Amin İnşallah Gizemcim, hamileliğin ilk zamanları gercekten sıkıntılı geçiyor İnşallah bulantılar da geçer bir an once. Benim aklıma takilan emzirme kismi bulanti fazla olunca yemek yemek pek mumkun olmuyor emzirmeye devam edebiliyor musun? Süreç nasil merak ediyorum açıkçasıSelam kızlar @deeploneliness Inşallah en kısa zamanda ikinci bebisin gelir bende çok özlemiştim hamileliği ama şimdi öyle tuhafım ki bulantı kusma yakami bırakmadı hele çocukla çok zor oluyormuş ilkinde ne çok bakmıştım kendime şimdi hiç bakamıyorum oğlum çiş kaka yaptı mı herşeyi söylüyor güya alıştıracaktım ama direk kusuyorum bir an önce geçse diye bekliyorum ya Allah her isteyene nasip etsin hemde kolay ve rahat bir hamilelik
Oy kuzum bir anda yürüyorlarmis burda 14 aylık bir kizi olan kadin demisti ayni böyle siralarken iki gunde yurudu demişti, sağlıklı olsunlar yeter ki.. Eger ki uyanikken kendi yatağında uyumayı basarabilirse eminim ki uyku probleminiz de cozulecektir. Bizimki yataginda hopluyor zipliyor sonra kendi kendine dalıyor uyandiginda yataginda uyudugu icin tekrar kendi kendine uykuya devam edebiliyorKendı yatagında yatıyor zaten cook uzun zamandır ama yatak genıs gelıyor dönüyor dönünce bir saga bir sola sonra hop ayaga kalkıyor.
Artık ayaga kalkıyor kendı kendıne tutunmadan sonra bır ıkı adım atıyor bana gelıyor kanepeden kanepeye kosuyor :) yürüme çabalarındayız popomuz yer görnüyor şu sıralar
Herseyın hayırlısı tabı ama ikinciler kolay gelirAyy ben herseye ragmen hamileliğime doyamadım ki heralde sırf o hamılelık duygusu için 10 tane tasırım karnımda Hamilelik özlenmez mi Rabbım herkese nasıp etsın inşallah..
Yakınımda birileri olsa emin ol ben şu an ikinciyi yapardım ama tek basıma cok zorlanıyorum uykusuzluk bıtırıyor beni
Yemekle ilgisi yok emzirmeye devam edilebilirAmin İnşallah Gizemcim, hamileliğin ilk zamanları gercekten sıkıntılı geçiyor İnşallah bulantılar da geçer bir an once. Benim aklıma takilan emzirme kismi bulanti fazla olunca yemek yemek pek mumkun olmuyor emzirmeye devam edebiliyor musun? Süreç nasil merak ediyorum açıkçası
Ay inşallah canim ya inşallah şu bulantılar hele öldürdü beni ya koku hassasiyeti çok fazla bir an önce bi geçse bende öyle düşünüyorum yaş aralığı ne kadar kısa o kadar iyi bencede hamile oldugumu unutuyorum bulantim olmasa vallaAminnn.. Tabiki ilki gibi olmaz artık kendıne zaman ayırman zorlasacak ama ıkısı bır anda büyüyecek kardes arkadas sırdas bırbırlerının herseyı olacaklar.
Yaş aralıgı ne kadar az olursa o kadar paylasım cok oluyor aslında.
Zor sürec bıraz zaman gecsın inşallah sende rahata erersın
Emziriyorum hala canım 22aylik oldu ama ben bitiyorum cünkü bulantim çok fazla dünden beri gündüz memeyi bıraktım artık gece yatana yakın bir kere emziriyorum sadece aslında daha devam edecektim ama hiç kendime bakamıyorum halsiz kaldım bebeğe de yazık diye düşündüm bulantim olmasa devam ederdim.gercekten annem yanımda olmasa daha kötü olurdum sanırım canım çünkü hiç evde yemek pişirmedim dahaAmin İnşallah Gizemcim, hamileliğin ilk zamanları gercekten sıkıntılı geçiyor İnşallah bulantılar da geçer bir an once. Benim aklıma takilan emzirme kismi bulanti fazla olunca yemek yemek pek mumkun olmuyor emzirmeye devam edebiliyor musun? Süreç nasil merak ediyorum açıkçası
Emdiği sürece emzirmek istiyorum, sağolasın canimYemekle ilgisi yok emzirmeye devam edilebilir
Tabi anne kendisi için doktora da danışarak vitamin desteği almalı
Canım yine de güzel devam etmissiniz, gucunun yettiği kadar belki bi kac ay daha zorlanirsin sonra daha guzel gecer Mirac da kardesine cok guzel abilik yapar bunlar en zor zamanlarin, sağolasın cevabın icin deEmziriyorum hala canım 22aylik oldu ama ben bitiyorum cünkü bulantim çok fazla dünden beri gündüz memeyi bıraktım artık gece yatana yakın bir kere emziriyorum sadece aslında daha devam edecektim ama hiç kendime bakamıyorum halsiz kaldım bebeğe de yazık diye düşündüm bulantim olmasa devam ederdim.gercekten annem yanımda olmasa daha kötü olurdum sanırım canım çünkü hiç evde yemek pişirmedim daha
Tesekkur ederim. İnsallah Rabbim tum isteyenlerle birlikte saglikla nasip eder siz hamislere de saglikla kucaklarina almayi nasip eder..Maşallah size canım detaylı da belli olur genelde saklarsa kendini kız derler hadi hayırlısı, yine de süt geldigi surece emebilir bazen bebekler sütun tadına aldırış etmeden devam ederken bazilari etkilenebiliyor. Yine de guzel devam ettinizSelam kızlar dün doktora gittik yine göstermedi kendisini doktor uğraştı bekledi ama yok yani kapamış göstermiyor.
