• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hangi hormonun yuksekti canim ? Imsallah dusmustur. Biseylrin dusmesini yada yukselmesini beklemek cok yipratici
Lh ve testestoron canım..yinede klomen kullandım bu ay. Doktor böyle böyle düşürecez dedi. Gerçekten yıpratıcı. Sürekli vücuduma hormon yüklemek çok zorluyor. Hep duygusallık bıkkınlık. İnşallah sonu güzel olur ne diyeyim

Benim kızda 3 gündür kakasini yapmadı. Mamaya alışmış hastanede Sütüm yetmiyo ona.mecbur mama da veriyom. Bir çay kaşığı dubbaloc versem sıkıntı olur miki cnm?yada ne iyi gelir kabızlığa..
Canım alıştığı mama değil biberon ve varsa emzik
Bunları aradan çıkar daha çok küçük.
Mamayı yavaş yavaş azaltıp bol bol emzirirsen sütün yeter merak etme.
Facebook’ta emzirme sanatı grubuna üye olup oraya yaz mutlaka.
Yoksa tamamen biberonu seçer

Canim en cok hastaneye yatmak zorunda kalmaktan korkuyorum dis gebekikse yatiriyorlarmis. Kizimi birakmak istemiyorum gece uyumaz bensiz aglamaktan helak oldum . Allahim hayirlisi neyse onu gostersin insallah. Esimde bende cok uzgunuz :KK43:. Banada dis gebelik gibi gekmiyor acikcasi varsa sorun kimyasaldir diyorum idrar testindede denistimya bi acik cizgi bi koyu cizgi
işte bende ona dayanarak kimyasal dedim bi acık bi koyu idrar testi demekki kimyasal ;) Kız ne aglıyorsun Allah dermansız dert vermesın hastanede yatarsan da yat sonunda 1-2 gün ondan sonrası hep kızınlasın aklına ıyı seyler getır ıyı olsun benim içim rahat ya gebelık devam edecek yada kımyasal olarak son bulacak dış gebelık degıldır emın ol .

Lh ve testestoron canım..yinede klomen kullandım bu ay. Doktor böyle böyle düşürecez dedi. Gerçekten yıpratıcı. Sürekli vücuduma hormon yüklemek çok zorluyor. Hep duygusallık bıkkınlık. İnşallah sonu güzel olur ne diyeyim
Ahh cnm benimde yuksek onlar. Lh en son 29du klomen ted basladigimda yani bu ay .

işte bende ona dayanarak kimyasal dedim bi acık bi koyu idrar testi demekki kimyasal :KK66: Kız ne aglıyorsun Allah dermansız dert vermesın hastanede yatarsan da yat sonunda 1-2 gün ondan sonrası hep kızınlasın aklına ıyı seyler getır ıyı olsun benim içim rahat ya gebelık devam edecek yada kımyasal olarak son bulacak dış gebelık degıldır emın ol .
46 42 ve bugun 49 cikti beta hcg . Insallah kimyasaldir diyorum. Ogleden sonra gostericem sonucu canim

Ahh cnm benimde yuksek onlar. Lh en son 29du klomen ted basladigimda yani bu ay .
Benim Dr çok dirençli pcosun dedi o yüzden iyice moralim bozuldu. Ne yapalım kuzum Rabbım dermansız dert vermesin. Şükür biz yine iyiyiz

Canım alıştığı mama değil biberon ve varsa emzik
Bunları aradan çıkar daha çok küçük.
Mamayı yavaş yavaş azaltıp bol bol emzirirsen sütün yeter merak etme.
Facebook’ta emzirme sanatı grubuna üye olup oraya yaz mutlaka.
Yoksa tamamen biberonu seçer
Valla demin Sütümü sağdım 5cc anca çıktı..emse daha çok mu gelir bilmiyorum ki..Mama olmayınca doymuyor ağlıyor Açlıktan mecbur veriyorum..Kilo alması lazım..memeyi ağzında tutamıyor.kelebek uçlu emzirme silikon başlık aldım. Onunla biraz emdi ama onuda çıkardı ağzından..valla şaşırdım ne edecegimi..kucakta veriyom alamıyor yatırıp veriyom bazen aliyo bazen almiyo. Kafasına göre takılıyor anlayacan. .

Valla demin Sütümü sağdım 5cc anca çıktı..emse daha çok mu gelir bilmiyorum ki..Mama olmayınca doymuyor ağlıyor Açlıktan mecbur veriyorum..Kilo alması lazım..memeyi ağzında tutamıyor.kelebek uçlu emzirme silikon başlık aldım. Onunla biraz emdi ama onuda çıkardı ağzından..valla şaşırdım ne edecegimi..kucakta veriyom alamıyor yatırıp veriyom bazen aliyo bazen almiyo. Kafasına göre takılıyor anlayacan. .
Memeden daha fazla emer merak etme, sağıma alışkın olmayan memeden hemen çıkmaz öyle
Saat başı sağım yap 5-10 dk
Emse sürekli memede olacaktı.
Ayrıca ağlaması biberon istediği için
Mama alınca susması da mamanın sindirimi zor olduğu için.
Daha çok küçük, biraz uğraşırsan memeye döner
Dediğim gruba üye olup yaz lütfen
Mama işi zor oluyor zaman geçtikçe
O grupta emzirme danışmanları var çok yardımcı oluyorlar

Memeden daha fazla emer merak etme, sağıma alışkın olmayan memeden hemen çıkmaz öyle
Saat başı sağım yap 5-10 dk
Emse sürekli memede olacaktı.
Ayrıca ağlaması biberon istediği için
Mama alınca susması da mamanın sindirimi zor olduğu için.
Daha çok küçük, biraz uğraşırsan memeye döner
Dediğim gruba üye olup yaz lütfen
Mama işi zor oluyor zaman geçtikçe
O grupta emzirme danışmanları var çok yardımcı oluyorlar

Mamayı emzirme destekleyici sistemle memede emerken verebilirsin, seni de emer sütün artar.@leyla_21
Herşeyi denedim ama ısrarla memeyi tutamıyor gibi davraniyo..

Back