Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım nasıl bir duzen kurdunuz? Ayni oda da mı yatiriyorsun, oglunun tepkisi nasıl benimsedi mi, kıskanclik vs.durumlar oldu mu? Benim su an aklima hep bunlar takiliyor..
Nasil anlatim ne kadar anlatim :)
Bende çok korkmuştum hep eziyet edermi hem bana hem kendisine hem kardeşine diye ama Rabbim birşekilde yardım ediyor düzen kendiliğinden kuruluyor..
Oğlum seviyor kardeşini bir yandanda severken eziyet ediyor öperken falan hirpalaniyor
Sevdirmedgimiz zamanlar hemen vurma moduna geçiyor ama
Kıskanıyor arada emzirirken geliyor sırtıma çıkıyor.babasina daha düşkün olduğu için ona kıskançlığını daha çok belli ediyor ama
Yavaş yavaş törpülenir inşaAllah..
Ama oğlum kendince yaramaz herşeyi yere atıyor yediği içtiği oyuncaklari yok yani vazgeciremiyorum bu huyundan.yakinda evden kovacaklar :)
Sizinkilerde öyle mi nasıl vazgeçirdiniz.
Oğlum hala bizimle yatıyor ayıramıyoruz.yatagindada yatmıyor..geceleri çok uyaniyor hala düzenli uykumuz yok maalesef
Kızımda bizim odada yatağında yatıyor..
Hiç korkma zaten anneciğin yanında değil mi..
Benim tek uzuldugum ikisi bir uyanık olunca oğlumla ilgileniyor olamamam
Kızım uyanınca sadece 5dk susuyor sonra ağlamaya başlıyor yatana kadar öyle.onun için sürekli kucakta prenses
Çok şükür herşey için sagliklilar yanımizdalar..
Herşey gelip geçici
Hamd olsun verene...

Allah razı olsun canım çok şükür bulantı kusma dışında iyiyim. Allah onlara sağlık versin hayırla gelsinler gerisi teferruat. Sana da hayırlı olsun maşallah ikinci de geldi
Cok sagol canim Allah razi olsun sende sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah

Canim cok tesekkur ederim, burda günlük yazsan okurum yani o kadar ihtiyacım var tecrubeye. Benim oğlum asiri hareketli ve cok gürültülu bir bebek ben korkuyorum kapiya dayanacak komsular diye yanda bir hafta araları olan bir bebek daha var cok nadir sesini duyuyoruz bizimkinin masallahi var. Bu ara uyku duzenimiz cok berbat, çığlık atarak uyanıyor, aramızda yatmaya başladi, ve sütümum tadi değişiyor memeyi bırakacak gibi.. Ama dedigin gibi Rabbim sabrını da kolaylığını da veriyor bir şekilde. Evde sling kullaniyor musun? Oglunla oyun oynarken yemek yaparken küçüğü nasıl oyalıyorsun? Çok soru sordum kusura bakma canım..

Allah kolaylık versin canım inşallah bebek doğana kadar düzene girer oğlun.

Oyy prenses sağlıkla gelsin insAllah
Amin canım amin inşallah Rabbim sana da kolaylıklar versin oyuncakları atma fırlatma huyu bizde de vardı zamanla unuttu gitti inşallah zamanla herşey güzel olacak bende şimdi hep oğlumu düşünüyorum ya çok stresliyim onu bırakıp hastanede kalmak falan şu aralar iyice psikolojim bozuk

Evet bir de o var degil mi.. Esin biraz devreye girse canım en azından haftada iki o uyutsa, emin ol daha başarılı oluyorlar, bazi ogunleri o yedirse hafta sonları olabilir, zaten gündüz gormeye gelirler hastaneye, normal doğum olursa bir gun kalacaksin..

