- 20 Mayıs 2016
- 3.432
- 4.562
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol ablası kızım iyi çok şükür.. Öperim tabi canım benim...Amin ablaların güzeli minik kızın Nasıl abla öp benim yerime Kocaman
Amin canım sağolasın. Rabbimden gelene yapacak bişey yok. Inşallah yerine sağlıklı evlatlar versin ne edelim... Hayırlısı olsun hakkımızda daima...Allah razi olsun leylam...rabbim sabrini arttirsin evlat acisi cok zor yanlis kelime kullanmak seni kirmak istemiyorum kaybin ve duygularin beni cok üzüyor evlatlarima bakıp dualar ediyorum acisini gostermesin die her türlüsü zor caninin bir parçası sonuçta bebegin gelecek dualarla yolcu edeceksin bir evladin daha var güçlü olmaya calis onun icin canim rabbim onu sana bagislasin acisini gostermesin insallah..
Burda bir gebelik haberini duyunca o kadar cok seviniyordum ki hemen tebrik edip mutluluguna ortak olayim diyordum artik cekinir oldum rabbim saglikli gebelik ler verir inşallah kayip yaşamasın kimse
Bakalım bizim doktor ne diyecek. Bende mutlaka genetik test yaptırcam. Patolojiden sonuç ne diyecek bilmiyorum...ablacim hakkimizda hayirlisi burada özel labaratuvar 400 tl istedi genetik tahliller icin tip fakültesi ise normal olursa kasim 1e randevu veriyor özel olarak yaptirirsak 88 lira ücretle eylül 27 dedi o zamana randevu aldim bakalim nasibimizde ne var. Allah sonumuzu hayir etsin Allah sana sabirlarin en büyügünü versin ablacim. insallah bi cikis yolu bi nasip vardir bizede...
evet canim buda bizim sinavimiz .. birbirimize hep destek olacagiz burada ...
eylülü bende cok severim alpim hatta kizim olsa ismi eylül olsun isterim zeynep eylül kulagima cok güzel geliyor...insallah Allah nasip eder hepimize...
baslayalim canim hatta bi topik bile acabiliriz birbirimize daha iyi destek oluruz diye düsünüyorum bizim gibi olanlar varsa onlarlada bilgilerimizi paylasiriz
canim hos geldin Allah birdaha yasatmasin. saglikli gebeliklerin olsun insallah
Kanama varmı canım sende? Kesilmişti sanki senin.. Benimde dünden beri gelen giden yok kesildi galiba.. Akşam inşallah gusul alıp namazıma başlayabilirim... İlk başlarda hepimiz için dua okuyorduk sırasıyla.. Epeyden takip edemedim. Sanırım şuan okunmuyor canım.. Yine başlarız inşallah..Kızlar biriniz bana bu topicte duâyı nasıl yaptığınızı ve topicte olanlari kisaca anlatir mi.. İlk sayfada isimler yaziyo ama ne oluyor tam anlamadim.. Ve suan benim kanamam hal devam ettigi icin ilk once anlayip sonra dahil olmayi dusundum..
Canım benim var daha lekelenmem. Kesilir gibi oldu ertesi günü, sonra yine başladı. Pedi doldurmayacak sekilde geliyor.. İnsAllah daha fazla gelmez. Sen baslayacak misin sogan suyuna ablacim? İstersen rahimi iyice bi temizle.. Ateşinde 36.5-36.4 ilerliyo.. Bu senin normal atesin mi? Benim ki normalinden yüksek seyrediyor hala. Progeston etkisi mi sence?? Gerci iki gundur ölçüyorum. 0.1 düşmüş.. İnsAllah 36.0'a düşer hemen :) sende de var mı, kayıptan sonra acele etmek?? Sanki kaçıracakmışım gibi geliyoSağol ablası kızım iyi çok şükür.. Öperim tabi canım benim...
Amin canım sağolasın. Rabbimden gelene yapacak bişey yok. Inşallah yerine sağlıklı evlatlar versin ne edelim... Hayırlısı olsun hakkımızda daima...
Bakalım bizim doktor ne diyecek. Bende mutlaka genetik test yaptırcam. Patolojiden sonuç ne diyecek bilmiyorum...
Kanama varmı canım sende? Kesilmişti sanki senin.. Benimde dünden beri gelen giden yok kesildi galiba.. Akşam inşallah gusul alıp namazıma başlayabilirim... İlk başlarda hepimiz için dua okuyorduk sırasıyla.. Epeyden takip edemedim. Sanırım şuan okunmuyor canım.. Yine başlarız inşallah..
