Herşey yolunda şükür canım ama kızın gelesi yok resmen ya artık gelse diye bekliyoruz sen ne yaptın canım nasıl gidiyor iki çocuklu hayat-Lisaaa- canım nasılsın doğum yaptın mi herşey yolunda mi
Sağlıklı zamanda gelsin inşaAllah canim.Herşey yolunda şükür canım ama kızın gelesi yok resmen ya artık gelse diye bekliyoruz sen ne yaptın canım nasıl gidiyor iki çocuklu hayat
Amin canım amin inşallah hayırlısıyla bi gelseydi rahat etseydim artık çekilmez oldu.Sağlıklı zamanda gelsin inşaAllah canim.
Biraz zor biraz güzel geçip gidiyo zaman..
Sağlıkla büyüsünler yeter ki insan sadece bunu istiyor..
İyiyiz canım, bulantılar azaldı baya dr kız gibi dedi alış veriş için detaylı usg yi bekliyorum yine de, sizler nasılsınız? Kuzucuklar iyi mi@deeploneliness canım sen nasılsın cinsiyet belli olduu mu
Valla benim kuzucuklar iyi çok şükür yavaş yavaş alışıyor oğlumda sallıyor pışş pışş yapıyor bide..İyiyiz canım, bulantılar azaldı baya dr kız gibi dedi alış veriş için detaylı usg yi bekliyorum yine de, sizler nasılsınız? Kuzucuklar iyi mi
Yaptım canım şükür 1subatta kontrole gittim sancılarım vardı hemen doğuma alındım eve çıktık şükür-Lisaaa- canım Doğum yaptın mı nasılsın
Amin ins. Maşallah canım zaman geçtikçe kardeslik duygusu ağır basacak, yoldas olacaklar, su an zor oluyordur muhakkak ama ileride cok rahat edeceksin..Valla benim kuzucuklar iyi çok şükür yavaş yavaş alışıyor oğlumda sallıyor pışş pışş yapıyor bide..
Bir ara vuruyordu şükür onu atlattık...
Ama yinede her an bişey yapacakmış gibi yaramaz oğlum..
Bazı videolara denk geliyorum sosyal medyada
Ilk önce seviyor sallıyor falan sonra çocuğu bir fırlatıyor
Sanırım etkisinde kaldım videoların.
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşaAllah.
Evlat evlattır
Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez vakitte inşaAllah.
Gözünüz aydın canım, tebrik ederimYaptım canım şükür 1subatta kontrole gittim sancılarım vardı hemen doğuma alındım eve çıktık şükür
Aaa kız mı geliyoooİyiyiz canım, bulantılar azaldı baya dr kız gibi dedi alış veriş için detaylı usg yi bekliyorum yine de, sizler nasılsınız? Kuzucuklar iyi mi
Nasıl gectı kolay oldumu oğluş nasıl karşıladı ismini sırmayacagım hatırladım ismini :))) Saglıkla adıyla yaşasınYaptım canım şükür 1subatta kontrole gittim sancılarım vardı hemen doğuma alındım eve çıktık şükür
Sagolasin canim darısı sana olsun sen de bir avazda kurtul inşallah zamanı gelinceAmin ins. Maşallah canım zaman geçtikçe kardeslik duygusu ağır basacak, yoldas olacaklar, su an zor oluyordur muhakkak ama ileride cok rahat edeceksin..
Gözünüz aydın canım, tebrik ederim
Bu doğum oğlumun ki kadar kolay olmadı canım ya zorladı biraz beni ama yine kendi sancimla doğurdum şükür oğlus kıskançlık krizlerine girdi biraz ama Allahtan çok değil emzirince yanima falan daha hiç gelmedi. Amin canım sagolasin darısı tüm isteyenlere olsunnAaa kız mı geliyooosaglıkla gelsin çook sevındım
Nasıl gectı kolay oldumu oğluş nasıl karşıladı ismini sırmayacagım hatırladım ismini :))) Saglıkla adıyla yaşasın
İnşallah canim, doktor net konuşmadi ben de kendimi cok kaptirmiyorum simdilik netlesene kadarAaa kız mı geliyooosaglıkla gelsin çook sevındım
Nasıl gectı kolay oldumu oğluş nasıl karşıladı ismini sırmayacagım hatırladım ismini :))) Saglıkla adıyla yaşasın
Amin canım ins. Benim de ilk dogum zordu suyum gelmisti hastaneye aksam uzeri 5 te girdim sabah 6 ya dogru dogurmustum, ins. bu daha kolay olur ama her seye ragmen sonrası büyük rahatlik ins.yine normal dogururum. Senin adına da cok sevindim tekrardanSagolasin canim darısı sana olsun sen de bir avazda kurtul inşallah zamanı gelince
Allah razi olsun Ebrum, Amin ins. hep aklimdasin sen nasilsin kuzum-Lisaaa- canım hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün mirayını Rabbim sağlık sıhhat içinde büyütmeyi nasip etsin inşallah.
