Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Rabbim yerini doldursun gülüm...biliyorum yazmıştın bana..senin adınada çok üzüldüm...hamile olduğunu duyunca çok sevinmiştim..o sıra yeni kürtaj olmuştum biliyorsun...dün tam bir hafta oldu yavrum benden gideli...bugünde hastaneden aradılar sonuç ve bebek geldi diye...pazar gömecez nasip olursa yada pazartesi duruma göre...nasıl dayanacam bilmiyorum...RABBİM diyorum bazen aklımı korusun...düşündükçe insan mahvoluyor..inancı olmasa insan dayanamaz inanki...güzel dualarına yürekten amin diyorum...hergün işe geldiğimde benimle aynı anda hamile kalan bir arkadaşım var..karnı büyüdü gitti kızın..hergün onu görüyorum...sen düşün çektiğim çileyi...kanama azaldı...akşam biraz fazla geldi..bugün pek yok gibi canım..inşallah bir an evvel kesilir....
canım ablacım kürtaj olmuşsun geçmiş olsun ;( aklım sendeydi giremedim çok üzgünüm Rabbim sabrınızı versin Rabbim tekrar nasip etsin inşallah güzel yürekli ablam

InsAllah ablacim.. Sana doktorun korunmayi onerdi mi yoksa adet bitiminde baslanabilir mi??
iki ay öneriyoruz herkese ama ..seninkini vakumla temizledim..size bırakıyorum dedi...korunmayacam canım..tekrar başlayacam çalışmalara inşallah...
canım ablacım kürtaj olmuşsun geçmiş olsun ;( aklım sendeydi giremedim çok üzgünüm Rabbim sabrınızı versin Rabbim tekrar nasip etsin inşallah güzel yürekli ablam
sağol gülüm...amin inşallah...Rabbim cümlemize nasip etsin bitanem...sen nasılsın ablacım?

iki ay öneriyoruz herkese ama ..seninkini vakumla temizledim..size bırakıyorum dedi...korunmayacam canım..tekrar başlayacam çalışmalara inşallah...

sağol gülüm...amin inşallah...Rabbim cümlemize nasip etsin bitanem...sen nasılsın ablacım?
amin inşallah ablacım bende 1 ay misafir ağırlıyorum yurtdışından geldiler günleri bitti yarın gidiyorlar malesef

@Ebush_354 umutLatahzen umutLatahzen kizlar kilo benimde problemim esim ve bi arkadasimla iddaya girdik bakalim verebilecek miyim suan 69.7 kiloyum ekimde tüp bebek düsünüyorum nasip olurs ao zamana kadar verebildigim kadar verecegim neredeyse 2 ay var hedefim 10 kilo birbirimize destek olabiliriz

Ben kesinlikle varım canım benim işim biraz daha zor -25 ama bu sefer gerçekten canıma tak etti.. Bu konuyla alakalı içimde uhde kalsın istemiyorum suçluluk duymayayım.. Bayramdan dönüşte hemen diyetisyenle görüşme yapıcam ki kendimi şartlandırabileyim ve spor salonuna gidicem

Birlikte başlarız tabiki de destek olalım birbirimize inşallah da gider fazlalıklar :)

Kızlar beni de grubunuza alır mısınız? Yeni düşüğüm oldu 5 haftalıktı:KK43: yer gök duâ ile..

Hoş geldin Can'ım benim Rabb'im şifalar versin geçmiş olsun..

LeYLa_21 LeYLa_21 abla tekrar tekrar Rabb'im sabırlar versin sana.. Ve hepimize...

Kızlar beni de grubunuza alır mısınız? Yeni düşüğüm oldu 5 haftalıktı:KK43: yer gök duâ ile..
Hosgeldin Elcanki.. Seni ben ateş topiginden taniyorum. Topigin takipcisiyim. Ben de ates olcuyorum ama ff e yanlislikla kullanici adıni mail adresimi yazinca linki paylasmadi veson. Gecmis olsun. Inşallah en yakin zamanda tekrar sağlıklı bir gebeligin olur ;)

İyi geceler kızlar nasılsınız.
Bu gece eşim dışarıda, biraz kk'da takılayım dedim
bir derdim var bölümü dikkatimi çekti =)

:spor::KK69::KK15:

İyi geceler kuzum iyi olmaya çalışıyorum ben çok şükür.. Kafamda binlercesini kurup kaldırmayı bıraktığım gün çok daha iyi olucam eminim.. Sen nasılsın kuzucum bdv de ne var du ben de bakiim :D

İyi geceler kuzum iyi olmaya çalışıyorum ben çok şükür.. Kafamda binlercesini kurup kaldırmayı bıraktığım gün çok daha iyi olucam eminim.. Sen nasılsın kuzucum bdv de ne var du ben de bakiim :KK70:

İyi ol gülüm, oluruna bırak..
Ay çok ilginç konular var.
Şu an baktığım ilk sırada zaten.

