Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Herkese hayırlı günler, yarına giremem belki hayırlı cumalar şimdiden.. Hayırlı dualar edebilmeyi en hayırlı şekilde kabul olduğunu gçrebilmeyi nasip etsin Rabb'im hepimize..
Herkesler iyidir inşallah ara ara girmeye çalışsam da bu ara biraz stresli ve yoğun zamanlar geçirdim giremedim yine buralara sebebini de https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/pcos-ve-hayallerim.931795/page-84#post-57958987 Pcos ve Hayallerim topiğimde uzun uzun anlattım merak edip okumak isteyen olursa bakabilirsiniz kızlar..
Tekrardan hayırlı günler diliyorum herkese insallah herkesler cok iyidir minnak yavrularınızı da öpüyorum..

Hayırlı cumalar canım, yazını okudum şimdi ilk aşılama tutmamış üzüldüm. Fakat yumurtalarının olusumu, hormon durumu vs. gayet iyi yani ikincisinde sansin daha yüksek degerlerin normale dönmesi sevindirici insan ister istemez o kadar emek ve çabadan sonra umut ediyor haklısın yoğun duygular yasamanda.. Rabbim bu mubarek günün yuzu suyu hürmetine sana ve bekleyen tum anne adaylarına sağlıkla nasip etsin ins..

Canım ilk aşılamam ikiz gebelikti benim 19. hafta erken doğumum oldu rahim ağzı yetmezliğinden.. bu ayki ikinci aşılamamdı tutmadı malesef.. amin amin insallah sağlıkla hayırlısıyla canım benim.. Doktorum da olmamasına şaşırdım ben hatta çoğul gebelik olacak diye tedirgindim dedi ama naipten öteye geçilmiyo herşey nasip, yeterki en hayırlısı olsun en güzel zamanda insallah

Uzuldum canım, Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin ins.

Amin canım dularına Allah hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin hepsini korusun ve dileyen herkese de çok beklemeden hayırlısıyla nasip etsin.. siz ikinci tura dönüyosubuz maşallah yaa 40ınız çıktı ya gerisi daha çabuk geçiyo.. zaman nasıl geçti de 1 yaşında oldu inan anlamadım o mis kokuları çok güzel oluyo minickken ya özledim bile şimdiden.. Allah size nasip etmiş tekrardan çok şükür

Kızlar toplu alıntı yaptım mecburen kusura bakmayın tek tek cevap yazınca sayfalar karışıyo bulamıyorum sonra nerde olduğumu
Kızlar gaz ilacı ne kullandınız kizim sürekli ıkınıyor.
Halbuki yapıyor hem alttan hem üstten ama anlamadım..
Ben ilk koleidon du sanırım onu kullandım sonra sub simplex en son hurse harveys in şurubunu kullandım canım kesin çözüm oldu ama dr a sor tabi her ay her ilaç verilmiyo seninde bildiğin gibi
Maşallah canim bir yaşını kutladınız mı
Evet canım kutlamazmıyız ilk yaş diye biraz tantanalı oldu 2. Yaşında öyle yapmam diye düşünüyorum
Hoşgeldin gülüm. Kızının 1. yaşı kutlu olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin

Sab simplex diye damla kullanıyorduk biz kuzum
Hoşbuldum topiğimizin canı Amin canım çok teşekkürler hepimizin evlatlarına inşallah
Çok sağol canım kutlaman için ya doğurmadan hatta hamile kalmadan önce hep araları 2 yaş olsun birbirlerine arkadaş olsun isterdim alpi ama doğduktan sonra fikrim değişti bunun bakımla zorlukla alakası çok yok aslında ilk etapta kızıma üzülüyorum ona yetemem ilgim mecburen diğer bebeğe kayacak kızıma eskisi kadar ilgi gösteremeyeceğim haliyle bunlardan dolayı şimdilik beklemede o planım Allah isteyenlere nasip etsin ben istediğim zamanda bana da nasip etsin diyim
Senin kız genç kız olduartık siz istiyomusunuz kızında usluydu en son maşallah hala öyleyse rahat olur senin için benim ki çok yaramaz atarlı giderli bi bıcırık

Benımkı Masallah uslu öyle beni yoran bır bebek olmadı ama geceler Hiç uyku düzenimiz yok Her sanıye uyanıgım desem yerıdır. Çok hareketli tek başına hiç birşeyle oynamıyor anni anni sende benınle oyna yani birde yanıma gelince süt kokusu alıyor hemen meme böyleyiz evde yani.
Allah dıleyen ısteyen herkese nasıp etsın ama şu anda düşünmüyorum ilerisi için ne olur rahatlıga alısırmıyım onuda bilmiyorum. Tek bildiğim şey kardeşsiz olmaz olmamalı bu kötülüğü ona yapmamalıyım.