@deeploneliness hepiniz bir erkek bir kızdan gidiyorsunuz :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin gülüm
Kız dediyse degişmez bence :) Hayırlısı olsun tabiki ama erkek annelerinin kızı olmalı bence :)İnşallah canim, doktor net konuşmadi ben de kendimi cok kaptirmiyorum simdilik netlesene kadar
Amin canım ins. Benim de ilk dogum zordu suyum gelmisti hastaneye aksam uzeri 5 te girdim sabah 6 ya dogru dogurmustum, ins. bu daha kolay olur ama her seye ragmen sonrası büyük rahatlik ins.yine normal dogururum. Senin adına da cok sevindim tekrardan
Allah razi olsun Ebrum, Amin ins. hep aklimdasin sen nasilsin kuzum
Amin Alpim, her seyden onemlisi sağlıkla kavusmak.. Dogum sekli ikinci planda kalıyor bazen.. Sen nasılsın nasıl gidiyor?Kız dediyse degişmez bence :) Hayırlısı olsun tabiki ama erkek annelerinin kızı olmalı bence :)
Saglıkla gelsin inşallah bir avazda çook çook kolay bir doğum olsun ben sezeryan sonrası cok kötüydüm o yüzden normal doguranlara imreniyorum ve tebrik ediyorum
Amin ebrucum amin insallah sagolasin Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ❤-Lisaaa- canım hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün mirayını Rabbim sağlık sıhhat içinde büyütmeyi nasip etsin inşallah.
@deeploneliness hepiniz bir erkek bir kızdan gidiyorsunuz :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin gülüm
İdare eder gülüm stresli bir dönemden geçiyorum. Dedemi kaybettikİnşallah canim, doktor net konuşmadi ben de kendimi cok kaptirmiyorum simdilik netlesene kadar
Amin canım ins. Benim de ilk dogum zordu suyum gelmisti hastaneye aksam uzeri 5 te girdim sabah 6 ya dogru dogurmustum, ins. bu daha kolay olur ama her seye ragmen sonrası büyük rahatlik ins.yine normal dogururum. Senin adına da cok sevindim tekrardan
Allah razi olsun Ebrum, Amin ins. hep aklimdasin sen nasilsin kuzum
Grıple savasıyoruz inciye babasından bana da inciden geçti gitmiyorda illet yapıştı yakamızaAmin Alpim, her seyden onemlisi sağlıkla kavusmak.. Dogum sekli ikinci planda kalıyor bazen.. Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Başınız sagolsun canım. Allah şifa versın kayınvalıdene annene de gecmıs olsun. Bazen ard arda gelir hersey ama güzelliklerde ard arda geliyor sabır ..İdare eder gülüm stresli bir dönemden geçiyorum. Dedemi kaybettikallah bütün ölmüşlerimizin mekanını cennet eylesin inşallah. Baş sağlığına misafir eksik olmuyor. Anneme yardım ediyorum. Annem ameliyat oldu birde gözünden. Kayınvalideme kanser teşhisi konuldu. Bacakları çok ağrıyor, fazla yürüyüp ayakta duramadığı için yemek götürüyoruz, ev temizliğinle ilgileniyoruz. Dolayısıyla kendime ayıracak hiç vaktim olmuyor. 2018 in son günleri yaktı canımızı. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Şikayetçi değilim, ne gelirse Allahtan... sadece çok yorgunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?