• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

gezmeye mi geldiniz canım minnak kızın nasıl iyisinizdir insallah, ben de çalışıyorum canım evet
Evet canım gezmeye geldik iki haftalığına. Elif de iyi şükür, biraz mızmız şu aralar, şu huysuzluk dönemini bir atlatamadık. İşler nasıl gidiyor?

Evet canım gezmeye geldik iki haftalığına. Elif de iyi şükür, biraz mızmız şu aralar, şu huysuzluk dönemini bir atlatamadık. İşler nasıl gidiyor?

Ben yazdıgını görene kadar sen tatilini bitirip dönmüşsündür heralde :)
İş güç koşturmaca hayat devam ediyo canım iyi şükürler olsun

Merhaba hanımlar💕
Benim doğumum oldu. 22 temmuzda kızım dünyaya geldi çok şükür. Sizler nasılsınız?
Özlemcim hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim analı babalı büyütsün prensesini❤️ ben iyiyim şükür. Metehan kıskançlık yaptı mı

Merhaba hanımlar💕
Benim doğumum oldu. 22 temmuzda kızım dünyaya geldi çok şükür. Sizler nasılsınız?
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. Sağlığınız yerindedir inşallah 🤲🏻♥️ Ay ya daha dün gibi sanki hamile olduğunun haberini aldık, prenses doğmuş bile maşallah.
Sağlık sıhhat içinde büyüsün inşallah kızın.

Özlemcim hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim analı babalı büyütsün prensesini❤ ben iyiyim şükür. Metehan kıskançlık yaptı mı
Çok sağolasın Saadetim💕 İyi olmana çok sevindim :KK66: Metehan kıskançlık yapmadı hatta kardeşini öpüyor, kimseyi öpme huyu yoktur normalde inşallah böyle devam eder..
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. Sağlığınız yerindedir inşallah 🤲🏻♥ Ay ya daha dün gibi sanki hamile olduğunun haberini aldık, prenses doğmuş bile maşallah.
Sağlık sıhhat içinde büyüsün inşallah kızın.
Amin🙏 çok sağolasın Ebrum, zaman çabuk geciyor gercekten sadece son haftalar zordu 39+5 de doğdu nazlı kızım.. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, isteyen her kadına da bekletmeden sağlıkla nasip etsin inşallah 💕

Çok sağolasın Saadetim💕 İyi olmana çok sevindim :KK66: Metehan kıskançlık yapmadı hatta kardeşini öpüyor, kimseyi öpme huyu yoktur normalde inşallah böyle devam eder..

Amin🙏 çok sağolasın Ebrum, zaman çabuk geciyor gercekten sadece son haftalar zordu 39+5 de doğdu nazlı kızım.. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, isteyen her kadına da bekletmeden sağlıkla nasip etsin inşallah 💕
Ay maşallah kuzum inşallah böyle devam etsin ❤️nazlı kızını da öp yerime şimdi cennet kokuyordur prenses 👸

Amin gülüm amin 🤲🏻♥️ Allah isteyen herkese nasip etsin. Doğumun nasıl geçti? İsmini ne koydunuz?

Amin gülüm amin 🤲🏻♥ Allah isteyen herkese nasip etsin. Doğumun nasıl geçti? İsmini ne koydunuz?
Doğum kolay geçti, duzensiz kasılmalarım vardı, akşam yürüdük eşimle gece de nişan geldi. Sancı yoktu sabah haftalık rutin kontrole gittiğimde 3 cm açıklık var ikinci doğum seni birakamayız diye yatış verdiler. 12 de yatısım oldu hala duzensiz ama sıklasan kasılmalarım vardi. Esime dedim benim karnım açıktı diye, o da dışarıda bekliyor, bir şeyler getirdi hastaneye o ara tv açık dizi seyrediyorum, Metehan annemlerde daha getirmeyin doğuma var diyorum telefonda. Saat 3 e dogru beni doğumhaneye aldilar nst cekildi. Sonra sancı odasına gittim. 1 saat aktif sancı 3 kere yoğun dalgadan sonra doğdu kızım hiçisi anlamadan ;) adı Ayşe olacak Ebrum💗

