- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 33
Hic denemek bile aklimdan gecmedi derken bizden sakladigin bi cocugun daha mi varBende Instagramda gördüm baya övüyorlar falan ondan merak ettim.açikçasi hiç denemek bile aklımdan geçmedi direk çok zor olur dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic denemek bile aklimdan gecmedi derken bizden sakladigin bi cocugun daha mi varBende Instagramda gördüm baya övüyorlar falan ondan merak ettim.açikçasi hiç denemek bile aklımdan geçmedi direk çok zor olur dedim
Yok kuzum sadece öyle denk geldim baktımCanim senin iki çocuğun mu vardi yazdıysan görmedim kusuruma bakma
Yok kız öyle Instagram'da denk geldim baktım buna zor bakıyorum zatenHic denemek bile aklimdan gecmedi derken bizden sakladigin bi cocugun daha mi var
Dedim heralde bitane daha var .Yok kız öyle Instagram'da denk geldim baktım buna zor bakıyorum zaten
Bende dedım bır tane daha varsa kesın trıp atıp küsecem bekliyorum sotede de yokmus neysekıYok kız öyle Instagram'da denk geldim baktım buna zor bakıyorum zaten
Benım kızım artık canıma okumaya başlamıstı her dakıka meme meme çok zordu gercekten o dönemler . Bende nasılsa 2 yaşına kadar emzırdım yeter diye bıraktım Pişman degılım tabıkı ..Canım artik saglik bakanlığıda iki yasi kaldırdı 2 yas ve sonrası diye koydu emzirme şartını uzmanlarda dişleri tamamlanana kadar emzirin zaten kendisi bırakacak diyorlar oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim ama kızımı bırakana kadar emzircem inşallah
hahhahah ben kapansam eve eşim kapanmaz ömrüm boyunca evde gecırdıgım en uzun dönem pandemi dönemiydi Allahım biran önce bitsin gitsin inşallah ..Alpii aynen oyle eve kapaniyosun tek cocul olup yap yap die basinin etini yedogim arkadaslarima simdi ii dusinun diyorum. Ama okdar guzel kii cok ozlemisim ben.... rabbim hayirlisi ise nasip etsin canim ♥
Cinari tam koronanin gobegine dogurdum ne hayallerim vardi defnede evde durmadim gezmistimm cinardada gezecektim sozde... lohusalihim virus bulasirsa onu kaybedersem korkusuyla gecti .sut sagip buzluga atsam ben hastalanirsam ona sutumden verirler diyordum. Ya kizim nolacakti? Kusum abla olmaya alisamadan annesinimi kaybedecekti ? Durup durup opuyordum ikisinide esime bakip uzuluyordum hep olecegimi dusundum lohusalik boyunca... o kdar kotu bir zamana denk geldiki istesemde cikamiyoruz disariya hastane annemgil kayinvalidemgil disinda sosyal hayat sifirlandi benim icin . Biran evvel bitsin die dua ederken vakalar yeniden pik yapti ne olucak nasil olucak artik umudum yok bence herkes gecirecek. Bu arada sunnet oldu teyzesi benim koca cinarim artik yarim bamya. Rabbim gonlune gore varsin canimhahhahah ben kapansam eve eşim kapanmaz ömrüm boyunca evde gecırdıgım en uzun dönem pandemi dönemiydi Allahım biran önce bitsin gitsin inşallah ..
Amin canım akısına bıraktım olursa benım olmazsa inci benim
Bende 2.5a kdar emzirdim hamile kaldigimda hala sutum vardi sutum kesilmemisti cunku memeden kestigim icin cok uzuluyordum . 3yas bana fazla geliyor acikcasi cinarida emdigi kadar ekzircem insallah max 2.5yasda keserim hak gecmesin . Ne guzel demi olmuyo olmuyo derken cogunun 2 cocugu var . 3.ye niyetlenenler bile var masallahBenım kızım artık canıma okumaya başlamıstı her dakıka meme meme çok zordu gercekten o dönemler . Bende nasılsa 2 yaşına kadar emzırdım yeter diye bıraktım ☺ Pişman degılım tabıkı ..
