Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

E-brulim nasılsın canım? Gebeliğin nasıl gidiyor? Her şey yolunda mı
Şükür gülüm iyiyim, sen nasılsın? Çocuklar nasıl? Bizim günlerimiz evde geçmeye devam ediyor.
Hamilelik zorlaşmaya başladı kuzum, sancılarım oluyor ama elhamdülillah. Bebeğin 2-2,5 kilo olmasını bekliyoruz, o kiloya ulaşınca doğacak. Suyum hiç kalmadı. Ciğerler kendi başına çalışmaya yetecek kadar gelişti mi bilmiyoruz, böbrekler çalışacak mı o da muamma. Hepsi doğunca belli olacak.

İnşaallah canım herhangi bir müdahaleye gerek kalmadan sağlıkla kucağına almak nasip olsun kaç haftalık oldunuz simdi?

Bu arada bizler de evdeyiz alış veriş dışında çıkmadık. Ama insanlar dışarıda burda. Çocuklar iyiler bazen uyumlu geçiyor bazen de büyük olan yaramazlıklar yapıyor. Kardeşine sarıyor öyle

İyiyim özlemim çok şükür. Herkes gibi bizde evdeyiz. Biraz zor geçiyor tabi inşallah en kısa zamanda biter.
Siz nasılsınız Ayşe Metehan nasıl? ❤
İyi olun yeter ki Ayşe iyi büyüyor 10 aylık olmak üzere çabuk büyüdü Metehan çok zor bir çocuk, çok sabır ve emek istiyor, umarım ikisi de layıkıyla büyütmek nasip olur, bebek çalışmaları veya bir haber var mı Saadetim

Maşallah kuzum. Eminim harika bir şekilde büyütüyorsundur. Rabbim ömürlerini güzel yazsın inşallah.
Kuzum bebeğim çok küçük daha o yüzden bebek çalışmaları için bayaaa erken daha. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Bebeğin mi oldubenim hiç haberim olmadı, sağlıkla mutlulukla büyütün ins.cok sevindim cok

Bebeğin mi oldubenim hiç haberim olmadı, sağlıkla mutlulukla büyütün ins.cok sevindim cok
Sağol kuzum Allah razı olsun canım inşallah. Evet 28 haftalık doğdu prematüre. Ama şükür ki iyi evimizdeyiz. Kimse buraya yazmıyor eskisi gibi o yüzden de yazmadım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

İnşaallah canım herhangi bir müdahaleye gerek kalmadan sağlıkla kucağına almak nasip olsun kaç haftalık oldunuz simdi?
Bu arada bizler de evdeyiz alış veriş dışında çıkmadık. Ama insanlar dışarıda burda. Çocuklar iyiler bazen uyumlu geçiyor bazen de büyük olan yaramazlıklar yapıyor. Kardeşine sarıyor öyle
İnşallah gülüm Allah razı olsun. 33 haftalık olduk hamd olsun.

Allahım ya Metehan büyümüş de yaramazlık mı yapıyormuş maşallah kuzuya, rabbim yardımcın olsun gülüm.

Şu an iyisiniz ya çekilenler geride kaldı Çok iyi bir anne olacağına eminim Merhametli Saadetim

İnşallah gülüm Allah razı olsun. 33 haftalık olduk hamd olsun.

Allahım ya Metehan büyümüş de yaramazlık mı yapıyormuş maşallah kuzuya, rabbim yardımcın olsun gülüm.
En riskli haftaları atlatmıssınız ya Ebrum, biraz daha guclensin Yasin'imiz Hep iyi olun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…