- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
Allah kabul etsin en güzel yere yollamıssın duanın en guzel yerıneDualarımın en güzeline layık gönül dostlarımsınız ♥ Eskisi gibi olamasakta hepiniz her daim aklımdasınız.
Özel bir şey yapmıyorum alpim, Allah büyük. Tedavi olmak istemiyorum, içimde bir soğukluk var nedeni belirsiz. Hayırlısı olsun. Şimdi sen sorunca farkettim de anlatacak bir şeyim yok, istiyorum ama çaba göstermeye mecalim yok...
Bugün annemleri hacca yolcu ettim, yoğundum - hani diyorlar ya kafa boş olsun falan filan, işte o bile bende işe yaramıyor. Umutsuz değilim ama işte ne bileyim, tek tutunacak dalım dua. Sen ne yaptın, inci tanesine kardeş düşünmeye başladın mı?
Benim içim rahat en azından bir evladım var şükür ki o yüzden senin gibiyim sanırım hiç bir şey yapmam olursa olur olmazsa vardır bır hayrı der gecerım..
Eylulde dugunumuz var memlekete gıdecegım kardrsımı evlendırecegiz o yuzden tuvalet egıtımıne bıle baslayamıyorum bebek işinide inşallah bu senenın sonunda baslamayı dusunuyorum olursa başım ustune
Eskisi gibi olmak zor evde bir cadı olunca birde dua kardeşliği son bulunca artık buraya bile kimse bakmıyor amacına ulasan gıdıyor Ama ben hep burdayım ne zaman yazarsan özel genel hep cvplarım