Doğum kolay geçti, duzensiz kasılmalarım vardı, akşam yürüdük eşimle gece de nişan geldi. Sancı yoktu sabah haftalık rutin kontrole gittiğimde 3 cm açıklık var ikinci doğum seni birakamayız diye yatış verdiler. 12 de yatısım oldu hala duzensiz ama sıklasan kasılmalarım vardi. Esime dedim benim karnım açıktı diye, o da dışarıda bekliyor, bir şeyler getirdi hastaneye o ara tv açık dizi seyrediyorum, Metehan annemlerde daha getirmeyin doğuma var diyorum telefonda. Saat 3 e dogru beni doğumhaneye aldilar nst cekildi. Sonra sancı odasına gittim. 1 saat aktif sancı 3 kere yoğun dalgadan sonra doğdu kızım hiçisi anlamadan :KK66: adı Ayşe olacak Ebrum💗
Çok şükür canım, ne güzel Rabbim kolay doğum nasip etmiş. İnşallah büyütmesi de aynı şekilde kolay olur. Allah bahtını da adı gibi güzel eylesin. İsminin anlamı gibi hayatı hep huzurlu, rahat ve bolluk bereket içinde geçsin. Özlemim her şey gönlünüzce olsun, çekirdek ailenle bir ömür boyu mutlu olun inşallah ♥️

Çok şükür canım, ne güzel Rabbim kolay doğum nasip etmiş. İnşallah büyütmesi de aynı şekilde kolay olur. Allah bahtını da adı gibi güzel eylesin. İsminin anlamı gibi hayatı hep huzurlu, rahat ve bolluk bereket içinde geçsin. Özlemim her şey gönlünüzce olsun, çekirdek ailenle bir ömür boyu mutlu olun inşallah ♥
Kuzum çok teşekkür ederim güzel duana yürekten amin diyorum 🙏💕Rabbim Elif kızımıza da kardeş nasip etsin, evlatlarımızı sağlıkla layıkıyla büyütmeyi nasip etsin, ömürleri güzel bahtları açık olsun inşallah 💞

Kuzum çok teşekkür ederim güzel duana yürekten amin diyorum 🙏💕Rabbim Elif kızımıza da kardeş nasip etsin, evlatlarımızı sağlıkla layıkıyla büyütmeyi nasip etsin, ömürleri güzel bahtları açık olsun inşallah 💞
Amin inşallah gülüm. Allah razı olsun ♥️

Çok şükür canım, ne güzel Rabbim kolay doğum nasip etmiş. İnşallah büyütmesi de aynı şekilde kolay olur. Allah bahtını da adı gibi güzel eylesin. İsminin anlamı gibi hayatı hep huzurlu, rahat ve bolluk bereket içinde geçsin. Özlemim her şey gönlünüzce olsun, çekirdek ailenle bir ömür boyu mutlu olun inşallah ♥
Ne güzel dua etmişsin ♥️ Sen napıyosun canım Uğraşıyormusun kardeş için yoksa oluruna mı bıraktın ?

Ne güzel dua etmişsin ♥ Sen napıyosun canım Uğraşıyormusun kardeş için yoksa oluruna mı bıraktın ?
Dualarımın en güzeline layık gönül dostlarımsınız ♥️ Eskisi gibi olamasakta hepiniz her daim aklımdasınız.
Özel bir şey yapmıyorum alpim, Allah büyük. Tedavi olmak istemiyorum, içimde bir soğukluk var nedeni belirsiz. Hayırlısı olsun. Şimdi sen sorunca farkettim de anlatacak bir şeyim yok, istiyorum ama çaba göstermeye mecalim yok...
Bugün annemleri hacca yolcu ettim, yoğundum - hani diyorlar ya kafa boş olsun falan filan, işte o bile bende işe yaramıyor. Umutsuz değilim ama işte ne bileyim, tek tutunacak dalım dua. Sen ne yaptın, inci tanesine kardeş düşünmeye başladın mı?

Back