Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

T Tatlianne20 Dil-i bitab kizlar gelirmisinz bende katılırım canim

Ben suan regelim ama bir cüz alırım.

Allah razı olsun kızlar. Herkesin niyetine hatim yapmak istiyoruz inşallah. O zaman sizleri de not ediyorum.

Ben Arapça bilmiyorum ki kuzum nasıl yapicaz
“Kur'ân'ı dinlemekle Kur'ân sevabını alan kimse, aynı zamanda hatim sevabını da alıyor demektir.“
Yani dinleyerek takip edersen de oluyor canım.

Günaydın topik sahipleri nabersiniz ? Hamişler sizde durumlar nasıl iki çocuklular sizin hayat nasıl gidiyor

Günaydın topik sahipleri nabersiniz ? Hamişler sizde durumlar nasıl iki çocuklular sizin hayat nasıl gidiyor
Günaydın Alpim nasilsin? Benim bulantılarla basım derttekendime guvenebilsem ben de hatime katilmak isterim ama bir gunum bir günüme uymuyor maalesef

Günaydın Alpim nasilsin? Benim bulantılarla basım derttekendime guvenebilsem ben de hatime katilmak isterim ama bir gunum bir günüme uymuyor maalesef
Aaa ne güzel bulantılar bunlar :)) Olmayınca insan şüpheleniyor olunca kafanı kaldıramıyorsun ama gecıyor az kaldı 7 ay kadar sonra hepsı bıtıcek :)
Bende yogunum yıne misafırım geldi kalıcı dun yolcu ettım sımdı dınlenme asamasındayım :-/
Hatıme katılmam zor benimde okudum ama yazamadım inci kuşla hayat zor yoğun koşuşturmalı Ama güzel

Evet canim, sonunda evlat olmasa cekilir gibi değil bu bulantilar, iyi olmanıza sevindim biraz daha rahat edersin kızınla bas basa vakit gecirme zamani ne kadar hareketliler degil mi zaman ne cabuk gecmis

Selam alpicim:)
Şuan tam olarak 4 kisilik aile oldugumuzu farkkedemiyorum memlekette ailemin yanındayım.
Ahh evlatlarım
Kalbim ikiye bölünmüş gibi kucağımda kızım aklımda oğlum
Biraz zorlu geçiyor oğluma tam olarak ilgi gösteremiyorum.huyu suyi degisti
vicdan azabi cekiyorum
bazen özlediğimi farkediyorum.sariliyorum kokluyorum
Bazen beni istemiyor mu acaba diye lohusa kafaları yaşıyorum.
Şimdilik kardeşiyle arasıyla iyi umarım hep böyle devam eder.
Fındık kızım biraz gazlı ama genelde iyiyiz çok şükür..

Evet canim, sonunda evlat olmasa cekilir gibi değil bu bulantilar, iyi olmanıza sevindim biraz daha rahat edersin kızınla bas basa vakit gecirme zamani ne kadar hareketliler degil mi zaman ne cabuk gecmis
Ah sorma bız tamamen memeye yapısık gezıyoruz bu ay cok zorlu umarım bu aya özledir yeni ay daha sakin gecer aşırı sinirli babasını bile istemiyor tamamen benımle oynamak benımle olmak ıstıyor kandırırsak benden ayrılıyor bırde kimsenin olmaması tamemen benımle vakıt gecırmesı buna etken .
Kendini hiiç kasma sonucta ikisininde yeri aynı senın kalbinde ama kızın şu an sana daha muhtac o yuzden ilgin ona daha yogun ama şu dönemi bir atlat sonra ikisiyle bırlıkte guzel vakıtler gecıreceksın.
40 ın cıkınca mı evıne gececeksın zoru secmışsın helal olsun ben evımde sakın sakın dogumu secerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…