Allah annelere güç saglık versın akıl saglıgı başta olmak uzere . Ayşe kuzusu abısını gorunce korkmus uslu bebek olmustur hep öyle devam etsın ınsallah ..Yeni eviniz duzeniniz hayırlı olsun tekrardanannelik delilik gerçekten ama bazı anlar paha biçilemez, İnci de zamanla çişini de rahat yapar ins. Biz daha başlamadık isi bırakınca başlayacağım tuvalet egitimine, Metehan çok zor bir bebek oldu dogdugundan beri, Ayşe de tam tersi melek bebek ama ust üste hastalık cok atlattık en sonki grip Metehan ı cok zayıflattı yeni yeni toparlanıyor, su ara iyiyiz, ara ara düzen bozuluyor, benim de çok zorlandığım sabrımın taştığı sonra da vicdan yapıp üzüldüğüm anlarım oluyor
öyle vallahı cok zor cocuk bıde yalnız sabah aksam benle kimsesizlik onu Zorlayan aslında ben ne kadar arkadas olabılırım kı ona kendi gibi cocuk ıstıyor yanına.Sağolun kızlar Allah razı olsun, dediğiniz gibi iyi düşünelim iyi olsun inşallah ♥
@deeploneliness geçmiş olsun gülüm, çocukların hasta olmaları kötü oluyor, 1 kilo bile verseler hemen fark ediliyor. İnşallah Metehan da toparlanır yine kilo alır. Ayşe’nin uslu bir bebek olması da senin için avantaj, annesini düşünüyor ses çıkartmıyor prenses
Al_pi hepimizin sabrı taşıyor, çıldırma noktasına geliyoruz, o yüzden seni çok iyi anlıyorum. öyle olmuyor diyen de yalan söylüyor bence. İnci zamanla tuvalet durumuna iyice adapte olacaktır, zaman tanı ona annesi. İkiniz bu işin üstesinden geleceksiniz
iyi olacak hersey inanıyorum dualarım senınle ve bebegınle her daım.. Insallah saglıkla zamanında dogacakUzmana göründüm kızlar, bir düzelme yok şuan için, haftaya perşembe çağırdı beni, tekrar muayene olacağım. Amniyotik sıvıya bakarak hareket edilecekmiş, eğer suyumda azalma varsa bebek erken alınır dedi. Sanırım azalma yoksa da haftalık kontrole gideceğim.
Kardeş düşünmüyor musun daha gülüm?öyle vallahı cok zor cocuk bıde yalnız sabah aksam benle kimsesizlik onu Zorlayan aslında ben ne kadar arkadas olabılırım kı ona kendi gibi cocuk ıstıyor yanına.
Allah razı olsun inşallah canım, Rabbim herkese sağlık sıhhat versin inşallah.iyi olacak hersey inanıyorum dualarım senınle ve bebegınle her daım.. Insallah saglıkla zamanında dogacak ♥
Allah razı olsun gülüm iyi diyelim iyi olalım. Siz nasılsınız? Bu korona bizim şehire geldi, millet deli gibi alışveriş yapıyor. Herkes bir korku halinde, ne düşüneceğimi şaşırdım.E-brulim Ebrum nasılsınız?
Bu sene ne kötü başladı savaş, hastalık, deprem... Burda da yakın bir hastanede karantina bölümü hazırlanmış. Allah sonunuzu hayır etsin..Allah razı olsun gülüm iyi diyelim iyi olalım. Siz nasılsınız? Bu korona bizim şehire geldi, millet deli gibi alışveriş yapıyor. Herkes bir korku halinde, ne düşüneceğimi şaşırdım.
Ya cokk sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ebrumKardeş düşünmüyor musun daha gülüm?
Allah razı olsun inşallah canım, Rabbim herkese sağlık sıhhat versin inşallah.
Amin inşallah özlemim, dünyanın hali ne olacak böyleBu sene ne kötü başladı savaş, hastalık, deprem... Burda da yakın bir hastanede karantina bölümü hazırlanmış. Allah sonunuzu hayır etsin..
Sağol canım Allah razı olsun, amin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Şimdilik abla rolüne adapte, mutluluk sergiliyor ama ilerde nasıl olur kıskançlık yapar mı kestiremiyorum hiç. He bir de arada aşırı bir huysuzluğu oluyor, acaba tepki göstergesi mi bu emin olamadım? Güzel tavsiyelerin varsa alırım gülümYa cokk sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ebrum
Ablası nasıl karşılıyor bu durumu acaba
Benim oglum kiskaniyor ama eziyetli kiskancligi yok sukur bazen yaptığını yapmaya çalışıyor kucagimizdaysa kucak istiyor yemek yiyorsa kendide istiyor çok seviyor kardeşini e bazen kavga hırpalama oluyor benim kız tam cadi oldu zatenAmin inşallah özlemim, dünyanın hali ne olacak böylebeterin beteri var derler, duruma bakınca insan daha ne kadar kötü olabilir diyor. Bir sürü felaket üst üste geldi. Onca insan hayatını kaybetti hala da felaketler devam ediyor.
