Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kuzum lekenmen olmuş şükür geçmiş. İnşallah bir daha tekrarlamaz. Bulantılar başladı mı
Çok sağol kuzumbaslamaz mı yemek bile yapamıyorum öyle diyim bu ara annemlerde idare ediyoruz yakinda gecer ins. Sen nasılsın?

İnşallah bir daha tekrarlanmaz, Perşembe de doktordan musmutlu ayrılırsın kuzum
Metehan napıyor?
İnşallah Ebrum çok sağolasın Metehan büyüyor her istediğini anlatiyor cok hareketli bir bebek baya da inatci sabrim yettigince cok inatlasmadan dikkatini baska yone cekmeye calisiyorum öbür turlu cok aglak ve huzursuz bir bebege dönüşüyor tabi bu donem ona yetemiyor gibi düşünüyorum Elif nasil kuzum nasıl bir bebek

Şüküt ki annenler yakınmış. Mide bulantısı iyiye işaret bebek iyi içerde diye düşün kuzum az kaldı geçer bulantılar :) bende iyiyim çok şükür.

@deeploneliness
Canım öncelikle sağlıklı sihhatli evlat nasip etsin erkek kız farketmez
Içime bir an erkek doğdu..
Herşeyin hayırlısı insAllah
Sağolasın canım benim, saglikli olsun yeter ki cinsiyet en son aranan şey sizler nasılsınız

Sağolasın canım benim, saglikli olsun yeter ki cinsiyet en son aranan şey sizler nasılsınız
Biz iyi olmaya çalışıyoruz oğlum biraz ateşleniyor kusuyor.
Ama keyfi yerinde çok şükür.
Sanırım dişleri alttakileri hepsi birden çıkarıyor.
Kızım biraz gazlı biraz huysuz alışıp gidecez sanırım.
Şimdilik yanımda kayinvaldem var
Daha zorluğunu anlamiyorum

Gecmis olsun canım, disleri de bir an evvel çıksın ins. cok zorlanıyorlar yavrucaklar.. Kızının da 40 ı bi çıksın daha da rahatlarsiniz ins. Anne kv desteği olmadan cok zor su dönem olmalari iyi bir acıdan, kolaylıklar diliyorum..

Hiç öyle düşünme gülüm sen metehana en güzel şekilde annelik yapıyorsun ve elinden geldiği kadarıyla onunla ilgileniyorsun. Hiç böyle düşünüp moralini bozma.
Bizi de iki yaş sendromu çıldırtıyor, Elif çok ağlak oldu, her şeye ağlıyor diyebilirim. Sabrım çok zorlanıyor, bir gün delirebilirim belki :) ki zaten sinirli bir insanım. Bugün mesela odanı topla alışverişe gideceğiz dedim sonunda birbirimize girdik :/

Sağol cnm Allah razı olsun daha Iyiyiz çok şükür...arada sıkıntılar oluyor haliyle ama aşıyoruz Allahın izniyle..sen nasılsın cnm?ikinciyi düşünmüyor musun?
Adını söylemek istemiyormusun Leyla abla :)
Zorluklar illaki oluyor abla, allah kolaylık versin. Kızının kardeşiyle arası nasıl :)
Bizde iyiyiz çok şükür. İkinciyi de düşünüyoruz abla, bakalım Allah ne zaman nasip ederse.

Çok geçmiş olsun oğluna gülüm
Kızının da gaz sıkıntıları üç aylık olunca hemen geçer inşallah.

Herkese iyi geceler kızlar uzuuun bi aradan sonra yine buralardayım topik baya hareketli maşallah doğuranlar tekrar hamile kalanlar var Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 2. Ye düşünenlere de aratmadan sağlıkla nasip etsin inşallah.. Beni soracak olursanız kızım tam 1 yaşına girdi hayatım o kadar değişti ki tüm vaktimi alıyo nasıl akşam oluyo anlamıyorum bile bin şükür bu günlere

Seni görmek güzel canım..
Rabbim evladına sağlık sıhhat versin inşaAllah..
Bir yaşi kutlu olsun prensesin..
Ne çabuk geçiyormuş zaman yaa..bizde yarı kirki çıkardık bile..
Rabbim isteyen herkese tez vakitte evlat nasip etsin inşaAllah

Maşallah canim bir yaşını kutladınız mı

Hoşgeldin gülüm. Kızının 1. yaşı kutlu olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin
Kızlar gaz ilacı ne kullandınız kizim sürekli ıkınıyor.
Halbuki yapıyor hem alttan hem üstten ama anlamadım..
Sab simplex diye damla kullanıyorduk biz kuzum

Bizde öyle nasıl aksam oluyor anlamıyoruz alıntılıyorum msjı yazacagım yerde bısı oluyor oylece kalıyor msj :)
Saglıklı nıce guzel yılları olsun artık 2. Yi düşünme zamanın gelmiş seninde kızın kocaman abla olmuş :)

bayaa büyütmüşsündür bebişi insallah sağlıklı ve iyilerdir yavruların sende iyisindir insallah kuzucum..
hayallerini yaşıyosun Rabbimden en büyük servet mucize onlar. yazdıklarını okurken gözümde canlandırdım da o gaa diyen ağzı yerim ben yaa.. Rabbim size bağışlasın evlatlarınızı kuzucum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…