Amin inşallah gülüm Allah razı olsun. Size de çok geçmiş olsun. İnşallah çınar biran önce alerjisini atlatır, sağlığına kavuşur.Ebrum cnm masallah az zamanin kalmis saglikla gelsin pasan.
Amiin canim insallahhAmin inşallah gülüm Allah razı olsun. Size de çok geçmiş olsun. İnşallah çınar biran önce alerjisini atlatır, sağlığına kavuşur.
Canim cok sevindim masallah. Allah anali babali buyutsun insallah
Sağol kuzum allah razı olsun.rabbim çınara da güzel ömürler versin inşallah.Topik hayalet topik gibi♥. Bemde sevindim canim. Iyiyim canim .sen nasilsin nasil hidiyor is guc oglun olmustu demi ♥ o nasil . Kizcem iyi 24 haziranda 4yasina girecek abla oldu nazli kuzum. 2 numara supriz bebek erkek cinar adi
Aminnn gülüm allah bin kere razı olsun.nasılsın kuzum.
Tahmin ettim öyle düşüneceğini kuzum ama kesinlikle gizlenmiş bir şey yok.polikist over olduğum için neredeyse 12. Haftada net öğrendim .geç döllenme dendi ve aylarca adet olmama rağmen testte çıkmadı.
Allah anali babali buyutsun. Sonradan diyebilirdin madem . Gebelik boyunca ben seni uzmemek icin yazmadim bile. meger sen zaten hamileymissin. Ne dusundunde soylemedin bilmiyorum ama cok uzuldum. Sevincini paylasmak isterdim. Samimi gormustum seni .Sağol kuzum allah razı olsun.rabbim çınara da güzel ömürler versin inşallah.
Aminnn gülüm allah bin kere razı olsun.nasılsın kuzum.
Tahmin ettim öyle düşüneceğini kuzum ama kesinlikle gizlenmiş bir şey yok.polikist over olduğum için neredeyse 12. Haftada net öğrendim .geç döllenme dendi ve aylarca adet olmama rağmen testte çıkmadı.
Ayşe 10 aylık olmak üzere. İkisi de yaklaşık 6. Ay civarı ek gıdaya geçişle birlikte bitti canım. Ayşe de meme reddi çoktu sütü emince rahatsız oluyordu. 6 ay pilates topunda zıplayarak emzirebildim. Ama metehan dan biliyorum alerji testlerinde bir sey çıkmasa da alerji olmadığı anlamına gelmediği için geçmesini bekledik. Sadece kaka tahlili verdik onda da herhangi bir enfeksiyon yoktu. Aslına bakarsan çok da yediklerimizle alakalı da değil. Bazı bebeklerin bağırsakları hassas. Kendini yeme konusunda fazla kısıtlama çünkü bu sefer sen stres olacaksın. Yemesen bile devam edebilir bu durum.. Ama geçeceğini bil içini ferah tut canımAyy canim benim insallah suan bizimde oyle kanli mukuslu kakane zaman gecti ause ne kdarlik oldu ? Suan hersey o kdr zor geliyorki canim dogumla beraber alt ust oldum resmen. Yinede cok sukur. Defnede aropik dermatitdi cildi ama mevsimsel yasiyorduk sikintiyi . Cinar bakalim ne olacak rota viris gecirdik bide caniim kan oyuzdende olabilirmis ama 3hafta oldu noktasal kanlar devam ediyor malesef.
