Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet oldun mu naptin canimdilo00 nerdesin acaba canım yAa çok merak ediyorum..Baya olmuş girmeyeli insaAllah kötü bisey yoktur yaaa
![]()
Yok canım yarın adet günüm bakalım heyecanla bekliyorum bu ay hayırlısı insaAllahAdet oldun mu naptin canim![]()
Hadi bakalim guzel haberler al bizede ver insallahYok canım yarın adet günüm bakalım heyecanla bekliyorum bu ay hayırlısı insaAllah
Amin canım İnsaAllah..hepimize bu duyguları yasamayi nasip eder Mevlam...Hadi bakalim guzel haberler al bizede ver insallah![]()
Yuregine sağlık güzelim.. Allah razı olsun :)vesselam_
umutLatahzen
LeYLa_21 @hsevda kızlar dualarınızı okudum Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah geç kaldığım için özür dilerim kızlar..
Ooo telaşlı günler diyorsun,Allah kolaylık versin canim..kalicilar mi ?İyi akşamlar kızlar, Ankara'dan misafirim gelicek,
ondan dolayı pek uğrayamadım, keyifler nasıl?
Ağzına yüreğine sağlık ablacım.. Amin cümlemize inşallah gülüm...vesselam_
umutLatahzen
LeYLa_21 @hsevda kızlar dualarınızı okudum Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah geç kaldığım için özür dilerim kızlar..
Ağzına yüreğine sağlık ablacım. Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah hayırlı ve sağlıklısını göndersin...Arkadaşlar iyi akşamlar herkese günlerdir acayip bi yoğunluk içerisindeydim duaları bile bildirim yapamadım
Kartanesi_26
vesselam_
umutLatahzen
LeYLa_21
@hsevda
Semra24
Dualarınzı okudum kızlar Allah gönlünüze göre en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. Hakkınızı helal edersiniz inşallah gecikme için günü geçen arkadaşlarım..
Günaydın canım. Bi test yap da şenlensin buralar inşallahGünaydın güzeller mis gibi birgün olsun insaAllah..
Bu aralar topik çok sessiz ..
nasılsın özlemcim?Günaydın canım. Bi test yap da şenlensin buralar inşallah![]()
test yapmanı bekliyorum canım merakla...inşallah güzel haber verirsin...Günaydın güzeller mis gibi birgün olsun insaAllah..
Bu aralar topik çok sessiz ..