacımız olmadığı için çalışmak istemiyorumdur ya da izne ayrılmısımdır olamaz mı? Sonucta esim beni sevdıgı için evlendi eve çift maas girsin diye evlenmedi. He biz senin bildigin polislerden deegeelizz sayın 1310 bundan haberin yoktur?akdjkaf ayrıca millete varlık kanıtlamak için ev araba alacagınıza otur biraz dil bilgisi calış esinin istifası için ugrasmayanda ne bilim denmez,aksi bir cğmle kuracaksan ugrasanda ne bilim diyecektin heralde istifadan kasıt Türkiye'de yasayacagmıza keske tekrar alaskaya dönsek diye ara sıra dile getiriyorum en büyük basarım polis ile evli olmak olsa bunları demezdim. Ama o mutlu yapacak bişey yok sen bunuda simdi anlamadan alıntılarsın ama lutfen biraz okuma anlama paragraf calıs ya
Ahahahhaa çok güldürdün beni uzun zamandır senin gibi vizyonsuz biriyle karşılaşmamıştımSjdhajjd evet işsisizimdir kesin.ah yavrum siz dogulu falan mısınız? Hala ev ve araba alınca basarılı olundugunu falan sanıyorsunuz keske cıksanız su geri kafadan.yoktur ne be aksjkaf senin araba yoktur?? Vardır?? aksksk ah canım kendimize yetecek kadar ev araba ve birikimimiz va istersek alabiliriz ama o derece görgüsüz dgiliz elalem ne der kafasında olmadığımız için minimal hayatlarımız bize yeter gösteriş pesınde degiliz.belli ki bir ipe sap olamayınca milelte varlıgınızı kanıtlama pesine dusmussunuzama eskide kaldı onlar dogu taraflarında falan vardır hala belki o yuzden boylesinizdir.ay sen altın falan da takıp geziyorsundur esofman uzerune. Ah ah benim eğitim gördüğüm yerlere asıl senin ne 2 araban ve 2 evini satsan ucak bıleti alamazsın ama zügürt agzı işte naparsın. Belkıde ihtiyacımız olmadığı için çalışmak istemiyorumdur ya da izne ayrılmısımdır olamaz mı? Sonucta esim beni sevdıgı için evlendi eve çift maas girsin diye evlenmedi. He biz senin bildigin polislerden deegeelizz sayın 1310 bundan haberin yoktur?akdjkaf ayrıca millete varlık kanıtlamak için ev araba alacagınıza otur biraz dil bilgisi calış esinin istifası için ugrasmayanda ne bilim denmez,aksi bir cğmle kuracaksan ugrasanda ne bilim diyecektin heralde istifadan kasıt Türkiye'de yasayacagmıza keske tekrar alaskaya dönsek diye ara sıra dile getiriyorum en büyük basarım polis ile evli olmak olsa bunları demezdim. Ama o mutlu yapacak bişey yok sen bunuda simdi anlamadan alıntılarsın ama lutfen biraz okuma anlama paragraf calıs ya
Okumadım bile ama sana şöyle diyeyim yazmayı unutmuşum okadar varlıklısınız 2 ev 2 araba alacagınıza borclarınızı kapatıp, vajıjusmus tedavisi görseydin. 1 yılda hiç m elinize para gecmedi de bir tedavi parası bulamadınız kaldıki esin 1 yıl sana nasıl ihtiyac duymamıs belli ki o 1 yılda sende iş yok diye baska türlü ihtiyacını gidermşAhahahaha çok güldürdün beni uzun zamandır senin gibi vizyonsuz biriyle karşılaşmamıştım. Allah ın adanalı görgüsüzü hayatinda bir defa yurtdışına çıkmış oda eşiyle senin vizyonsuz tabirinle kocişinle
Ahahahhaa çok güldürdün beni uzun zamandır senin gibi vizyonsuz biriyle karşılaşmamıştımAllah 'ın adanalısı hayatında bir kere Türkiye den dışarıya cıkmış oda eşiyle senin vizyonsuz deyiminle kocişinle :) O kadar basitsinki bu hayattaki tek başarın eşin olmuş. Bana millete varlik kanıtlamaya çalışacağına dil bilgisi çalış diyene bakın her iki kelimenden biri Alaska Eminim ki bir kaç bişeye sahip olsaydin bu kadar içlenmezdin bu duruma.Eşimin uzman olduğunu benim doğulu olduğumu ancak senin gibi bir kadin düşenebilirdi:) Sen de yarım saat delik arayacağına bir iki kitap alıp oku belki biseyler katabilirsin vizyonsuzluğuna:) Hani evdesin ya tüm gün buralarda millete laf yetiştiriyorsun yada kişi kendinden bilir işi giy eşofmanlarını tak altınlarını markete git tabi altının varsa Neyse ben seni daha fazla tutmayayim daha da cevap vermicem senin gibi bir kadınla daha fazla muhattap olmak istemiyorum git yarim saat deliğini ara belki bu sefer 25 dk da bulursun ay gerçekten aklimıza geldikçe gülüyoruz sana
Defol ya yarim saat deliğini arayan kadın mı bana bunu söylüyor. He ben aldatıldım sen aldatılmıyorsun şuan:) Eşim uzaktaydı ben onu beklemek istedim ki buna gerek yokmuş aslında senin gibi yarim saat deliğini arayan bir kadın değilim gittim ilk günden yendim :) Kesin okumamışsındır işsiz seni :) Neyse senin delik arama saatin gelmiş belli umarım bulursun bugünOkumadım bile ama sana şöyle diyeyim yazmayı unutmuşum okadar varlıklısınız 2 ev 2 araba alacagınıza borclarınızı kapatıp, vajıjusmus tedavisi görseydin. 1 yılda hiç m elinize para gecmedi de bir tedavi parası bulamadınız kaldıki esin 1 yıl sana nasıl ihtiyac duymamıs belli ki o 1 yılda sende iş yok diye baska türlü ihtiyacını gidermşinsan ev araba almak yerine eşinin problemini cozmek için kenara para ayırır ama gerek duymamış sana gerek duymayan adam baska seylere gerek duymus belli ki ah yavrum yazık sana 2 ev 2 araba 2 boynuz. Sımdı millete istedigin kadar malımız var diyebilirsiniz sen benim önceki yorumları okuyup beni stalklamıssın ya altınlarla olan muhabbetimide okumussundur gözünden kactıysa yorumlarımı tekrar oku görürsün neyse git senin manikür pedikür boynuz torpu saatin gelmiştir onlarla ugras. Benim vizyonsyz hayatımda bir bebegim bana sadık bir eş huzur kokan eşimin koşarak geldigi bebegimin iyi yetiştigi bir evimiz, ihtiyacımızı giderdigimiz bir arabamız,ilerisi ve cocugumuzun gelecegi için yaptığımız birikimlerimiz var.yeterli gorgusuzluge gerek yok. bizim ailede sunun arabası yok bunun 2 tane arabası var vs gibi geri kafalı yakınlarımız olmadığı için kimse dert etmiyor kaç tane oldugnu var ya da olmadıgını.
Sjsjj zaten bir günde yenilyorDefol ya yarim saat deliğini arayan kadın mı bana bunu söylüyor. He ben aldatıldım sen aldatılmıyorsun şuan:) Eşim uzaktaydı ben onu beklemek istedim ki buna gerek yokmuş aslında senin gibi yarim saat deliğini arayan bir kadın değilim gittim ilk günden yendim :) Kesin okumamışsındır işsiz seni :) Neyse senin delik arama saatin gelmiş belli umarım bulursun bugün