Soğan kürü yapmayacam canım ya. Zaten çok kanamam oldu. Pıhtılar falan geldi. Bide aşırı kanama olur o kalmış yani. Ateşim sanki normal seyrediyor gibi ama bilmiyorum hcg düştümü.burda test yaptırma şansımda yok İle gitmem lazım. İlçedeki devlet hastanesi hcg bakmıyor sanırım... Adetin gelmesini bekleyecegiz.. Yine ölçümü devam tabiki ovulasyon testi nede :))Canım benim var daha lekelenmem. Kesilir gibi oldu ertesi günü, sonra yine başladı. Pedi doldurmayacak sekilde geliyor.. İnsAllah daha fazla gelmez. Sen baslayacak misin sogan suyuna ablacim? İstersen rahimi iyice bi temizle.. Ateşinde 36.5-36.4 ilerliyo.. Bu senin normal atesin mi? Benim ki normalinden yüksek seyrediyor hala. Progeston etkisi mi sence?? Gerci iki gundur ölçüyorum. 0.1 düşmüş.. İnsAllah 36.0'a düşer hemen :) sende de var mı, kayıptan sonra acele etmek?? Sanki kaçıracakmışım gibi geliyo![]()
Aile hekimi yok mu orda leylacim.. Onlar bakiyor betahcg ye .. Kanaman durunca bi baktir onlar ile yolluyorlar kan bir gun sonra sonucu aliyorsun..Soğan kürü yapmayacam canım ya. Zaten çok kanamam oldu. Pıhtılar falan geldi. Bide aşırı kanama olur o kalmış yani. Ateşim sanki normal seyrediyor gibi ama bilmiyorum hcg düştümü.burda test yaptırma şansımda yok İle gitmem lazım. İlçedeki devlet hastanesi hcg bakmıyor sanırım... Adetin gelmesini bekleyecegiz.. Yine ölçümü devam tabiki ovulasyon testi nede :))
alpimm aminn canim insallah Allah daha nice seneler gecirmeyi nasip eder 5. yilimiza girdik arada atissak da seviyorum esimi Allah razi olsun ondan kiymet bilir.. beklemek istemiyorum canim haklisin beklesem ne olacak ki 3 sene hic bir sey yapmadan bekledim nasip dedim olursa olur olmazsa olmaz dedim nasip de olmadi zaten yillar geciyor yas 31 daha ne olsun... esimde yoruldun yiprandin diyor dinlen istiyorum diyor oda hakli ama istemiyorum beklemek ...Saye- canim nice yillariniz olsun insallah sevgiyle huzurla saglikla bebekle
![]()
Tedavi icin de bencede bekleme devam et neyi niye bekleyeceksin zaman geciyor giden gun bizden.. Bana baksana martta asilama yaptirdim ondan sonra kismet olmadi doktora gitmek bu ayda yok diger ay'a insallah bende kontrole gidecegim .. Ayni zamanda ayni heyecanlari yasiyacagiz gibi .. Rabbim bu yil bitmeden hepimize mucizemizi nsip etsin.. amin
amin ablacim insallah bizimle birlikte isteyen dualarinda bebek olan herkese Allah nasip etsin ablacim.. birbirimizden güc alip devam edecegiz insallah yolaSaye- canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.. Rabbim yuvanızı çocuk cıvıltılarıyla süslesin inşallah.. Bir sonraki sene çekirdek aile olarak kutlayın inşallah kuzum...
Ayni yil evlenmisiz ve ayni yasta gibiyiz :) Bende korkuyorum vakit hizla ilerliyor ve xaman bizden gdiyor yas ilerledikce hersey zorlasiyor.. Esimde ayni duygular icinde bosver kendini dusun yorma artik bunyeni diyor ama icindeki anne olma istegine yenik dusuyorsun ne yazikki.. Bencede devam et birakma ben 2 asilama daha yaptirip sonrasinda artik birakmayi dusunuyorum .. Tup bebegi esim onaylasa hic beklemem ilk tup bebek yaptirip sonra artik sayfayi kapatirim..alpimm aminn canim insallah Allah daha nice seneler gecirmeyi nasip eder 5. yilimiza girdik arada atissak da seviyorum esimi Allah razi olsun ondan kiymet bilir.. beklemek istemiyorum canim haklisin beklesem ne olacak ki 3 sene hic bir sey yapmadan bekledim nasip dedim olursa olur olmazsa olmaz dedim nasip de olmadi zaten yillar geciyor yas 31 daha ne olsun... esimde yoruldun yiprandin diyor dinlen istiyorum diyor oda hakli ama istemiyorum beklemek ...
alpim benim tüp bebekten baska sansim yok gibi yumurtlarim o kadar fazla ki kalitelisini tutturmayi basarmak cok zor Allah bilir tabii herseyin en iyisini O ol dedikten sonra olur hersey.. esime bu durumu anlatiyorum bazen kafasi basmiyor ama bazende cok iyi anliyor ilk basta oda bana tüp bebek deme olursa kendiliginden olsun diyordu konusa konusa degistirdi fikrini... aslinda asilamadan da umudum yoktu ama tüp bebege giden yolda prosedür iste... bakalim genetikde bizi neler bekliyor..Ayni yil evlenmisiz ve ayni yasta gibiyiz :) Bende korkuyorum vakit hizla ilerliyor ve xaman bizden gdiyor yas ilerledikce hersey zorlasiyor.. Esimde ayni duygular icinde bosver kendini dusun yorma artik bunyeni diyor ama icindeki anne olma istegine yenik dusuyorsun ne yazikki.. Bencede devam et birakma ben 2 asilama daha yaptirip sonrasinda artik birakmayi dusunuyorum .. Tup bebegi esim onaylasa hic beklemem ilk tup bebek yaptirip sonra artik sayfayi kapatirim..
