• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İdare eder gülüm stresli bir dönemden geçiyorum. Dedemi kaybettik :KK43: allah bütün ölmüşlerimizin mekanını cennet eylesin inşallah. Baş sağlığına misafir eksik olmuyor. Anneme yardım ediyorum. Annem ameliyat oldu birde gözünden. Kayınvalideme kanser teşhisi konuldu. Bacakları çok ağrıyor, fazla yürüyüp ayakta duramadığı için yemek götürüyoruz, ev temizliğinle ilgileniyoruz. Dolayısıyla kendime ayıracak hiç vaktim olmuyor. 2018 in son günleri yaktı canımızı. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Şikayetçi değilim, ne gelirse Allahtan... sadece çok yorgunum.
Ah canım Allah dedene rahmet eylesin, sizlere sabır güç versin, annene ve kv'ye cok büyuk gecmisler olsun.. Yorgun olmakta cok haklisin pes pese gelmis her sey Rabbim aydınlık gunlerinizi tez eylesin ins. Keske elimizden bir sey gelse yardım edebilsek :(

Grıple savasıyoruz inciye babasından bana da inciden geçti gitmiyorda illet yapıştı yakamıza :KK43:
Tabiki en önemlisi saglıkla kucagına almak. Sen nasılsın agırlastın mı Prenses hamılelık dönemi ilkteydi ikincide nasıl dönemden geciyorsun :) Metehan nasıl uyku duzenınız düzeldimi?
Başınız sagolsun canım. Allah şifa versın kayınvalıdene annene de gecmıs olsun. Bazen ard arda gelir hersey ama güzelliklerde ard arda geliyor sabır ..
Canım size de cok cok gecmis olsun, insan kendini düşünmüyor da evladı icin uğraşıyor, ins. bir an once gecer hastaliklar da, tam salgın zamanlar bir de bu ara havalar da sicak gidiyor mikroplar ölmüyor cocuklar da evlerin icinde sıkılıyor dışarı cikinca da bir sekilde bulasiyor iste. Ben de Alpim ne yapayim ikinci hamilelikte yorgunluğu daha cok hissediyorum cogu aksam 8-9 gibi metehani uyuturken ben de uyuyakaliyorum bir bakmissin sabah olmus yine aksam cabuk geciyor. Annem bebegin hareketleri nasil diye soruyor ben de cogu zaman dinleyemiyorun bile diyorum öyle :) cok sukur bu gunlere sikayetci degilim uykularimiz duzene girdi Allah'tan. Bugun de 1.5 yas aşısını oldu :KK66:

Grıple savasıyoruz inciye babasından bana da inciden geçti gitmiyorda illet yapıştı yakamıza :KK43:
Tabiki en önemlisi saglıkla kucagına almak. Sen nasılsın agırlastın mı Prenses hamılelık dönemi ilkteydi ikincide nasıl dönemden geciyorsun :) Metehan nasıl uyku duzenınız düzeldimi?
Başınız sagolsun canım. Allah şifa versın kayınvalıdene annene de gecmıs olsun. Bazen ard arda gelir hersey ama güzelliklerde ard arda geliyor sabır ..
Geçmiş olsun canım, inşallah çabuk atlatırsınız. Allah şifa versin.

Sağol allah razı olsun. İnşallah dediğin gibi olur canım.

Ah canım Allah dedene rahmet eylesin, sizlere sabır güç versin, annene ve kv'ye cok büyuk gecmisler olsun.. Yorgun olmakta cok haklisin pes pese gelmis her sey Rabbim aydınlık gunlerinizi tez eylesin ins. Keske elimizden bir sey gelse yardım edebilsek :KK43:
Allah razı olsun gülüm. Sağolasın düşünmeniz bile yeter ♥️

İnşallah canim, doktor net konuşmadi ben de kendimi cok kaptirmiyorum simdilik netlesene kadar :KK66:

Amin canım ins. Benim de ilk dogum zordu suyum gelmisti hastaneye aksam uzeri 5 te girdim sabah 6 ya dogru dogurmustum, ins. bu daha kolay olur ama her seye ragmen sonrası büyük rahatlik ins.yine normal dogururum. Senin adına da cok sevindim tekrardan :KK66:

Allah razi olsun Ebrum, Amin ins. hep aklimdasin sen nasilsin kuzum ❤️
Inşallah yine normal olur canım ve çok kolay bir doğum olsun

Merhaba hanımlar
-Lisaaa- -Lisaaa- vesselam_ vesselam_ nasılsınız hanımlar, iki bebekle hayat nasıl gidiyor :KK66:
Gurbette zorlaniyorum kimsemiz yok hasta olunca anlıyorsun ben dişten sürünüyorum oğlum hastalıktan..
Rabbim tez vakitte şifasını versin inşaAllah..
Yoksa diğer zamanlar alıştık hepimiz varlığımıza hamd olsun arada ufak kıskançlıklarıni anlayıp hemen dikkatini başka yone çekiyorum..
Bizde ise yarıyor..
Her çocuk bir değildir tabiki bir ara ellerini gözlerine sokuyordu onu anlata anlata atlattık
Bu aralar ellerini çocuğun ağzına sokuyor oda geçer inşaAllah..
Kolay diyemem ama zaman istiyor..
Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inşaAllah