Doktor aslında bu pozisyonda erkek olsa gösterir kiz sanirim ama yinede net bişey diyemem dedi.
Artık detaylida gel dedi
Bende kesin kız diyemiyorum..
@deeploneliness aldigin karara çok sevindim hadi inşaAllah güzel haber verirsin bizlere.
Ben suan hamileligimde 3bucuk ay emzirdim..
Ve emmek istemiyor beni sanırım tadı değişti
Arada uğraşıyorum emsin diye hala süt geliyor bir ay olacak bırakali ama emmiyor
D vitaminim çok düşük çıktı canım birde aşırı halsizim yürümeye zor halim var inşallah canim ya şimdilik başka bebeklerle bir araya gelince kıskançlık yapmıyor yabancı biri gelince ne yapacak en çok onu merak ediyorum gerçi beni degilde en çok babasını kıskanır sanırım aşırı babacı herkes babası mı doğurdu diyorEmdiği sürece emzirmek istiyorum, sağolasın canim
Canım yine de güzel devam etmissiniz, gucunun yettiği kadar belki bi kac ay daha zorlanirsin sonra daha guzel gecer Mirac da kardesine cok guzel abilik yapar bunlar en zor zamanlarin, sağolasın cevabın icin de
Tesekkur ederim. İnsallah Rabbim tum isteyenlerle birlikte saglikla nasip eder siz hamislere de saglikla kucaklarina almayi nasip eder..Maşallah size canım detaylı da belli olur genelde saklarsa kendini kız derler hadi hayırlısı, yine de süt geldigi surece emebilir bazen bebekler sütun tadına aldırış etmeden devam ederken bazilari etkilenebiliyor. Yine de guzel devam ettiniz
Sağolasın kuzum. Maşallah metehanaGeçmiş olsun canım, hava değişikliği etkilemiştir, umarım en kısa sürede gecer, bizim kuzu 11 aylık oldu teyzesi, yürümesini bekliyoruz, bir de size diyordum ikinci için cesaret edemiyorum diye biz de ikinci bebis için ugrasacagiz, Rabbim hayırlı vakitte sağlıkla nasip eder ins.tum isteyenlerle birlikte Metehan çok insan cocuk seven bir bebek ikisi bir buyurler dedik :)
Hamilelik çok değişik, ne kadar zor olursa olsun insan özlüyor. Ben etrafımda ki tüm hamişlere bu dönemin tadını çıkarmalarını söylüyorum :)Selam kızlar @deeploneliness Inşallah en kısa zamanda ikinci bebisin gelir bende çok özlemiştim hamileliği ama şimdi öyle tuhafım ki bulantı kusma yakami bırakmadı hele çocukla çok zor oluyormuş ilkinde ne çok bakmıştım kendime şimdi hiç bakamıyorum oğlum çiş kaka yaptı mı herşeyi söylüyor güya alıştıracaktım ama direk kusuyorum bir an önce geçse diye bekliyorum ya Allah her isteyene nasip etsin hemde kolay ve rahat bir hamilelik
Kuzum yazını okumaya başladığımda benimde içimden kız geçti, sende öyle yazmışsın :) bir erkek bir kız güzel olurdu aslında:) Rabbim hayırlı evlat nasip etsin, gönlünüze göre versin inşallah.Selam kızlar dün doktora gittik yine göstermedi kendisini doktor uğraştı bekledi ama yok yani kapamış göstermiyor.
