• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Amin kuzum Rabbim nerde isteyen varsa tattirsin ins. Dr isi benim de gözümde büyüyor hele o rahim filmi olayi ins.gerek kalmadan hamile kalırız, dimi ya konuşalı 6 ay geçti daha dün gibi ins. kuzum dr gerek kalmadan hamile kalirsin ise basla sonra ara ver tekrar basa sar zor geliyor ikisi bir arada buyurler, yatılı misafirleriniz uzun mu kalacak hem bebek hem ev zor olur eminim
Amin inşallah gülüm hakkımızda hayırlısı. İkinci çocukta insan fazla kendini düşünmüyor, bir evladım var diye yetiniyorsun ama çocuğun için bir kardeşi olsun diye çırpınıyorsun. Elif son günlerde sürekli bana anne ben anaokuluna gideceğim ve bir sürü arkadaşım olacak diyor :( birde söylerken sanki gözlerinin içi parlıyor. çok üzüldüm onun öyle demesine, olan arkadaşlarıyla her gün görüşülmüyor - herkesin kendine göre işi gücü var. Diyorum bir kardeşi olsaydı belki onunla oynardı... zaman geçtikçe hassaslaşıyorum.
Misafirim 1,5 aydır bizde burada iş arıyor sonrada biraz para biriktirmeye çalışıyor daire kiralamak için. Ev üstüne ev olmaz olmuyor, herkesin kendine göre bir düzeni var. Sinirliyim biraz bu konuda o yüzden ne diyeceğimi bilmiyorum.

Amin inşallah gülüm hakkımızda hayırlısı. İkinci çocukta insan fazla kendini düşünmüyor, bir evladım var diye yetiniyorsun ama çocuğun için bir kardeşi olsun diye çırpınıyorsun. Elif son günlerde sürekli bana anne ben anaokuluna gideceğim ve bir sürü arkadaşım olacak diyor :KK43: birde söylerken sanki gözlerinin içi parlıyor. çok üzüldüm onun öyle demesine, olan arkadaşlarıyla her gün görüşülmüyor - herkesin kendine göre işi gücü var. Diyorum bir kardeşi olsaydı belki onunla oynardı... zaman geçtikçe hassaslaşıyorum.
Misafirim 1,5 aydır bizde burada iş arıyor sonrada biraz para biriktirmeye çalışıyor daire kiralamak için. Ev üstüne ev olmaz olmuyor, herkesin kendine göre bir düzeni var. Sinirliyim biraz bu konuda o yüzden ne diyeceğimi bilmiyorum.
Oy kuzum benim Rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin ins. hem en kötü seneye gidecek sen demistin öyle hatırlıyorum yanlış olmasın dedigin gibi evladimiz var cok şükür biraz da kardeslik duygusunu tatsınlar paylaşmayı ogrensinler istiyoruz, baya uzunmus misafirlerinizin kalma suresi sanırım farkli memleket olunca bir sekilde tutunmaya çalışıyorlar ama yine de karşı tarafi dusunup en azından tum sureci sizde degil de baska akraba es dostta gecirse iyi olurmus acaba ima etsen cok mu alınır bilmiyorum ki Ebrum :(

Amin inşallah gülüm hakkımızda hayırlısı. İkinci çocukta insan fazla kendini düşünmüyor, bir evladım var diye yetiniyorsun ama çocuğun için bir kardeşi olsun diye çırpınıyorsun. Elif son günlerde sürekli bana anne ben anaokuluna gideceğim ve bir sürü arkadaşım olacak diyor :KK43: birde söylerken sanki gözlerinin içi parlıyor. çok üzüldüm onun öyle demesine, olan arkadaşlarıyla her gün görüşülmüyor - herkesin kendine göre işi gücü var. Diyorum bir kardeşi olsaydı belki onunla oynardı... zaman geçtikçe hassaslaşıyorum.
20 gündür yatılı misafirim vardı canım ciğerimdi kalanlar ama yalnızlıgımı özledim evimin sessiZliğini özledim gurbet olunca böyle oluyor gelen kaldıkca kalıyor Zaten gece uyumuyorsun sabahtan aksama kızımla kosturuyorum üstüne misafir cok agır Allah yardımcın olsun :(
Tez vakıtte elife de kardeş nasip olsun. O kadar cok ugrastım ki kardeşi olmazsa doktora bile gitmem diye kendi kendime karar almıştım hamileliğimi ögrendiğim gün Doktor kapıları kabusum olmuştu hala öyle düşünüyorum Ama siz böyle deyince bende gidermiyim acaba diye düşünmedim değil :-/

