• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

dilo00 dilo00 nerdesin acaba canım yAa çok merak ediyorum..Baya olmuş girmeyeli insaAllah kötü bisey yoktur yaaa :(

İyi akşamlar kızlar, Ankara'dan misafirim gelicek,
ondan dolayı pek uğrayamadım, keyifler nasıl?

Arkadaşlar iyi akşamlar herkese günlerdir acayip bi yoğunluk içerisindeydim duaları bile bildirim yapamadım
Kartanesi_26 Kartanesi_26

vesselam_ vesselam_
umutLatahzen umutLatahzen
LeYLa_21 LeYLa_21
@hsevda
Semra24 Semra24
Dualarınzı okudum kızlar Allah gönlünüze göre en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. Hakkınızı helal edersiniz inşallah gecikme için günü geçen arkadaşlarım..

Arkadaşlar iyi akşamlar herkese günlerdir acayip bi yoğunluk içerisindeydim duaları bile bildirim yapamadım
Kartanesi_26 Kartanesi_26
vesselam_ vesselam_
umutLatahzen umutLatahzen
LeYLa_21 LeYLa_21
@hsevda
Semra24 Semra24
Dualarınzı okudum kızlar Allah gönlünüze göre en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. Hakkınızı helal edersiniz inşallah gecikme için günü geçen arkadaşlarım..
Ağzına yüreğine sağlık ablacım. Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah hayırlı ve sağlıklısını göndersin...

Yaptım kızlar hafif pembe çıktı insaAllah kandirmiyordur beni yaaa :( akşam bir daha yapacam... bugün adet günüm normalde..
IMG_20161020_104740.webp

Back