Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Soğan kürü yapmayacam canım ya. Zaten çok kanamam oldu. Pıhtılar falan geldi. Bide aşırı kanama olur o kalmış yani. Ateşim sanki normal seyrediyor gibi ama bilmiyorum hcg düştümü.burda test yaptırma şansımda yok İle gitmem lazım. İlçedeki devlet hastanesi hcg bakmıyor sanırım... Adetin gelmesini bekleyecegiz.. Yine ölçümü devam tabiki ovulasyon testi nede :))
Ben her ihtimale karşı, lekelenme bittikten sonra sogan kurunede baslayacagim. Bu ay zaten olmazmış dedigiin gibi ates ölçümüyle devam edicez.. İnsAllah döngü aşırı uzamaz.. Bi de hcg ne kadar zaman sonra duser ki acaba.. Dustugu zaman ateste normale doner dimi.. Bolbol duâ ablacım..

@deeploneliness çok teşekkür ederim davetin için canım. Sarıyerdeki halamlarda Büyükçekmecedeki halamların yanına taşındı. İstanbula gelirsem uygun olursan görüşmeyi ben de çok isterim canım. İnşallah görüşmek nasip olur.
Evet 2 yıldır daha kötü burası. Yemeklerimiz güzeldir canım. Keşke gelip burayıda bi planlasanız. :KK49:
Ponçik kedilerin nasıl. Bizimkiler sürekli ötüp suruyor :KK53: hergün öpüyorum. İçim rahatlıyor.
@Melisa1995 içinde hep umut olsun canım kaybetme. Hep kendine telkin ver. Yaşın küçük, sağlığın iyi çok şükür canım. @LeYLa_21 canım nasıl oldun. Bebeğini gömebildin mi? :110:Allah içine ferahlık versin canım. Güç kuvvet versin.
@Ters Lale merhaba canım ne yapıyorsun. Sesin çıkmıyor pek. İyisindie umarım
@vesselam_ canım iyi misin?

Ben bu ay aşılama olamayacağım adet olduğum tarihte hem kurban bayramı hem doktorum izinli o nedenle diğer aya kaldı. Ne yapalım. Aşılamadan sonrada olmazsa beklerim.

Saye- Saye- ben de senin gibiyim canım. Ben eşimle hiç konuşamıyorum. Çok az zaman bu konuda konuşabiliyorum. Yaşımız ilerlediği için daha çok stres yapıyoruz. Keşke biraz anlayabilseler. Bana da çok kendi haline bırak dedi. Bıraktım ama öyle boş bekleyince insanın canı sıkılıyor.

Kizlar çok stres hamile kalmayi önler .biraz kendinizi rahat birakin ,kafanizi kurcalamayin ve eşlerinizi bu konuda daraltmayin ..benim arkadasim 10yil calisti ugrasti stres yapti tup bebek denedi olmadi sonra umidini kesti benim cocugum olmuyacak hayirlisi bu dedi. takmama baslayinca kendiliginden oldu .doktorlar inanamadi sonra 2.ye hamile kaldi bir yil sonra kimse inanamadi ve arkadasimin yumurtasi esinin spermleri sorunlu ..o hep bana der rahat ol benim bile olduysa herkesin olur:)benim de basimdan 3 hamilelik gecti 1.5yil icinde hepsini kaybettim 8 haftalik iken kalpleri durdu . Cok zor gunler gecirdim kurtaj cok kotu bir sey .doktorun yuzu dusunce anliyorum yine bebegimin kalbi durdu :(o yuzden hep diyorum ki bebegi kaybedeceksem eger yasamicaklarsa hic hamile kalmyayim diye dua ediyorum..herkesin sorunu farkli ama bizler icin hayirlisi olacaksa olsun ve zamani var belkide buna cok inaniyorum .

Sağol ablası kızım iyi çok şükür.. Öperim tabi canım benim...

Amin canım sağolasın. Rabbimden gelene yapacak bişey yok. Inşallah yerine sağlıklı evlatlar versin ne edelim... Hayırlısı olsun hakkımızda daima...

Bakalım bizim doktor ne diyecek. Bende mutlaka genetik test yaptırcam. Patolojiden sonuç ne diyecek bilmiyorum...

