• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Al_pi Al_pi geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun rabbim istediğin vakit sağlıklı sıhhatli versin inşaAllah

E-brulim E-brulim sağlıcakla al kucağına oğlunu insaAllah.
Bizlerede haber edersen seviniriz
Amin canım .. Hayırlısı gercekten hayırlıysa nasıp olsun . Sen nasılsın nasıl gıdıyor hayat

Neden kararsızsin kuzum.şükür ki inci abla olacak yaşta tam 🥰 kız değil gülüm erkek . düzeltilmiş 5 aylık oldu .
Kararsızım çünkü inci hala gece uyumuyor ve bu benı cook yoruyor uykunun en tatlı yerinde aglıyo bebek degıl evde huzursuzluk yok evde bagıran cagıran yok hersey onun ıstedıgı gıbı mutlu bır cocuk ama gece aglıyo kendı kendıne yatmayıda kabul etmıyo hala ayagında salla dıyor desteksız uykuya gecınce uyuyacagını umuyorum bir umut

Ay bizde artık deniz sezonunu acıyoruz izin çıktı köşe bucak koylarda strest atarız artık . Baya bunaldık herkes gıbı . Maşallah tuvalet egıtımı en zoru herseyi kolay atlattık o benı cok zorladı. Memeyi de bıraktı mı 😀 Ayşecik de yürürse ohhh 😀 artık dahada zorlasır hayat .
İyiyiz biz şükür inci yeni huylar öğreniyor 3 yasına gırecek hala delıksız uyku ne bılmedı bu aralar gece kalkıp bagırıyor aglıyor bos bos deli edıyor benı gececek sabredıyorum
Memeyi henüz bırakmadı ama sırada o var. Metehanda da vardı gece uyanıp ağlama. Uyku terörü diyorlar ismi kötü geliyor ama geçiyor o kadar da kötü değil. Sabır diliyorum. Muhtemelen bir seyden korkuyor. Hep bağırdığında öp sarıl uyut tekrar. Uyku sersemi sen de kizarsan daha kötüye gidiyor. Annemler metehani gündüz amcalar geliyor amcalar kızar diye korkutmuş sonra en Ufak tıkırtı sesine kokuyordu yavrum. Her seste yukardaki çocuklar oyun oynuyor senin gibi oyuncakları yere düşünce ses oluyor diye diye geçti kokusu gece ağlayarak uyanmalari bitti. Çocuk yetiştirmek zormuş her dönem farklı seyler yaşıyorlar yaşatıyorlar..

Aa ben kızı nerden uydurdum :) kız diye gördüm okudum sandım kusura bakma . Düzeltilmişi anlamam ben prametüre anneleri anlar onu 😀 Benim yegenimde 33 haftada dogdu ocak 15 de maşallah prametureler cabuk toparlıyor
Evet kuzum şükür ki toparlanıyolar.tabi yaşıtlarından çok geride ama yine de şükür en azından sağlıklı gerisi hal olur.
Kuzum özlemde yazmış uyku terörünü.bizim daha şimdiden var bak .gece çığlık çığlığa uyanıyor.ayrica bence inci büyüdükçe sen rahata alışırsan daha zor olur.beraber büyümesi en güzei olur sanki.tabi deneyimli anneler daha iyi bilir.
Memeyi henüz bırakmadı ama sırada o var. Metehanda da vardı gece uyanıp ağlama. Uyku terörü diyorlar ismi kötü geliyor ama geçiyor o kadar da kötü değil. Sabır diliyorum. Muhtemelen bir seyden korkuyor. Hep bağırdığında öp sarıl uyut tekrar. Uyku sersemi sen de kizarsan daha kötüye gidiyor. Annemler metehani gündüz amcalar geliyor amcalar kızar diye korkutmuş sonra en Ufak tıkırtı sesine kokuyordu yavrum. Her seste yukardaki çocuklar oyun oynuyor senin gibi oyuncakları yere düşünce ses oluyor diye diye geçti kokusu gece ağlayarak uyanmalari bitti. Çocuk yetiştirmek zormuş her dönem farklı seyler yaşıyorlar yaşatıyorlar..
Kuzum sen ikisini de beraber emziriyorsun değil mi? Zor oluyor mu acaba merak ettim.

Çınar daha iyi sonucta meme önemli 😃 iyiyim canım yeni ev yeni düzen yeni hayat üstüne pandemi derken nasıl bitti kış ne ara hazırana geldık şaşırıyorum ..
Neyse ki yasak kalktı bize iyi oldu ama aklı başında olmayanlar için kötü tabiki inşallah insanlar akıllarını kullanırda iç içe insan seline kapılmazlar yasak bitti diye
Ahh canim hic sorma pandeminin ortasina catirtt die dogurdum 😅😅psikolojim yeni duzeldi .ama hala o bahsettihin kesindenn oturu tabi endiseliyim.... bakalim insallah atlatiriz. Hangi ildesin simdi . Ablanin bebegi nasil canim.toparlamistir heralde♥️😊. Inci nasil fistik

