• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

iyiyim ben de alpicim çok sağolasın.
ben de merak ediyordum herhalde kafasını toplamaya ihtiyacı oldu.
güzelliklerle döner inşallah.

Saye- Saye- nöbet masıl geçti bacım :)

@Enyalios temizlik bitmedi mi kız :)

umutLatahzen umutLatahzen nasılsın şekerim nasıl gidiyor :)

LeYLa_21 LeYLa_21 nasılsın leylacım fıstık kızın nasıl?

@Saadetim33 nasılsın şekerim nasıl gidiyor diyet işler filan :)

vesselam_ vesselam_ naber canım görüşemiyoruz bayadır?

@Kartanesi_26 nasılsın canım annen nasıl oldu? patolojisi çıktı mı? hem artık bi takvim yap sen de bakiim :)

@deeploneliness özlemcim naber? nasıl gidiyo iş güç?

@derandiren bayadır sesin çıkmıyor nasılsınız bakem?

Ebush_354 Ebush_354 nasılsın canım? nasıl gidiyo yoğunsun herhalde bu aralar?

@Mor Seven naber sen de yoksun ortalarda çoktur?

@Ters Lale nasılsın canım keyifler yerinde mi?

Canim benim cok sagol herkesi etiketlemissin tek tek.. iyiyim sukurler olsun bu günüme.. sen nasilsin gün sayiyosun artık ne güzel..

Kızlar tekrar Allah razı olsun diyorum agziniza yureginize saglik cok sukur ki dualarinda oldugum arkadaslarim var...

hepinize günaydın güzeller...:nazar::KK200::KK68::KK68::KK68:

bugün benim duam günüm...şimdiden hepinizin ağzına yüreğine sağlık canlarım...bugünün benim için bir önemi daha var..bugün yada yarın yumoş çatlayacak...inşallah dualarınızla döllenip bebişe dönüşsün diliyorum Rabbimden...Akşam eşimede söyledim..yarın çatlarsa ve dua sırası bende..inşallah dualalar hamiş kalırım diye...Rabbim hiç kimseyi bekletmesin inşallah...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK37::KK37::KK68::KK68::KK68::KK68:

iyiyim ben de alpicim çok sağolasın.
ben de merak ediyordum herhalde kafasını toplamaya ihtiyacı oldu.
güzelliklerle döner inşallah.

Saye- Saye- nöbet masıl geçti bacım :)

@Enyalios temizlik bitmedi mi kız :)

umutLatahzen umutLatahzen nasılsın şekerim nasıl gidiyor :)

LeYLa_21 LeYLa_21 nasılsın leylacım fıstık kızın nasıl?

@Saadetim33 nasılsın şekerim nasıl gidiyor diyet işler filan :)

vesselam_ vesselam_ naber canım görüşemiyoruz bayadır?

@Kartanesi_26 nasılsın canım annen nasıl oldu? patolojisi çıktı mı? hem artık bi takvim yap sen de bakiim :)

@deeploneliness özlemcim naber? nasıl gidiyo iş güç?

@derandiren bayadır sesin çıkmıyor nasılsınız bakem?

Ebush_354 Ebush_354 nasılsın canım? nasıl gidiyo yoğunsun herhalde bu aralar?

@Mor Seven naber sen de yoksun ortalarda çoktur?

@Ters Lale nasılsın canım keyifler yerinde mi?
Saolasın canım benim :) iyiyim çok şükğr daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum halsizlik var üstümde çok nadastayım biraz rahatlamaya çalışıyorum.. Kilo meselesini halledebilirsem çookk mesut olacağım.. Sen nasılsın kuzum az kaldı her girişimde senden doğum haberi gelmiştir belki de diye bir bakınıyorum.. Allah bir sancıda kurtarsın inşallah

Saye- Saye- Rabbim yüzünü güldürsün canım, Seninde bu yolda bekleyen emek veren evlat hasreti çeken tüm annelerinde:)
amin canim insallah dualarinizla gelecek bizim bebislerde..
hepinize günaydın güzeller...:nazar::KK200::KK68::KK68::KK68:

bugün benim duam günüm...şimdiden hepinizin ağzına yüreğine sağlık canlarım...bugünün benim için bir önemi daha var..bugün yada yarın yumoş çatlayacak...inşallah dualarınızla döllenip bebişe dönüşsün diliyorum Rabbimden...Akşam eşimede söyledim..yarın çatlarsa ve dua sırası bende..inşallah dualalar hamiş kalırım diye...Rabbim hiç kimseyi bekletmesin inşallah...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK37::KK37::KK68::KK68::KK68::KK68:
günaydin leyla abla insallah gönlüne göre olur hersey.. kizina hayirlisiyla kardes gelir bu ay :KK200:

İyiyim canım çok şükür bir haftadır halsizlik bar biraz bir de durgunum nedense..

Sen nasılsın canım ne zaman gidiyorsunuz sonucu öğrenmeye
birazdan cikacagiz canim evden insallah iyidir sonuc .. iyiyim bende gece gec yattim eski mektuplarimi falan karistirdim sabahda uyanamadim iste..

birazdan cikacagiz canim evden insallah iyidir sonuc .. iyiyim bende gece gec yattim eski mektuplarimi falan karistirdim sabahda uyanamadim iste..
İnşallah canım güzel gelir sonuçlarınız... Ay ne güzel maziyi yad etmişsindir.. Bende bu ara sıkıntıdan eve sardım bir sürü şeyi düzenliyorum eski yazışmalarımızı, hediyelerimizi bulunca dalıyorum arasına :) mazi güzeldir.. Evlilikte 2 yılımız bitti ama eşimle 10 yıldır beraberiz beraber büyüdük anımız çokk

İnşallah canım güzel gelir sonuçlarınız... Ay ne güzel maziyi yad etmişsindir.. Bende bu ara sıkıntıdan eve sardım bir sürü şeyi düzenliyorum eski yazışmalarımızı, hediyelerimizi bulunca dalıyorum arasına :) mazi güzeldir.. Evlilikte 2 yılımız bitti ama eşimle 10 yıldır beraberiz beraber büyüdük anımız çokk
evet canim cok güzel oldu gözlerim doldu okurken mektuplari neler yasamisiz ne güzel günler...

evet canim cok güzel oldu gözlerim doldu okurken mektuplari neler yasamisiz ne güzel günler...
İnşallah ilerde çocuklarımız da okuyabilir onları.. Ben çok isterim ki bir evladım olsun o da annemle babam aşık olmuş, mutlularmış desin

Günaydin kızlar LeYLa_21 LeYLa_21 canim duani okudum Rabbim hayirlisiyla kizina kardes nasip etsin.. Amin :KK66:
Amin gülüm..Allah razı olsun büşram...ağzına yüreğini sağlık..Rabbim cümlemizi sevindirsin kuzum...:KK74:
amin canim insallah dualarinizla gelecek bizim bebislerde..

günaydin leyla abla insallah gönlüne göre olur hersey.. kizina hayirlisiyla kardes gelir bu ay :KK200:
amin bitanem...:KK74:kızım çok istiyor ablası..Rabbim inşallah onun ve hepimizin dualarını kabul etsin kuzum...dileyen isteyen bu yolda üzülen herkesi annelikle taçlandırsın inşallah gülüm...:dua:
sen nasılsın canım?doktora falan gidiyormusun varmı tedavi?:KK60:

Selam kızlar nasılsınız beni hatırladınız mı hiç giremiyorum ben daha dogrusu telefonu bile elime alamıyorum sizler nasılsınız ne var ne yok güzrlel haberler vardır inş

Back