- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Amin canım benim.Heyecanla bekliyoruz hamilelik ve bebeğini kucağına aldığın haberlerini.Allah kolaylık versin, yardımcınız olsun.Tez zamanda müjdeleri verirsin bize inşallah
amin canım benim amin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim.Heyecanla bekliyoruz hamilelik ve bebeğini kucağına aldığın haberlerini.Allah kolaylık versin, yardımcınız olsun.Tez zamanda müjdeleri verirsin bize inşallah
Kızlar nasılsınız?
Şükür gülüm bende iyiyim, türkiyedeyim şuan, koşuşturmaca hiç bitmiyor. Çalışıyor musun?çok şükür canım benim koşturmaca hayat telaşı işte, sen nasılsın
Şükür gülüm bende iyiyim, türkiyedeyim şuan, koşuşturmaca hiç bitmiyor. Çalışıyor musun?
Evet canım gezmeye geldik iki haftalığına. Elif de iyi şükür, biraz mızmız şu aralar, şu huysuzluk dönemini bir atlatamadık. İşler nasıl gidiyor?gezmeye mi geldiniz canım minnak kızın nasıl iyisinizdir insallah, ben de çalışıyorum canım evet
Evet canım gezmeye geldik iki haftalığına. Elif de iyi şükür, biraz mızmız şu aralar, şu huysuzluk dönemini bir atlatamadık. İşler nasıl gidiyor?
Evet 2 hafta oldu canım :) sağlık olsun... eski bağımız kalmadı artık, hepimiz bunun farkındayız.Ben yazdıgını görene kadar sen tatilini bitirip dönmüşsündür heralde :)
İş güç koşturmaca hayat devam ediyo canım iyi şükürler olsun
Özlemcim hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim analı babalı büyütsün prensesini ben iyiyim şükür. Metehan kıskançlık yaptı mıMerhaba hanımlar
Benim doğumum oldu. 22 temmuzda kızım dünyaya geldi çok şükür. Sizler nasılsınız?
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. Sağlığınız yerindedir inşallah Ay ya daha dün gibi sanki hamile olduğunun haberini aldık, prenses doğmuş bile maşallah.Merhaba hanımlar
Benim doğumum oldu. 22 temmuzda kızım dünyaya geldi çok şükür. Sizler nasılsınız?
Çok sağolasın Saadetim İyi olmana çok sevindim Metehan kıskançlık yapmadı hatta kardeşini öpüyor, kimseyi öpme huyu yoktur normalde inşallah böyle devam eder..Özlemcim hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim analı babalı büyütsün prensesini❤ ben iyiyim şükür. Metehan kıskançlık yaptı mı
Amin çok sağolasın Ebrum, zaman çabuk geciyor gercekten sadece son haftalar zordu 39+5 de doğdu nazlı kızım.. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, isteyen her kadına da bekletmeden sağlıkla nasip etsin inşallahGözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. Sağlığınız yerindedir inşallah ♥ Ay ya daha dün gibi sanki hamile olduğunun haberini aldık, prenses doğmuş bile maşallah.
Sağlık sıhhat içinde büyüsün inşallah kızın.
Ay maşallah kuzum inşallah böyle devam etsin nazlı kızını da öp yerime şimdi cennet kokuyordur prensesÇok sağolasın Saadetim İyi olmana çok sevindim Metehan kıskançlık yapmadı hatta kardeşini öpüyor, kimseyi öpme huyu yoktur normalde inşallah böyle devam eder..
Amin çok sağolasın Ebrum, zaman çabuk geciyor gercekten sadece son haftalar zordu 39+5 de doğdu nazlı kızım.. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, isteyen her kadına da bekletmeden sağlıkla nasip etsin inşallah
Öperim tabi öpmem miAy maşallah kuzum inşallah böyle devam etsin ❤nazlı kızını da öp yerime şimdi cennet kokuyordur prenses
Amin gülüm amin Allah isteyen herkese nasip etsin. Doğumun nasıl geçti? İsmini ne koydunuz?Çok sağolasın Saadetim İyi olmana çok sevindim Metehan kıskançlık yapmadı hatta kardeşini öpüyor, kimseyi öpme huyu yoktur normalde inşallah böyle devam eder..