Sağol canım Allah razı olsun, amin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Şimdilik abla rolüne adapte, mutluluk sergiliyor ama ilerde nasıl olur kıskançlık yapar mı kestiremiyorum hiç. He bir de arada aşırı bir huysuzluğu oluyor, acaba tepki göstergesi mi bu emin olamadım? Güzel tavsiyelerin varsa alırım gülüm
Yok canım şimdilik düşünmüyorum .. Vakti zamanı geldıgınde inşallah rabbım nasip ederse olur yoksa cok şükür var 1 tane evladımKardeş düşünmüyor musun daha gülüm?
Allah razı olsun inşallah canım, Rabbim herkese sağlık sıhhat versin inşallah.
Benim oglum kiskaniyor ama eziyetli kiskancligi yok sukur bazen yaptığını yapmaya çalışıyor kucagimizdaysa kucak istiyor yemek yiyorsa kendide istiyor çok seviyor kardeşini e bazen kavga hırpalama oluyor benim kız tam cadi oldu zaten
Allah hayırlısını nasip etsin gönlüne göre inşallah. İnci tanesine de uzuuuuun hayırlı ömürler versinYok canım şimdilik düşünmüyorum .. Vakti zamanı geldıgınde inşallah rabbım nasip ederse olur yoksa cok şükür var 1 tane evladım
Allah İnci kızımıza güzel ömürler eylesin, istediğiniz vakit sen hazır olduğunda da kardeşi gelir ins.Yok canım şimdilik düşünmüyorum .. Vakti zamanı geldıgınde inşallah rabbım nasip ederse olur yoksa cok şükür var 1 tane evladım
İnsan anne olunca bu olaylardan daha çok etkileniyor kendimizden önce evlatlarımızı onların geleceğini düşünüyoruz Rabbim evlatlarımızın bahtlarını güzel eylesin, senin de bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insAmin inşallah özlemim, dünyanın hali ne olacak böylebeterin beteri var derler, duruma bakınca insan daha ne kadar kötü olabilir diyor. Bir sürü felaket üst üste geldi. Onca insan hayatını kaybetti hala da felaketler devam ediyor.
Sağol canım Allah razı olsun, amin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Şimdilik abla rolüne adapte, mutluluk sergiliyor ama ilerde nasıl olur kıskançlık yapar mı kestiremiyorum hiç. He bir de arada aşırı bir huysuzluğu oluyor, acaba tepki göstergesi mi bu emin olamadım? Güzel tavsiyelerin varsa alırım gülüm
Amin özlemim inşallah. Çok doğru diyorsun, anne olunca kendinden çok evlatlarını düşünüyorsun, Allah korusun yavrularımızı.İnsan anne olunca bu olaylardan daha çok etkileniyor kendimizden önce evlatlarımızı onların geleceğini düşünüyoruz Rabbim evlatlarımızın bahtlarını güzel eylesin, senin de bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins
Gülüm hamd olsun biz iyiyiz, birde şu virüs olmasa
Vallahi ilk aklıma sen geldin Ülkende aynı durumda bende kızımla evdeyım eşim calışıyor mecburen o dısarıda aklımızda onda halıyle ama işte önlemlerimizi alıyoruz bızde kendımızce .. kimsem yok zaten burda ki olsada görüşmezdim şu aşamada herkesin evde kalması lazım kesınlıkle aklı olan varsa evınden cıkmaz ama malesef parklar bahceler sahıller ınsan kaynıyor..Gülüm hamd olsun biz iyiyiz, birde şu virüs olmasadünden beri karantina altındayız, sadece zoraki durumlarda çıkmak serbest. Etraf polis kaynıyormuş, alışverişe gidilebiliyor ama kontrol ediyorlarmış gerçekten ihtiyaç olan şeyler mi alınıyor diye. Çok can kaybı oluyor, günden güne daha fazla bulaşıyor korkuyoruz haliyle. İnşallah rabbim bizleri korusun bu sıkıntılı günleri hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin. Kimse ilk zamanlarda ciddiye almadı o yüzden şimdi bu durumdayız İnan hala da hafife alan insanlar var... yada bana bulaştı millete de bulaşsın diye düşünen pislikler.
Benimde doktor randevularım sıklaştı, kötü zamana denk geldi. Geçen hafta gittim eşinizle giremezsiniz dediler. Bazı yerlerde eşleri doğumhaneye de almıyorlarmış.
siz nasılsınız gülüm?Her şey yolundadır inşallah? Aman evden çıkmayın, görüşmeyin kimseyle sonra üzüleceğimize hasret çekelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?