• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızma gülüm, sorun olmasaydı ben daha önce söylerdim de işte malum kötü haberler alınca aksadı. Henüz doğmadı ama nişanım geldi hafif kanamayla beraber bayramın ilk günüydü. Sancılarım da oluyor ya bakalım bekliyoruz. Sen nasılsın kuzum?
Rabbim bi avazda kurtarsin canim 🤲🤲

E-brulim E-brulim nişan geldiyse doğum olur cok bekleme hastaneye gidin. İkinciler çabuk geliyor aynı benim de gece nisan geldi haftalık rutin kontrole gittim o gün akşamüstü doğmuştu. Bizi gelişmelerden haber et😘 guzel bir doğum nasip etsin Rabbim sağlıkla kavuşun ins.🙏

Kızma gülüm, sorun olmasaydı ben daha önce söylerdim de işte malum kötü haberler alınca aksadı. Henüz doğmadı ama nişanım geldi hafif kanamayla beraber bayramın ilk günüydü. Sancılarım da oluyor ya bakalım bekliyoruz. Sen nasılsın kuzum?
ayyy saglıkla gelsın ınsallah sag salım dogar sag salım kucagına alırsın herşeyıyle saglıklı tam eksıksız dogsun amın 🤲🏻
Bayramdan bu yana ıyı beklemiş nişandan sonra gelmemiş haydı hayırlısı kuzum belkıde geldi bizede haber ver canım .

Kuzum hem çok zor bir hamilelik geçirdim.hem açıkçası pat diye nasıl yazayım buraya bilemedim.bide 2 .5 ay kuvezde kalınca çok korktum.allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allah saglık versın uzun ömürler versin 🤲🏻 gerisi boş canım .
Bende geçen ay hamileydim bu ay değilim 😔 Süpriz yaptı geldi ama kimyasal gebelikmiş geri gitti herşeyin hayırlısı ..

E-brulim E-brulim nişan geldiyse doğum olur cok bekleme hastaneye gidin. İkinciler çabuk geliyor aynı benim de gece nisan geldi haftalık rutin kontrole gittim o gün akşamüstü doğmuştu. Bizi gelişmelerden haber et😘 guzel bir doğum nasip etsin Rabbim sağlıkla kavuşun ins.🙏
Canım sen nasılsın unutuyorum artık buraya uğramaya ya .. ama hepınızı hala tek tek özlüyorum 🥰

ayyy saglıkla gelsın ınsallah sag salım dogar sag salım kucagına alırsın herşeyıyle saglıklı tam eksıksız dogsun amın 🤲🏻
Bayramdan bu yana ıyı beklemiş nişandan sonra gelmemiş haydı hayırlısı kuzum belkıde geldi bizede haber ver canım .

Allah saglık versın uzun ömürler versin 🤲🏻 gerisi boş canım .
Bende geçen ay hamileydim bu ay değilim 😔 Süpriz yaptı geldi ama kimyasal gebelikmiş geri gitti herşeyin hayırlısı ..
İnşallah yeniden nasip olur kuzum.çok aratmadan nazlanmadan vaktin de gelir Alpim.

Ayy cnm benim 2.dogum cok cok cok tarif edemeyecegim kdar zor oldu 😢.

iyiyim pinkim sen nasılsınız 😀 artık 3 kişisin hangısının bebeklıgı daha kolaydı
Ikiside ayni 🙈. Ama cinar en azindan sag mememi ayirt etmedi sagida emiyor cok sukur 😅. Alt temizligi erkek bebegin daha zor 😂😂alet edevat cok😂. Sen nasilsin canim nasil gidiyor hayat ♥️

Canım sen nasılsın unutuyorum artık buraya uğramaya ya .. ama hepınızı hala tek tek özlüyorum 🥰
İyiyiz canım çok şükür bu hafta kv nin yanına yazlığa gidecegiz İstanbul bu sene bizi çok gerdi. Metehan tuvalet eğitimini tamamladı. Ayşe yürüme alıştırmaları ile meşgul ☺️sizler nasılsınız? İnci kuş nasıl 💕

