- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 33
Cnm 41 cıktı beta dr sağlıksız gebelik düşmesini beklıcez artık kan verme dedi. Lekelenmemde basladı zaten az önce . Düşüyor bebeğim .....Canım nasılsın sonuc ne oldu gelısme var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm 41 cıktı beta dr sağlıksız gebelik düşmesini beklıcez artık kan verme dedi. Lekelenmemde basladı zaten az önce . Düşüyor bebeğim .....Canım nasılsın sonuc ne oldu gelısme var mı
İşte bak bebeğine üzülürken dış gebelik olmadığı için seviniyoruz. Oluşmadan düşük en güzeli sonrası daha zor acı Rabbım hayırlısıyla saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah .Cnm 41 cıktı beta dr sağlıksız gebelik düşmesini beklıcez artık kan verme dedi. Lekelenmemde basladı zaten az önce . Düşüyor bebeğim .....
Evet canim aynen. Inan buna seviyorum bastan bitti diye . Herseyin hayirlisiİşte bak bebeğine üzülürken dış gebelik olmadığı için seviniyoruz. Oluşmadan düşük en güzeli sonrası daha zor acı Rabbım hayırlısıyla saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah .
Baktım cnm.okumasi yeni bitti.kac gündür okuyorum.bazi şeyleri denedim .kademeli mama azaltma olayını biraz memeyi aldı ama istediğim gibi değil..çok sağol o gruba yazıp destek alacam.Leylacığım biberon yüzünden
Yukarıda attığım linklere baktın mı?
Biberonu yoketmen lazım
Orada alternatif beslenme yöntemleri de var
Rabbim sana saglikla ikinci evladını göndersin, ben inanıyorum cok fazla beklenemene gerek kalmayacak, gecmis olsun canim..Cnm 41 cıktı beta dr sağlıksız gebelik düşmesini beklıcez artık kan verme dedi. Lekelenmemde basladı zaten az önce . Düşüyor bebeğim .....
Sagol canim insallahh. Dustu parca geldiRabbim sana saglikla ikinci evladını göndersin, ben inanıyorum cok fazla beklenemene gerek kalmayacak, gecmis olsun canim..
Sen nasilsin cnm nasil gidiyorRabbim sana saglikla ikinci evladını göndersin, ben inanıyorum cok fazla beklenemene gerek kalmayacak, gecmis olsun canim..
Kuzum dün acile gittik kahverengi akıntım vardi önceki gun koyu sariydi kahverengine dönünce gidelim dedik cok sukur bebek iyi kanama artarsa ilaç kullanacagim..Sen nasilsin cnm nasil gidiyor
Ayy cnm insallah gecer. Progesteron hemen neden vermediki . Iyice yerlesmis bence annesinin gobisineKuzum dün acile gittik kahverengi akıntım vardi önceki gun koyu sariydi kahverengine dönünce gidelim dedik cok sukur bebek iyi kanama artarsa ilaç kullanacagim..
Sagolasin canım usg de kanama alanı görmedi gerek yok simdilik dedi, Rabbim hepimizin evlatlarına sağlıkla kavusmayi nasip etsin, senin de en yakin zamanda guzel haberini alalim ins. tekrar dr a gidecek misin bu ay? İlk denememiydiAyy cnm insallah gecer. Progesteron hemen neden vermediki . Iyice yerlesmis bence annesinin gobisine
Geçmiş olsun canım arada böyle yaramazlıklar yapıyorlar ama ınsallah kanama artmaz lekelenmeyle kalır . Ilacta kullanmana gerek kalmaz .Kuzum dün acile gittik kahverengi akıntım vardi önceki gun koyu sariydi kahverengine dönünce gidelim dedik cok sukur bebek iyi kanama artarsa ilaç kullanacagim..
Amin sagolasin Alpim sen nasilsin inci nasılGeçmiş olsun canım arada böyle yaramazlıklar yapıyorlar ama ınsallah kanama artmaz lekelenmeyle kalır . Ilacta kullanmana gerek kalmaz .
İyiyiz şükür yuvarlanıp gidiyoruz Senin kuzu nasılAmin sagolasin Alpim sen nasilsin inci nasıl
İyiyiz canim biz de cok şükür azı dişleri tamamladık biraz daha rahatladık diyebilirimİyiyiz şükür yuvarlanıp gidiyoruz Senin kuzu nasıl
Anladım cnm Rabbim kucagına almayı nasıp etsın insallah. Dr a gidecepim ama ted istemicem çünkü eşim askere gidecek 2haftamız kaldı ekstra stres istemiyorum canım. İlk denemeydi cnmSagolasin canım usg de kanama alanı görmedi gerek yok simdilik dedi, Rabbim hepimizin evlatlarına sağlıkla kavusmayi nasip etsin, senin de en yakin zamanda guzel haberini alalim ins. tekrar dr a gidecek misin bu ay? İlk denememiydi
Şükür gülüm, hatime başladık o yüzden yazmaya fırsatım olmadı ama okuyorum paylaşımlarınızı. Hastalıkta geldi yine kapımızı çaldı sağolsun :/ Dedem de rahatsız biraz moral bozukluğu da var. Ölümün bir gün geleceğini biliyoruz ama insan kaç yaşında olursa olsun zorlanıyor kabul etmekte... Rabbim ömrün de ölümün de hayırlısını versin.E-brulim kuzum sen nasılsın?
Çok cok geçmiş olsun Ebrum, en kısa surede tekrar sağlığınıza kavusursunuz ins. Dedene de acil şifalar diliyorum dedigin gibi Rabbim ömrün de ölümün de hayırlı olanini versin.. Hatminizi de Rabbim kabul eylesin.. İnsallah tez zamanda hepinizin güzel haberlerini alırız bu topigin benim icin yeri ayrı burdaki herkes basta olmak üzere Rabbim nerde isteyen varsa saglikla evlatlarımızı nasip etsin ins.Şükür gülüm, hatime başladık o yüzden yazmaya fırsatım olmadı ama okuyorum paylaşımlarınızı. Hastalıkta geldi yine kapımızı çaldı sağolsun :/ Dedem de rahatsız biraz moral bozukluğu da var. Ölümün bir gün geleceğini biliyoruz ama insan kaç yaşında olursa olsun zorlanıyor kabul etmekte... Rabbim ömrün de ölümün de hayırlısını versin.
Sen nasılsın? Çok geçmiş olsun sanada, inşallah kanama artmaz bebeğine sağlıkla kavuşursun. Maşallah özlemim 2 aylık olmuşsunuz bile
Allah razı olsun gülüm, Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah.Çok cok geçmiş olsun Ebrum, en kısa surede tekrar sağlığınıza kavusursunuz ins. Dedene de acil şifalar diliyorum dedigin gibi Rabbim ömrün de ölümün de hayırlı olanini versin.. Hatminizi de Rabbim kabul eylesin.. İnsallah tez zamanda hepinizin güzel haberlerini alırız bu topigin benim icin yeri ayrı burdaki herkes basta olmak üzere Rabbim nerde isteyen varsa saglikla evlatlarımızı nasip etsin ins.
Allah senden de razı olsun biz de idare ediyoruz leke gelmedi çok sukur Perşembe yine dr a gideceğim bakalim..Allah razı olsun gülüm, Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah.
Amin inşallah Sen nasılsın bugün? İnşallah lekelenme bitmiştir