Merhaba hanımlar
-Lisaaa- -Lisaaa- vesselam_ vesselam_ nasılsınız hanımlar, iki bebekle hayat nasıl gidiyor :KK66:
Merhaba canım zor iki çocukla hayat
Rabbim yardım etsin inşallah ama şükür bizde kıskançlık olmadı sadece annemi kıskanıyor düzen oturdu bir şekil ama gaz sancılarımız başladı bu yoruyor beni eskisi gibi değil tabi hayat ama şükürler olsun Rabbime Allah her isteyene tattirsin
Sen nasilsin canım nasıl gidiyor maşallah baya büyümüşsünüz cinsiyet belli oldu mu

Gurbette zorlaniyorum kimsemiz yok hasta olunca anlıyorsun ben dişten sürünüyorum oğlum hastalıktan..
Yoksa diğer zamanlar alıştık hepimiz varlığımıza hamd olsun arada ufak kıskançlıklarıni anlayıp hemen dikkatini başka yone çekiyorum..
Bizde ise yarıyor..
Her çocuk bir değildir tabiki bir ara ellerini gözlerine sokuyordu onu anlata anlata atlattık
Geçmiş olsun canım

Bizde ise yarıyor..
Canım Allah yardımcınız olsun, çok geçmiş olsun, zamanla daha da duzene girer ins. dedigin gibi, gecen biz de hastalandik hamile olarak bile zorlandim dogunca Rabbim daha çok gücünü verir ins.

Merhaba canım zor iki çocukla hayat
Rabbim yardım etsin inşallah ama şükür bizde kıskançlık olmadı sadece annemi kıskanıyor düzen oturdu bir şekil ama gaz sancılarımız başladı bu yoruyor beni eskisi gibi değil tabi hayat ama şükürler olsun Rabbime Allah her isteyene tattirsin
Sen nasilsin canım nasıl gidiyor maşallah baya büyümüşsünüz cinsiyet belli oldu mu
Duzeninizin oturmasına cok sevindim, gaz sancıları zordur ama bi kac aya daha daha da rahat edersiniz ins. Ara ara yazin merak ediyorum ;) biz iyiyiz yakında detayli usg olacak. İnşallah onu da hayırlısı ile atlatiriz. Bir de dikkat etmeme ragmen hızlı kilo aliyorum sen kac kilo almıştın canim?

Duzeninizin oturmasına cok sevindim, gaz sancıları zordur ama bi kac aya daha daha da rahat edersiniz ins. Ara ara yazin merak ediyorum :KK66: biz iyiyiz yakında detayli usg olacak. İnşallah onu da hayırlısı ile atlatiriz. Bir de dikkat etmeme ragmen hızlı kilo aliyorum sen kac kilo almıştın canim?
Ay inşallah canim ya hemen bitse şu gaz olayı.
Inşallah sorunsuz geçer detaylinizda sağlıcakla kucağına aldiginin haberinide aliriz inşallah.
Ben 49la hamile kaldım canım 4ay hiç kilo almadim ama sonra 72 oldum doğum zamanı 1haftada 2kilo vermişim o sabah tartılmıştım 70le girdim doğuma şimdi 57olmusum baya kilo aldım ama şimdi eridim kilo veriliyor hiç takma canim

Ay inşallah canim ya hemen bitse şu gaz olayı.
Inşallah sorunsuz geçer detaylinizda sağlıcakla kucağına aldiginin haberinide aliriz inşallah.
Ben 49la hamile kaldım canım 4ay hiç kilo almadim ama sonra 72 oldum doğum zamanı 1haftada 2kilo vermişim o sabah tartılmıştım 70le girdim doğuma şimdi 57olmusum baya kilo aldım ama şimdi eridim kilo veriliyor hiç takma canim
Amin, sağolasın canım Masallah sana.. Hemen gitmis kilolar, oglumdaki gibi olmussun ben de 53.5 la hamile kaldım 70 le doğuma girdim. Simdi yine 53.5 la hamile kaldim 4 kilo almışım derdim kilo almak degil de kilo yuzunden yasanan sıkıntilar. Catlak, hemoroid filan olmuştu son ay bende. Bir daha yaşamak istemiyorum ama sanirim beceremeyecegim dikkat de etsem alıyorum..

Amin, sağolasın canım Masallah sana.. Hemen gitmis kilolar, oglumdaki gibi olmussun ben de 53.5 la hamile kaldım 70 le doğuma girdim. Simdi yine 53.5 la hamile kaldim 4 kilo almışım derdim kilo almak degil de kilo yuzunden yasanan sıkıntilar. Catlak, hemoroid filan olmuştu son ay bende. Bir daha yaşamak istemiyorum ama sanirim beceremeyecegim dikkat de etsem alıyorum..
Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil inşallah bu sefer hiç sorun yaşamazsın canım

Kızlar ben geldim beni unutmadınız dmiii?
Uzun zaman oldu arada yazılanları okudum çoğunuz burdasınız muhabbetinizi özlemişim

Hoş geldin canim minik prenses nasıl iyi mi ?
Çok şükür canım 5 mayısta doğdu çok zor doğdu kızım kalp atışları durmak uzereydi normal doğumdan acil ameliyata alındım çok şükür sağ salim aldik kucağımıza :) sen ne durumdasın 2.bebiş gelmiş okudum çok şaşırdım çokta sevindim nasıl gidiyo hayat 2 bebekle :))

Back