Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ebush_354 Ebush_354 umutLatahzen umutLatahzen kizlar kilo benimde problemim esim ve bi arkadasimla iddaya girdik bakalim verebilecek miyim suan 69.7 kiloyum ekimde tüp bebek düsünüyorum nasip olurs ao zamana kadar verebildigim kadar verecegim neredeyse 2 ay var hedefim 10 kilo birbirimize destek olabiliriz
Ben kesinlikle varım canım benim işim biraz daha zor -25 ama bu sefer gerçekten canıma tak etti.. Bu konuyla alakalı içimde uhde kalsın istemiyorum suçluluk duymayayım.. Bayramdan dönüşte hemen diyetisyenle görüşme yapıcam ki kendimi şartlandırabileyim ve spor salonuna gidicem

Hosgeldin canim.. Üzgünüm ama bizlerinde senin gibi kayiplari var :KK43:
Ne kadarlik evlisin kendini biraz tanitirmisin ?
Ben 1 seneyi doldurduktan sonra korunmayı biraktım. Korunmayı biraktıktan 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.. Gecen hafta öğrenmiştim ama o da fazla tutunamadı :KK42: 5 haftalikken düşük oldu.. 2 gün önce kaybettim. Fazla lekelenmem yoktu, bugun sogan kurune basliyim dedim 1 bardak ictim.. Söküldü. Acaba devam etsem mi bilemedim. Folikasite de basladim. Doktorum rahmin temiz dedi, dogal yolla düştüğü için. Parca falan yok demisti, ama önümüzdeki hafta yine kontrol edecek doktorum. Calismalara baslayabilirsin bi reglini atlattiktan sonra dedi.. İnançlı insanlarız, sagliksizmis demek ki tutunamamis.. Rabbim bu acıların tekrarını yasatmasin insAllah:cry:
Bakalim mevlam neyler, neylerse güzel eyler.. Her şeyin hayırlısı olsun..

Herkesin kanaması farklı uzunluktaymış. İnsAllah benimki de fazla uzun sürmez calismalara baslayabilirim... Ayni zamanda ateş ölçüyorum, benim yumurtlamam da geç oluyo.. :( hafif pko var.. Rabbim insAllah fazla aratmazzz

LeYLa_21 LeYLa_21 inan ne diyeceğimi bilemedim...Rabbim sabır versin... Çok büyük bir acı gercekten...
Amin kartanem..sağol kuzum...bazen kelimeler anlamsız kalıyor bazı acılar karşısında..bende öyle bir durumdayım..
Kızlar beni de grubunuza alır mısınız? Yeni düşüğüm oldu 5 haftalıktı:KK43: yer gök duâ ile..
hg canım...tabiki alırız ablacım...birbirimizden dualarımızı esirgemeyelim...
Ben 1 seneyi doldurduktan sonra korunmayı biraktım. Korunmayı biraktıktan 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.. Gecen hafta öğrenmiştim ama o da fazla tutunamadı :KK42: 5 haftalikken düşük oldu.. 2 gün önce kaybettim. Fazla lekelenmem yoktu, bugun sogan kurune basliyim dedim 1 bardak ictim.. Söküldü. Acaba devam etsem mi bilemedim. Folikasite de basladim. Doktorum rahmin temiz dedi, dogal yolla düştüğü için. Parca falan yok demisti, ama önümüzdeki hafta yine kontrol edecek doktorum. Calismalara baslayabilirsin bi reglini atlattiktan sonra dedi.. İnançlı insanlarız, sagliksizmis demek ki tutunamamis.. Rabbim bu acıların tekrarını yasatmasin insAllah:cry:

Herkesin kanaması farklı uzunluktaymış. İnsAllah benimki de fazla uzun sürmez calismalara baslayabilirim... Ayni zamanda ateş ölçüyorum, benim yumurtlamam da geç oluyo.. :KK43: hafif pko var.. Rabbim insAllah fazla aratmazzz
inşallah tekrar olacak gülüm..canını hiç sıkma..bak sen benim gibi kürtajda olmadın vücudun attı bebeği hemen...bazen şer gördüklerimiz aslında bizim için hayır oluyor canım..Rabbim en doğrusunu bilendir..hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip etsin...

Amin kartanem..sağol kuzum...bazen kelimeler anlamsız kalıyor bazı acılar karşısında..bende öyle bir durumdayım..

hg canım...tabiki alırız ablacım...birbirimizden dualarımızı esirgemeyelim...

inşallah tekrar olacak gülüm..canını hiç sıkma..bak sen benim gibi kürtajda olmadın vücudun attı bebeği hemen...bazen şer gördüklerimiz aslında bizim için hayır oluyor canım..Rabbim en doğrusunu bilendir..hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip etsin...
Sağol ablacım. Senin yeni kaybettigin siralar ben hamile oldugumu ogrenmistim. İcime cok oturmuştu:( sevinememistim bile.. İste Nasip her sey.. İnsAllah Rabbim saglikli bebekler nasip eder hepimize.. Senin kanaman daha devam ediyor mu..?

Herkesin kanaması farklı uzunluktaymış. İnsAllah benimki de fazla uzun sürmez calismalara baslayabilirim... Ayni zamanda ateş ölçüyorum, benim yumurtlamam da geç oluyo.. :KK43: hafif pko var.. Rabbim insAllah fazla aratmazzz
Daha yeni evlisin ve yeni girmissin bu yola hic strest yapma kendiliginden olusan gebeligin var ne guzel.. Bu ay'ı atlattin mi belkide hemen gebe kalabilirsin tekrardan..
Rabbim kimseyi bekletmesin en kisa zamanda gondersin bebegini..

