elifce94 Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2023 594 463 22 8 Haziran 2023 Konu Sahibi elifce94 #41 Arg1 .!.: Bizim parke yapilali bir yıl oldu çok şaşırdım zaten görünce ama kenarlarda aralıklar kalmıştı ondan mı kaynakli bilemedim Genişletmek için tıkla... Bizim kenarları açıp cıkmışlar bildiğin kazmışlar delirdik ya bence onunla bir alakası yok
Arg1 .!.: Bizim parke yapilali bir yıl oldu çok şaşırdım zaten görünce ama kenarlarda aralıklar kalmıştı ondan mı kaynakli bilemedim Genişletmek için tıkla... Bizim kenarları açıp cıkmışlar bildiğin kazmışlar delirdik ya bence onunla bir alakası yok
A Arg1 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Nisan 2023 1.255 998 8 Haziran 2023 Konu Sahibi elifce94 #42 elifce94 .!.: Bizim kenarları açıp cıkmışlar bildiğin kazmışlar delirdik ya bence onunla bir alakası yok Genişletmek için tıkla... Olan oldu artık bugün kanatlılardan görmedim hiç minik karincalardan ölenler olmuş. Sanırım ilaç ise yaramaya başladı
elifce94 .!.: Bizim kenarları açıp cıkmışlar bildiğin kazmışlar delirdik ya bence onunla bir alakası yok Genişletmek için tıkla... Olan oldu artık bugün kanatlılardan görmedim hiç minik karincalardan ölenler olmuş. Sanırım ilaç ise yaramaya başladı