Amin çok sağolasın Ebrum, zaman çabuk geciyor gercekten sadece son haftalar zordu 39+5 de doğdu nazlı kızım.. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, isteyen her kadına da bekletmeden sağlıkla nasip etsin inşallah
Doğum kolay geçti, duzensiz kasılmalarım vardı, akşam yürüdük eşimle gece de nişan geldi. Sancı yoktu sabah haftalık rutin kontrole gittiğimde 3 cm açıklık var ikinci doğum seni birakamayız diye yatış verdiler. 12 de yatısım oldu hala duzensiz ama sıklasan kasılmalarım vardi. Esime dedim benim karnım açıktı diye, o da dışarıda bekliyor, bir şeyler getirdi hastaneye o ara tv açık dizi seyrediyorum, Metehan annemlerde daha getirmeyin doğuma var diyorum telefonda. Saat 3 e dogru beni doğumhaneye aldilar nst cekildi. Sonra sancı odasına gittim. 1 saat aktif sancı 3 kere yoğun dalgadan sonra doğdu kızım hiçisi anlamadan adı Ayşe olacak EbrumAmin gülüm amin ♥ Allah isteyen herkese nasip etsin. Doğumun nasıl geçti? İsmini ne koydunuz?
Çok şükür canım, ne güzel Rabbim kolay doğum nasip etmiş. İnşallah büyütmesi de aynı şekilde kolay olur. Allah bahtını da adı gibi güzel eylesin. İsminin anlamı gibi hayatı hep huzurlu, rahat ve bolluk bereket içinde geçsin. Özlemim her şey gönlünüzce olsun, çekirdek ailenle bir ömür boyu mutlu olun inşallahDoğum kolay geçti, duzensiz kasılmalarım vardı, akşam yürüdük eşimle gece de nişan geldi. Sancı yoktu sabah haftalık rutin kontrole gittiğimde 3 cm açıklık var ikinci doğum seni birakamayız diye yatış verdiler. 12 de yatısım oldu hala duzensiz ama sıklasan kasılmalarım vardi. Esime dedim benim karnım açıktı diye, o da dışarıda bekliyor, bir şeyler getirdi hastaneye o ara tv açık dizi seyrediyorum, Metehan annemlerde daha getirmeyin doğuma var diyorum telefonda. Saat 3 e dogru beni doğumhaneye aldilar nst cekildi. Sonra sancı odasına gittim. 1 saat aktif sancı 3 kere yoğun dalgadan sonra doğdu kızım hiçisi anlamadan adı Ayşe olacak Ebrum
Kuzum çok teşekkür ederim güzel duana yürekten amin diyorum Rabbim Elif kızımıza da kardeş nasip etsin, evlatlarımızı sağlıkla layıkıyla büyütmeyi nasip etsin, ömürleri güzel bahtları açık olsun inşallahÇok şükür canım, ne güzel Rabbim kolay doğum nasip etmiş. İnşallah büyütmesi de aynı şekilde kolay olur. Allah bahtını da adı gibi güzel eylesin. İsminin anlamı gibi hayatı hep huzurlu, rahat ve bolluk bereket içinde geçsin. Özlemim her şey gönlünüzce olsun, çekirdek ailenle bir ömür boyu mutlu olun inşallah ♥
Amin inşallah gülüm. Allah razı olsunKuzum çok teşekkür ederim güzel duana yürekten amin diyorum Rabbim Elif kızımıza da kardeş nasip etsin, evlatlarımızı sağlıkla layıkıyla büyütmeyi nasip etsin, ömürleri güzel bahtları açık olsun inşallah
Ne güzel dua etmişsin Sen napıyosun canım Uğraşıyormusun kardeş için yoksa oluruna mı bıraktın ?Çok şükür canım, ne güzel Rabbim kolay doğum nasip etmiş. İnşallah büyütmesi de aynı şekilde kolay olur. Allah bahtını da adı gibi güzel eylesin. İsminin anlamı gibi hayatı hep huzurlu, rahat ve bolluk bereket içinde geçsin. Özlemim her şey gönlünüzce olsun, çekirdek ailenle bir ömür boyu mutlu olun inşallah ♥
Dualarımın en güzeline layık gönül dostlarımsınız Eskisi gibi olamasakta hepiniz her daim aklımdasınız.Ne güzel dua etmişsin ♥ Sen napıyosun canım Uğraşıyormusun kardeş için yoksa oluruna mı bıraktın ?