• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Sağol kuzum Allah razı olsun inşallah ❤nasılsın?
İyiyim çok şükür nolsun, çalışmaya devam :))
Şu salgın bir bitse de rahatlasak

Sağol canım Allah razı olsun. İsmi Yasin olacak Allah’ın izniyle. Sen nasılsın? Ne var ne yok?
Maşallah canım adıyla büyüsün minik kuzucuk
İyiyim ben de çok Şükür. Çalışmaya devam ediyorum.
Önceden nasıl rahat ve mutluymuşuz diye düşünüyorum :))

Kuzum bu süreçte hakikaten çalışmak zor. Hele de size rabbim yardımcınız olsun inşallah. En kısa zamanda güzel günler gelsin inşallah.

Canim çok sevindim ya gerçekten benim yeğenimde 27 haftalık oldu şu an tosuncuk gibi maşallah hiç bir sıkıntısı yok Allahım size bagislasin
Allah razı olsun canım benim. Bizimki tosuncuk olmasa da olur yeter ki sağlıklı olsun 😀sen nasılsın kuzum. 2 çocuklu olmak zor mu? 🤗

Allah razı olsun canım benim. Bizimki tosuncuk olmasa da olur yeter ki sağlıklı olsun 😀sen nasılsın kuzum. 2 çocuklu olmak zor mu? 🤗
Daha nasıl değişir sen gör onu annesi biz ilk zamanlar nasılmış şimdi nasılmış diyoruz 6 aylık normalde duzeltilmiş 4 aylık. Şükür iyiyim canım ama aşırı zor Allah ömür versinde ikisinin peşinde koşmaktan yaşlandım iyice çok ama çok zor gerçekten kuzum 😊😊

Sağol Allah razı olsun canım.
Sana da Allah kolaylık versin. Bu zor zaman hepimize aslında çok rahat bir hayatımız olduğunu gösterdi. Meğer hayatımızda ne kadar çok lükse sahipmişiz, mesela rahat rahat ailelerimizle görüşmek gibi.

Senin kuzucuk ne kadarlık oldu?

Canim benim sende sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah
Amin canım Allah razı olsun 😘

Daha nasıl değişir sen gör onu annesi biz ilk zamanlar nasılmış şimdi nasılmış diyoruz 6 aylık normalde duzeltilmiş 4 aylık. Şükür iyiyim canım ama aşırı zor Allah ömür versinde ikisinin peşinde koşmaktan yaşlandım iyice çok ama çok zor gerçekten kuzum 😊😊
Benim bebeğim de şuan düzeltilmiş 4 aylık 🥰 gerçekten ilk aldığımda o kadar küçüktü. Şimdi hala küçük ama bize o kadar değişmiş geliyor ki.valla kuzum benim daha ilk kambur olmuş gibiyim 😀 o yüzden 2 çocuklular ne yapıyor diye merak ettim 😀

Slm canim. Iyiyim canim.cok sukir cocuklarla ugrasmaca 🤲🤩♥. Sen nasilsin canimm
Bizler de iyiyiz çok şükür evlerdeyiz iki çocukla sıkılacak vaktimiz olmuyor🙃 bebeğin nasıl kaç aylık oldu şimdi doğumdan sonra haber alamadık ablası alıştı mı kardeşine 😉

Bizler de iyiyiz çok şükür evlerdeyiz iki çocukla sıkılacak vaktimiz olmuyor🙃 bebeğin nasıl kaç aylık oldu şimdi doğumdan sonra haber alamadık ablası alıştı mı kardeşine 😉
Allah iyilik versim camim.aynem.sikilmaya vakit mi varki sikilalim 🙄😅. Cok sukur iyi teyzesi 2.5 aylik canim. Alerji durumumuz var ben diyet yapiyorum onun disinda sikimtimiz yok oma canim sikiliyor netlesmedi henuz bakalim takipteyiz. Ablasida iyi canim alisti kiskanclik yalmiyor hic Cok seviyor esaa sikimtida xokkk sevmesi 😅. Koronanin ortasina bi benek dogurdum canim valla kimseye yazmiyor die bende yazmadim 😂. Seninkiler buyumustur yaa ne guzel ♥️♥️

Allah iyilik versim camim.aynem.sikilmaya vakit mi varki sikilalim 🙄😅. Cok sukur iyi teyzesi 2.5 aylik canim. Alerji durumumuz var ben diyet yapiyorum onun disinda sikimtimiz yok oma canim sikiliyor netlesmedi henuz bakalim takipteyiz. Ablasida iyi canim alisti kiskanclik yalmiyor hic Cok seviyor esaa sikimtida xokkk sevmesi 😅. Koronanin ortasina bi benek dogurdum canim valla kimseye yazmiyor die bende yazmadim 😂. Seninkiler buyumustur yaa ne guzel ♥♥
pinklove sen misin?
değilsen ve tanışmıyorsak da bebişin hayırlı, sağlklı bir evlat olsun, tebrik ediyorum :KK68:

Allah iyilik versim camim.aynem.sikilmaya vakit mi varki sikilalim 🙄😅. Cok sukur iyi teyzesi 2.5 aylik canim. Alerji durumumuz var ben diyet yapiyorum onun disinda sikimtimiz yok oma canim sikiliyor netlesmedi henuz bakalim takipteyiz. Ablasida iyi canim alisti kiskanclik yalmiyor hic Cok seviyor esaa sikimtida xokkk sevmesi 😅. Koronanin ortasina bi benek dogurdum canim valla kimseye yazmiyor die bende yazmadim 😂. Seninkiler buyumustur yaa ne guzel ♥♥
Oy maşallah kuzulara ablası böyle hep sevsin, kızlar anaç oluyor belli ki👼💗 bu korona da biter elbet. Benim iki bebeğimde de alerji vardı. Metehanda atopik dermatit, Ayşe de de kanlı mukuslu kaka. Hepsi geçti çok şükür. Gönlünü ferah tut gececek hepsi ben ilk hallerini özlüyorum çabuk geçiyor zaman..

iyiyim çok şükür. seni gördüğüme sevindim. sen nasılsın? kızçen nasıl? 2 numara kız mı erkek mi? adı ne oldu :)
Topik hayalet topik gibi 😅♥️. Bemde sevindim canim. Iyiyim canim .sen nasilsin nasil hidiyor is guc oglun olmustu demi 🙄♥️ o nasil 😊. Kizcem iyi 24 haziranda 4yasina girecek abla oldu nazli kuzum. 2 numara supriz bebek erkek cinar adi 🎉

Oy maşallah kuzulara ablası böyle hep sevsin, kızlar anaç oluyor belli ki👼💗 bu korona da biter elbet. Benim iki bebeğimde de alerji vardı. Metehanda atopik dermatit, Ayşe de de kanlı mukuslu kaka. Hepsi geçti çok şükür. Gönlünü ferah tut gececek hepsi ben ilk hallerini özlüyorum çabuk geçiyor zaman..
Ayy canim benim insallah suan bizimde oyle kanli mukuslu kaka :( ne zaman gecti ause ne kdarlik oldu ? Suan hersey o kdr zor geliyorki canim dogumla beraber alt ust oldum resmen. Yinede cok sukur. Defnede aropik dermatitdi cildi ama mevsimsel yasiyorduk sikintiyi . Cinar bakalim ne olacak rota viris gecirdik bide caniim kan oyuzdende olabilirmis ama 3hafta oldu noktasal kanlar devam ediyor malesef.

Back