Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Tedbir bizden takdir allahtan, Rabbim hepimizi korusun. İnsanları ben anlamış değilim, canımızın hiç mi kıymeti yok? Neden bu virüsü hafife alıyorlar? Birine bir şey olsa hiç mi vicdan azabı çekmeyecekler? Bir sürü soru işareti...

Bizim apartmanda annem ve babam da yaşıyor ve kronik rahatsızlıkları var, bir de kedilerimiz var kendime degil de bu hastalık bulassa en çok onları düşünüyorum. B planı yok ki bu işin düşündükçe çözüm bulamıyorum. Eşime izin aldırdım ama ne zamana kadar bu haftadan sonra başlaması gerek, sokağa çıkma yasağı bir an önce gelmeli..

Karantina hayatımız sona erip sevdiklerimize kavuşabilsek daha iyi olacağız siz nasılsınız alpim?
Zorlu süreç bitse feraha kavuşsak Allahın izniyle güzel günler yakındır inşaAllah.
Sen nasılsın inci kız nasıl
İnşallah hayırlısıyla atlatacagız sevdıklerımıze sıkı sıkı sarılacagız .. İyiyiz bugün tam 30. Gün evden burnumuzu çıkarmadık kızımla .. Bahar geldi geçiyor Yaz geliyor ama evden cıkamıyoruz ne zor zamanlar gecırıyoruz .. Doğanın bize kızgınlıgı biran önce gecsın ınsallah ..
Sizler nasılsınız Bebişler nasıl

Ara sıra aşağıya bahceye indiriyorum kumlarla oynuyorlar kosuyorlar iki çocukla dört duvar arasında biraz zor oluyor yoksa
Büyüyorlar teyzesi bazen çok tatlı oluyorlar bazen birbirlerini yiyorlar..
Çok şükür sagliklilar insan daha ne ister

iyiyim canım napalım evde sabırla beklıyoruz şu kötü sürecin bitmesini .. Sen napıyorsun nasılsın canım
Aynen canım bizde öyle valla. Bu güzel havalarda içeride kalmaya çalışıyoruz. En kısa zamanda güzel günler gelsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…