Oy kuzum benim Rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin ins. hem en kötü seneye gidecek sen demistin öyle hatırlıyorum yanlış olmasın dedigin gibi evladimiz var cok şükür biraz da kardeslik duygusunu tatsınlar paylaşmayı ogrensinler istiyoruz, baya uzunmus misafirlerinizin kalma suresi sanırım farkli memleket olunca bir sekilde tutunmaya çalışıyorlar ama yine de karşı tarafi dusunup en azından tum sureci sizde degil de baska akraba es dostta gecirse iyi olurmus acaba ima etsen cok mu alınır bilmiyorum ki Ebrum :KK43:
Evet gülüm seneye auğustosta işe başlamak zorundayım izinim bitiyor ve inşallah anaokulunda yer buluruz da başlayabilir. Burda o da ayrı bir dert, yer bulması zor bütün kreşler dolu. Senin de dediğin gibi kendimiz için değil kuzularımız için en hayırlısı neyse o olsun özlemim. İma edemem gülüm ya :( ya yanlış anlarsa diye düşünüyorum sürekli, kırmak istemiyorum. Tek dileğim hem kendimiz için hemde onun için bir ev bulup kendi yaşamını kurması. Başka akrabaya gitse bile geri gelecek sonuçta.

20 gündür yatılı misafirim vardı canım ciğerimdi kalanlar ama yalnızlıgımı özledim evimin sessiZliğini özledim gurbet olunca böyle oluyor gelen kaldıkca kalıyor Zaten gece uyumuyorsun sabahtan aksama kızımla kosturuyorum üstüne misafir cok agır Allah yardımcın olsun :KK43:
Tez vakıtte elife de kardeş nasip olsun. O kadar cok ugrastım ki kardeşi olmazsa doktora bile gitmem diye kendi kendime karar almıştım hamileliğimi ögrendiğim gün Doktor kapıları kabusum olmuştu hala öyle düşünüyorum Ama siz böyle deyince bende gidermiyim acaba diye düşünmedim değil :-/
Geçmiş olsun atlatmışsın alpim. Evet ne kadar sevsekte belirli bir süre sonra yetiyor, başkası varken yalnız olduğun gibi olamıyorsun nede olsa. Allah razı olsun ♥️
Sende istersin incinin bir kardeşi olsun, şimdi bilemem tabi ama söz konusu evlat olunca ve onun için bir şey istediğinde her şeyi yapıyorsun.
Siz henüz düşünmüyorsunuz değil mi? İnçi biraz büyüsün istiyorum demiştin diye hatırlıyorum

20 gündür yatılı misafirim vardı canım ciğerimdi kalanlar ama yalnızlıgımı özledim evimin sessiZliğini özledim gurbet olunca böyle oluyor gelen kaldıkca kalıyor Zaten gece uyumuyorsun sabahtan aksama kızımla kosturuyorum üstüne misafir cok agır Allah yardımcın olsun :KK43:
Kuzum sana da kolayliklar diliyorum bizim de azı disler cikiyor tek tek ve baya geceleri fenalardayiz Allah yardimcimiz olsun, kuzum gel sen de bize katıl zatem gebe kalana kadar zamanda geciyor bi bakmissin hep beraber yine geciririz bu süreci ;)

Evet gülüm seneye auğustosta işe başlamak zorundayım izinim bitiyor ve inşallah anaokulunda yer buluruz da başlayabilir. Burda o da ayrı bir dert, yer bulması zor bütün kreşler dolu. Senin de dediğin gibi kendimiz için değil kuzularımız için en hayırlısı neyse o olsun özlemim. İma edemem gülüm ya :KK43: ya yanlış anlarsa diye düşünüyorum sürekli, kırmak istemiyorum. Tek dileğim hem kendimiz için hemde onun için bir ev bulup kendi yaşamını kurması. Başka akrabaya gitse bile geri gelecek sonuçta.

