Merhaba 1 senelik evliyim vajinusmus kabuslu 1 yılım geçti. Çok ağladım ama ağlayarak bunu çözemeyeceğimi anladım. Trendyoldan aparatlar sipariş ettim kendim yapmayı çok denedim ama asla olmadı olmayınca da umudumu iyice yitirdim. Sürekli bunu düşünüyordum yemek yerken temizlik yaparken bunu yaşayanlar ancak beni anlar. Gecelik yatak odası filmlerde cinsel ilişki görmekten nefret ediyordum birde üstüne çevremde ki tüm kadınlar hamile kalmaya başladı onlar hamile kalınca düşman oluyordum iletişimi tamamen kesiyordum. Gerçekten psikolojim bozulmuştu. Sonra burdan vajinusmus lu biriyle tanıştım oda bır senelik evliydi. Hera kliniğe görüşmeye gitti. Ama buraya para vermeden önce devlette denicem dedi İstanbul Çapa Devlet hastanesine gitti ve orda yendi. Sonra bende ondan güç alııp hastaneye gittim ama ben onun kadar cesaretli olamadım hastaneye girdiğimde bile çok çok gerildim sonra doktorla görüştüğümde zor bir çocukluk yaşadığım için ilk benı ordaki psikoloğa yönlendirdi. Gitmedim eve geri döndüm ama dediğim gibi arkadaşım hic ücret ödemeden orda yendi ilk oraya gitmenizi öneririm. Sonra paramızı biriktirip hera kliniğe gittim İstanbul nişantaşı ndakine. Oraya girdiğimde herkes çok güler yüzlü çok ilgililerdi. Şenay hanım muayane etti sonra biraz konuştuk tedaviye hemen başladım eşim yanımda işi gereği olamadı ama iyikide olmadı o olduğu zaman ayrı bir nazlı çekilmez olurdum.sonra orda Safinaz abla meleğiyle tanıştım o olmasa bu sorunu nasıl yenerdim bilmiyorum birazcık zorlandığımda elini uzatıp elimi tuttu her zamançok iyiydi çok sabırlıydı. Gün gün aparatlarla çalıştık gün geçtikçe kendime inancım güvenim o kadar arttı ki ilk gün eşimi arayıp ben bunu yendim diye mutluluktan ağladım. Diceğim o ki klinikte 5 yıllık evli kadınları gördüm inanamadım 5 aymı 5 yılmı diye sordum. 5 yılı tekrar sordum evet bende 1 yıl bekledım ama herzaman tedavi olmayı çok çok istedim korkmuyor muydum evet korkuyordum ama bunun her zaman asla kendim yenemeyeceğimi biliyordum bir senede paramızı biriktirip tedavi oldum. Öyle korkulcak hiçbirşey yok şimdi eskiden vajinusmuslu kadınlarla konuştuğumuzda bundan mı korkmuşuz ya diye gülüyoruz. Safinaz abla ordayken gidin tedavi olmaya bakın hemen derim. Maddi sıkıntınız varsada Çapa hastanesine gidin. Ama tedavi olmaktan kaçınmayın ertelemeyin lütfen bunu kendinize eşinize yapmayın. Allah yardımcınız olsun. Benim derecem çok yüksek olduğu için 7 gün sürdü. sorularınız olsa sorabilirsiniz her zaman