Canik msjim cok rahatlatti cok sagol. Insallah bizimde 6.ayda .bak dun hic kan yoktu az omce kaka aldim minik minik kanlar var igne ucu kadar noktadan bile ufak. Dr bana dediki bunu senn dikkat ettigin icin goruyorsunAyşe 10 aylık olmak üzere. İkisi de yaklaşık 6. Ay civarı ek gıdaya geçişle birlikte bitti canım. Ayşe de meme reddi çoktu sütü emince rahatsız oluyordu. 6 ay pilates topunda zıplayarak emzirebildim. Ama metehan dan biliyorum alerji testlerinde bir sey çıkmasa da alerji olmadığı anlamına gelmediği için geçmesini bekledik. Sadece kaka tahlili verdik onda da herhangi bir enfeksiyon yoktu. Aslına bakarsan çok da yediklerimizle alakalı da değil. Bazı bebeklerin bağırsakları hassas. Kendini yeme konusunda fazla kısıtlama çünkü bu sefer sen stres olacaksın. Yemesen bile devam edebilir bu durum.. Ama geçeceğini bil içini ferah tut canım
Ben seni üzmemek için söylemedim çünkü çok sıkıntılı bir gebelik geçirdim ve erken doğum yaptım.sen diğer gebeliğinde böyle şeylerden etkikenip hesabını kapatmıştın hatırlarsan.ki dediğin gibi gebe kaldıktan sonra hiç yazmadın.Allah anali babali buyutsun. Sonradan diyebilirdin madem . Gebelik boyunca ben seni uzmemek icin yazmadim bile. meger sen zaten hamileymissin. Ne dusundunde soylemedin bilmiyorum ama cok uzuldum. Sevincini paylasmak isterdim. Samimi gormustum seni .
evet canım çok şükür büyüdü 3,5 yaşında oldu.Topik hayalet topik gibi♥. Bemde sevindim canim. Iyiyim canim .sen nasilsin nasil hidiyor is guc oglun olmustu demi ♥ o nasil . Kizcem iyi 24 haziranda 4yasina girecek abla oldu nazli kuzum. 2 numara supriz bebek erkek cinar adi
Masallah canim. Sagol canim insallah ozlemisim bebekevet canım çok şükür büyüdü 3,5 yaşında oldu.
maşallah adıyla büyüsün Çınar oğlan
Hayirli bayramlar canimmHayırlı bayramlar kızlar ♥ Allah nicelerine ermeyi nasip etsin
Ben şok ben üzgün kızzz gözün aydın ben sana sormaya çekiniyorum üzülürsün diye deseydin ya kızlar hamileyim diye .. topık cansız olsada böyle haberlerle canlanır ..Sağol kuzum Allah razı olsun canım inşallah. Evet 28 haftalık doğdu prematüre. Ama şükür ki iyi evimizdeyiz. Kimse buraya yazmıyor eskisi gibi o yüzden de yazmadım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Az kaldı bızde 23 hazıran 3 yaşMasallah canim. Sagol canim insallah ozlemisim bebek♥
Kızma gülüm, sorun olmasaydı ben daha önce söylerdim de işte malum kötü haberler alınca aksadı. Henüz doğmadı ama nişanım geldi hafif kanamayla beraber bayramın ilk günüydü. Sancılarım da oluyor ya bakalım bekliyoruz. Sen nasılsın kuzum?Ben şok ben üzgün kızzz gözün aydın ben sana sormaya çekiniyorum üzülürsün diye deseydin ya kızlar hamileyim diye .. topık cansız olsada böyle haberlerle canlanır ..
Bahtı acık olsun cok cok sevındım ..
E-brulim in izinden gıttıgın ıcın ıkınızede kızdım yıne neyse ebru dogmadan soyledi ☺
Kuzum ebrum geldımı oğluşun ?
Kuzum hem çok zor bir hamilelik geçirdim.hem açıkçası pat diye nasıl yazayım buraya bilemedim.bide 2 .5 ay kuvezde kalınca çok korktum.allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBen şok ben üzgün kızzz gözün aydın ben sana sormaya çekiniyorum üzülürsün diye deseydin ya kızlar hamileyim diye .. topık cansız olsada böyle haberlerle canlanır ..
Bahtı acık olsun cok cok sevındım ..
E-brulim in izinden gıttıgın ıcın ıkınızede kızdım yıne neyse ebru dogmadan soyledi ☺
Kuzum ebrum geldımı oğluşun ?
Her serde bibhayir vardir dedikleri buydu tamdaAz kaldı bızde 23 hazıran 3 yaşcorona bebegı guzel kız evde kocanla cocugunla oh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?