=)

İyi ol gülüm, oluruna bırak..
Ay çok ilginç konular var.
Şu an baktığım ilk sırada zaten.

=)

Allahim ne kadar aldatma konusu var yaa.. Insanin cidden psikolojisi bozuluyor..

Ay aynen yaa insanın psikolojisi bozuluyo ne kadar çok gerçekten şimdi ben de baktım da... Bazen alaya aldıklarını düşünmüyo değilim ama bazıları senaryo gibi :/

Iyi geceler kizlar..nasilsiniz..bende burayi okuyup giyabinizda dua ettikten sonra bdv ye bakiyorim..cucukler firsat vermiyor çoğu zaman alintilayip cevap yazmiyorum biliyorsunuz size geri donus yapamam die. Ama hep sizinleyip biliyorsunuz. Dualarim size can arkadaşlarım rabbim size sabir güç kuvvet ihsan eylesin emeklerimizi sabrınızı boşa cikarmasin kulaclarınızı -hayirlisi ile - doldursun bos birakmasin insallah.. aminnnnn

amin inşallah ablacım bende 1 ay misafir ağırlıyorum yurtdışından geldiler günleri bitti yarın gidiyorlar malesef
Inşallah sağlıkla giderler canım. Rabbim tekrar kavuştursun tatlı melisam benim..
Birlikte başlarız tabiki de destek olalım birbirimize inşallah da gider fazlalıklar :)

Hoş geldin Can'ım benim Rabb'im şifalar versin geçmiş olsun..

LeYLa_21 LeYLa_21 abla tekrar tekrar Rabb'im sabırlar versin sana.. Ve hepimize...
Amin gülüm Amin.. Rabbim peygamber sabrı versin cümlemize canım...

Iyi geceler kizlar..nasilsiniz..bende burayi okuyup giyabinizda dua ettikten sonra bdv ye bakiyorim..cucukler firsat vermiyor çoğu zaman alintilayip cevap yazmiyorum biliyorsunuz size geri donus yapamam die. Ama hep sizinleyip biliyorsunuz. Dualarim size can arkadaşlarım rabbim size sabir güç kuvvet ihsan eylesin emeklerimizi sabrınızı boşa cikarmasin kulaclarınızı -hayirlisi ile - doldursun bos birakmasin insallah.. aminnnnn
Amin canım inşallah... Seninde yavrularına sağlıklı ömürler yazsın Mevlam..

Amin canım inşallah... Seninde yavrularına sağlıklı ömürler yazsın Mevlam..
Allah razi olsun leylam...rabbim sabrini arttirsin evlat acisi cok zor yanlis kelime kullanmak seni kirmak istemiyorum kaybin ve duygularin beni cok üzüyor evlatlarima bakıp dualar ediyorum acisini gostermesin die her türlüsü zor caninin bir parçası sonuçta bebegin gelecek dualarla yolcu edeceksin bir evladin daha var güçlü olmaya calis onun icin canim rabbim onu sana bagislasin acisini gostermesin insallah..
Burda bir gebelik haberini duyunca o kadar cok seviniyordum ki hemen tebrik edip mutluluguna ortak olayim diyordum artik cekinir oldum rabbim saglikli gebelik ler verir inşallah kayip yaşamasın kimse

hayirli sabahlar kizlar nasilsiniz dün evlilik yil dönünümüzdü giremedim siteye . doktora gittim dün ögleden sonra . genetik testleri istedi 27 eylüle gün verildi. catlamamis bi yumurtam kist olusturmus cok önemli degil dedi. yumurtaliklarda durum ayni hala ileri derecede pco. eylül adetinden sonra ekim icin dogum kontrol hapi kullanacagim ve ekim adetiyle tedaviye baslayacagiz böyle karar verdik. esim bekleyelim diyor ama ben beklemek istemiyorum yumurtam bile gelismezken ne kadar beklesem de bos maalesef olmuyor bi an önce caresini aramak lazim