Doktor aslında bu pozisyonda erkek olsa gösterir kiz sanirim ama yinede net bişey diyemem dedi.
Artık detaylida gel dedi
@deeploneliness aldigin karara çok sevindim hadi inşaAllah güzel haber verirsin bizlere.
Arada uğraşıyorum emsin diye hala süt geliyor bir ay olacak bırakali ama emmiyor
Ebrucum Rabbim senin ikinci kuzunuda tez vakit göndersin inşallah tüm isteyenlerle birlikte.Sağolasın kuzum. Maşallah metehanaHer çocukta farklı gerçi ama destekli adımlar atıyorsa yürümesi de yakındır. Herhangi bir şeyden dolayı (düşme gibi) cesareti de kırılmazsa oldu bu iş :)
Ay desene minik kuzu abi olacak Allah’ın izniyle :) çok sevindim bu habere, o zaman bir haber de benden gelsin, bizde başladık. Rabbim en hayırlı vakitte nasip etsin inşallah isteyen herkese.
Allah bilir tabi ama içimdeki his aynı imtihandan tekrar geçeceksin diyor, bakalım hayırlısı.
Hamilelik çok değişik, ne kadar zor olursa olsun insan özlüyor. Ben etrafımda ki tüm hamişlere bu dönemin tadını çıkarmalarını söylüyorum :)
İnşallah bulantıların en kısa zamanda biter ve geri kalan süreci rahat bir şekilde geçirirsin gülüm.
Hele bebiş bir doğsun yine kendine zaman ayırabileceksin, hemen olmasa da o günler de gelecek.
Kuzum yazını okumaya başladığımda benimde içimden kız geçti, sende öyle yazmışsın :) bir erkek bir kız güzel olurdu aslında:) Rabbim hayırlı evlat nasip etsin, gönlünüze göre versin inşallah.
Amin canim rabbim sağlıklı sıhhatli versinde kız erkek farketmez.Sağolasın kuzum. Maşallah metehanaHer çocukta farklı gerçi ama destekli adımlar atıyorsa yürümesi de yakındır. Herhangi bir şeyden dolayı (düşme gibi) cesareti de kırılmazsa oldu bu iş :)
Ay desene minik kuzu abi olacak Allah’ın izniyle :) çok sevindim bu habere, o zaman bir haber de benden gelsin, bizde başladık. Rabbim en hayırlı vakitte nasip etsin inşallah isteyen herkese.
Allah bilir tabi ama içimdeki his aynı imtihandan tekrar geçeceksin diyor, bakalım hayırlısı.
Hamilelik çok değişik, ne kadar zor olursa olsun insan özlüyor. Ben etrafımda ki tüm hamişlere bu dönemin tadını çıkarmalarını söylüyorum :)
İnşallah bulantıların en kısa zamanda biter ve geri kalan süreci rahat bir şekilde geçirirsin gülüm.
Hele bebiş bir doğsun yine kendine zaman ayırabileceksin, hemen olmasa da o günler de gelecek.
Kuzum yazını okumaya başladığımda benimde içimden kız geçti, sende öyle yazmışsın :) bir erkek bir kız güzel olurdu aslında:) Rabbim hayırlı evlat nasip etsin, gönlünüze göre versin inşallah.
Istedim bende halada vermeye çalışıyorum emmiyor maalesef eliyle oynuyip gulmeyi tercih ediyor -)Emdiği sürece emzirmek istiyorum, sağolasın canim
Canım yine de güzel devam etmissiniz, gucunun yettiği kadar belki bi kac ay daha zorlanirsin sonra daha guzel gecer Mirac da kardesine cok guzel abilik yapar bunlar en zor zamanlarin, sağolasın cevabın icin de
Tesekkur ederim. İnsallah Rabbim tum isteyenlerle birlikte saglikla nasip eder siz hamislere de saglikla kucaklarina almayi nasip eder..Maşallah size canım detaylı da belli olur genelde saklarsa kendini kız derler hadi hayırlısı, yine de süt geldigi surece emebilir bazen bebekler sütun tadına aldırış etmeden devam ederken bazilari etkilenebiliyor. Yine de guzel devam ettiniz
Bazı hamisler ikinci bebekte zorlanirmis inşaallahEbrucum Rabbim senin ikinci kuzunuda tez vakit göndersin inşallah tüm isteyenlerle birlikte.