Bilinçlendiği zaman unutması da zor oluyor ben öyle düşünüyorum .
Maşallah ya herkes 2 ledi herkesinde bir kız bir erkek Abıler ablalar ne tatlı
Ama oyle anlasildi dimi denemedim falan yazincaBende dedım bır tane daha varsa kesın trıp atıp küsecem bekliyorum sotede de yokmus neysekı
Bende oğlumu denemek isterdim ama hamileyken 4 ay 1 kilo bile alamayınca bıraktım canim cok zordu ya doğurana kadar beklesem hic düşünemiyorumYok kuzum sadece öyle denk geldim baktım
Aynen canım kızım 16 aylık su an meme meme meme diye geziyoruz resmen bazen cinnet gelse de dayanacam insallah darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah inciye de bir erkek kardeş nasip etsin RabbimBenım kızım artık canıma okumaya başlamıstı her dakıka meme meme çok zordu gercekten o dönemler . Bende nasılsa 2 yaşına kadar emzırdım yeter diye bıraktım ☺ Pişman degılım tabıkı ..
Bilinçlendiği zaman unutması da zor oluyor ben öyle düşünüyorum .
Maşallah ya herkes 2 ledi herkesinde bir kız bir erkek Abıler ablalar ne tatlı
Ben tandem yapmadım ama 3 yaşta bıraktık emzirme işiniBüyüyünce çok güzelde küçükken çok zor .. Peki birşey soracagım Emzirmeyi oğlun istediği için mi devam ediyorsun yoksa başka bilmediğimiz birşey mi var inan meraktan soruyorum hani 3. Yaşına girecekti hem senin için hemde onun için daha zor olmayacak mı bırakmak .
Senınde mi ikinci varBen tandem yapmadım ama 3 yaşta bıraktık emzirme işini
Zaten baya azaltmıştı ve 1-2 dakika filan emiyordu. Hiç sıkıntı yaşamadık
Aminnn .. Oh maşallah çınara erkek adam mı oldu Darısı damatlığına inşallah ..Cinari tam koronanin gobegine dogurdum ne hayallerim vardi defnede evde durmadim gezmistimm cinardada gezecektim sozde... lohusalihim virus bulasirsa onu kaybedersem korkusuyla gecti .sut sagip buzluga atsam ben hastalanirsam ona sutumden verirler diyordum. Ya kizim nolacakti? Kusum abla olmaya alisamadan annesinimi kaybedecekti ? Durup durup opuyordum ikisinide esime bakip uzuluyordum hep olecegimi dusundum lohusalik boyunca... o kdar kotu bir zamana denk geldiki istesemde cikamiyoruz disariya hastane annemgil kayinvalidemgil disinda sosyal hayat sifirlandi benim icin . Biran evvel bitsin die dua ederken vakalar yeniden pik yapti ne olucak nasil olucak artik umudum yok bence herkes gecirecek. Bu arada sunnet oldu teyzesi benim koca cinarim artik yarim bamya. Rabbim gonlune gore varsin canim ♥
Amiiin insallah alpi teyzisi . Evet yarin klemp cikarttirmaya gidecegiz dr amcasinaAminnn .. Oh maşallah çınara erkek adam mı oldu Darısı damatlığına inşallah ..
Senindemi 2 cocugun var taeyangBen tandem yapmadım ama 3 yaşta bıraktık emzirme işini
Zaten baya azaltmıştı ve 1-2 dakika filan emiyordu. Hiç sıkıntı yaşamadık
Iki bebelik sutu nerden bulalim . Benim defnede saat basi emiyordu cinarda oyle ona ne meme dayanir ne sut nede bennBende oğlumu denemek isterdim ama hamileyken 4 ay 1 kilo bile alamayınca bıraktım canim cok zordu ya doğurana kadar beklesem hic düşünemiyorum
Alpi sema diye biir arkadas vardiya onunda 2 cocugu var oglu oldu 1 yasina girdi sanirim . Bir sok daha yasa bugun oldu olacakBende dedım bır tane daha varsa kesın trıp atıp küsecem bekliyorum sotede de yokmus neysekı