• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Saye- Saye- ogluşlarına çoktan kavuştu ..
pinklove ikinciye hamile..
Ama zeynepten haberım yok sanırım dondurulmusla yapmak ıstıyordu ama bıraz zaman lazım dıyordu en son okudugum..
Bizde tam yaramazlık dönemindeyiz ama çok güzel konuşuyor artık herşeyi söylüyor çok şaşırtırıyor beni kurdugu cümlelerle..

Herkese iyi bayramlar ♥
yaaa çok sevindim haticeye ne zorluklar cekti Rabbim mükafatını verdi hamd olsun..
Demek defnede abla oluyor çok şükür çok mutlu oldum
Zeynep güzel yürekli Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin inşaAllah
Valla ne sendrommus arkadaş diyorum susuyorum:)
@deeploneliness metehanla kardeşinin arası nasıl
Herkese Hayırlı Bayramlar

yaaa çok sevindim haticeye ne zorluklar cekti Rabbim mükafatını verdi hamd olsun..
Demek defnede abla oluyor çok şükür çok mutlu oldum
Zeynep güzel yürekli Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin inşaAllah
Valla ne sendrommus arkadaş diyorum susuyorum:)
@deeploneliness metehanla kardeşinin arası nasıl
Herkese Hayırlı Bayramlar
İyi bayramlar canım ilk başta kıskançlık yapmadı hatta sevdi baya ama bu ara mız mız hiç kendi kendine oynamıyor ve ilgi bekliyor. Bir de ikisini de emziriyorum su ara memeye de düşkünlüğü arttı. Seninkiler nasıl artık düzen oturmuştur

Herkese hayırlı bayramlar,
Topik genel olarak sessiz evet ben de girdiğimde heralde genelde kimsenin oladığı zamanlara denk geliyorum.. gece gündüz çalışınca pek bi düzen olmuyo bidaha da buraya girene kadar epey zaman geçmiş oluyo..
Ama evlatlarınızdan bahsedişlerinizi okumak çok güzel.. hepimiz olsun diye dua ederken bakıyorum da kardeşleri olmuş çoğunun ikinciler gelmiş, şükürler olsun daha da çok güzel haberler alalım insallah.. Rabbim ne hayırlı duanız varsa kabul etsin insallah.. tüm dualarım sizinle, sevgiyle kucaklıyorum sizi ve minnak meleklerinizin hepsiniii :KK74::KK74:

Topik genel olarak sessiz evet ben de girdiğimde heralde genelde kimsenin oladığı zamanlara denk geliyorum.. gece gündüz çalışınca pek bi düzen olmuyo bidaha da buraya girene kadar epey zaman geçmiş oluyo..
Ama evlatlarınızdan bahsedişlerinizi okumak çok güzel.. hepimiz olsun diye dua ederken bakıyorum da kardeşleri olmuş çoğunun ikinciler gelmiş, şükürler olsun daha da çok güzel haberler alalım insallah.. Rabbim ne hayırlı duanız varsa kabul etsin insallah.. tüm dualarım sizinle, sevgiyle kucaklıyorum sizi ve minnak meleklerinizin hepsiniii :KK74::KK74:
Amin Allah razı olsun güzel duaların için canım benim. Rabbim senin de gönlüne göre en güzelini versin. Senin de minnak yavrularını kucağına aldığın günleri hep birlikte göreceğiz inşallah :KK200:

İyi bayramlar canım ilk başta kıskançlık yapmadı hatta sevdi baya ama bu ara mız mız hiç kendi kendine oynamıyor ve ilgi bekliyor. Bir de ikisini de emziriyorum su ara memeye de düşkünlüğü arttı. Seninkiler nasıl artık düzen oturmuştur
Yani çok şükür alıştım ama zıvanadan çıktığım anlarda oluyor..
Bu aralar kardeşine vurup duruyor hiç bi şekilde vazgeçmiyor ne yapacam bilmiyorum.
En son mama sandalyesini ittirip düşürdü çok şükür bişey olmadı..
InsaAllah atlatacaz bugunleride

Bu aralar kardeşine vurup duruyor hiç bi şekilde vazgeçmiyor ne yapacam bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun canım, çok şükür ki bir şey olmamış. Bu zamana kadar annesinin sevgisi tekti, kardeşi gelince bölündü, kıskançlık olması çok doğal bence. Vurma huyu da belki ondan kaynaklanıyordur. İnşallah biraz zaman daha geçince ondan vazgeçecektir annesi. Sabrın zorlanıyor biliyorum ama sen yinede kızmamaya, sakin kalmaya çalış.

