Zaten bizim topik hariç herkes her yerde takılıyorİyiyim şükür kuzum :) ben aksine sürekli buralarda takılıyorum can sıkıntısından :) dua topikleri iyi geliyor. Sen ne yapıyorsun gülüm
Aslında dua vs başlansa ben her daim hazırım ama katılım olur mu onu bilmiyorumZaten bizim topik hariç herkes her yerde takılıyorbir burası ölü
Allah kabul etsin gülüm.
Bende bugün temizlik falan yaptım, şimdi dinleniyorum. Kadınların işi hiç bitmiyor ki
Yarına niyetliyiz inşallah değil mi?
Topikte 3 kişiyiz sadece gülüm başka kimse yok. Ben dua ya girerim katılımcı olursa. Faydalı bir iş yapmış oluruz.Aslında dua vs başlansa ben her daim hazırım ama katılım olur mu onu bilmiyorum
Ben bugün full dişçi ile uğraştım dişim ağrıyor hemde öyle böyle değil kuzum inşallah tutabilirim.
Ben duaya hiç katılamam ebrum telaşım cok hergun carsılardayım dugun var tatıl arkasından ekim ayında ancak katılırımTopikte 3 kişiyiz sadece gülüm başka kimse yok. Ben dua ya girerim katılımcı olursa. Faydalı bir iş yapmış oluruz.
Allah şifa versin, inşallah tez vakitte ağrıların geçer.
O zaman ekim ayı için bismillah diyelim, nasipse o zaman başlarız toplu duaya.Ben duaya hiç katılamam ebrum telaşım cok hergun carsılardayım dugun var tatıl arkasından ekim ayında ancak katılırım ☺ Yoksa dua cok ıyı oluyorda kimsenin günahına gırmek ıstemem .
Benım tamam aldım inciye dikilecekti dün gittik ölçü aldırmadı çok ağladı bende kara kara düşünüyorum ne yapacagım dıye evde ben alıp haber verecektım evdede izin vermedi ölçü alamadımO zaman ekim ayı için bismillah diyelim, nasipse o zaman başlarız toplu duaya.
Abiye aldın mıincime ve sana
İşin zor öyleyse. Acaba oyunla ölçüsünü almaya çalışsan izin verir mi ki? Yada o senin ölçünü alsın önceBenım tamam aldım inciye dikilecekti dün gittik ölçü aldırmadı çok ağladı bende kara kara düşünüyorum ne yapacagım dıye evde ben alıp haber verecektım evdede izin vermedi ölçü alamadım
Elbise zaten sevmıyor gıyerken cok aglıyo zorla gıydırdım hep batıyor tülleri sanırım ondan ötürü hiç sevmiyor . Birde tam keçi birşeye yok dedimi kesinlikle evet demiyor .
Çok ağladı ama basardım sabah uyanınca hadı gel ölçü alayım yoksa anne düğünde elbıse giyer sen gıyemezsın dedımİşin zor öyleyse. Acaba oyunla ölçüsünü almaya çalışsan izin verir mi ki? Yada o senin ölçünü alsın önce
Güle güle giyin inşallah, incinin henüz yok ama sen bu işi halledersin süperwomen anne
Zorla güzellik olmaz demişler ama oluyor bakÇok ağladı ama basardım sabah uyanınca hadı gel ölçü alayım yoksa anne düğünde elbıse giyer sen gıyemezsın dedım ☺
Zorla aldım ama boy olcusunu salladık bakalım inşallah güzel olur
Teşekkür ederim
En kolay aşıydı bacaktan yaptılar bende eşimin memleketındeydım orda yaptırdım .E-brulim canım sen de iyisindir inşallah. Önceki mesajımı yazarken kızım ağladı yarım göndermek zorunda kaldım.Şehir değiştirdiğimizden kızımın 2 yaş aşısını da henüz yaptırmadım. İnşallah kolay geçer
Ben de yarın yaptırmayı düşünüyorum bakalım.Bizimki de kolay geçer inşallah.Teşekkür ederimEn kolay aşıydı bacaktan yaptılar bende eşimin memleketındeydım orda yaptırdım .
Teşekkür ederimE-brulim canım hamdolsun iyiyim.Ramazanın sonunda şehir değiştirdik, ev taşıdık.Yeni yerime alışmaya çalışıyorum.Kızım 3 hafta önce 2 yaşını doldurdu ama hâlâ anne sütüne devam ediyoruz.Kıyamıyorum ağlamasına.
Yeni evinizde güle güle oturun canım, Allah karşına iyi niyetli komşular çıkarsın, yeni yuvanda çok mutlu ol inşallah. Maşallah kızına, Rabbim ömrünü hayırlı ve uzun eylesin. İyi ki doğmuş prenses
Olsun canım emsin anne sütü iyidir.
E-brulim canım sen de iyisindir inşallah. Önceki mesajımı yazarken kızım ağladı yarım göndermek zorunda kaldım.Şehir değiştirdiğimizden kızımın 2 yaş aşısını da henüz yaptırmadım. İnşallah kolay geçer
Ahh güzel kardeşlerim nasılsınız iyisiniz inşaAllah
Hep girdim baktım yazan olmuyordu bende girmez oldum
Bide bu site değişince sinir oldumçok itici geliyor
Haticeden haberi olan var mi hamileydi en son
pink love dan haberi olan var mi ikinciyi istiyordu.
Zeynepte ne yapıyor en son aşılama yaptiracaktidiye hatirliyorum
Şuan durumum özetlim yavrucaklar uyumuyor kızı zorla uyuttum oğlanı uyutmaya çalışıyorum ama ikisinide uyutucunca dünyanın en güzel manzarası karşımda elhamdülillah.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?