Ay inşallah kuzum inşallah bir bitse de rahatlasam ruh gibiyim bide çok erken basladi bu hamileligimde azalacağı yere daha da artıyor sanki ikinciler çok farklı oluyormuş gerçekten ya birinci de prenses gibi oluyorsun
Süt kolostruma dönüp tadı değişmiştir de beğenmemiştir sıpa:)Selam kızlar dün doktora gittik yine göstermedi kendisini doktor uğraştı bekledi ama yok yani kapamış göstermiyor.
Artık detaylida gel dedi
Ay insallah canım inşallah o kadar fenayım ki hayattan tat tuz alamıyorum artık şu bulantılar bi bitse hayırlısıyla birde dogursaydik rahatlardık darısı tüm isteyenlere inşallah. Bulantin başlarda oldu mu hiç canım ? Sonrası da kolay olur insallah hiç endiselenmeBazı hamisler ikinci bebekte zorlanirmis inşaallah
Doğumun ve sonrası senin için rahat geçer canım.
Bende şuan bir sıkıntı yok ama bende sonrasından endişeliyim.
Rabbim yardimcimiz olsun insaAllah.
Ben bulantı falan hiç yaşamadım sadece arada kuru bir mide bulantısı.Ay insallah canım inşallah o kadar fenayım ki hayattan tat tuz alamıyorum artık şu bulantılar bi bitse hayırlısıyla birde dogursaydik rahatlardık darısı tüm isteyenlere inşallah. Bulantin başlarda oldu mu hiç canım ? Sonrası da kolay olur insallah hiç endiselenme
O kadar kötü bir hamilelik geçiriyorum ki Allah beterinden saklasin canım hep böyle kalacak gibiyim ya sürekli bitmek bilmeyen bulantı koku hassasiyeti ne yapacağımı şaşırdım pazartesi kontrolüm var hemen ilaç yazdircamBen bulantı falan hiç yaşamadım sadece arada kuru bir mide bulantısı.
cok şükür oglumdada öyleydim rahat bir hamilelik yaşadım sonrasindada guzeldi
insaAllah buda böyle olur gurbetteyiz kimsemiz yok
Maşallah paşaya :) darisi basimiza, bizimki de yemek seciyor maalesef yedirmek icin binbir türlü sekle giriyorum bildigim tüm cocuk şarkılarını soyluyorum lütfederse bi iki lokma alıyor beyefendi :) uyku egitimi bir sürec aslinda nasıl bir yontem izleyecegin sana kalmış ben kim west yontemini benimsedim kitabı da var pınar sibirsky nin videolarını tavsiye ederim inşallah ikinciler kolay buyurler en azindan ilki kadar evhamlı olunmaz sanirim :)Istedim bende halada vermeye çalışıyorum emmiyor maalesef eliyle oynuyip gulmeyi tercih ediyor -)
Bizim küçük adam yürümeye başladi.
Artık düşünce kendi kalkip yurumeye devam ediyor normalde bi yerden tutunup yuruyordu karıştırıyor heryeri,cok yaramaz oldu.
Bazen zorla uyutuyorum uyumak istemiyor uykuda bizde problem yaşıyoruz.
Asariz inşaallah.
Ve nasıl bir yol izlediğini uyku eğitimi konusunda öğrenmek isterim ikincide en azından rahat olayım.
babasını çok taklit ediyor benimkide biraz babacı.
Şuan 6 dişimiz var.Ve 1 yaştan sonra yemeklerde biraz seçici oldu.yoksa iştahı yerindeydi.
Güçlü olman lazim su bulantilar bitsin toparlarsin ins. Emin ol gececek benim hamileligim cok zor gecti bulantilardan seni anlarim benim de en cok korktugum konu dogumdan bile bu kadar korkmuyorum sanirim. Babacı oğlan bence iyi anlasacaklardir beraber babalari ile oyun oynarlar uyum saglarlar diye dusunuyorumD vitaminim çok düşük çıktı canım birde aşırı halsizim yürümeye zor halim var inşallah canim ya şimdilik başka bebeklerle bir araya gelince kıskançlık yapmıyor yabancı biri gelince ne yapacak en çok onu merak ediyorum gerçi beni degilde en çok babasını kıskanır sanırım aşırı babacı herkes babası mı doğurdu diyor
Çok sağol Ebrum, cok sevindim kararınıza saglikla gelsin kuzucuklar, icini de karartma bence, ona bakarsan yarına ne olacağının hicbirimiz bilemeyiz Rabbim saglikla nasip etsin ins. biz bi yola çıktık sonunu getirmek nasip olsunSağolasın kuzum. Maşallah metehanaHer çocukta farklı gerçi ama destekli adımlar atıyorsa yürümesi de yakındır. Herhangi bir şeyden dolayı (düşme gibi) cesareti de kırılmazsa oldu bu iş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?