Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hafta sonu gececem evime..
Küçük bir evlâdım olunca böyle olması daha uygun olacak dedim kendi acımdan.
Oğlum yalnız kalmadı sıkılmadı ilgi gösterecek yeğenlerim çoktu çoluk çocuk oynadılar en azından.
O yüzden güzel vakit geçirdi diyip vicdanımı rahatlatiyorum
Yoksa bende evimi tercih ederdim..
Hayırlısı böyle oldu benim için..

Oy oy erken iki yaş sendromu desene sinirlilik hali filan, bu aylarda daha cok her seyin farkındalar bir de dis donemi oldugundan meme onlar icin güzel bir rahatlama yöntemi, zamanla oturacaktir kuzum

Bu arada sen nasilsin cnm guzelmi 2.annelik hissi misss kokusuna kurban olurum Allahim.isteyem herkese nasip etsin
Güzel olmaz olur mu canım bambaşka..
Biraz zorlukları var haliyle küçük bir oğlum,ilgiye ihtiyacı olan minik bir kızım var
Ikiye bölünüyor gibisin..bazeb yetemedigimi düşünüyorum özellikle oğluma karsi
Bir an önce iyileşmek istiyorum.kucağıma alıp dans etmek istiyorummm
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah

Merak etme evine gecince bemce daha rahat edersin . Ikiside senin parcan cnm ne guzel masallah size. Amiinn

Kizlar pzt gunu 46.5 cikan beta bugun 42 cikti. Dr dis gebelik olabilir dedi . Cok uzgunum. Yarin baska hast gidecegim
Kuzum İnşaAllah öyle değildir. Sıkma canını lütfen Rabbım tez zamanda yeniden yüzünü güldürsün

Kizlar pzt gunu 46.5 cikan beta bugun 42 cikti. Dr dis gebelik olabilir dedi . Cok uzgunum. Yarin baska hast gidecegim
Kuzum dış gebelik degildir ins. deger düşük bir de düşüşe gecmis kimyasal olabilir kimyasaldan sonra da gebe kalan cok burda gizem öyle kalmisti sanırım yine de takip gerekli, ins.yeni ayda guzel haberlerini alırız canim

Kuzum nasıl gidiyor hamilelik
Bulantılarla uğraşıyoruz kuzum, bir de bebek de olunca zorlanıyorum devamlı ilgi bekliyor ama buna da sukur gecen hafta kalp atışıni gördü dr cok kısa tuttu usg yi hic bise anlamadim iki kez sordum kalp atisi var dimi diye var dedi haftaya tekrar gideceğim bakalım ins.saglikla ilerler sen nasilsin? Hormon degerlerinden bahsetmistin en son..

İlk zamanlar pek kalp atışlarını dinletirmiyorlar kuzum zararlı vs diye herhaldee. Şükür doktor var demiş. Bildiğin gibi canım hormonlarım yüksek hala. Tedaviye devam ediyorum. İnşallah bu ay düşmüştür daha gitmedim doktora

İnşallah Hazalcımdüşmüştür hemen tedaviye başlayıp bize mujdeli haberini verirsin..bu arada kuzum ins.ismini dogru hatirliyorumdur hep saadet geliyor aklıma nikten dolayi

Canım dış gebelik degildir inşallah ki bende hiç düşünmüyorum deger yuksek oluyor genelde kımyasal olabılır yada bırden artacak cok kısı var artıs durdu derken bırden yukselen Hakkında hayırlısı neyse o olsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…