Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

M M_atruska bu arada o kdar ozelden konustuk dertlestik . Birbirmize fikir verdik. Bebegin 4 aylik olduguna gore benden once hamileydin demekki.benim gebeligimle ilgili konustuk .seninde hamile oldugunu soylememen uzdu beni bilmeni istedim....

Canim cok sevindim masallah. Allah anali babali buyutsun insallah
Topik hayalet topik gibi ♥. Bemde sevindim canim. Iyiyim canim .sen nasilsin nasil hidiyor is guc oglun olmustu demi ♥ o nasil . Kizcem iyi 24 haziranda 4yasina girecek abla oldu nazli kuzum. 2 numara supriz bebek erkek cinar adi
Sağol kuzum allah razı olsun.rabbim çınara da güzel ömürler versin inşallah.
M M_atruska o kadar güzel haber verdinkişuan çok mutlu oldum senin adına.
Rabbim isteyen herkese versin kimseyi bu duygudan mahdum etmesin insAllah.
Aminnn gülüm allah bin kere razı olsun.nasılsın kuzum.
Tahmin ettim öyle düşüneceğini kuzum ama kesinlikle gizlenmiş bir şey yok.polikist over olduğum için neredeyse 12. Haftada net öğrendim .geç döllenme dendi ve aylarca adet olmama rağmen testte çıkmadı.

Allah anali babali buyutsun. Sonradan diyebilirdin madem . Gebelik boyunca ben seni uzmemek icin yazmadim bile. meger sen zaten hamileymissin. Ne dusundunde soylemedin bilmiyorum ama cok uzuldum. Sevincini paylasmak isterdim. Samimi gormustum seni .

Ayşe 10 aylık olmak üzere. İkisi de yaklaşık 6. Ay civarı ek gıdaya geçişle birlikte bitti canım. Ayşe de meme reddi çoktu sütü emince rahatsız oluyordu. 6 ay pilates topunda zıplayarak emzirebildim. Ama metehan dan biliyorum alerji testlerinde bir sey çıkmasa da alerji olmadığı anlamına gelmediği için geçmesini bekledik. Sadece kaka tahlili verdik onda da herhangi bir enfeksiyon yoktu. Aslına bakarsan çok da yediklerimizle alakalı da değil. Bazı bebeklerin bağırsakları hassas. Kendini yeme konusunda fazla kısıtlama çünkü bu sefer sen stres olacaksın. Yemesen bile devam edebilir bu durum.. Ama geçeceğini bil içini ferah tut canım

Canik msjim cok rahatlatti cok sagol. Insallah bizimde 6.ayda .bak dun hic kan yoktu az omce kaka aldim minik minik kanlar var igne ucu kadar noktadan bile ufak. Dr bana dediki bunu senn dikkat ettigin icin goruyorsun . Cok karmasik bu alerji isi insallah bende aka cikarim senin gibi masallah ayseye . Valla cnm agzima surmuyorum sut urunu icimde 1kasik varmis 1 damlaymis falan kesinlikle yemiyorum . Bizimde kaka tahlilinde rota pozitif cikti 2 aylik olcakti tamda. Cok sukir hafif atlatti sadece emzirdim takviye almadik hast yatmadik.

Allah anali babali buyutsun. Sonradan diyebilirdin madem . Gebelik boyunca ben seni uzmemek icin yazmadim bile. meger sen zaten hamileymissin. Ne dusundunde soylemedin bilmiyorum ama cok uzuldum. Sevincini paylasmak isterdim. Samimi gormustum seni .
Ben seni üzmemek için söylemedim çünkü çok sıkıntılı bir gebelik geçirdim ve erken doğum yaptım.sen diğer gebeliğinde böyle şeylerden etkikenip hesabını kapatmıştın hatırlarsan.ki dediğin gibi gebe kaldıktan sonra hiç yazmadın.

Topik hayalet topik gibi ♥. Bemde sevindim canim. Iyiyim canim .sen nasilsin nasil hidiyor is guc oglun olmustu demi ♥ o nasil . Kizcem iyi 24 haziranda 4yasina girecek abla oldu nazli kuzum. 2 numara supriz bebek erkek cinar adi
evet canım çok şükür büyüdü 3,5 yaşında oldu.
maşallah adıyla büyüsün Çınar oğlan

Merhaba kızlar. Dün duamızdan bahsettim yine bir arkadaşa. Aklıma düştünüz hepinizi merak ettim güzel haberlerinize sevindim. Herkesin bayrami kutlu olsun evlerimizdeyiz ama yapacak birşey yok en kısa zamanda normale dönmeyi istiyorum bende.

Ben şok ben üzgün kızzz gözün aydın ben sana sormaya çekiniyorum üzülürsün diye deseydin ya kızlar hamileyim diye .. topık cansız olsada böyle haberlerle canlanır ..
Bahtı acık olsun cok cok sevındım ..
E-brulim in izinden gıttıgın ıcın ıkınızede kızdım yıne neyse ebru dogmadan soyledi
Kuzum ebrum geldımı oğluşun ?

Kızma gülüm, sorun olmasaydı ben daha önce söylerdim de işte malum kötü haberler alınca aksadı. Henüz doğmadı ama nişanım geldi hafif kanamayla beraber bayramın ilk günüydü. Sancılarım da oluyor ya bakalım bekliyoruz. Sen nasılsın kuzum?

Kuzum hem çok zor bir hamilelik geçirdim.hem açıkçası pat diye nasıl yazayım buraya bilemedim.bide 2 .5 ay kuvezde kalınca çok korktum.allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…