Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

canım ben seni hatırlıyorum ama vay beee demeden geçemicem o kadar zaman olmuş mu yaaa hemde 3 yaşına girmiş evladın ve yeniden hamilesin şükürler olsun Rabb'ime bu güzel günlerde bu haber çok iyi geldi, sağ salim kucağına alırsın insallah darısı isteyen herkesin hepimizin başına..

Nasılsınız kızlar? Var mı şu mübarek ayda güzel haberler ♥

Keşke olsa kuzum ama insallah olacak Rabb'im nasip edecek herkese hepimize güzel haberleri vermeyi insallah

sen nasılsın bu arada fıstığın nasıl iyisinizdir insallah kuzucum..

Teşekkür ederim canım çok saol oglum ramazan bayramın geldi kucagıma bu defa mübarek ramaZan ayında tekrar mücizemi ögrendim çok şükür sag saglim kucagımıza alırız inş Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla kimsenin kucagını boş koymasın bizim gibi hiç beklemedigi anda mucizesini yaşatsın rabbim herkese inşallah

amin canım benim amin insallah birgün bizlere de isteyen herkese de nasip eder insallah Rabbim, sağ salim bu minnak kuzunu da kucağına alırsın insallah Rabbim sana bağışlasın evlatlarını

amin canım benim amin insallah birgün bizlere de isteyen herkese de nasip eder insallah Rabbim, sağ salim bu minnak kuzunu da kucağına alırsın insallah Rabbim sana bağışlasın evlatlarını
Zaman hızlı geçiyor canım benim kızım 2 yaşına giriyor hazıranda Doğan hızlı büyüyor Rabbim hayırlısıyla sanada nasip etsin canım benim napıyorsun tedavi filan oluyomusun ?

Sag salim kucagına almak nasip olsun Çınara kız kardeş gelsin bu seferde

Keşke olsa kuzum ama insallah olacak Rabb'im nasip edecek herkese hepimize güzel haberleri vermeyi insallah

sen nasılsın bu arada fıstığın nasıl iyisinizdir insallah kuzucum..
İnşallah gülüm Allah büyük, Rabbim her dileyenin annelik hayalini gerçekleştirsin.
İyiyiz şükür, kreşe başladı iki ay oluyor ve bıraktığımda hala arkamdan ağlıyor. Anlatırlardı çocuk orda ağlar sende eve giderken ağlarsın diye - inanmamıştım... doğruymuş
Allah herkese kolaylık versin, annelik hayali kurmak bizler için nasıl zorsa büyütmesi de ayrı zor. Canı gönülden duam anne olmak isteyenlerle
Senin işlerin nasıl gidiyor? Çalışmaya devam değil mi?

Zaman hızlı geçiyor canım benim kızım 2 yaşına giriyor hazıranda Doğan hızlı büyüyor Rabbim hayırlısıyla sanada nasip etsin canım benim napıyorsun tedavi filan oluyomusun ?

canım tüp bebek için rapor almam gerkiyordu bir süredir onunla uğraşıyodum Allah nasip ederse bayramdan sonra ay sonuna doğru başlıcaz tedaviye, doktorum tekrar aşılama yapalım dedi ama ben tüp bebekten yanayım eşimle beraber, bakalım hayırlısıALLAHtan..
Senin minnak kuzunu da sana bağışlasın Rabbim canım benim hakikatten çok hızlı geçmiş zaman neredeyse 3 yıl olacak sen hamileyim diye haber vereli bize ne güzel yaa

Allahım sağlık sıhhat versin evlatlarınıza sizlere bağışlasın eminim hem ağlıyorsundur ama hemde mükemmel bi duygudur, inan hepsini alıp kucagıma sarıp sarmalayasım var, benim için bol bol öpün meleklerinizi

Aynen öyle ekimde 3 yıl olacak hamile haberimi vereli bence de tüp bebek senin için en iyisi gibi Rabbim herseyi yolunda götürsün İnşallah Dualarım senınle şu güzel ayda şu mübarek kadir gecesi zamanları Rabbım dıleyen isteyen herkese anne olmayı nasip etsin .

Amin canım benim amin Allah razı olsun Allah kabul etsin dualarımızı Rabbim hayırlı dualar edebilmemizi nasip etsin isteyen herkese de anneliği nasip etsin insallah, siz güzel annelere de evlatlarınızı bağışlasın

Amin cümlemizin inşallah gülüm Allah razı olsun. İnşallah tez vakitte seninde güzel haberini alırız Tedavin şimdiden hayırlara vesile olsun, seni bekletmeden meleğine kavuştursun.

Amin canım benim.Heyecanla bekliyoruz hamilelik ve bebeğini kucağına aldığın haberlerini.Allah kolaylık versin, yardımcınız olsun.Tez zamanda müjdeleri verirsin bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…