- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
Kuzum lekenmen olmuş şükür geçmiş. İnşallah bir daha tekrarlamaz. Bulantılar başladı mıAllah senden de razı olsun biz de idare ediyoruz leke gelmedi çok sukur Perşembe yine dr a gideceğim bakalim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum lekenmen olmuş şükür geçmiş. İnşallah bir daha tekrarlamaz. Bulantılar başladı mıAllah senden de razı olsun biz de idare ediyoruz leke gelmedi çok sukur Perşembe yine dr a gideceğim bakalim..
İnşallah bir daha tekrarlanmaz, Perşembe de doktordan musmutlu ayrılırsın kuzumAllah senden de razı olsun biz de idare ediyoruz leke gelmedi çok sukur Perşembe yine dr a gideceğim bakalim..
Çok sağol kuzumbaslamaz mı yemek bile yapamıyorum öyle diyim bu ara annemlerde idare ediyoruz yakinda gecer ins. Sen nasılsın?Kuzum lekenmen olmuş şükür geçmiş. İnşallah bir daha tekrarlamaz. Bulantılar başladı mı
İnşallah Ebrum çok sağolasın Metehan büyüyor her istediğini anlatiyor cok hareketli bir bebek baya da inatci sabrim yettigince cok inatlasmadan dikkatini baska yone cekmeye calisiyorum öbür turlu cok aglak ve huzursuz bir bebege dönüşüyor tabi bu donem ona yetemiyor gibi düşünüyorum Elif nasil kuzum nasıl bir bebekİnşallah bir daha tekrarlanmaz, Perşembe de doktordan musmutlu ayrılırsın kuzum
Metehan napıyor?
Sağol cnm Allah razı olsun daha Iyiyiz çok şükür...arada sıkıntılar oluyor haliyle ama aşıyoruz Allahın izniyle..sen nasılsın cnm?ikinciyi düşünmüyor musun?LeYLa_21 ablacım nasılsınız? Kızının adını koydunuz mu?
Şüküt ki annenler yakınmış. Mide bulantısı iyiye işaret bebek iyi içerde diye düşün kuzum az kaldı geçer bulantılar :) bende iyiyim çok şükür.Çok sağol kuzumbaslamaz mı yemek bile yapamıyorum öyle diyim bu ara annemlerde idare ediyoruz yakinda gecer ins. Sen nasılsın?
İnşallah Ebrum çok sağolasın Metehan büyüyor her istediğini anlatiyor cok hareketli bir bebek baya da inatci sabrim yettigince cok inatlasmadan dikkatini baska yone cekmeye calisiyorum öbür turlu cok aglak ve huzursuz bir bebege dönüşüyor tabi bu donem ona yetemiyor gibi düşünüyorum Elif nasil kuzum nasıl bir bebek
Allah iyilik versin kuzum öpüldünüzŞüküt ki annenler yakınmış. Mide bulantısı iyiye işaret bebek iyi içerde diye düşün kuzum az kaldı geçer bulantılar :) bende iyiyim çok şükür.
Sağolasın canım benim, saglikli olsun yeter ki cinsiyet en son aranan şey sizler nasılsınız@deeploneliness
Canım öncelikle sağlıklı sihhatli evlat nasip etsin erkek kız farketmez
Içime bir an erkek doğdu..
Herşeyin hayırlısı insAllah
Biz iyi olmaya çalışıyoruz oğlum biraz ateşleniyor kusuyor.Sağolasın canım benim, saglikli olsun yeter ki cinsiyet en son aranan şey sizler nasılsınız
Gecmis olsun canım, disleri de bir an evvel çıksın ins. cok zorlanıyorlar yavrucaklar.. Kızının da 40 ı bi çıksın daha da rahatlarsiniz ins. Anne kv desteği olmadan cok zor su dönem olmalari iyi bir acıdan, kolaylıklar diliyorum..Biz iyi olmaya çalışıyoruz oğlum biraz ateşleniyor kusuyor.
Ama keyfi yerinde çok şükür.
Sanırım dişleri alttakileri hepsi birden çıkarıyor.
Kızım biraz gazlı biraz huysuz alışıp gidecez sanırım.
Şimdilik yanımda kayinvaldem var
Daha zorluğunu anlamiyorum
Hiç öyle düşünme gülüm sen metehana en güzel şekilde annelik yapıyorsun ve elinden geldiği kadarıyla onunla ilgileniyorsun. Hiç böyle düşünüp moralini bozma.Çok sağol kuzumbaslamaz mı yemek bile yapamıyorum öyle diyim bu ara annemlerde idare ediyoruz yakinda gecer ins. Sen nasılsın?
