• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İnşallah Hazalcım❤️düşmüştür hemen tedaviye başlayıp bize mujdeli haberini verirsin..bu arada kuzum ins.ismini dogru hatirliyorumdur hep saadet geliyor aklıma nikten dolayi :KK66:
Evet gülüm doğru hatırlıyorsun. Kırmızılar gelince gidecem doktora inşallah düşmüştür . Dua et kuzum hamişsin kabul olur inşallah

Selam kızlar @deeploneliness hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin insallah LeYLa_21 LeYLa_21 hayırlı olsun Rabbim evladını bağışlasın inşallah ablacım vesselam_ vesselam_ nasıl bir süreç ya geceleri falan of korkular sarıyor beni
Valla şimdilik ıyiyiz cok şükür biraz aksam 6dan sonra gazlaniyor 12ye kadar sonra rahat uyuyor..
Rabbim sağlık versin yeter ki su akıp yolunu buluyor..
Daha tam anlayamıyorum hafta sonu evime gececem bende merak ediyorum nasıl bir aile olacağımızı ;)

Valla şimdilik ıyiyiz cok şükür biraz aksam 6dan sonra gazlaniyor 12ye kadar sonra rahat uyuyor..
Daha tam anlayamıyorum hafta sonu evime gececem bende merak ediyorum nasıl bir aile olacağımızı :KK66:
Canım hayırlı olsun, Allah sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin.
Herhalde akşam huzursuzluğu oluyor bebişinde. Sling tavsiye ederim

Canım dış gebelik degildir inşallah ki bende hiç düşünmüyorum deger yuksek oluyor genelde kımyasal olabılır yada bırden artacak cok kısı var artıs durdu derken bırden yukselen Hakkında hayırlısı neyse o olsun ınsallah ♥️
Canim en cok hastaneye yatmak zorunda kalmaktan korkuyorum dis gebekikse yatiriyorlarmis. Kizimi birakmak istemiyorum gece uyumaz bensiz aglamaktan helak oldum . Allahim hayirlisi neyse onu gostersin insallah. Esimde bende cok uzgunuz :(. Banada dis gebelik gibi gekmiyor acikcasi varsa sorun kimyasaldir diyorum idrar testindede denistimya bi acik cizgi bi koyu cizgi

Selam kızlar @deeploneliness hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin insallah LeYLa_21 LeYLa_21 hayırlı olsun Rabbim evladını bağışlasın inşallah ablacım vesselam_ vesselam_ nasıl bir süreç ya geceleri falan of korkular sarıyor beni
Mirac zaten uyuyo gece sikintisiz . 1bebekle ugrascaksin gelsinde gelinim :KK45: senin damat ahhh senin o damat lisaa :110::KK53:

Daha tam anlayamıyorum hafta sonu evime gececem bende merak ediyorum nasıl bir aile olacağımızı :KK66:
Aman iyi olun canım Allah kolaylık versin inşallah

Mirac zaten uyuyo gece sikintisiz . 1bebekle ugrascaksin gelsinde gelinim :KK45: senin damat ahhh senin o damat lisaa :110::KK53:
Aman uyusa ne olacak huyu bir değişiyor bir düzeliyor bebek gelince iyice bozulacakmış gibi geliyor :KK53: benim damatta gelecek inşallah kiz olumsuzu çağırma diyorum sana hep :sopa:

Canım hayırlı olsun, Allah sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin.
Herhalde akşam huzursuzluğu oluyor bebişinde. Sling tavsiye ederim
Benim kızda 3 gündür kakasini yapmadı. Mamaya alışmış hastanede Sütüm yetmiyo ona.mecbur mama da veriyom. Bir çay kaşığı dubbaloc versem sıkıntı olur miki cnm?yada ne iyi gelir kabızlığa..

Back