Maşallah canım dört dörtlük insan yok işte bebek de olsa aynı bu değişmiyo kimi uyumuyo kimi emmiyo kimi çok emiyo vs ama en güzeli emmesi boşver aranızdaki o kuvvetli bağ devam ediyor bende kardeş olmamasına karşıyım Allah nasip ederse sağlıklı hayırlı bi kardeş isterim tabiki hemde 1 değil 2 aslında ben 3 çocuktan yanayım ben 2 kardeşim eşimde öyle onun için ben kalabalık aile isterim de nasip

Günaydın herkese Nasılsınız Kızlar Gebeler ne durumda Nasıl gıdıyor hayat @deeploneliness
Selam canım nasıl gitsin biraz yorucu ama bir o kadarda güzel geçiyor..
Çok şükür rabbime sagliklilar en büyük duam..
Herşey gelip geçiyor zamanı durduramıyoruz valla bir buçuk aylık olduk bile artık gülücükler saçıyor MasaAllah
Biraz gazliyiz aglamakliyiz uyanınca ilk işimiz ağlayıp susmamak zaten
Inci prenses nasıl iyi mi?
Günaydın kızlar bana iki erkek geliyor sanırım :) dün dr öyle tahmin etti.
Ayy MasaAllah sağlıklı gelsinlerde kız erkek farketmez..
Herşey yolunda dı mi kuzum bir sıkıntınız yokk..
Ay ne güzel Rabbim isteyen herkese tattirsin coook aminnn

Eşimde beni alıştırıyor bu sene sonunda şansımızı deneyelim olur olmaz Allah bilir ama kardeşsiz olmaz diyor . Bende biliyorum kardeşsiz olmaz olmamalı ama çoook zor tek başıma iki bebeyle nasıl başedebilirim gerçi inci sağolsun baya bana yardım eder o zman ablalık yapar ama kafam cok karısık hem cok istiyorum hem erken diyorum Bakalım hayırlısı diyelim..
Senin kuzular nasıl anlaşıyorlar mı oğlun nasıl davranıyor ikisi bir büyüyecek sonra bebek özleyince 3. Yümü yapcaz :)

Allah razı olsun canım çok şükür bulantı kusma dışında iyiyim. Allah onlara sağlık versin hayırla gelsinler gerisi teferruat. Sana da hayırlı olsun maşallah ikinci de geldi

Günaydın herkese Nasılsınız Kızlar Gebeler ne durumda Nasıl gıdıyor hayat @deeploneliness
İyiyiz Alpim sen nasılsın kızın nasıl? Geçen hafta ikili testim vardı kan sonucumu bekliyorum, cinsiyet belli degil henüz, Metehan da bu ara hic uyumuyor onunla, ugrasıyorum. Zaman çabuk geçiyor..

Canım nasıl bir duzen kurdunuz? Ayni oda da mı yatiriyorsun, oglunun tepkisi nasıl benimsedi mi, kıskanclik vs.durumlar oldu mu? Benim su an aklima hep bunlar takiliyor..

Zor evet ama Rabbim inan yardim ediyor ben şuan bir haftadır yalnızım eşim bazen gece gidiyor tek korkum oğlumun gece ağlamaları cunku oglum gece uyanip 2 saat oturup oyun istiyor.kizimda uyaniyor tabi aglamalarina.Ama bir şekilde düzene giriyor o an..
Çok şükür Rabbime
Bence geç kalma insAllah istediğin an olur.
Hadi olmazsa diye düşünmekte lazım..
Oğlumun sevmesini nasıl anlatım.. abi abi diyor geliyor öpüyor,kardeşine kendini opturmeyi çalışıyor.tabi biraz arada hırpalaniyor kizim
Bazi an oluyor kıskandığını belli ediyor hemen dikkatini başka bişeyle dagitiveriyorum kapanıyor..
InşaAllah boyle devam eder sevgisi..
Üçüncüyü çocuklar okula baslayinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…