Geçmiş olsun atlatmışsın alpim. Evet ne kadar sevsekte belirli bir süre sonra yetiyor, başkası varken yalnız olduğun gibi olamıyorsun nede olsa. Allah razı olsun ♥️
Sende istersin incinin bir kardeşi olsun, şimdi bilemem tabi ama söz konusu evlat olunca ve onun için bir şey istediğinde her şeyi yapıyorsun.
Siz henüz düşünmüyorsunuz değil mi? İnçi biraz büyüsün istiyorum demiştin diye hatırlıyorum
Aynen öyle ilki bizim ikincisi onun için herkes boşuna böyle söylemiyor . Allah saglık versin evlatlarımıza Hayırlısıyla da zamanı gelınce kardeş nasip etsin. Aramızda 1 sene var sanırım bende seneye bu zamanlar düşünürüm inşallah :)
Kuzum sana da kolayliklar diliyorum bizim de azı disler cikiyor tek tek ve baya geceleri fenalardayiz Allah yardimcimiz olsun, kuzum gel sen de bize katıl zatem gebe kalana kadar zamanda geciyor bi bakmissin hep beraber yine geciririz bu süreci :KK66:
Bizim dişler sırayı bozdu arkadakılerın ayakları cıkmıs :)) hepsi birden cıkmaya calısıyor 8 dişimiz var gerisinin hepsinin ucu cıkmıs yada beyazlamış. Bu aralar baya sinir harbi yaşıyor bıze kızmalar ısırmalar kendı yerden yere atmalar elindekini fırtlatmalar erken 2 yaş sendromu bu sanırım :)
Uyku düzenimiz olsaydı uyuyan bir anne olsaydım düşünürdüm belki ama bu kadar uykusuzken ikinciye bakamam gücüm inciye zor yetıyor :) Siz ikincileri yapın ki bıze tecrubelerınızı aktarasınız bizde ona göre karar verelim ;)

Aynen öyle ilki bizim ikincisi onun için herkes boşuna böyle söylemiyor . Allah saglık versin evlatlarımıza Hayırlısıyla da zamanı gelınce kardeş nasip etsin. Aramızda 1 sene var sanırım bende seneye bu zamanlar düşünürüm inşallah :)

Bizim dişler sırayı bozdu arkadakılerın ayakları cıkmıs :)) hepsi birden cıkmaya calısıyor 8 dişimiz var gerisinin hepsinin ucu cıkmıs yada beyazlamış. Bu aralar baya sinir harbi yaşıyor bıze kızmalar ısırmalar kendı yerden yere atmalar elindekini fırtlatmalar erken 2 yaş sendromu bu sanırım :)
Uyku düzenimiz olsaydı uyuyan bir anne olsaydım düşünürdüm belki ama bu kadar uykusuzken ikinciye bakamam gücüm inciye zor yetıyor :) Siz ikincileri yapın ki bıze tecrubelerınızı aktarasınız bizde ona göre karar verelim :KK66:
Haklısın Alpim seni çok iyi anlıyorum, benim annem yakin biraz da ona güveniyorum acikcasi inci nin de hepsinin bi anda cikmasi belki de iyi biz bir dis icin en az 1 ay kıvranıyoruz hemencicik çıksın ins. Evet cok inatcilar ya bu yaşta ne bu sinir anlamıyorum canlari sagolsun bu arada hamile olduğumu ogrendim az once Rabbim nerde isteyen varsa nasip etsin ins. Bi kac gun onceki testim negatifti bugun pozitifi gordum cok şükür

Haklısın Alpim seni çok iyi anlıyorum, benim annem yakin biraz da ona güveniyorum acikcasi inci nin de hepsinin bi anda cikmasi belki de iyi biz bir dis icin en az 1 ay kıvranıyoruz hemencicik çıksın ins. Evet cok inatcilar ya bu yaşta ne bu sinir anlamıyorum canlari sagolsun bu arada hamile olduğumu ogrendim az once Rabbim nerde isteyen varsa nasip etsin ins. Bi kac gun onceki testim negatifti bugun pozitifi gordum cok şükür
Ayyy ne güzelll haber canımmm Çoook sevındım yaa Rabbım saglıkla kavusmanı nasip etsin ❤️ Ayy ilk gebeliğinmiş gibi sevındım yıne temmuz annesı ;)