İnşallah Ebrum çok sağolasın Metehan büyüyor her istediğini anlatiyor cok hareketli bir bebek baya da inatci sabrim yettigince cok inatlasmadan dikkatini baska yone cekmeye calisiyorum öbür turlu cok aglak ve huzursuz bir bebege dönüşüyor tabi bu donem ona yetemiyor gibi düşünüyorum Elif nasil kuzum nasıl bir bebek
Adını söylemek istemiyormusun Leyla abla :)Sağol cnm Allah razı olsun daha Iyiyiz çok şükür...arada sıkıntılar oluyor haliyle ama aşıyoruz Allahın izniyle..sen nasılsın cnm?ikinciyi düşünmüyor musun?
Çok geçmiş olsun oğluna gülümBiz iyi olmaya çalışıyoruz oğlum biraz ateşleniyor kusuyor.
Ama keyfi yerinde çok şükür.
Sanırım dişleri alttakileri hepsi birden çıkarıyor.
Kızım biraz gazlı biraz huysuz alışıp gidecez sanırım.
Şimdilik yanımda kayinvaldem var
Daha zorluğunu anlamiyorum
Seni görmek güzel canım..Herkese iyi geceler kızlar uzuuun bi aradan sonra yine buralardayım topik baya hareketli maşallah doğuranlar tekrar hamile kalanlar var Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 2. Ye düşünenlere de aratmadan sağlıkla nasip etsin inşallah.. Beni soracak olursanız kızım tam 1 yaşına girdi hayatım o kadar değişti ki tüm vaktimi alıyo nasıl akşam oluyo anlamıyorum bile bin şükür bu günlere
Canim biogaia diye bir ilacti dr a danışarak kullanınKızlar gaz ilacı ne kullandınız kizim sürekli ıkınıyor.
Halbuki yapıyor hem alttan hem üstten ama anlamadım..
Maşallah canim bir yaşını kutladınız mıHerkese iyi geceler kızlar uzuuun bi aradan sonra yine buralardayım topik baya hareketli maşallah doğuranlar tekrar hamile kalanlar var Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 2. Ye düşünenlere de aratmadan sağlıkla nasip etsin inşallah.. Beni soracak olursanız kızım tam 1 yaşına girdi hayatım o kadar değişti ki tüm vaktimi alıyo nasıl akşam oluyo anlamıyorum bile bin şükür bu günlere
Hoşgeldin gülüm. Kızının 1. yaşı kutlu olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsinHerkese iyi geceler kızlar uzuuun bi aradan sonra yine buralardayım topik baya hareketli maşallah doğuranlar tekrar hamile kalanlar var Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 2. Ye düşünenlere de aratmadan sağlıkla nasip etsin inşallah.. Beni soracak olursanız kızım tam 1 yaşına girdi hayatım o kadar değişti ki tüm vaktimi alıyo nasıl akşam oluyo anlamıyorum bile bin şükür bu günlere
Sab simplex diye damla kullanıyorduk biz kuzumKızlar gaz ilacı ne kullandınız kizim sürekli ıkınıyor.
Halbuki yapıyor hem alttan hem üstten ama anlamadım..
Bizde öyle nasıl aksam oluyor anlamıyoruz alıntılıyorum msjı yazacagım yerde bısı oluyor oylece kalıyor msj :)Herkese iyi geceler kızlar uzuuun bi aradan sonra yine buralardayım topik baya hareketli maşallah doğuranlar tekrar hamile kalanlar var Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 2. Ye düşünenlere de aratmadan sağlıkla nasip etsin inşallah.. Beni soracak olursanız kızım tam 1 yaşına girdi hayatım o kadar değişti ki tüm vaktimi alıyo nasıl akşam oluyo anlamıyorum bile bin şükür bu günlere
Fındık kızım 3100 gram 50cm doğdu çok şükür son günler iyi bakmışım.
Oğlum sevindiği zaman gaaaa diye bir kelime kullanır..
Sevindi sanırım görünce gaaaaa dedi
Daha oğlum bebek teyzesi şuan sevgi gösterisi hırpalayarak cici yapmak:)
Kardeşin nerde dediğimizde gösteriyor..
Çok sabırsızlanıyorum büyümelerini bekliyorum:)