Yaa öyle mi çok şükür sağlıkla kucağına aldın ya buna şükür dı mi.Çok şükür canım 5 mayısta doğdu çok zor doğdu kızım kalp atışları durmak uzereydi normal doğumdan acil ameliyata alındım çok şükür sağ salim aldik kucağımıza :) sen ne durumdasın 2.bebiş gelmiş okudum çok şaşırdım çokta sevindim nasıl gidiyo hayat 2 bebekle :))
Amin canım inşallah.. Masallah onlara da.Bir an evvel iyileşirler insallah simdi tam hastalik zamani maalesef.sana da ne guzel hem erkek annesi hem de kiz annesi oldun cok sukurYaa öyle mi çok şükür sağlıkla kucağına aldın ya buna şükür dı mi.
Büyüdük teyzesi 3 aylık olduk bile arada sorunlarımız oluyor tabikide bugünlerde geçecek inşaAllah abimiz hastaydı kızımda biraz rahatsız..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
Çok şükür canım ıyiyiz hamd olsun büyütüyoruz yavruları sen nasılsınkızlaaaar napıyosunuz nasılsınız çok zaman olmus kimsecikler bisey yazmamıs herkesler iyimi
eskı haline dönebiliyomu ki ? Cok kotu ben sevmedım o yuzden de hiç girmiyorumÇok şükür canım ıyiyiz hamd olsun büyütüyoruz yavruları sen nasılsın
Kızlar eski haline nasıl alabilirim bu siteyi bu yeni hali çok göz yoruyor
Valla bende bilmiyorum bende beğenmiyorum maalesef çok kötüeskı haline dönebiliyomu ki ? Cok kotu ben sevmedım o yuzden de hiç girmiyorum
Çok şükür canım ıyiyiz hamd olsun büyütüyoruz yavruları sen nasılsın
Kızlar eski haline nasıl alabilirim bu siteyi bu yeni hali çok göz yoruyor
O kadar itici ki yeni hali insanda heves kalmıyo.Ben bile bu kadar nadir girerken benden sonra kimse yazmamış, tamamen bitmiş demek ki topiğimiz...
Rabb'im sağlık sıhhat nasip etsin herkese.
O kadar itici ki yeni hali insanda heves kalmıyo.
Bende sürekli girmeye çalışıyorum yazanda yok pek fazla..
Nasılsın iyi mısın canım
Çok şükür canım bizlerde ıyiyiz bazen iyi bazen kötü bir şekilde büyütüyoruz ama genelde iyi sayılırız..iyiyim canım şükürler olsun sen nasılsın evlatların nasıl..
ben de fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama şaşırdım epeydir kimse girmemiş ilk defa bu kadar uzun süre buraların boş kaldıgını görüyorum herkesler iyidir insallah
Hayırlı ramazanlar ebrum
Çok şükür canım bizlerde ıyiyiz bazen iyi bazen kötü bir şekilde büyütüyoruz ama genelde iyi sayılırız..
Büyüyorlar..
Oğlum büyüdükçe kuduruyor..
Saglik sıhhat versin herkese inşaAllah..
Ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun..
Rabbim edilen duaları kabul etsin inşaAllah
hayırlı ramazanlar canım benim
Hayırlı ramazanlar kuzum evet maşallah ne çabuk geçiyorhayırlı ramazanlar kızlar 3/1 bitti ☺
Gözün aydın canım, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. Allah büyük, doktorlar ne kadar olumsuz konuşsa da Rabbim ol dedikten sonra hiç bir şey önüne geçemiyor. Darısı isteten herkese olsun inşallah.İyi geceler arkadaşlar ben sibel pko hastasıyım ve 1,5 sene tedavinin sonunda bir oglum oldu 2015 kasımda sizlerle dertleşmiştik ve hamile oldugumu ögrenmiş çok şükür oglumu kucagıma aldım temmuz 3 yaşını dolduracak inş 4 ay önce doktora gittigimde doktor bana tedavisiz çocugun olmaz yumurtalarım çalışmıyo tedavisiz olması için bekleme dedi ve ben bugün kendiligimden hamil oldugumu ögrendim tedavisiz hamile oldugumu ögrendim buraya yazmak istedim belki birilerine ümit olur sakın vazgeçmeyin sabredin dua edin rabbim nasip eder rabbim bekleyen isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?