Benim tek şanssızlığım burda araştırma hastanesinin yapılmış ancak henüz faaliyete geçmemiş olması canım ya... Özel yaparsa parayla yaptırcam. Adet olayımda başka doktora gidecem onunla bir konuşacam bakalım ne diyecek.. Kızımda hiç böyle şeyler yaşadım o yüzden tuhaf geliyor bana herşey...zaten üç aya kadar gebelik işi zor canım.. Hayırlısı Allah tan.. Sende yaptır doktorunla konuş mutlaka gülüm... Bakalım patolojiden ne sonuç gelecek. Önce şu anki doktorumla görüşeceğim. Bakalım o bebeğin ölüm sebebini nasıl yorumlayacak..
ablacim hakkimizda hayirlisi burada özel labaratuvar 400 tl istedi genetik tahliller icin tip fakültesi ise normal olursa kasim 1e randevu veriyor özel olarak yaptirirsak 88 lira ücretle eylül 27 dedi o zamana randevu aldim bakalim nasibimizde ne var. Allah sonumuzu hayir etsin Allah sana sabirlarin en büyügünü versin ablacim. insallah bi cikis yolu bi nasip vardir bizede...
İnşallah kuzum bu ara da hepimiz böyle bişey atlattık demek ki sınavımızda bu da varmış..
İyi ki burası çıktı karşıma sizlerle tanıştıktan sonra yaşadım ben hep bunları bide sizleri bilmesem tanımasam kendimi yalnız hissedip bitek ben yaşıyorum zannedecektim o saman gir girebildiğini kadar bunalıma... Her şeyde var bi hayır...
evet canim buda bizim sinavimiz .. birbirimize hep destek olacagiz burada ...
Eki Görüntüle 1879495 Günaydın Herkese.. Eylül ayını çok severim adinıda hüznünüde yagmurunuda dökülen yapraklarinida..
Rabbim hayirli kilsin hepimize Bu ay'ı..
eylülü bende cok severim alpim hatta kizim olsa ismi eylül olsun isterim zeynep eylül kulagima cok güzel geliyor...insallah Allah nasip eder hepimize...
Ben kesinlikle varım canım benim işim biraz daha zor -25 ama bu sefer gerçekten canıma tak etti.. Bu konuyla alakalı içimde uhde kalsın istemiyorum suçluluk duymayayım.. Bayramdan dönüşte hemen diyetisyenle görüşme yapıcam ki kendimi şartlandırabileyim ve spor salonuna gidicem
baslayalim canim hatta bi topik bile acabiliriz birbirimize daha iyi destek oluruz diye düsünüyorum bizim gibi olanlar varsa onlarlada bilgilerimizi paylasiriz
canim hos geldin Allah birdaha yasatmasin. saglikli gebeliklerin olsun insallah

Benim tek şanssızlığım burda araştırma hastanesinin yapılmış ancak henüz faaliyete geçmemiş olması canım ya... Özel yaparsa parayla yaptırcam. Adet olayımda başka doktora gidecem onunla bir konuşacam bakalım ne diyecek.. Kızımda hiç böyle şeyler yaşadım o yüzden tuhaf geliyor bana herşey...zaten üç aya kadar gebelik işi zor canım.. Hayırlısı Allah tan.. Sende yaptır doktorunla konuş mutlaka gülüm... Bakalım patolojiden ne sonuç gelecek. Önce şu anki doktorumla görüşeceğim. Bakalım o bebeğin ölüm sebebini nasıl yorumlayacak..
ablacim hakkimizda hayirlisi burada özel labaratuvar 400 tl istedi genetik tahliller icin tip fakültesi ise normal olursa kasim 1e randevu veriyor özel olarak yaptirirsak 88 lira ücretle eylül 27 dedi o zamana randevu aldim bakalim nasibimizde ne var. Allah sonumuzu hayir etsin Allah sana sabirlarin en büyügünü versin ablacim. insallah bi cikis yolu bi nasip vardir bizede...
İnşallah kuzum bu ara da hepimiz böyle bişey atlattık demek ki sınavımızda bu da varmış..
İyi ki burası çıktı karşıma sizlerle tanıştıktan sonra yaşadım ben hep bunları bide sizleri bilmesem tanımasam kendimi yalnız hissedip bitek ben yaşıyorum zannedecektim o saman gir girebildiğini kadar bunalıma... Her şeyde var bi hayır...
Eki Görüntüle 1879495 Günaydın Herkese.. Eylül ayını çok severim adinıda hüznünüde yagmurunuda dökülen yapraklarinida..
Rabbim hayirli kilsin hepimize Bu ay'ı..
eylülü bende cok severim alpim hatta kizim olsa ismi eylül olsun isterim zeynep eylül kulagima cok güzel geliyor...insallah Allah nasip eder hepimize...
baslayalim canim hatta bi topik bile acabiliriz birbirimize daha iyi destek oluruz diye düsünüyorum bizim gibi olanlar varsa onlarlada bilgilerimizi paylasiriz

Hosgeldin Elcanki.. Seni ben ateş topiginden taniyorum. Topigin takipcisiyim. Ben de ates olcuyorum ama ff e yanlislikla kullanici adıni mail adresimi yazinca linki paylasmadi veson. Gecmis olsun. Inşallah en yakin zamanda tekrar sağlıklı bir gebeligin olur :KK66:
Hosgeldin Elcanki.. Seni ben ateş topiginden taniyorum. Topigin takipcisiyim. Ben de ates olcuyorum ama ff e yanlislikla kullanici adıni mail adresimi yazinca linki paylasmadi veson. Gecmis olsun. Inşallah en yakin zamanda tekrar sağlıklı bir gebeligin olur :KK66:
Allah razı olsun canım keske yeni bi ff acip aktarsaydin, bizde senin takipcin olurduk.. Rabbim isteyen herkese fzla aratmadan hayirli saglikli bir nesil nasip etsin...

Amiiin canim insAllah Allah razi olsun.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Back
X