Yoruldum icimde heyecanda olsa 3 senedir artik cidden yoruldum..
Benim esim asilamaya da karsiydi zorla ona ikna ettim :) simdi tup bebege ikna edebilirmiyim bilmiyorum..alpim benim tüp bebekten baska sansim yok gibi yumurtlarim o kadar fazla ki kalitelisini tutturmayi basarmak cok zor Allah bilir tabii herseyin en iyisini O ol dedikten sonra olur hersey.. esime bu durumu anlatiyorum bazen kafasi basmiyor ama bazende cok iyi anliyor ilk basta oda bana tüp bebek deme olursa kendiliginden olsun diyordu konusa konusa degistirdi fikrini... aslinda asilamadan da umudum yoktu ama tüp bebege giden yolda prosedür iste... bakalim genetikde bizi neler bekliyor..
ya ben icimdeki duygulari bastiramiyorum sizden ve esimden baskasina anlatamiyorumda zaten... anne olmak istiyorum esimin baskalarinin cocuklarina severken bakarken görünce de icim aciyor ona.. teyzem iki ay sonra ikinci cocugunu doguracak insallah Allah saglikla kavustursun. kiyafet almis bebege esyalar resimlerini atmis banada insaniz iste nede olsa icim buruldu aglamakli oldum kiskandigim icin degil tabii ama ne bileyim.Benim esim asilamaya da karsiydi zorla ona ikna ettim :) simdi tup bebege ikna edebilirmiyim bilmiyorum..
insallah sonuclarin temiz cikar ve yine insallah bu sene bitmeden guzel haberler aliriz canim..
Aslinda hepsi bos Rabbim yeterki vermek istesin ama boyle bos bos beklemekte cok zor birseyler yapinca elimden geleni yapiyorum diye avutabiliyorsun kendini ..
Bende ozlemisim sohbet etmeyi canim ❤
Yasadiklarin garipsenecek birsey degil emin ol cocugu olmayan dileyen isteyen herkes senin yasadigin duygularin hepsini yasiyor.. Malesef erkekler duygularini daha iyi yonetiyor bastiriyor bizler öyle degiliz disa vuruyoruz .. Inan ki tam tersi olsa idi o zaman on kati zor olurdu hayat..ya ben icimdeki duygulari bastiramiyorum sizden ve esimden baskasina anlatamiyorumda zaten... anne olmak istiyorum esimin baskalarinin cocuklarina severken bakarken görünce de icim aciyor ona.. teyzem iki ay sonra ikinci cocugunu doguracak insallah Allah saglikla kavustursun. kiyafet almis bebege esyalar resimlerini atmis banada insaniz iste nede olsa icim buruldu aglamakli oldum kiskandigim icin degil tabii ama ne bileyim.
haklisin alpim esimin bi kere agladigini gördüm dis gebelik gecirdigimde küretaja alininca ben cok korkmus birdaha tedavi falan deme bana diye cok icerlemisti... uzun süre atlatamadi bu durumu. erkekler daha dipte yasiyor esasen ama dedigin gibi belli edemiyorlarYasadiklarin garipsenecek birsey degil emin ol cocugu olmayan dileyen isteyen herkes senin yasadigin duygularin hepsini yasiyor.. Malesef erkekler duygularini daha iyi yonetiyor bastiriyor bizler öyle degiliz disa vuruyoruz .. Inan ki tam tersi olsa idi o zaman on kati zor olurdu hayat..
Aynen öyle canim .. O yuzden bu durum bizim icin daha iyi yoksa pesimizde kosan surekli bizi doktora goturmek isteyen bize hergun cocuk lafi yapan ve bizim eksikligimizmis gibi davranan kocalardansa bu halleri daha iyihaklisin alpim esimin bi kere agladigini gördüm dis gebelik gecirdigimde küretaja alininca ben cok korkmus birdaha tedavi falan deme bana diye cok icerlemisti... uzun süre atlatamadi bu durumu. erkekler daha dipte yasiyor esasen ama dedigin gibi belli edemiyorlar
öyle biride hic cekilmezdi haaAynen öyle canim .. O yuzden bu durum bizim icin daha iyi yoksa pesimizde kosan surekli bizi doktora goturmek isteyen bize hergun cocuk lafi yapan ve bizim eksikligimizmis gibi davranan kocalardansa bu halleri daha iyi![]()