Rabbim sana da hayırlısıyla nasip etsin kuzum. İnşallah hayırlısıyla tez vakitte senden ve bekleyen diğer arkadaşlarımızdan da güzel haberler alırız 🤲🏻♥️

Kuzum ne içten yazmışsın💞Duana içtenlikle amin diyorum. Rabbim sana ve isteyen kadınlara sağlıkla mutlulukla evlatlarını nasip etsin. Güzel haberlerini tez zamanda almak nasip olsun ins.🙏
Sabır sadece bazen hiçbir sey yapamıyor insan zamanla sevgiyle duzelecek ins. Ben de sabırsız oldum oğlumun yaramazlıklarına fazla tepki gösteriyorum. O da içten içe hissediyor bana daha çok duskunlesiyor sonra gelsin vicdan azabı bazen sebepsiz ağlıyorum sanırım lohusalık da var yakında kv de gelecek il dışından kalmaya. Gelsin bana ruyalı geceler. Gecen sefer geldiğinde iki kez hastanelik etmişti sağolsun kendileri..

Amin Allah razı olsun güzel duaların için canım benim. Rabbim senin de gönlüne göre en güzelini versin. Senin de minnak yavrularını kucağına aldığın günleri hep birlikte göreceğiz inşallah :KK200:

Amin canım benim amiiin senin de dualarından güzel kalbinden Allah razı olsun çok sağolasın :KK200:

Rabbim sana da hayırlısıyla nasip etsin kuzum. İnşallah hayırlısıyla tez vakitte senden ve bekleyen diğer arkadaşlarımızdan da güzel haberler alırız 🤲🏻

Amiiiin kuzum amin, ben ve benim gibi bekleyen bütün arkadaşlarıma da nasip etsin Rabbim, sizler için de gönlünüzde ne hayırlı duanız varsa kabul etsin mevlam en hayırlı en güzel şekilde hepimiz için insallah. en önemlisi de evlatlarınızı size bağışlasın insallah :dua::KK200:

Kuzum ne içten yazmışsın💞Duana içtenlikle amin diyorum. Rabbim sana ve isteyen kadınlara sağlıkla mutlulukla evlatlarını nasip etsin. Güzel haberlerini tez zamanda almak nasip olsun ins.🙏

Sabır sadece bazen hiçbir sey yapamıyor insan zamanla sevgiyle duzelecek ins. Ben de sabırsız oldum oğlumun yaramazlıklarına fazla tepki gösteriyorum. O da içten içe hissediyor bana daha çok duskunlesiyor sonra gelsin vicdan azabı bazen sebepsiz ağlıyorum sanırım lohusalık da var yakında kv de gelecek il dışından kalmaya. Gelsin bana ruyalı geceler. Gecen sefer geldiğinde iki kez hastanelik etmişti sağolsun kendileri..

Amin kuzum benim amin Allah bin kere razı olsun sizden.. evlatlarınıza sağlık sıhhat versin size bağışlasın :KK74::KK200:

Özlemim dikkat et lütfen kendine :( kayınvalidenin inşallah son seferinde ki davranışlarından eser kalmamıştır, sana yardımcı olur, destek olur. Allah yardımcın olsun.

Amiiiin kuzum amin, ben ve benim gibi bekleyen bütün arkadaşlarıma da nasip etsin Rabbim, sizler için de gönlünüzde ne hayırlı duanız varsa kabul etsin mevlam en hayırlı en güzel şekilde hepimiz için insallah. en önemlisi de evlatlarınızı size bağışlasın insallah :dua::KK200:
Amin Allah razı olsun gülüm ♥️
Gece gündüz çalışıyorum yazmışsın, işler o kadar mı çok?

Özlemim dikkat et lütfen kendine :KK43: kayınvalidenin inşallah son seferinde ki davranışlarından eser kalmamıştır, sana yardımcı olur, destek olur. Allah yardımcın olsun.

Amin Allah razı olsun gülüm ♥

vardiyalı çalışıyorum kuzum ben bazen akşam bazen gündüz evdeyim düzenli değil yani, çok şükür bi işim var da çalışıyorum yorulsam da bin şükür halime :dua:

@deeploneliness kuzum seni niye hastanelik etmişti kv, sağolsun ne kadar da ince düşünceliymiş:işsiz:

Özlemim dikkat et lütfen kendine :KK43: kayınvalidenin inşallah son seferinde ki davranışlarından eser kalmamıştır, sana yardımcı olur, destek olur. Allah yardımcın olsun.

