Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hayırlı sabahlar diyeyim bende ıyiyiz canım şükür olsun uğraşıp duruyoruz zaman nasıl geçiyor anlamıyorum..
Sen nasılsın
Şükür diyeyim gülüm, Allah daha zor imtihanlardan geçirmesin, babam ameliyat oldu anevrizma vardı beyninde, evden işe, işten hastaneye koşturup duruyorum. Annemde hacıdan döndüğünden beri iyileşmedi, işte onlarla ilgileniyorum. Ama şükür her halimize...
Kuzucuklar nasıl? Büyümüştür prenses

Çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin güzel gunlerim yüzü suyu hürmetine inşaAllah..
Rabbim haciliginida kabul etsin insaAllah
Büyüdü ya 10 aylık olacak az kaldı..ama abisi gibi degil biraz hantal.
Emeklemiyor koltuklardan tutunup gidemiyor abisi bu zamanlarda fırtınalar koparıyordu..
Dönedone gidiyor gideceği yere bikac gündür sürünmeye başladı.
Gözünün önünde bir insanın buyumesine yardım ediyorsun çok şanslıyız elhamdülillah..
Rabbim isteyen herkese de nasip etsin tez vakitte inşaAllah

Allah razı olsun, tüm şifa bekleyenlere inşallah.
Amin çok sağol canım.
Maşallah ne çabuk 10 ay geçti Allah sağlık sıhhat içinde büyümeyi nasip etsin.
Abi kardeş bir arada büyüyorlar ne güzel. Abisi hala kıskançlık yapıyor mu canım?

Arada yapıyor oynamak istiyor ama severken eziyet ediyor karışık bizde durumlar.
Ama bazen oyun oynuyorlar yaa Allahım ne güzel şeyy.biseuler anlatmaya çalışıyor çok güzel görünüyorlar.iyi ki diyorum
Çok şükür verene..
Rabbim isteyen herkese versin hep dilimde bu dua.

Yazık kıyamam ona ben o da saha küçük ya sevgisini nasıl belli edeceğini bilmiyordur, kendini istediği gibi ifade edemediği için istemeden canını acıtıyor olabilir.
Gözümün önüne getirdim de ne güzel bir duygu o ikisini öyle görmek Büyüdükçe bağları daha da kuvvetlenecek ve sen yavrularını öyle gördükçe hep mutlu ol inşallah

Amin canım amin inşaAllah

Ohh masallah canim nasil gidiyor . Tesekkurler canim . Cinsiyet belli degil haftaya gidecegim belki gosterir
İyiyiz çok şükür bütün gün bebeklerle geçiyor zaman kendime çok vakit bulamıyorum ama yine de bazen zaman geçmesin istiyorum muhtemelen son bebek olacak bu hallerini çok özlerim. İkinciler daha kolay oluyormuş düzen bir şekilde oturuyor. İkincide daha çok tecrübe oluyor bir de zaten az çok başına gelecekleri tahmin ettiginden midir nedir daha kolay baş ediyorsun. Senin prenses nasıl kreşe giriyor mu?

Ne guzel ya masallah size canim. Darisi bize o yogunluk icin heyecanliyim . Herkes 2.kolay diyor gercekten bakalim umarim oyledir :). Ablasindan cok cektim zordu herseyi hala zor olan konular var yinede cok sukur. Prensesim iyi cnm cok sukur. Krese gitmiyor .ozel kres hic dusunmedim acikcasi. Devlet anaokulina yazdiracaktik gittik 48 aydan kucukleri almiyoruz dedi mudure hanim bende hic zorlamadim . Cok hevesliydi okula gitcem diye uzuldu baya herkese soyluyor beni okula almadilar diye :) uzulmustum baya sonra hamile oldugumu ogrenince sevindim bile valla :))) .simdi oda kardesim olucak hevesiyle geciyor...

Bu arada seninkiler nasil canim . Olmuyor etmiyor derken cogumuz 2ledik bile sukurler olsun rabbime
Iki huniyle geziyorum bu aralar kızım diş çıkarıyor huysuz oğlum desen 2yas sendromu seysinden.
Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin..
Sağlık sıhhat versin yeter ki gelip geçecek günler insAllah..
Isteyen herkese versin insAllah .

Oy kuzum masallah, seneye gider kardeşiyle de ilgilenir, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins..

Ayyy Allah yardimcin olsun canim sabir versin. Zor illaki ama guzel . Amiin rabbim aratmasin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…