- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
İyi geceler arkadaşlar ben sibel pko hastasıyım ve 1,5 sene tedavinin sonunda bir oglum oldu 2015 kasımda sizlerle dertleşmiştik ve hamile oldugumu ögrenmiş çok şükür oglumu kucagıma aldım temmuz 3 yaşını dolduracak inş 4 ay önce doktora gittigimde doktor bana tedavisiz çocugun olmaz yumurtalarım çalışmıyo tedavisiz olması için bekleme dedi ve ben bugün kendiligimden hamil oldugumu ögrendim tedavisiz hamile oldugumu ögrendim buraya yazmak istedim belki birilerine ümit olur sakın vazgeçmeyin sabredin dua edin rabbim nasip eder rabbim bekleyen isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş
Nasılsınız kızlar? Var mı şu mübarek ayda güzel haberler ♥
Teşekkür ederim canım çok saol oglum ramazan bayramın geldi kucagıma bu defa mübarek ramaZan ayında tekrar mücizemi ögrendim çok şükür sag saglim kucagımıza alırız inş Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla kimsenin kucagını boş koymasın bizim gibi hiç beklemedigi anda mucizesini yaşatsın rabbim herkese inşallahcanım ben seni hatırlıyorum ama vay beee demeden geçemicem o kadar zaman olmuş mu yaaa hemde 3 yaşına girmiş evladın ve yeniden hamilesin şükürler olsun Rabb'ime bu güzel günlerde bu haber çok iyi geldi, sağ salim kucağına alırsın insallah darısı isteyen herkesin hepimizin başına..
amin canım benim amin insallah birgün bizlere de isteyen herkese de nasip eder insallah Rabbim, sağ salim bu minnak kuzunu da kucağına alırsın insallah Rabbim sana bağışlasın evlatlarınıTeşekkür ederim canım çok saol oglum ramazan bayramın geldi kucagıma bu defa mübarek ramaZan ayında tekrar mücizemi ögrendim çok şükür sag saglim kucagımıza alırız inş Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla kimsenin kucagını boş koymasın bizim gibi hiç beklemedigi anda mucizesini yaşatsın rabbim herkese inşallah
Amin cnm saolamin canım benim amin insallah birgün bizlere de isteyen herkese de nasip eder insallah Rabbim, sağ salim bu minnak kuzunu da kucağına alırsın insallah Rabbim sana bağışlasın evlatlarını
Zaman hızlı geçiyor canım benim kızım 2 yaşına giriyor hazırandaamin canım benim amin insallah birgün bizlere de isteyen herkese de nasip eder insallah Rabbim, sağ salim bu minnak kuzunu da kucağına alırsın insallah Rabbim sana bağışlasın evlatlarını
Sag salim kucagına almak nasip olsun Çınara kız kardeş gelsin bu seferdeTeşekkür ederim canım çok saol oglum ramazan bayramın geldi kucagıma bu defa mübarek ramaZan ayında tekrar mücizemi ögrendim çok şükür sag saglim kucagımıza alırız inş Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla kimsenin kucagını boş koymasın bizim gibi hiç beklemedigi anda mucizesini yaşatsın rabbim herkese inşallah
İnşallah gülüm Allah büyük, Rabbim her dileyenin annelik hayalini gerçekleştirsin.Keşke olsa kuzum ama insallah olacak Rabb'im nasip edecek herkese hepimize güzel haberleri vermeyi insallah
sen nasılsın bu arada fıstığın nasıl iyisinizdir insallah kuzucum..
Zaman hızlı geçiyor canım benim kızım 2 yaşına giriyor hazırandaDoğan hızlı büyüyor Rabbim hayırlısıyla sanada nasip etsin canım benim napıyorsun tedavi filan oluyomusun ?
İnşallah gülüm Allah büyük, Rabbim her dileyenin annelik hayalini gerçekleştirsin.
İyiyiz şükür, kreşe başladı iki ay oluyor ve bıraktığımda hala arkamdan ağlıyor. Anlatırlardı çocuk orda ağlar sende eve giderken ağlarsın diye - inanmamıştım... doğruymuş
Allah herkese kolaylık versin, annelik hayali kurmak bizler için nasıl zorsa büyütmesi de ayrı zor. Canı gönülden duam anne olmak isteyenlerle ♥
Senin işlerin nasıl gidiyor? Çalışmaya devam değil mi?
Aynen öyle ekimde 3 yıl olacak hamile haberimi verelicanım tüp bebek için rapor almam gerkiyordu bir süredir onunla uğraşıyodum Allah nasip ederse bayramdan sonra ay sonuna doğru başlıcaz tedaviye, doktorum tekrar aşılama yapalım dedi ama ben tüp bebekten yanayım eşimle beraber, bakalım hayırlısıALLAHtan..
Senin minnak kuzunu da sana bağışlasın Rabbim canım benim hakikatten çok hızlı geçmiş zaman neredeyse 3 yıl olacak sen hamileyim diye haber vereli bize ne güzel yaa
Allahım sağlık sıhhat versin evlatlarınıza sizlere bağışlasın eminim hem ağlıyorsundur ama hemde mükemmel bi duygudur, inan hepsini alıp kucagıma sarıp sarmalayasım var, benim için bol bol öpün meleklerinizi
Aynen öyle ekimde 3 yıl olacak hamile haberimi vereli ♥ bence de tüp bebek senin için en iyisi gibi Rabbim herseyi yolunda götürsün İnşallahDualarım senınle şu güzel ayda şu mübarek kadir gecesi zamanları Rabbım dıleyen isteyen herkese anne olmayı nasip etsin .
Amin cümlemizin inşallah gülüm Allah razı olsun. İnşallah tez vakitte seninde güzel haberini alırızcanım tüp bebek için rapor almam gerkiyordu bir süredir onunla uğraşıyodum Allah nasip ederse bayramdan sonra ay sonuna doğru başlıcaz tedaviye, doktorum tekrar aşılama yapalım dedi ama ben tüp bebekten yanayım eşimle beraber, bakalım hayırlısıALLAHtan..
Senin minnak kuzunu da sana bağışlasın Rabbim canım benim hakikatten çok hızlı geçmiş zaman neredeyse 3 yıl olacak sen hamileyim diye haber vereli bize ne güzel yaa
Allahım sağlık sıhhat versin evlatlarınıza sizlere bağışlasın eminim hem ağlıyorsundur ama hemde mükemmel bi duygudur, inan hepsini alıp kucagıma sarıp sarmalayasım var, benim için bol bol öpün meleklerinizi
Saol canım teşekkür ederim bizimde gönlümüzden geçen kız rabbim hayırlısıyla iki meyveyide versin isteriz ama öncelik saglıklı sıhatli kucagımıza almamız tabiSag salim kucagına almak nasip olsun Çınara kız kardeş gelsin bu seferde
Hoşbuldum inşallahHoşgeldin
Allah meleğini tez vakitte göndersinHoşbuldum inşallah
HoşbuldumHoşgeldin
Amin canım benim.Heyecanla bekliyoruz hamilelik ve bebeğini kucağına aldığın haberlerini.Allah kolaylık versin, yardımcınız olsun.Tez zamanda müjdeleri verirsin bize inşallahcanım tüp bebek için rapor almam gerkiyordu bir süredir onunla uğraşıyodum Allah nasip ederse bayramdan sonra ay sonuna doğru başlıcaz tedaviye, doktorum tekrar aşılama yapalım dedi ama ben tüp bebekten yanayım eşimle beraber, bakalım hayırlısıALLAHtan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?