Amin Allah razı olsun gülüm ♥
Amin Ebrum, hiç sanmıyorum kendi biraz eski kafalı hizmet bekler, hala telefonda özlem olsaydı bu kurbanda etleri pisirirdi diyor iki cocukla yanıp tutuşuyorum et pisirmeye il dışına giderim..
vardiyalı çalışıyorum kuzum ben bazen akşam bazen gündüz evdeyim düzenli değil yani, çok şükür bi işim var da çalışıyorum yorulsam da bin şükür halime :dua:

@deeploneliness kuzum seni niye hastanelik etmişti kv, sağolsun ne kadar da ince düşünceliymiş:işsiz:
Geçen lohusalıkta bağırsak ve mide problemi yaşadım strese bağlı, 10 gun bizde kaldılar kötü ben oldum yine..
Niye geliyo acaba @deeploneliness sana yardıma mı ortalık karıstırmaya mı gelmesin daha iyi ..
Torununu görecek diğer oğlu da burda. Ama illa bende kalmak istiyor. Anlamadım ama aynı sorunları yaşamak istemediğimi esime açık açık anlattım ama kafalar aynı..

Daim olsun kuzum. Çalışmak iyidir tabi, farklı ortama girmek iyi geliyor. Haftaya bende başlıyorum, bakalım nasıl olacak. İnşallah çabuk adapte olurum.

Amin Ebrum, hiç sanmıyorum kendi biraz eski kafalı hizmet bekler, hala telefonda özlem olsaydı bu kurbanda etleri pisirirdi diyor iki cocukla yanıp tutuşuyorum et pisirmeye il dışına giderim..

Geçen lohusalıkta bağırsak ve mide problemi yaşadım strese bağlı, 10 gun bizde kaldılar kötü ben oldum yine..

Torununu görecek diğer oğlu da burda. Ama illa bende kalmak istiyor. Anlamadım ama aynı sorunları yaşamak istemediğimi esime açık açık anlattım ama kafalar aynı..
Oldu canım başka işin yoktu 😠 ay kusura bakma gülüm de insan biraz düşünceli olur... eski zamanlar kalmadı ki artık. İnşallah bir sorun yaşamazsınız. Eşinle açık açık konuşman da iyi olmuş, baktın stres aldı başını gidiyor hemen ona yetiş imdadına koşsun. Tazecik bebeğin var, oğluşun da daha küçük, hangi birine yetişeceksin. Olmazsa eşin kardeşiyle/abisiyle konuşsun, sana çok gelirse biraz da onlar yanlarına alsın kayınvaliden istemese bile.

Ahh güzel kardeşlerim nasılsınız iyisiniz inşaAllah
Hep girdim baktım yazan olmuyordu bende girmez oldum
Bide bu site değişince sinir oldumçok itici geliyor :-)
Haticeden haberi olan var mi hamileydi en son
pink love dan haberi olan var mi ikinciyi istiyordu.
Zeynepte ne yapıyor en son aşılama yaptiracaktidiye hatirliyorum

Şuan durumum özetlim yavrucaklar uyumuyor kızı zorla uyuttum oğlanı uyutmaya çalışıyorum ama ikisinide uyutucunca dünyanın en güzel manzarası karşımda elhamdülillah.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
Canım teşekkürler beni sormuşsun. Çok şükür 21 haziranda normal doğumla aldım bebeklerimi kucağıma. Rabbim yüzümüzü güldürdü çektiklerimizi unutturdu isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah anneliği

Canım teşekkürler beni sormuşsun. Çok şükür 21 haziranda normal doğumla aldım bebeklerimi kucağıma. Rabbim yüzümüzü güldürdü çektiklerimizi unutturdu isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah anneliği
Allah analı babalı, sağlık sıhhat içinde büyütsün 😍

Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaAllah
Yardımcı olan var mi nasıl gidiyor ikizlerle

Allah analı babalı, sağlık sıhhat içinde büyütsün 😍
Aminn inşallah canım Allah razı olsun
Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaAllah
Yardımcı olan var mi nasıl gidiyor ikizlerle
Allah razı olsun canım aminn inşallah. Annem var canım arada yalnız da kalıyoruz ikisi çok güzel tabii zorlukları da var. Çok şükür bu güne

Back