Allah kabul etsin en güzel yere yollamıssın duanın en guzel yerıneDualarımın en güzeline layık gönül dostlarımsınız ♥ Eskisi gibi olamasakta hepiniz her daim aklımdasınız.
Özel bir şey yapmıyorum alpim, Allah büyük. Tedavi olmak istemiyorum, içimde bir soğukluk var nedeni belirsiz. Hayırlısı olsun. Şimdi sen sorunca farkettim de anlatacak bir şeyim yok, istiyorum ama çaba göstermeye mecalim yok...
Bugün annemleri hacca yolcu ettim, yoğundum - hani diyorlar ya kafa boş olsun falan filan, işte o bile bende işe yaramıyor. Umutsuz değilim ama işte ne bileyim, tek tutunacak dalım dua. Sen ne yaptın, inci tanesine kardeş düşünmeye başladın mı?
Amin Allah razı olsun.Allah kabul etsin en güzel yere yollamıssın duanın en guzel yerıne ♥
Benim içim rahat en azından bir evladım var şükür ki o yüzden senin gibiyim sanırım hiç bir şey yapmam olursa olur olmazsa vardır bır hayrı der gecerım..
Eylulde dugunumuz var memlekete gıdecegım kardrsımı evlendırecegiz o yuzden tuvalet egıtımıne bıle baslayamıyorum bebek işinide inşallah bu senenın sonunda baslamayı dusunuyorum olursa başım ustune
Eskisi gibi olmak zor evde bir cadı olunca birde dua kardeşliği son bulunca artık buraya bile kimse bakmıyor amacına ulasan gıdıyor ☺ Ama ben hep burdayım ne zaman yazarsan özel genel hep cvplarım
Herkesın telaşı var cocuk yokken hersey ne sakinmiş evde popom yer görmüyor 2 senedir vallahi gece de uykum gelıyor özlüyorum eski zamanlarımı ama o zamanda cok canım sıkılyordu şimdi sıkılmayada vaktim yokAmin Allah razı olsun.
Evet Allah’a şükür ki bir evladımız var, zaten insan ikinci çocuk için kendinden çok ilk evladını düşünüyor, kardeş duygusunu tatsın istiyorum. Yeni yeni bana sormaya başladı anne Allah bana da kardeş verecek mi diye. O öyle sorunca çok duygulanıyorum. Her şeyin hayırlısı artık...
Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin. Kardeşin için sende çok heyecanlısındır kesintatlı telaşlar başlasın
Dualara yeniden sarılalım dedik onda da kimse oralı olmadı be gülüm. Farkında olmadan bitmişiz biz.
Evet doğru diyorsun, sıkılmaya vakit yok :) her boş vakti değerlendirmeye çalışıyor insan. Birde yakında işe başlayacağım o zaman yoğunluk daha da artacak, sıkılmak mı o da neymiş diyeceğim :)Herkesın telaşı var cocuk yokken hersey ne sakinmiş evde popom yer görmüyor 2 senedir vallahi gece de uykum gelıyor özlüyorum eski zamanlarımı ama o zamanda cok canım sıkılyordu şimdi sıkılmayada vaktim yok
Tabiki heyecan var kızımla nişana tek gittik şimdide onunla tek uçacagız yanıma yoldaş arkadaş oldu Çok şükür veren Allaha
İnşallah vakti saati gelince Elifinde kardeşi gelecek He oldu gelmedi arkadaşları kardeş olacak kendıne napalım Veren Allah dua edecegız gerisine karışamayız hayırlı olan olsun inşallah hakkımızda ..
Ooo sen daha işe başlamadın mıEvet doğru diyorsun, sıkılmaya vakit yok :) her boş vakti değerlendirmeye çalışıyor insan. Birde yakında işe başlayacağım o zaman yoğunluk daha da artacak, sıkılmak mı o da neymiş diyeceğim :)
Ay ne güzel ♥ Rabbim yoldaşlığınızı daim etsin inşallah.
Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, imanlı evlatlar nasip etsin. Kimseye yokluğunu aratmasın.
3 sene işte :))) 21 günüm kaldı gülüm, korku bastı beni. Başlayınca düzen bozulacak.Ooo sen daha işe başlamadın mıMaşallah ne doğum izniymiş Tr de de keşke böyle olsa
Oh maşallahh3 sene işte :))) 21 günüm kaldı gülüm, korku bastı beni. Başlayınca düzen bozulacak.
İlla ki öyle olacak, olmak zorunda ama ilk başlarda zor geleceği kesin. Hayırlısı bakalım artık. Evde yatmaya alışınca çalışmak da zor geliyorOh maşallahh ☺ düzenini sağlarsın canım işe başlayıncada onun düzenine alışacaksın bir süre sonra
Orası öyle tabiki insan işi unutur eşim hafta sonu tatillerinden sonra off yarın iş var dıyor 3 yıl çalışmazsa sanırım daha işe dönmezİlla ki öyle olacak, olmak zorunda ama ilk başlarda zor geleceği kesin. Hayırlısı bakalım artık. Evde yatmaya alışınca çalışmak da zor geliyor
O opsiyonu seçme ihtimalim olsa keşkeOrası öyle tabiki insan işi unutur eşim hafta sonu tatillerinden sonra off yarın iş var dıyor 3 yıl çalışmazsa sanırım daha işe dönmez
çalışmak iyidirO opsiyonu seçme ihtimalim olsa keşke
Değişelim kuzum istediğin iş olsunçalışmak iyidirişim olsa çalışmayı seçerdim nasılsa kızın büyüdü minnakken asla derdim de şimdi kreş filan büyür gider ♥
İyi olur da oaraya gelmem için eşimede iş bul hemen gelıyımDeğişelim kuzum istediğin iş olsun
Eşini benim eşimin yanına girer artıkİyi olur da oaraya gelmem için eşimede iş bul hemen gelıyıminciyide elifle aynı kreşe yolladık mı tamamdır
Tamam siz işlemlere başlayın geliyoruzEşini benim eşimin yanına girer artık
Hayaller hayaller
Oldu canım biletleri gönderiyorumTamam siz işlemlere başlayın geliyoruz
Oo biletlerde mi sizden süperGünaydın kimsesiz topik
Oldu canım biletleri gönderiyorum
Kuzum aklıma geldi incinin gece uykuları nasıl oldu?
Günaydın ebrumGünaydın kimsesiz topik
Oldu canım biletleri gönderiyorum
Kuzum aklıma geldi incinin gece uykuları nasıl oldu?
Artık bizi bir yemeğe davet edersiniz o kadar yardımdan sonraOo biletlerde mi sizden süper
Eh işte deliksiz uyuduğu gece sayısı cok az hep uyanıyor ama artık uyanınca oturmuyor su içiyor yada yanıma gelıp sarılıp uyuyor .
Karanlık oldu ben daha yeni görüyorumGünaydın ebrum
İyiyim şükür kuzum :) ben aksine sürekli buralarda takılıyorum can sıkıntısından :) dua topikleri iyi geliyor. Sen ne yapıyorsun gülümArtık bizi bir yemeğe davet edersiniz o kadar yardımdan sonra
Devam uyuması iyi maşallah, gecenin bir vakti kalkıp otursanız kötü olurdu
Karanlık oldu ben daha yeni görüyorumhoşgeldin kuzum napıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?