Kanama varmı canım sende? Kesilmişti sanki senin.. Benimde dünden beri gelen giden yok kesildi galiba.. Akşam inşallah gusul alıp namazıma başlayabilirim... İlk başlarda hepimiz için dua okuyorduk sırasıyla.. Epeyden takip edemedim. Sanırım şuan okunmuyor canım.. Yine başlarız inşallah..
Allah daha etsin Canım ablacım

Saye- Saye- aynen canım bir topikte devam bile edebiliriz kilo meselesini bayramdan sonra start var bende hemen... Bu arada tüp bebeğe geçiş olacakmış benim de şu anlık çarem o gibi duruyor.. Şimdi dondurulmuşlarla mı yapılır bilmiyorum ama bana kalırsa bu diyet işinden biraz faydalanıp sonra mı başlasan? Çünkü ben acele mi ettim diye düşünüyorum şimdilerde... Diyet işini halledip biraz sonra deneyeceğim dondurulmuşlarla
tamam canim düsünelim tpigimizin ismi ne olsun.. ben basladim canim simdiden düzene koymaya hatta bi detoks yapmayi planliyorum bakalim bi hafta kadar.. ekim adetime kadar vakit verdim kendime canim insallah hedefime ulasirim en az on kilo diyorum 13 olsa süper olur ama .
Saye- Saye- ben de senin gibiyim canım. Ben eşimle hiç konuşamıyorum. Çok az zaman bu konuda konuşabiliyorum. Yaşımız ilerlediği için daha çok stres yapıyoruz. Keşke biraz anlayabilseler. Bana da çok kendi haline bırak dedi. Bıraktım ama öyle boş bekleyince insanın canı sıkılıyor.
canim bekle bekle nereye kadar biz elimizden geleni yapacagiz ki gerisini Allah bilir tevekkül edecegiz. canim esimle rahatca konusuyorum hic problem yok ama erkek iste bazen anliyor bazende bu fizyolojik olaylara cok kafasi almiyor hakli olarak.

@deeploneliness çok teşekkür ederim davetin için canım. Sarıyerdeki halamlarda Büyükçekmecedeki halamların yanına taşındı. İstanbula gelirsem uygun olursan görüşmeyi ben de çok isterim canım. İnşallah görüşmek nasip olur.
Evet 2 yıldır daha kötü burası. Yemeklerimiz güzeldir canım. Keşke gelip burayıda bi planlasanız. :KK49:
Ponçik kedilerin nasıl. Bizimkiler sürekli ötüp suruyor :KK53: hergün öpüyorum. İçim rahatlıyor.
Sağolasın canım. Orada bir calismam oldu fakat buyuk capta degildi. Tekstil ve hazigiyim sektörüne yönelik. Diyarbakirin 1. Sınıf fabrikada direkt islenebilir pamuğu var. Aslinda potansiyeli cok fazla. Keza memercilik icin de bunu soyleyebiliriz. Kediciklerime gelince buyuyorlar. Ama ilgilenemiyorum fazla kayinvalidemler burda. Artik biraz daha ele avuca geliyorlar. Ben de opup seviyorum onlari ♥ Sen nasılsın canim okula gidiyor musun?

Kizlar çok stres hamile kalmayi önler .biraz kendinizi rahat birakin ,kafanizi kurcalamayin ve eşlerinizi bu konuda daraltmayin ..benim arkadasim 10yil calisti ugrasti stres yapti tup bebek denedi olmadi sonra umidini kesti benim cocugum olmuyacak hayirlisi bu dedi. takmama baslayinca kendiliginden oldu .doktorlar inanamadi sonra 2.ye hamile kaldi bir yil sonra kimse inanamadi ve arkadasimin yumurtasi esinin spermleri sorunlu ..o hep bana der rahat ol benim bile olduysa herkesin olur:)benim de basimdan 3 hamilelik gecti 1.5yil icinde hepsini kaybettim 8 haftalik iken kalpleri durdu . Cok zor gunler gecirdim kurtaj cok kotu bir sey .doktorun yuzu dusunce anliyorum yine bebegimin kalbi durdu :KK43:o yuzden hep diyorum ki bebegi kaybedeceksem eger yasamicaklarsa hic hamile kalmyayim diye dua ediyorum..herkesin sorunu farkli ama bizler icin hayirlisi olacaksa olsun ve zamani var belkide buna cok inaniyorum .
Öncelikle aramıza hoşgeldin canım. Kayıpların için çok üzüldüm.. Bende yeni kürtaj oldum. Bir hafta oldu.12 haftalık bebeğimin kalbi durdu.acım hala çok taze
..Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın gülüm... Senin üç tane düşmüş pıhtılaşma sorunumu var acaba? Genetik test yapıldımı sana...?inşallah bir sonraki gebeliğin sağlıklı olur...

