Hafta sonu gececem evime..Ah sorma bız tamamen memeye yapısık gezıyoruz bu ay cok zorlu umarım bu aya özledir yeni ay daha sakin gecer aşırı sinirli babasını bile istemiyor tamamen benımle oynamak benımle olmak ıstıyor kandırırsak benden ayrılıyor bırde kimsenin olmaması tamemen benımle vakıt gecırmesı buna etken .
Kendini hiiç kasma sonucta ikisininde yeri aynı senın kalbinde ama kızın şu an sana daha muhtac o yuzden ilgin ona daha yogun ama şu dönemi bir atlat sonra ikisiyle bırlıkte guzel vakıtler gecıreceksın.
40 ın cıkınca mı evıne gececeksın zoru secmışsın helal olsun ben evımde sakın sakın dogumu secerdim
Oy oy erken iki yaş sendromu desene sinirlilik hali filan, bu aylarda daha cok her seyin farkındalar bir de dis donemi oldugundan meme onlar icin güzel bir rahatlama yöntemi, zamanla oturacaktir kuzumAh sorma bız tamamen memeye yapısık gezıyoruz bu ay cok zorlu umarım bu aya özledir yeni ay daha sakin gecer aşırı sinirli babasını bile istemiyor tamamen benımle oynamak benımle olmak ıstıyor kandırırsak benden ayrılıyor bırde kimsenin olmaması tamemen benımle vakıt gecırmesı buna etken .
Kendini hiiç kasma sonucta ikisininde yeri aynı senın kalbinde ama kızın şu an sana daha muhtac o yuzden ilgin ona daha yogun ama şu dönemi bir atlat sonra ikisiyle bırlıkte guzel vakıtler gecıreceksın.
40 ın cıkınca mı evıne gececeksın zoru secmışsın helal olsun ben evımde sakın sakın dogumu secerdim
Iyiyyim cnm cok sukur. Simdi hastaneden donuyorum kan verdim gebelik icin. Sonic cikincada yazarim.Pinkpinkblue nasılsın canım sonuç ne merak ettim
Bu arada sen nasilsin cnm guzelmi 2.annelik hissiPinkpinkblue nasılsın canım sonuç ne merak ettim
Güzel olmaz olur mu canım bambaşka..Bu arada sen nasilsin cnm guzelmi 2.annelik hissimisss kokusuna kurban olurum Allahim.isteyem herkese nasip etsin
Suan hastanedeyim canim az omc3 girdim daha cikmamis cihazda yaziyor dedi dr 3ten sonra gel dedi stresle bekliyorumPinkpinkblue canım sonuçlar çıktı mı?
Merak etme evine gecince bemce daha rahat edersin . Ikiside senin parcan cnm ne guzel masallah size. AmiinnGüzel olmaz olur mu canım bambaşka..
Biraz zorlukları var haliyle küçük bir oğlum,ilgiye ihtiyacı olan minik bir kızım var
Ikiye bölünüyor gibisin..bazeb yetemedigimi düşünüyorum özellikle oğluma karsi
Bir an önce iyileşmek istiyorum.kucağıma alıp dans etmek istiyorummm
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
İnşallah pozitif sonucla dönersin kuzumSuan hastanedeyim canim az omc3 girdim daha cikmamis cihazda yaziyor dedi dr 3ten sonra gel dedi stresle bekliyorum
Kuzum İnşaAllah öyle değildir. Sıkma canını lütfen Rabbım tez zamanda yeniden yüzünü güldürsünKizlar pzt gunu 46.5 cikan beta bugun 42 cikti. Dr dis gebelik olabilir dedi . Cok uzgunum. Yarin baska hast gidecegim
Kuzum nasıl gidiyor hamilelikİnşallah pozitif sonucla dönersin kuzumRabbim gönlününe göre versin..
Kuzum dış gebelik degildir ins. deger düşük bir de düşüşe gecmis kimyasal olabilir kimyasaldan sonra da gebe kalan cok burda gizem öyle kalmisti sanırım yine de takip gerekli, ins.yeni ayda guzel haberlerini alırız canimKizlar pzt gunu 46.5 cikan beta bugun 42 cikti. Dr dis gebelik olabilir dedi . Cok uzgunum. Yarin baska hast gidecegim
Bulantılarla uğraşıyoruz kuzum, bir de bebek de olunca zorlanıyorum devamlı ilgi bekliyor ama buna da sukur gecen hafta kalp atışıni gördü dr cok kısa tuttu usg yi hic bise anlamadim iki kez sordum kalp atisi var dimi diye var dedi haftaya tekrar gideceğim bakalım ins.saglikla ilerler sen nasilsin?Kuzum nasıl gidiyor hamilelik
İlk zamanlar pek kalp atışlarını dinletirmiyorlar kuzum zararlı vs diye herhaldee. Şükür doktor var demiş. Bildiğin gibi canım hormonlarım yüksek hala. Tedaviye devam ediyorum. İnşallah bu ay düşmüştür daha gitmedim doktoraBulantılarla uğraşıyoruz kuzum, bir de bebek de olunca zorlanıyorum devamlı ilgi bekliyor ama buna da sukur gecen hafta kalp atışıni gördü dr cok kısa tuttu usg yi hic bise anlamadim iki kez sordum kalp atisi var dimi diye var dedi haftaya tekrar gideceğim bakalım ins.saglikla ilerler sen nasilsin?Hormon degerlerinden bahsetmistin en son..
Sagol canim.Kuzum dış gebelik degildir ins. deger düşük bir de düşüşe gecmis kimyasal olabilir kimyasaldan sonra da gebe kalan cok burda gizem öyle kalmisti sanırım yine de takip gerekli, ins.yeni ayda guzel haberlerini alırız canim
Sagol canim. Amin hepimizinKuzum İnşaAllah öyle değildir. Sıkma canını lütfen Rabbım tez zamanda yeniden yüzünü güldürsün
İnşallah Hazalcımİlk zamanlar pek kalp atışlarını dinletirmiyorlar kuzum zararlı vs diye herhaldee. Şükür doktor var demiş. Bildiğin gibi canım hormonlarım yüksek hala. Tedaviye devam ediyorum. İnşallah bu ay düşmüştür daha gitmedim doktora
Canım dış gebelik degildir inşallah ki bende hiç düşünmüyorum deger yuksek oluyor genelde kımyasal olabılır yada bırden artacak cok kısı var artıs durdu derken bırden yukselen Hakkında hayırlısı neyse o olsun ınsallahKizlar pzt gunu 46.5 cikan beta bugun 42 cikti. Dr dis gebelik olabilir dedi . Cok uzgunum. Yarin baska hast gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?