- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
Amin inşallah gülüm hakkımızda hayırlısı. İkinci çocukta insan fazla kendini düşünmüyor, bir evladım var diye yetiniyorsun ama çocuğun için bir kardeşi olsun diye çırpınıyorsun. Elif son günlerde sürekli bana anne ben anaokuluna gideceğim ve bir sürü arkadaşım olacak diyor birde söylerken sanki gözlerinin içi parlıyor. çok üzüldüm onun öyle demesine, olan arkadaşlarıyla her gün görüşülmüyor - herkesin kendine göre işi gücü var. Diyorum bir kardeşi olsaydı belki onunla oynardı... zaman geçtikçe hassaslaşıyorum.Amin kuzum Rabbim nerde isteyen varsa tattirsin ins. Dr isi benim de gözümde büyüyor hele o rahim filmi olayi ins.gerek kalmadan hamile kalırız, dimi ya konuşalı 6 ay geçti daha dün gibi ins. kuzum dr gerek kalmadan hamile kalirsin ise basla sonra ara ver tekrar basa sar zor geliyor ikisi bir arada buyurler, yatılı misafirleriniz uzun mu kalacak hem bebek hem ev zor olur eminim
Misafirim 1,5 aydır bizde burada iş arıyor sonrada biraz para biriktirmeye çalışıyor daire kiralamak için. Ev üstüne ev olmaz olmuyor, herkesin kendine göre bir düzeni var. Sinirliyim biraz bu konuda o yüzden ne diyeceğimi bilmiyorum.