Genelde kızım uyuyorken akşam yemeğini yapıyorum hatta şuan birini yaptım babamız gelmeye yakın pilavı yaparım..
Şuan sling kullanmıyorum kangurum var ama yenidoğan aparatı yok..
Açıkçası kızım uyanıkken pek oyun oynayamiyirum oğlumla biraz tv izleyip sonra mutfaktan dışarıyı izlemesini seviyor oraya geçiyoruz pencereden hep beraber dışarıyı izliyoruz ona biseyler anlatıp duruyorum kiz kucağımda yada portatif beşikte sallıyorum
Bazen kendi kendine oynuyor..
Bir şekilde oluyor yaa sen içini rahat tut..
Hastane olayı benide çok germişti.
Onun için memlekete gittim yaptım dogumu iyi ki gitmişim gözüm arkada kalmadi.dogum olduktan sonra geldi ben yatıyorum yatakta elimden tutup kalk diyor bana özlemişti sanırım..
Bazı zamanlar çok zordu gece uyanmalari çok olduğu için ayağıma yapışıp kucak istedi hep dikişlerimden alamamıştım çok ağlamıştım.
Eşimden Allah razı olsun çok yardımcı oldu halada oluyor..
Rabbim sağlık sıhhat versin inşaAllah

InsaAllah bir an önce bizimkide unutur..
Cunki bu durum beni çok sinirlendiriyor bir yere kadar sabrediyorum sonra kızıyorum.
Sonra oturup kizdigim için vicdan azabı cek bide
Hastane isini bende çok taktım ne yapar ne eder diye ama gözüm arkada kalmadı.
Benim oğlum kendinden büyük kişilerle oyun oynamasına bayılıyor çok sevdiğimiz bir aile var onun oğluyla durmuştu gündüz akşam babası gitti yanına o ilgilendi..
Diğer gun çıktım zaten ablamin çocuklarıyla vakit geçirdi gayet mutluydu..
Zorlandığımız zamanlarda oldu gece kalkıp ağlamaları çok fenaydı..
Hâlâ uyaniyor ama uyanık kalma süresi azaldı çok şükür..

Zaten hep eşimde canım şükür annesi o mu diyorlar :) kendi kendine uyumayı da biliyor uyku problemi sukur kalmadı ama ben onsuz nasıl kalcam onun derdindeyim canım çok aşırı stresliyim inşallah o yüzden normal çok istiyorum cinsiyet belli oldu mu canım ?

Zamanla uyku düzeni yoluna giriyor canım bende hiç uyumayacak sanıyordum şimdi maşallah 12 de 1de zorla kaldırıyorum ya benim annemlerde yakinimda 5dk aramız babam eşimle kalacak gece ama onsuz hiç kalmadım onun derdi var işte o yüzden hemen olsa bitse diyorum valla korku öyle bir var ki ne olacak bakalim

Oy canım cok bağlısınız belli, hemen getirir babasi onu doğumdan sonra öper koklarsın yavrunu, bana da doktor bu haftalarda yorum yapmıyorum dedi bi 10 gün sonra söyler belki

Oy canım cok bağlısınız belli, hemen getirir babasi onu doğumdan sonra öper koklarsın yavrunu, bana da doktor bu haftalarda yorum yapmıyorum dedi bi 10 gün sonra söyler belki
Rabbim kimseyi evladından ayırmasın canım inşallah hemen olur biter herseyde görürüm yavrumu ikincide hep birinciyi düşünüyor insan ya hayırlısı olsun inşallah canim sağlıklı sıhhatli olsunda

Valla bizdede durum aynı babası mi doğurdu diyorlar..
Bazen üzülüyorum bu duruma bazen isime geliyor
2 yaşından sonra anneye düşkün oluyor diyorlar farklılık yok mu senin oğlus iki yasina girdi mi.

LeYLa_21 abla nasılsın..
Aklıma düştün..
Kızların nasıl iyiler mi.
Büyüğü ne yapıyor kıskanıyor mu ?Alıştı mi varlığına..

Valla bizdede durum aynı babası mi doğurdu diyorlar..
Bazen üzülüyorum bu duruma bazen isime geliyor
2 yaşından sonra anneye düşkün oluyor diyorlar farklılık yok mu senin oğlus iki yasina girdi mi.
Valla farklılık yok canım eşim evde oldu mu tuvalete bile onu götürüyor bana sen otur baba götürsün diyor :) 28 aylık oldu canım şükür senin minnak kaç aylık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…