Saye- Saye- @deeploneliness bu sfer inşallah siz ard arda dogum yapacaksınız bizde özlemle vesselam_ vesselam_ la bırlıkteydık sızede E-brulim E-brulim katılsın bu sefer yine 3 kişi olun :)
Sevda canım nasılsın nasıl gıdıyor hersey yolunda mı
Sağol canım inşallah sağlıkla alalım kucağımıza. Çok şükür Cuma’yı bekliyorum kalp atışı için. Aşlah duymayı nasip etsin. Daha öncede özlemle aynı dönemde hamile kalmıştık galiba. Rabbim kucağımıza almak nasip etsin. Sizler nasılsınız

Sağol canım inşallah sağlıkla alalım kucağımıza. Çok şükür Cuma’yı bekliyorum kalp atışı için. Aşlah duymayı nasip etsin. Daha öncede özlemle aynı dönemde hamile kalmıştık galiba. Rabbim kucağımıza almak nasip etsin. Sizler nasılsınız
Amin aminn. Zaman su gibi gecıyor Hayırlısıyla kalp atısını duyun gerisi korkuyla özlemle sevıncle bı bakıyorsun dogmus zaten .
Iyıyız sukur yorgun uykusuz ama mutlu bir anne olarak hayatıma devam edıyorum Rabbım dıleyen ısteyen herkese nasıp etsın inşallah bu duyguyu sızlerde saglıkla kucagınıza alın ınsallah

Amin aminn. Zaman su gibi gecıyor Hayırlısıyla kalp atısını duyun gerisi korkuyla özlemle sevıncle bı bakıyorsun dogmus zaten .
Iyıyız sukur yorgun uykusuz ama mutlu bir anne olarak hayatıma devam edıyorum Rabbım dıleyen ısteyen herkese nasıp etsın inşallah bu duyguyu sızlerde saglıkla kucagınıza alın ınsallah
Amin inşallah canım. Yaşadıklarımdan dolayı korkular bitmiyor ama dua ediyorum Alşah sağlıkla bağışlasın benimle birlikte bekleyen herkese. Sanada kolaylıklar versin kızına hayırlı uzun ömür inşallah

Ayyy ne güzelll haber canımmm Çoook sevındım yaa Rabbım saglıkla kavusmanı nasip etsin ❤️ Ayy ilk gebeliğinmiş gibi sevındım yıne temmuz annesı :KK66:
Amin Alpim cok sağolasın, İnşallah saglikla kavusmak nasip olur, yine yaz annesi olacağım ;)

Evet beraber hamile kalmıştık, ama bu sefer sağlıkla ilerleyecek ins. guzel haberlerini bekliyoruz canim❤️

Evet beraber hamile kalmıştık, ama bu sefer sağlıkla ilerleyecek ins. guzel haberlerini bekliyoruz canim❤️
İnşallah canım hayırlısıyla nasip olur bu sefer. Rabbim sağlıkla ilerleyip kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah aminn :KK200:

Kuzum sana da kolayliklar diliyorum bizim de azı disler cikiyor tek tek ve baya geceleri fenalardayiz Allah yardimcimiz olsun, kuzum gel sen de bize katıl zatem gebe kalana kadar zamanda geciyor bi bakmissin hep beraber yine geciririz bu süreci :KK66:
Ayyyyyy neler görüyorum neler ♥️ Kız önce totem mi yapıyor acaba dedim :) sonra okuyunca nasıl mutlu oldum senin adına anlatamam. Hayırlı olsun özlemim, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Valla nasıl sevindim, tüylerim diken diken oldu. Allah’a şükür Rabbim hasret çektirmeden nasip etti, Metehan da abi oluyor inşallah :)

Uyku düzenimiz olsaydı uyuyan bir anne olsaydım düşünürdüm belki ama bu kadar uykusuzken ikinciye bakamam gücüm inciye zor yetıyor :) Siz ikincileri yapın ki bıze tecrubelerınızı aktarasınız bizde ona göre karar verelim :KK66:
Hayırlısı neyse o olsun gülüm, Rabbim gönlünüze göre hayırlı olanı versin inşallah. Sağlıklı sıhhatli olsunlar en önemlisi o :KK200:

Back