Düşük yapan kızlara bi sorum olcak. Göğüs ağrınız ne kadar devam etti?? Regl yeni başlamış gibi agrılarim var da.. Göğüs ağrısı dahil:(

tamam canim düsünelim tpigimizin ismi ne olsun.. ben basladim canim simdiden düzene koymaya hatta bi detoks yapmayi planliyorum bakalim bi hafta kadar.. ekim adetime kadar vakit verdim kendime canim insallah hedefime ulasirim en az on kilo diyorum 13 olsa süper olur ama .

canim bekle bekle nereye kadar biz elimizden geleni yapacagiz ki gerisini Allah bilir tevekkül edecegiz. canim esimle rahatca konusuyorum hic problem yok ama erkek iste bazen anliyor bazende bu fizyolojik olaylara cok kafasi almiyor hakli olarak.
Bekle bekle aynen. Benimki böyle işte bi havalar bazen. Benimde ekime kaldı canım. Ben benimkiyle pek konuşamam geriliyor sanırım. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Sağolasın canım. Orada bir calismam oldu fakat buyuk capta degildi. Tekstil ve hazigiyim sektörüne yönelik. Diyarbakirin 1. Sınıf fabrikada direkt islenebilir pamuğu var. Aslinda potansiyeli cok fazla. Keza memercilik icin de bunu soyleyebiliriz. Kediciklerime gelince buyuyorlar. Ama ilgilenemiyorum fazla kayinvalidemler burda. Artik biraz daha ele avuca geliyorlar. Ben de opup seviyorum onlari ♥ Sen nasılsın canim okula gidiyor musun?
Bi şey yapamıyor kimse teröristler basıyor. İnsanlar korkuyor.
Mermerciliği bilmiyordum. Ne yapaam mermer işine mi girsem acaba bi özel iş yapmayı düşünüyorum.
Gözün aydın mı diyim demiyeyim mi bilemedim şimdi canım :KK53::KK48:
Anam yerim ben onları tatlı ponçikler. Kv ne arkadaşlık ediyorlardır.

Düşük yapan kızlara bi sorum olcak. Göğüs ağrınız ne kadar devam etti?? Regl yeni başlamış gibi agrılarim var da.. Göğüs ağrısı dahil:KK43:
Kürtaj oldum ben ama ağrı devam eder bir hafta daha. Benim kürtajdan sonra normalde kaç günde adet oluyorsam o kadar süre sonra adet oldum

Öncelikle aramıza hoşgeldin canım. Kayıpların için çok üzüldüm.. Bende yeni kürtaj oldum. Bir hafta oldu.12 haftalık bebeğimin kalbi durdu.acım hala çok taze
..Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın gülüm... Senin üç tane düşmüş pıhtılaşma sorunumu var acaba? Genetik test yapıldımı sana...?inşallah bir sonraki gebeliğin sağlıklı olur...
Tesekkurler canim,benim 2.den sonra her turlu test yapildi en son histeroskobi bile oldum sorun yok.sadece ciddi pihtilasmam var ama 3.de kan sulandirici kullandim ona ragmen kaybettim.doktorlar deneyeceksin diyorlar bakalim bir kere daha denecegim. normal yolla, yine düşerse genetik tanili tup bebek yaptircam.senin cok yeniymis.gecmis olsun. ilk haftalar zor oluyor ama sonra toparlanirsin .sen arastirma yaptirdin mi ?ilk dusukte doktorlar onemsemiyor ama onlari dinleme gereken testleri yaptir .

Dusukten sonra agri olur korkma doktora git parca var mi kontrol ederler
Kendi düştü, baktığında tertemiz demişti. Ama yine de kontrole gel 5 gun sonra dedi.. Suan regl gibi kanamam var. Sonrasindaki ilk kanamayi ilk adet olarak varsayacağız herhalde.. Agri da herhalde kanama biterken biter?

Kürtaj oldum ben ama ağrı devam eder bir hafta daha. Benim kürtajdan sonra normalde kaç günde adet oluyorsam o kadar süre sonra adet oldum
İnsAllah benimki de erken gelir.. Daha cok yeni kanamam devam ediyor.. Rabbim kimseye tekrarını yaşatmasın inşallah!

Back
X