Tedbir bizden takdir allahtan, Rabbim hepimizi korusun. İnsanları ben anlamış değilim, canımızın hiç mi kıymeti yok? Neden bu virüsü hafife alıyorlar? Birine bir şey olsa hiç mi vicdan azabı çekmeyecekler? Bir sürü soru işareti...Vallahi ilk aklıma sen geldin Ülkende aynı durumda bende kızımla evdeyım eşim calışıyor mecburen o dısarıda aklımızda onda halıyle ama işte önlemlerimizi alıyoruz bızde kendımızce .. kimsem yok zaten burda ki olsada görüşmezdim şu aşamada herkesin evde kalması lazım kesınlıkle aklı olan varsa evınden cıkmaz ama malesef parklar bahceler sahıller ınsan kaynıyor..
Rabbım yardımcımız olsun Artık ileriye dönük hayal bile kuramıyorum .. çok zor bi dönemden geçiypruz ama atlatacagız Allahın izniyle inşallah ..
Biz ıyiyiz şükür canım sen nasılsın bebis nasılKızlar nasılsınız? Herkesin sağlığı yerindedir inşallah?
Şükür canım iyiyiz bizde, evde günlerimizi geçirmeye devam ediyoruz.Biz ıyiyiz şükür canım sen nasılsın bebis nasıl
Allah ıyilik versin herkese bizde iyiyiz evdeyiz 20 gündür kızımla adım atmadık dışarıya inşallah güzel günler yakındır ..Şükür canım iyiyiz bizde, evde günlerimizi geçirmeye devam ediyoruz.
Karantina hayatımız sona erip sevdiklerimize kavuşabilsek daha iyi olacağızherkes iyimi ?
Zorlu süreç bitse feraha kavuşsak Allahın izniyle güzel günler yakındır inşaAllah.herkes iyimi ?
Karantina hayatımız sona erip sevdiklerimize kavuşabilsek daha iyi olacağızsiz nasılsınız alpim?
İnşallah hayırlısıyla atlatacagız sevdıklerımıze sıkı sıkı sarılacagız .. İyiyiz bugün tam 30. Gün evden burnumuzu çıkarmadık kızımla .. Bahar geldi geçiyor Yaz geliyor ama evden cıkamıyoruz ne zor zamanlar gecırıyoruz .. Doğanın bize kızgınlıgı biran önce gecsın ınsallah ..Zorlu süreç bitse feraha kavuşsak Allahın izniyle güzel günler yakındır inşaAllah.
Sen nasılsın inci kız nasıl
Ara sıra aşağıya bahceye indiriyorum kumlarla oynuyorlar kosuyorlar iki çocukla dört duvar arasında biraz zor oluyor yoksaİnşallah hayırlısıyla atlatacagız sevdıklerımıze sıkı sıkı sarılacagız .. İyiyiz bugün tam 30. Gün evden burnumuzu çıkarmadık kızımla .. Bahar geldi geçiyor Yaz geliyor ama evden cıkamıyoruz ne zor zamanlar gecırıyoruz .. Doğanın bize kızgınlıgı biran önce gecsın ınsallah ..
Sizler nasılsınız Bebişler nasıl
Alpim nasılsın? Nasıl gidiyor?Allah tüm ibadetlerimizi kabul etsin hayırlısıyla Bayrama sevdıklerımızle gırelım inşallahhayırlı Ramazanlar herkese
iyiyim canım napalım evde sabırla beklıyoruz şu kötü sürecin bitmesini .. Sen napıyorsun nasılsın canımAlpim nasılsın? Nasıl gidiyor?
Aynen canım bizde öyle valla. Bu güzel havalarda içeride kalmaya çalışıyoruz. En kısa zamanda güzel günler gelsin inşallah.iyiyim canım napalım evde sabırla beklıyoruz şu kötü sürecin bitmesini .. Sen napıyorsun nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?