Al_pi Al_pi geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun rabbim istediğin vakit sağlıklı sıhhatli versin inşaAllah

E-brulim E-brulim sağlıcakla al kucağına oğlunu insaAllah.
Bizlerede haber edersen seviniriz

İyiyiz canım çok şükür bu hafta kv nin yanına yazlığa gidecegiz İstanbul bu sene bizi çok gerdi. Metehan tuvalet eğitimini tamamladı. Ayşe yürüme alıştırmaları ile meşgul ☺sizler nasılsınız? İnci kuş nasıl 💕
5 gün oldu ben başlayalı bir iyi bir kötü devam ediyoruz bakalım..
Ah istanbul istanbul olalı şarkısı tam manasıyla yaşatıyor şarkıyı
Rabbim tez vakitte normal hayatımıza dönmeyi nasip etsin

İkinci konusunda çok kararsızım akışına bıraktım olursa da nasip olmazsada .. Rabbim hayırlıysa nasip etsın . Kızın kaç aylık oldu
Neden kararsızsin kuzum.şükür ki inci abla olacak yaşta tam 🥰 kız değil gülüm erkek . düzeltilmiş 5 aylık oldu .

5 gün oldu ben başlayalı bir iyi bir kötü devam ediyoruz bakalım..
Ah istanbul istanbul olalı şarkısı tam manasıyla yaşatıyor şarkıyı
Rabbim tez vakitte normal hayatımıza dönmeyi nasip etsin
Amin canım ins.🙏 İlk hafta öyle oluyor tam öğrendi diyordum ertesi gün kazalar çok oluyordu. Biz kaka yapma konusunda biraz zorlandık ama bekledigimden kolay oldu açıkçası. Zamanını beklemek gerekiyormus. İki haftaya sizin de tam oturur zannımca 😉

Ikiside ayni 🙈. Ama cinar en azindan sag mememi ayirt etmedi sagida emiyor cok sukur 😅. Alt temizligi erkek bebegin daha zor 😂😂alet edevat cok😂. Sen nasilsin canim nasil gidiyor hayat ♥
Çınar daha iyi sonucta meme önemli 😃 iyiyim canım yeni ev yeni düzen yeni hayat üstüne pandemi derken nasıl bitti kış ne ara hazırana geldık şaşırıyorum ..
Neyse ki yasak kalktı bize iyi oldu ama aklı başında olmayanlar için kötü tabiki inşallah insanlar akıllarını kullanırda iç içe insan seline kapılmazlar yasak bitti diye

Neden kararsızsin kuzum.şükür ki inci abla olacak yaşta tam 🥰 kız değil gülüm erkek . düzeltilmiş 5 aylık oldu .
Aa ben kızı nerden uydurdum :) kız diye gördüm okudum sandım kusura bakma . Düzeltilmişi anlamam ben prametüre anneleri anlar onu 😀 Benim yegenimde 33 haftada dogdu ocak 15 de maşallah prametureler cabuk toparlıyor

İyiyiz canım çok şükür bu hafta kv nin yanına yazlığa gidecegiz İstanbul bu sene bizi çok gerdi. Metehan tuvalet eğitimini tamamladı. Ayşe yürüme alıştırmaları ile meşgul ☺sizler nasılsınız? İnci kuş nasıl 💕
Ay bizde artık deniz sezonunu acıyoruz izin çıktı köşe bucak koylarda strest atarız artık . Baya bunaldık herkes gıbı . Maşallah tuvalet egıtımı en zoru herseyi kolay atlattık o benı cok zorladı. Memeyi de bıraktı mı 😀 Ayşecik de yürürse ohhh 😀 artık dahada zorlasır hayat .
İyiyiz biz şükür inci yeni huylar öğreniyor 3 yasına gırecek hala delıksız uyku ne bılmedı bu aralar gece kalkıp bagırıyor aglıyor bos bos deli edıyor benı gececek sabredıyorum

Back