Her yerde kanatlı karınca

elifce94

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
594
463
22
Arkadaşlar parkemizin boşluklarından kanatlı karıncalar cıkıyor sürekli kafayı yemek üzereyiz annemle. Bu nasıl geçer nerdeyse parkelerin arasını acmışlar kum cıkıyor bildiğin. Bir tane ilaç sıktı babam bu seferde karıncalar parkenin altından ölü ölü cıkmaya başladılar. Temizliypruz süpürüyoruz bir saate yine cıkıyor. Elim ayağım titriyor artık görünce midem bulandı. Lütfen yardım edin.

Baharda başlar kanatlı karıncalar bizim evde de var annem çıktıkları deliği alçı yada sıva ile kapadı mecburen

Ay senelerce bizim duvarı aşındırdılar.
Bi ilaç vardı adını anneme sordum da hatırlayamadı. O ilacı içine sıkıp sonra da sıva ile kapatmış. Başka türlü geçirmedim de.

Ay senelerce bizim duvarı aşındırdılar.
Bi ilaç vardı adını anneme sordum da hatırlayamadı. O ilacı içine sıkıp sonra da sıva ile kapatmış. Başka türlü geçirmedim de.
Gerçekten psikolojim bozuldu. Tertemiz evde görünce delirmeye başlıyorum.

Valla bilemiyorum annemin de öyle, Raid'in bi spreyini gönderdim onu sıkmış sabah 6'ya kadar bekledim çıkacaklar mı tekrar diye diyor kadın, o da delirmişti. Utanmasam komşuya gidecektim gecenin bi vakti diyordu

Valla bilemiyorum annemin de öyle, Raid'in bi spreyini gönderdim onu sıkmış sabah 6'ya kadar bekledim çıkacaklar mı tekrar diye diyor kadın, o da delirmişti. Utanmasam komşuya gidecektim gecenin bi vakti diyordu
Gerçekten çok kötü etkiliyor ya hani parkenin aralarını öyle bir açmışlar ki ben yapamam onu deliricem artık bu nasıl bişey odamda kalamaz oldum

Gerçekten çok kötü etkiliyor ya hani parkenin aralarını öyle bir açmışlar ki ben yapamam onu deliricem artık bu nasıl bişey odamda kalamaz oldum
Yani istediğiniz kadar öldürün açık bir yer varsa çıkmaya devam eder, iyice bi ilaçladıktan sonra açılan yerleri kapattırın düzgün bi malzemeyle bence

Bende de olmuştu geçen sene. Ben karınca yemi koydum falan olmadı. Neler neler yaptım. En son bu hamambocegi ilacı var ya. Onu sıktım yuvasına. O parke aralarına. Bekledi bir gün. Bir daha çıkmadilar. Şu uzun çubuğu olan mavi kutuda satılan ilaçtan. Sheltox mu neydi

Bizim her bahar çıkıyor, banyonun kapı kasasını yediler değiştirdik, sırayla her sene bir kapı kasasını yediler, 3 kasa değişti. Bu sene yine y.odasinin kapısından çıktılar 15 gün çıkıyorlar sonra bitiyor. Bu sene ilaç da yapmadım , çıktıkça süpürdüm. Alıştım artık her bahar misafirimiz var

Aynısı dün başımıza geldi çıldırdım hem küçük karınca hem o kanatlı büyük karıncalardan. Parke kenarlarına girip çıkıyorlar muhtemelen yuva yapmışlar bide sanırım yumurtlama dönemiymis kasinmaktan yara oldum yani. Bugün ilaç aldık etkiliymis kullandıktan sonra tek tük çıkmaya başladı umarım kökten kurtuluruz. Paranoyak oldum gözüm sürekli yerlerde eve yayılacak diye endişe ediyorum.
İlacın ismi " Filit karınca granülü "

Evi yeniletmisler bizimkide parke yeniletecek sanırım

İnanılmaz, her sene bir farklı kanatlı hayvan gündemde oluyor. Bu sene de hem annemin hem benim evime kanatlı karıncalar dadandı. Hem de öyle böyle değil, naptıysakta ne ben ne annem bulamadık. Annemle aramda 5km mesafe var buarada farklı lokasyonlardayız

Bizde deneyelim hemen çok tesekkürler

Şaka gibiler gerçekten bir saat önce süpürdüğümüz yerden bir saat sonra bir sürü çıkmış oluyor parkelerimizin arasınıda full açmışlar küçücük bişeyler nasıl yapıyorlar anlamıyorum

Sormayın bizde kaşınıyoruz eve yayılma korkusu bizdede var ama sizin dediğiniz bu ilacı da alacağım

Sormayın gerçekten bizde hiç bir sene olmazdı böyle olsa da tek tük onlarda küçük karıncalar bunlar kanatlı bir değişik birşey parkenin aralarını açarak cıkıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…