Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Allah annelere güç saglık versın akıl saglıgı başta olmak uzere . Ayşe kuzusu abısını gorunce korkmus uslu bebek olmustur hep öyle devam etsın ınsallah ..
Sagol canım Yeni düzene hemen adapte oldu inci Allahtan eskı evı aramadı. Bu aralar ıyıyız sukur duzeldı huyu suyu ama demeye korkuyorum hemen degısıyor yıne . Gecmıs olsun cocuklar hasta olmasın vallahı cok zor 1 saat omur gıbı geçiyor onlar hastayken. Çiş kolay aslında kendısını hazır hıssederse zaten bellı eder merak etme

öyle vallahı cok zor cocuk bıde yalnız sabah aksam benle kimsesizlik onu Zorlayan aslında ben ne kadar arkadas olabılırım kı ona kendi gibi cocuk ıstıyor yanına.

iyi olacak hersey inanıyorum dualarım senınle ve bebegınle her daım.. Insallah saglıkla zamanında dogacak

öyle vallahı cok zor cocuk bıde yalnız sabah aksam benle kimsesizlik onu Zorlayan aslında ben ne kadar arkadas olabılırım kı ona kendi gibi cocuk ıstıyor yanına.
Kardeş düşünmüyor musun daha gülüm?

iyi olacak hersey inanıyorum dualarım senınle ve bebegınle her daım.. Insallah saglıkla zamanında dogacak ♥
Allah razı olsun inşallah canım, Rabbim herkese sağlık sıhhat versin inşallah.

Allah razı olsun gülüm iyi diyelim iyi olalım. Siz nasılsınız? Bu korona bizim şehire geldi, millet deli gibi alışveriş yapıyor. Herkes bir korku halinde, ne düşüneceğimi şaşırdım.
Bu sene ne kötü başladı savaş, hastalık, deprem... Burda da yakın bir hastanede karantina bölümü hazırlanmış. Allah sonunuzu hayır etsin..

Ya cokk sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ebrum
Ablası nasıl karşılıyor bu durumu acaba

Bu sene ne kötü başladı savaş, hastalık, deprem... Burda da yakın bir hastanede karantina bölümü hazırlanmış. Allah sonunuzu hayır etsin..
Amin inşallah özlemim, dünyanın hali ne olacak böyle beterin beteri var derler, duruma bakınca insan daha ne kadar kötü olabilir diyor. Bir sürü felaket üst üste geldi. Onca insan hayatını kaybetti hala da felaketler devam ediyor.

Ya cokk sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ebrum
Ablası nasıl karşılıyor bu durumu acaba
Sağol canım Allah razı olsun, amin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Şimdilik abla rolüne adapte, mutluluk sergiliyor ama ilerde nasıl olur kıskançlık yapar mı kestiremiyorum hiç. He bir de arada aşırı bir huysuzluğu oluyor, acaba tepki göstergesi mi bu emin olamadım? Güzel tavsiyelerin varsa alırım gülüm

Benim oglum kiskaniyor ama eziyetli kiskancligi yok sukur bazen yaptığını yapmaya çalışıyor kucagimizdaysa kucak istiyor yemek yiyorsa kendide istiyor çok seviyor kardeşini e bazen kavga hırpalama oluyor benim kız tam cadi oldu zaten

Yok canım şimdilik düşünmüyorum .. Vakti zamanı geldıgınde inşallah rabbım nasip ederse olur yoksa cok şükür var 1 tane evladım

ayyyy
Daha bu bücürükler büyüyecek asıl o zaman başlayacak kavgalar.
Şükür eziyet etmiyor sana, azıcık kıskançlık olması gayet normal.

Yok canım şimdilik düşünmüyorum .. Vakti zamanı geldıgınde inşallah rabbım nasip ederse olur yoksa cok şükür var 1 tane evladım
Allah hayırlısını nasip etsin gönlüne göre inşallah. İnci tanesine de uzuuuuun hayırlı ömürler versin

Allah İnci kızımıza güzel ömürler eylesin, istediğiniz vakit sen hazır olduğunda da kardeşi gelir ins.

İnsan anne olunca bu olaylardan daha çok etkileniyor kendimizden önce evlatlarımızı onların geleceğini düşünüyoruz Rabbim evlatlarımızın bahtlarını güzel eylesin, senin de bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins

Amin özlemim inşallah. Çok doğru diyorsun, anne olunca kendinden çok evlatlarını düşünüyorsun, Allah korusun yavrularımızı.

Kızlar nasılsınız Ebrum sizin oralarda durumlar nasıl E-brulim
Gülüm hamd olsun biz iyiyiz, birde şu virüs olmasa dünden beri karantina altındayız, sadece zoraki durumlarda çıkmak serbest. Etraf polis kaynıyormuş, alışverişe gidilebiliyor ama kontrol ediyorlarmış gerçekten ihtiyaç olan şeyler mi alınıyor diye. Çok can kaybı oluyor, günden güne daha fazla bulaşıyor korkuyoruz haliyle. İnşallah rabbim bizleri korusun bu sıkıntılı günleri hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin. Kimse ilk zamanlarda ciddiye almadı o yüzden şimdi bu durumdayız İnan hala da hafife alan insanlar var... yada bana bulaştı millete de bulaşsın diye düşünen pislikler.

Benimde doktor randevularım sıklaştı, kötü zamana denk geldi. Geçen hafta gittim eşinizle giremezsiniz dediler. Bazı yerlerde eşleri doğumhaneye de almıyorlarmış.

siz nasılsınız gülüm?Her şey yolundadır inşallah? Aman evden çıkmayın, görüşmeyin kimseyle sonra üzüleceğimize hasret çekelim.

Vallahi ilk aklıma sen geldin Ülkende aynı durumda bende kızımla evdeyım eşim calışıyor mecburen o dısarıda aklımızda onda halıyle ama işte önlemlerimizi alıyoruz bızde kendımızce .. kimsem yok zaten burda ki olsada görüşmezdim şu aşamada herkesin evde kalması lazım kesınlıkle aklı olan varsa evınden cıkmaz ama malesef parklar bahceler sahıller ınsan kaynıyor..
Rabbım yardımcımız olsun Artık ileriye dönük hayal bile kuramıyorum .. çok zor bi dönemden geçiypruz ama atlatacagız Allahın izniyle inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…