Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

8 yıldır gurbetteyim ve 8 yıldır komşum dahi olmadı ne iş arkadaşı ne komşu ne akraba sadece eşimle bendik 5 sene sonra kızım geldi 3 senedirde onunla yalnızlıgımı paylasıyorum..
Cocuk olduktan sonra cok zorlandım gurbette ben yalnızlıga alıstım ama kızım için cok üzülüyorum o yuzden şu pandemi son bulursa eylulde okula göndermeyi düşünüyorum yarım gün

Gece benı gormuyor aglayınca öpüyorum sarılıyorum daha cok bagırıyor aglıyor hele eşim elini sürerse kıyametler kopuyor .. şu ıkı gecedır aglamıyor anlaştık aglamazsan parka goturcem sonra donduma alacam dedım vallahı tuttu aglamıyo sabahta aglamadım hadı gotur parka dıyor sıpa

Asla korkutmam matkap calısınca cok korkup aglıyordu ondan sonra aksam odasına gıdemez oldu bende bak bızım gıbı resım asıyorlar onlarda vs vs konusa konusa unutturdum ama üstüne o korku yerlestı odasına gıdıyo bır seste korkarak gelıyo o ses nerden geldı anne dıye ..

Yok kuzum aslında herşey bahane ikinci cocuk bana zor gelıyor ıkı cocuklu anne olarak kendımı eve kapanacakmısım tek basıma bır yere gıdemeyecekmısım gıbı hıssedıyorum ıncı sımdı buyudu gecen yıldan berı ucaga atlayıp atlayıp gezıyorduk tam rahata erdım ıkıncıyle bırlıkte uzun sure yıne eve kapanacagım dıye ıatemıyorum acıkcası..
Ama kardes fıkrı yenıden hamıle kalma o guzel duyguyu yasama fıkrı de agır basıyor .. korkuda cok artık yal oldu 34 hamılelık rısklı olacak o yuzden acıkcası sadece hayırlısı rabbım hayırlıysa nasıp etsın ..

Evet en 2 sene insan eve tıkanıp kaliyor ama bence incinin bir kardeşi olması için değer.
Sonrasında çoğu zaman onlar oynarken birbirini oyalarken sen rahat etmiş olursun.
Evet yaşımız geçiyor o yüzden de aslında ne kadar erken davransak o kadar iyi.yoksa düşündükçe insanın aklına bir sürü şey gelir.en iyisi olumlu yönlere odaklanmak sanırım

Alpim ben ilerde 3. Yü bile düşünüyorum beni örnek al

İlk zamanlar çok zordu. Tandem emzirmeyi tavsiye etmiyorum Saadetim. Bebekler için iyi bir şey ama anne için yıpratıcı oluyor..

Ah gurbet kuşları ahh.
Çok şükür buna

Nasil olsun canim iyiyiz şükür 4 yasinda miniklerim buyuyorlar cok zorlu geciyor benim icin ama buna da şükür diyorum sizler nasilsiniz
Valla Allah yardımcın olsun benimki iki tane seninki 4tane şimdi tam çılgın zamanları Rabbim kat be kat sabir versin inşaAllah

İlk zamanlar çok zordu. Tandem emzirmeyi tavsiye etmiyorum Saadetim. Bebekler için iyi bir şey ama anne için yıpratıcı oluyor..
Bende Instagramda gördüm baya övüyorlar falan ondan merak ettim.açikçasi hiç denemek bile aklımdan geçmedi direk çok zor olur dedim

Büyüyünce çok güzelde küçükken çok zor .. Peki birşey soracagım Emzirmeyi oğlun istediği için mi devam ediyorsun yoksa başka bilmediğimiz birşey mi var inan meraktan soruyorum hani 3. Yaşına girecek hem senin için hemde onun için daha zor olmayacak mı bırakmak .

Canım artik saglik bakanlığıda iki yasi kaldırdı 2 yas ve sonrası diye koydu emzirme şartını uzmanlarda dişleri tamamlanana kadar emzirin zaten kendisi bırakacak diyorlar oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim ama kızımı bırakana kadar emzircem inşallah

Ay masallah canım benim hayalim üçtü simdi büyük konuşmayayım da istemiyorum oğlanı kreşe vermiştim onun kitap defteriyle uğraşmak birsey öğrenmesi sürekli calisalim diye ağlıyor artik kardeşi uyanınca imkansiz birseyler yapmak ucuncuye kalbim dayanmaz

Alpii aynen oyle eve kapaniyosun tek cocul olup yap yap die basinin etini yedogim arkadaslarima simdi ii dusinun diyorum. Ama okdar guzel kii cok ozlemisim ben.... rabbim hayirlisi ise nasip etsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…