Sağol ablacım. Senin yeni kaybettigin siralar ben hamile oldugumu ogrenmistim. İcime cok oturmuştu:KK43: sevinememistim bile.. İste Nasip her sey.. İnsAllah Rabbim saglikli bebekler nasip eder hepimize.. Senin kanaman daha devam ediyor mu..?
Rabbim yerini doldursun gülüm...biliyorum yazmıştın bana..senin adınada çok üzüldüm...hamile olduğunu duyunca çok sevinmiştim..o sıra yeni kürtaj olmuştum biliyorsun...dün tam bir hafta oldu yavrum benden gideli...bugünde hastaneden aradılar sonuç ve bebek geldi diye...pazar gömecez nasip olursa yada pazartesi duruma göre...nasıl dayanacam bilmiyorum...RABBİM diyorum bazen aklımı korusun...düşündükçe insan mahvoluyor..inancı olmasa insan dayanamaz inanki...güzel dualarına yürekten amin diyorum...hergün işe geldiğimde benimle aynı anda hamile kalan bir arkadaşım var..karnı büyüdü gitti kızın..hergün onu görüyorum...sen düşün çektiğim çileyi...kanama azaldı...akşam biraz fazla geldi..bugün pek yok gibi canım..inşallah bir an evvel kesilir....

Daha yeni evlisin ve yeni girmissin bu yola hic strest yapma kendiliginden olusan gebeligin var ne guzel.. Bu ay'ı atlattin mi belkide hemen gebe kalabilirsin tekrardan..
Rabbim kimseyi bekletmesin en kisa zamanda gondersin bebegini..
Allah razi olsun. ates olcme topicinde tanidigim insanlarin asagi yukari durumunu biliyorum suan burdaki anne adaylarinin neler cektigini bilmiyorum. Her seye bin sukur.. Rabbimin vardir bir bildigi.. InsAllah her isteyenin kucagini doldurur Rabbim. Duada bencil olmamak lazim.. Herkese nasip olsun icinde bizlere de insallah..

Rabbim yerini doldursun gülüm...biliyorum yazmıştın bana..senin adınada çok üzüldüm...hamile olduğunu duyunca çok sevinmiştim..o sıra yeni kürtaj olmuştum biliyorsun...dün tam bir hafta oldu yavrum benden gideli...bugünde hastaneden aradılar sonuç ve bebek geldi diye...pazar gömecez nasip olursa yada pazartesi duruma göre...nasıl dayanacam bilmiyorum...RABBİM diyorum bazen aklımı korusun...düşündükçe insan mahvoluyor..inancı olmasa insan dayanamaz inanki...güzel dualarına yürekten amin diyorum...hergün işe geldiğimde benimle aynı anda hamile kalan bir arkadaşım var..karnı büyüdü gitti kızın..hergün onu görüyorum...sen düşün çektiğim çileyi...kanama azaldı...akşam biraz fazla geldi..bugün pek yok gibi canım..inşallah bir an evvel kesilir....
InsAllah ablacim.. Sana doktorun korunmayi onerdi mi yoksa adet bitiminde baslanabilir mi??

Melisa1995 Melisa1995 bazen bazı ailelere bakıyorum ama inşallah benimde böyle tatlı bir kızım ya da oğlum olur diyorum onun niye olmuş tarzında olmadı hiç. öğrencilerim benim çocuklarım onların çocuklarıda benim canlarım. benim Okulda da bir sürü 11-14yaş arası çocuğum var bir nebze gideriyorum.
Üzüldüğüm şeyler var elbet yaşım geçiyor. Geç evlendim sonra annemin rahatsızlığından dolayı bekledim. Sonra ümreye gitcem diye kendi kafama göre bekledim. Şimdi de ben istiyorum Rabbim bekletiyor. Zamanı gelince olacak biliyorum eskisi kadar takmıyorum kafama bilmem neden. Çalıştığım zamanlar daha iyiyim. Evde insan kendiyle başbaşa daha çok takıyor. Bi şeylerle meşgul olmalı insan yoksa böyle işte harap oluyorsun.
İnşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olur.
Hsg çektir mutlaka canım. Ben adetimin 8. Günü çektirmiştim. Çektirdiğin ay değil diğer 3 ay aşılama olabilirsin. Benim doktorum 1 yıl çocuk olmuyorsa hsg ve aşılama yapıor. Benim daha 1 yıl olmadı korunmayı bırakalı. Hiç düşünme zaman kaybetmeden mutlaka yap canım. Bak beni normalde ocakta çekecekti ama ben o zaman bi sorun çıkarsa şimdiden yapmadığım için üzülürüm dedim. Hemşire arkadaşımda yaşın geçiyor bekle yap dedi. İyi ki yapmışım içim içimi yemiyor. Bi şeyler yapınca en azından çabalıyorsun canım iyi hissediyorsun kendini.
@Semra24 çok sevindim inş keseyi görmeye ve kalp atımını duymaya şahit olursun bu sefer. Damar için doktora gidecektin gittin mi?
@Ters Lale ben spora başlayacam artık yeter hadi boyum kurtarıyor diye yiyip içiyordum ama çok rahatsız oluyorum artık. Ben de bi turşu tarifi öğrendim onu yapacağım diğer hafta.
@deeploneliness neler yapıyorsun canım
ne güzel konuşmuşsun ablacım Allah razı olsun senden bu ümitli bekleyişinle benide ümitlendirdin dediğin gibi Rabbim bilir ne Zaman verirse kabulumüz aynen insan kıskanmıyo ama imreniyor benimde olsa diye çok şanslısın öğrencilerin var bu çok güzel bişey hsg ye gelince abla eşimi bekliyorum çektircem dediğin gibi aklımda soru işareti kalmasın bir sorun mu var diye çektireyim ne tahlil gerekiyorsa yaptırayım inşallah herşey normaldir

Back
X