Canım çok geçmiş olsunKizlar pzt gunu 46.5 cikan beta bugun 42 cikti. Dr dis gebelik olabilir dedi . Cok uzgunum. Yarin baska hast gidecegim
Sağol cnm Allah razı olsun ..Âmin inşallah kuzum..Selam kızlar @deeploneliness hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin insallahLeYLa_21 hayırlı olsun Rabbim evladını bağışlasın inşallah ablacım vesselam_ nasıl bir süreç ya geceleri falan of korkular sarıyor beni
Geçmiş olsun cnm..Inşallah sıkıntı yoktur kuzum..Sagol canim.
Amin canim sağolasın.. Senin de az kalmış saglicakla kucağına al ins.Selam kızlar @deeploneliness hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin insallahLeYLa_21 hayırlı olsun Rabbim evladını bağışlasın inşallah ablacım vesselam_ nasıl bir süreç ya geceleri falan of korkular sarıyor beni
Evet gülüm doğru hatırlıyorsun. Kırmızılar gelince gidecem doktora inşallah düşmüştür . Dua et kuzum hamişsin kabul olur inşallahİnşallah Hazalcımdüşmüştür hemen tedaviye başlayıp bize mujdeli haberini verirsin..bu arada kuzum ins.ismini dogru hatirliyorumdur hep saadet geliyor aklıma nikten dolayi
Valla şimdilik ıyiyiz cok şükür biraz aksam 6dan sonra gazlaniyor 12ye kadar sonra rahat uyuyor..Selam kızlar @deeploneliness hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin insallahLeYLa_21 hayırlı olsun Rabbim evladını bağışlasın inşallah ablacım vesselam_ nasıl bir süreç ya geceleri falan of korkular sarıyor beni
Çok geçmiş olsun canım herşeyin hayırlısı Allah'tan..Kizlar pzt gunu 46.5 cikan beta bugun 42 cikti. Dr dis gebelik olabilir dedi . Cok uzgunum. Yarin baska hast gidecegim
Canım hayırlı olsun, Allah sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin.Valla şimdilik ıyiyiz cok şükür biraz aksam 6dan sonra gazlaniyor 12ye kadar sonra rahat uyuyor..
Rabbim sağlık versin yeter ki su akıp yolunu buluyor..
Daha tam anlayamıyorum hafta sonu evime gececem bende merak ediyorum nasıl bir aile olacağımızı
Canim en cok hastaneye yatmak zorunda kalmaktan korkuyorum dis gebekikse yatiriyorlarmis. Kizimi birakmak istemiyorum gece uyumaz bensiz aglamaktan helak oldum . Allahim hayirlisi neyse onu gostersin insallah. Esimde bende cok uzgunuzCanım dış gebelik degildir inşallah ki bende hiç düşünmüyorum deger yuksek oluyor genelde kımyasal olabılır yada bırden artacak cok kısı var artıs durdu derken bırden yukselen Hakkında hayırlısı neyse o olsun ınsallah
Sagol leyla abla . InsallahhGeçmiş olsun cnm..Inşallah sıkıntı yoktur kuzum..
SAGOL CANIMÇok geçmiş olsun canım herşeyin hayırlısı Allah'tan..
Hangi hormonun yuksekti canim ? Imsallah dusmustur. Biseylrin dusmesini yada yukselmesini beklemek cok yipraticiEvet gülüm doğru hatırlıyorsun. Kırmızılar gelince gidecem doktora inşallah düşmüştür . Dua et kuzum hamişsin kabul olur inşallah
Sagol canimCanım çok geçmiş olsun
Mirac zaten uyuyo gece sikintisiz . 1bebekle ugrascaksin gelsinde gelinimSelam kızlar @deeploneliness hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin insallahLeYLa_21 hayırlı olsun Rabbim evladını bağışlasın inşallah ablacım vesselam_ nasıl bir süreç ya geceleri falan of korkular sarıyor beni
Inşallah canım inşallah ne ara bu kadar zaman geçti valla anlamadım korku heyecan stres hepsi bir aradaAmin canim sağolasın.. Senin de az kalmış saglicakla kucağına al ins.
Aman iyi olun canım Allah kolaylık versin inşallahValla şimdilik ıyiyiz cok şükür biraz aksam 6dan sonra gazlaniyor 12ye kadar sonra rahat uyuyor..
Rabbim sağlık versin yeter ki su akıp yolunu buluyor..
Daha tam anlayamıyorum hafta sonu evime gececem bende merak ediyorum nasıl bir aile olacağımızı
Aman uyusa ne olacak huyu bir değişiyor bir düzeliyor bebek gelince iyice bozulacakmış gibi geliyorMirac zaten uyuyo gece sikintisiz . 1bebekle ugrascaksin gelsinde gelinimsenin damat ahhh senin o damat lisaa
Olumsuzluk kendi geldi malesefAman uyusa ne olacak huyu bir değişiyor bir düzeliyor bebek gelince iyice bozulacakmış gibi geliyorbenim damatta gelecek inşallah kiz olumsuzu çağırma diyorum sana hep
Olsun canım Rabbim beterinden korusun her zaman Allah tez zaman sana da tüm isteyenlere de sağlıkla sihhatle fazla bekletmeden nasip etsin inşallahOlumsuzluk kendi geldi malesef. Hayirlisi olsun. Benim miraccim akilli abi bikere
Benim kızda 3 gündür kakasini yapmadı. Mamaya alışmış hastanede Sütüm yetmiyo ona.mecbur mama da veriyom. Bir çay kaşığı dubbaloc versem sıkıntı olur miki cnm?yada ne iyi gelir kabızlığa..Canım hayırlı olsun, Allah sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin.
Herhalde akşam huzursuzluğu oluyor bebişinde. Sling tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?