Kararsızım çünkü inci hala gece uyumuyor ve bu benı cook yoruyor uykunun en tatlı yerinde aglıyo bebek degıl evde huzursuzluk yok evde bagıran cagıran yok hersey onun ıstedıgı gıbı mutlu bır cocuk ama gece aglıyo kendı kendıne yatmayıda kabul etmıyo hala ayagında salla dıyor desteksız uykuya gecınce uyuyacagını umuyorum bir umut
Defnecim 4 yasina girecek hala gece agliyor canim.... bu konuda baska bir sozum yok umudumda yok🤣🤣

Sorduğunuz merak ettiğiniz için Allah razı olsun kızlar. Ben Rabbimin emanetini cennete gönderdim, elimizden geleni yaptık o yönden vicdanımız rahat. Yüreğim yanıyor tabi ama takdir Allah’ın. Hakkımızda hayırlı olan buymuş. Sözün bittiği yer

Sorduğunuz merak ettiğiniz için Allah razı olsun kızlar. Ben Rabbimin emanetini cennete gönderdim, elimizden geleni yaptık o yönden vicdanımız rahat. Yüreğim yanıyor tabi ama takdir Allah’ın. Hakkımızda hayırlı olan buymuş. Sözün bittiği yer
Offf yüreğim yandı. Ebrum Rabbim yüreğine ferahlık versin. Kızına uzun ömürler versin. Meleginle ahiret hayatında bulusacaksınız. Ne diyeceğimi bilmiyorum inan. Başınız sağolsun kardeşim..

Ebrum Allah'ım sabir versin sana çok ama cok Üzüldüm diyecek birsey bulamıyorum 😥😥

Ebrucum çok üzüldüm, Allah sabırlar versin canım :(

Ebrucum yeni öğrendim çok üzüldüm rabbim sabir versin :dua::KK42:

Hepinizden Allah razı olsun canlarım. Desteğiniz için sağolun. Bu imtihan çok zor, tarifsiz bir acı. Allah tüm evladını kaybetmiş annelere sabır versin. Ben evladımı 4 saat koklaya bildim, senelerce evladıyla anı biriktirip kaybedenlerin acısıyla benim acım kıyaslanamaz bile. Allah onların yardımcısı olsun.

Allahimm... basin sagolsun ebrum ne diyecegimi bilemedim. Rabbim sabir versin imsallah cennet kusuymus evladin cennette kavusursunuz insallah 😣. Senn nasil guzel yurekki bi insansin aciina yanarkenn bile acisi daha buyuk olanlari dusunuyosun bogazim dugumlendi.....rabbim kizina guzel hayirli omurlu nasip etsin canim.

Allahimm... basin sagolsun ebrum ne diyecegimi bilemedim. Rabbim sabir versin imsallah cennet kusuymus evladin cennette kavusursunuz insallah 😣. Senn nasil guzel yurekki bi insansin aciina yanarkenn bile acisi daha buyuk olanlari dusunuyosun bogazim dugumlendi.....rabbim kizina guzel hayirli omurlu nasip etsin canim.
Cümlemizin evladına inşallah gülüm. Allah razı olsun

Biz hayrı şerri bilemeyiz hep hayırlısını isteriz .. Boğazım düğümlendi Ne yazacağımı bilemiyorum ..
Ama yaşasaydı belki çok acılar çekecekti o yüzden Rabbim yanına aldı belki ..
Başınız Sağolsun Yasin annesine babasına şefaatçi olacak ..

Biz hayrı şerri bilemeyiz hep hayırlısını isteriz .. Boğazım düğümlendi Ne yazacağımı bilemiyorum ..
Ama yaşasaydı belki çok acılar çekecekti o yüzden Rabbim yanına aldı belki ..
Başınız Sağolsun Yasin annesine babasına şefaatçi olacak ..
Allah razı olsun gülüm. Evet aynen öyle, biz rabbimden hep hayırlısını diledik. Ölüm ne kadar zor da olsa güzel taraflarını görmeye çalışmak lazım. Bu dünya yalan, ölüm bir nefes uzağımızda. Allahım hepimizin imanını imtihanlarımızdan güçlü eylesin.

Ahh Ebrum Allah rahmet eylesin o kadar üzüldüm ki kelime yok acına :(
Allah razı olsun gülüm. Evet aynen öyle, biz rabbimden hep hayırlısını diledik. Ölüm ne kadar zor da olsa güzel taraflarını görmeye çalışmak lazım. Bu dünya yalan, ölüm bir nefes uzağımızda. Allahım hepimizin imanını imtihanlarımızdan güçlü eylesin.

Amin canım .. Hayırlısı gercekten hayırlıysa nasıp olsun . Sen nasılsın nasıl gıdıyor hayat
Ben gurbetteyim çok yoruluyorum bir aile yakınım yok eşimden başka iyi ki oda var.
Bazen çok yoruluyorum tükenecem diyorum ama sonradan hallerini görünce geçiyor..
Rabbim herkse sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

Yaa kızlar bir Zeynep arkadaş vardı ondan haberdar olan var mi

Ben gurbetteyim çok yoruluyorum bir aile yakınım yok eşimden başka iyi ki oda var.
Bazen çok yoruluyorum tükenecem diyorum ama sonradan hallerini görünce geçiyor..
Rabbim herkse sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

Yaa kızlar bir Zeynep arkadaş vardı ondan haberdar olan var mi
_Verda_ _Verda_ Dediğin kişi olabilir mi canım

Back