İyiyim çok şükür nolsun, çalışmaya devam :))Sağol kuzum Allah razı olsun inşallah ❤nasılsın?
Maşallah canım adıyla büyüsün minik kuzucukSağol canım Allah razı olsun. İsmi Yasin olacak Allah’ın izniyle. Sen nasılsın? Ne var ne yok?
Kuzum bu süreçte hakikaten çalışmak zor. Hele de size rabbim yardımcınız olsun inşallah. En kısa zamanda güzel günler gelsin inşallah.İyiyim çok şükür nolsun, çalışmaya devam :))
Şu salgın bir bitse de rahatlasak
Maşallah canım adıyla büyüsün minik kuzucuk
İyiyim ben de çok Şükür. Çalışmaya devam ediyorum.
Önceden nasıl rahat ve mutluymuşuz diye düşünüyorum :))
Canim çok sevindim ya gerçekten benim yeğenimde 27 haftalık oldu şu an tosuncuk gibi maşallah hiç bir sıkıntısı yok Allahım size bagislasinAynen kuzum çok şükür bin şükür 8 sene sonra mucizeme kavuştumçok çok sağol özlemim ❤❤❤
Canim benim sende sağlıkla al yavrunu kucağına inşallahİnşallah özlemim hep birlikte her zaman iyi olalım inşallah ♥
Allah razı olsun canım benim. Bizimki tosuncuk olmasa da olur yeter ki sağlıklı olsunCanim çok sevindim ya gerçekten benim yeğenimde 27 haftalık oldu şu an tosuncuk gibi maşallah hiç bir sıkıntısı yok Allahım size bagislasin
Daha nasıl değişir sen gör onu annesi biz ilk zamanlar nasılmış şimdi nasılmış diyoruz 6 aylık normalde duzeltilmiş 4 aylık. Şükür iyiyim canım ama aşırı zor Allah ömür versinde ikisinin peşinde koşmaktan yaşlandım iyice çok ama çok zor gerçekten kuzumAllah razı olsun canım benim. Bizimki tosuncuk olmasa da olur yeter ki sağlıklı olsunsen nasılsın kuzum. 2 çocuklu olmak zor mu?
Sağol Allah razı olsun canım.İyiyim çok şükür nolsun, çalışmaya devam :))
Şu salgın bir bitse de rahatlasak
Maşallah canım adıyla büyüsün minik kuzucuk
İyiyim ben de çok Şükür. Çalışmaya devam ediyorum.
Önceden nasıl rahat ve mutluymuşuz diye düşünüyorum :))
Amin canım Allah razı olsunCanim benim sende sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah
Benim bebeğim de şuan düzeltilmiş 4 aylıkDaha nasıl değişir sen gör onu annesi biz ilk zamanlar nasılmış şimdi nasılmış diyoruz 6 aylık normalde duzeltilmiş 4 aylık. Şükür iyiyim canım ama aşırı zor Allah ömür versinde ikisinin peşinde koşmaktan yaşlandım iyice çok ama çok zor gerçekten kuzum
Slm canim. Iyiyim canim.cok sukir cocuklarla ugrasmacaPinkpinkblue sen nasılsın canım?
Canim cok sevindim masallah. Allah anali babali buyutsun insallahAynen kuzum çok şükür bin şükür 8 sene sonra mucizeme kavuştumçok çok sağol özlemim ❤❤❤
Ebrum cnm masallah az zamanin kalmis saglikla gelsin pasanİnşallah gülüm Allah razı olsun. 33 haftalık olduk hamd olsun.
Allahım ya Metehan büyümüş de yaramazlık mı yapıyormuşmaşallah kuzuya, rabbim yardımcın olsun gülüm.
Bizler de iyiyiz çok şükür evlerdeyiz iki çocukla sıkılacak vaktimiz olmuyorSlm canim. Iyiyim canim.cok sukir cocuklarla ugrasmaca♥. Sen nasilsin canimm
Allah iyilik versim camim.aynem.sikilmaya vakit mi varki sikilalimBizler de iyiyiz çok şükür evlerdeyiz iki çocukla sıkılacak vaktimiz olmuyorbebeğin nasıl kaç aylık oldu şimdi doğumdan sonra haber alamadık ablası alıştı mı kardeşine
pinklove sen misin?Allah iyilik versim camim.aynem.sikilmaya vakit mi varki sikilalim. Cok sukur iyi teyzesi 2.5 aylik canim. Alerji durumumuz var ben diyet yapiyorum onun disinda sikimtimiz yok oma canim sikiliyor netlesmedi henuz bakalim takipteyiz. Ablasida iyi canim alisti kiskanclik yalmiyor hic Cok seviyor esaa sikimtida xokkk sevmesi . Koronanin ortasina bi benek dogurdum canim valla kimseye yazmiyor die bende yazmadim . Seninkiler buyumustur yaa ne guzel ♥♥
Evet canim benim pinklovepinklove sen misin?
değilsen ve tanışmıyorsak da bebişin hayırlı, sağlklı bir evlat olsun, tebrik ediyorum
iyiyim çok şükür. seni gördüğüme sevindim. sen nasılsın? kızçen nasıl? 2 numara kız mı erkek mi? adı ne oldu :)Evet canim benim pinklove♥. Cok tesekkur ederim. Nasilsin
Oy maşallah kuzulara ablası böyle hep sevsin, kızlar anaç oluyor belli kiAllah iyilik versim camim.aynem.sikilmaya vakit mi varki sikilalim. Cok sukur iyi teyzesi 2.5 aylik canim. Alerji durumumuz var ben diyet yapiyorum onun disinda sikimtimiz yok oma canim sikiliyor netlesmedi henuz bakalim takipteyiz. Ablasida iyi canim alisti kiskanclik yalmiyor hic Cok seviyor esaa sikimtida xokkk sevmesi . Koronanin ortasina bi benek dogurdum canim valla kimseye yazmiyor die bende yazmadim . Seninkiler buyumustur yaa ne guzel ♥♥
Topik hayalet topik gibiiyiyim çok şükür. seni gördüğüme sevindim. sen nasılsın? kızçen nasıl? 2 numara kız mı erkek mi? adı ne oldu :)
Ayy canim benim insallah suan bizimde oyle kanli mukuslu kakaOy maşallah kuzulara ablası böyle hep sevsin, kızlar anaç oluyor belli kibu korona da biter elbet. Benim iki bebeğimde de alerji vardı. Metehanda atopik dermatit, Ayşe de de kanlı mukuslu kaka. Hepsi geçti çok şükür. Gönlünü ferah tut gececek hepsi ben ilk hallerini özlüyorum çabuk geçiyor zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?