Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

As cnm iyilik cok sukur. Ufak tefek sikintilar var tabi gebelik agrisi sizisi :) . %90 erkek dedi canim
Maşallah Rabbim iki duyguyu da attıracak ins. cok sevindim. Bu arada Al_pi sen ne zamana başlıyorsun çalışmalara

As cnm iyilik cok sukur. Ufak tefek sikintilar var tabi gebelik agrisi sizisi :) . %90 erkek dedi canim
Maşallah Rabbim iki duyguyu da attıracak ins. cok sevindim. Bu arada Al_pi sen ne zamana başlıyorsun çalışmalara
Maşallah canım Saglıkla gelsın oğluşun inşallah ..
Ben düşünüyordum ama uykusuzluk agır bastı sanırım biraz öteleyecegim 2. Cocuk işini..
2 senedir uyku sorunumuz var hala geceleri uyumuyor tam düzene giriyor sehir sehir geziyoruz yine düzen gidiyor . Memlekete geldik şimdide Evde otursam belki düzen olacak da herkes şehir dışında olunca malum evde oturamadık bu sene . Tuvalet egıtımıne bile baslayamadım Bakalım hersey yoluna girerse düşünecegım

Amin canim insallahh. O konu benimde hala kanayan yaram cnm tami tamina 40 aylik dana hala uyumuyor :)). Mesela suan bu saatte niye uyanigim onun yuzusunden :)). Bende tersini dusundum canim nasilsa uyumuyor uyumayacak yani neler denedik neler hic degilse kardeside onla bir sekil devam eder. Uyusa rahata alissaydim belki hic dusunemezdim bilmiyorum. Bizim icin hayirlisi boyleymis .sizin icinde hakkinizda hayirlisi olsun inci hanimin kardesi gelsin insallahh hayirli vakitte

Merhaba canım, uyku eğitiminden taaa nerelere geldik sana anlatayım. Tam 18 aylık olana kadar uğraştım bir gün dayimlar bize geldi o gün çok yorgun olduğumdan Metehanı babası bizim aramızda uyuttu yatış o yatış ne yapsam kâr etmedi şimdi hep aramızda gece uykusu deliksiz. Bu ara gündüz uykusunu reddediyor ama hala ihtiyacı var aksama kadar çok uyarılmış oluyor kaldıramıyor. Uyku eğitimi hikaye, doğal ebeveynlik yaklaşımı candır kız da gündüz kuş uykusu ama gece maşallah diyin 7 gibi gece uykusuna dalıyor sabaha kadar uyuyor genelde 8 gibi güne başlıyoruz. Uykusuzluk yaşamadım bu bebeğimde. Gözünü çok korkutma ikinciler kolay oluyormuş.

Aslında ilk niyetim öyleydi ikisi birlikte bebek olarak büyümesiydi inci bebekleri cok sevıyor çünkü ama bu aralar acayip aglıyor geceleri herşeye ağlıyor düzenimiz olusmustu yoksa azcık kafamda birşeyleri oturtsam hemen düşünecegim..
Dediğin gibi hayırlısı hayırlı zamanda gelsin inşallah.

Ben odasını ayırmadım kurulu odası var ama bızım odada bazen geceleri yanımızda artık dayanamayınca uykusuzluga yanımda sızıyoruz Yoksa bazasını getırdık odaya bizim odada yatıyor.
Maşallah kızına böyle devam etsin inşallah Yanımda uyumasına karşı degılım zaten odasını keşfedınce orada uyumak ısteyecek

Donem donem ataklar oluyorya canim oyke biseydir eminim. Defne hala uyumuyor saka gibi bu gece 6defa odasindan cikti cikti geldi ne yapayim seni cok seviyorum diyo hem kardesim senle yatiyo bende senle yatayim diyor . Cocuk akli bir baska calisiyor :))

Hey masallah :). Ama o ortada arada uyumayo biraktirmakda cok zor canim. Yanimda yatinca defne varya 12ye kdr uyuyor :))))) ne ana kokusuymus ama bayiltici etki :)

Merhaba kızlar iki düşüğüm var bu üçüncü sorun kimse bilmiyor hamile kalabiliyorum ama 5haftadan sonra ilerlemiyor Çarşamba ilk testimi yaptım silik çıktı sonra koyulaştı ve bu öğlen yine silik çıktı yine düşük yapıyorum diye endişeleniyorum fotolara bir bakarmısınız

Eklentiler

• D3361609-201E-472A-96DE-77ADE527BE86.jpeg
    162,5 KB · Görüntüleme: 22
Ahh ahh oğlumu zorla uyutuyordum bende kızımdada biraz var uyku problemi buna şükür yinede..
Oğlum hep aramızda yatti hep reddetti yatağını..
Şimdilerde yere yatak yaptık orda yatıyor kızımda park yatakta bir odaya sığdık ailecek
Kızım biraz daha büyüsün ikisini birden ayıracam inşaAllah

Suan ne durumdasiniz ? Benim testim boyle olmustu kimyasal gebelik gecirdim .kanamayla atildi. Kandada beta yukselmemisti 50 52 48 bu sekildi sonuclar

Suan ne durumdasiniz ? Benim testim boyle olmustu kimyasal gebelik gecirdim .kanamayla atildi. Kandada beta yukselmemisti 50 52 48 bu sekildi sonuclar
Bugün doktora gittim ben temkinli yaklaşmak istedim ulturasona girmek istemedim doktor hoş olmayacak şekilde davrandı azarladı neyse ne test yaptırdım ne bişey sadece kan sulandırıcı yazdı eve geldim iğne kullanıyorum öyle kanama vs yok bekliyorum sadece zaman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…