• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ay maşallah :KK74:hayırlı olsun canım çok sevindim :KK68: Rabbim bekletmeden nasip etmiş tekrar. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gizemim :KK200: oğluş abi oluyor inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin :dua:
Ay inşallah ebrum inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin her bekleyenin yüzünü güldürsün Rabbim. Inşallah sizlerinde ikincilerin haberlerini alırız rez vakit kuzum:KK200::KK60::KK68:

Ay inşallah ebrum inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin her bekleyenin yüzünü güldürsün Rabbim. Inşallah sizlerinde ikincilerin haberlerini alırız rez vakit kuzum:KK200::KK60::KK68:
Amiiiiin kuzum ♥️ Hepimizin hakkında hayırlısı

-Lisaaa- -Lisaaa- tebrik ederim canım bak nasıl olacak edecek derken gerçekten ikinciyi istiyormuşsunuz. Saglikla kucağına alman dileğiyle :)
Sorma canım ya geçen ay öğrendiğimde çok tuhaftım kimyasal oluncada çok üzülmüştüm şimdi birşey olacak diye sevinemiyorum bile. Amin canım inşallah Rabbim her isteyene sağlıkla sihhatle fazla bekletmeden nasip etsin inşallah

Hamdolsun iyiyim canım.Ramazan; iftar sahur,oruç,kuran..derken günler geçiyor.Bugün 4-5 saatlik mesafede başka bir ilde oturan eltimlere geldik.Senden bahsettim.Birlikte sana dua ettik.Şu mübarek günlerde Rabbim sana ve tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat versin

canım benim yaaa hayatının içine almışsın beni resmen Rabbim ne duan varsa kabul olmasını nasip etsin insallah insallaah.. Allah senden razı olsun

Ay inşallah canim ya her isteyene nasip etsin Rabbim senin nasıl gidiyor hamilelik cinsiyet belli oldu mu

Iyiyiz şükür canım oglumdaki gibi rahatım daha belli değil ama aynı şeyleri yaşayınca erkek mi acaba diyorum..
Iki hafta sonra gidecem doktora Rabbim hayırlısını versin insAllah

İyiyiz canım çok şükür atlattık 6. hastalık geçirmişiz. Sizler nasılsınız? Oğlusla hamilelik nasıl gidiyor :KK66:
Çok geçmiş olsun canım tekrardan.
Şükür atlatmışsınız..
Nasıl olsun biraz kucakci bizim kerata çok kucagima alamıyorum.
Ağlıyor kuzum dört gözle babasının gelmesini bekliyoruz işten;)
Başka sıkıntımız yok çok şükür..
Sürekli oyun peşindeyiz
Şuan herşeyi anlamaya başladı dediklerimi yapmaya çalışıyor..
Bir haftadır anne diyor.
çok şükür bugunlerimize
Koltuğa çıkıyor iki gündür inmesinide öğrendi.
4-5 adım atıyor ama yürümüyor daha..
Rabbim isteyen herkese tattirsin inşaAllah su güzel günlerde amin aminn

Iyiyiz şükür canım oglumdaki gibi rahatım daha belli değil ama aynı şeyleri yaşayınca erkek mi acaba diyorum..
Iki hafta sonra gidecem doktora Rabbim hayırlısını versin insAllah
Aynen öyle canım Rabbim hayirli sağlıklı sıhhatli dinli imanlı evlatlar nasip etsin cumlemize

Sorma canım ya geçen ay öğrendiğimde çok tuhaftım kimyasal oluncada çok üzülmüştüm şimdi birşey olacak diye sevinemiyorum bile. Amin canım inşallah Rabbim her isteyene sağlıkla sihhatle fazla bekletmeden nasip etsin inşallah
Amin İnşallah sağlıkla gelsin minik bıdık :)

Çok geçmiş olsun canım tekrardan.
Şükür atlatmışsınız..
Nasıl olsun biraz kucakci bizim kerata çok kucagima alamıyorum.
Ağlıyor kuzum dört gözle babasının gelmesini bekliyoruz işten:KK66:
Başka sıkıntımız yok çok şükür..
Sürekli oyun peşindeyiz
Şuan herşeyi anlamaya başladı dediklerimi yapmaya çalışıyor..
Bir haftadır anne diyor.
çok şükür bugunlerimize
Koltuğa çıkıyor iki gündür inmesinide öğrendi.
4-5 adım atıyor ama yürümüyor daha..
Rabbim isteyen herkese tattirsin inşaAllah su güzel günlerde amin aminn
Amin, çok sükür bu günümüze, Maşallah kuzuya, böyle böyle buyuyecekler, cinsiyetini merakla bekliyorum LeYLa_21 LeYLa_21 ayni sekilde seninkini de ;)

canım benim yaaa hayatının içine almışsın beni resmen Rabbim ne duan varsa kabul olmasını nasip etsin insallah insallaah.. Allah senden razı olsun
Amin canım cümlemizden Allah razı olsun. Üzüntünle üzüldüm... Sevincinle sevineceğim günleri bekliyorum inşallah.Şu mübarek günlerde Rabbime duamdasın...

Sağolun kızlar..henüz belli olmadı.sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil. ..bulantılar çok zorladı beni..inşlh sizlerde bebişlerinizde iyidir canlar...
İyiyiz canım cok sukur disleri cikiyor onunla uğraşıyoruz sizler nasılsınız?

EF070093-8485-4F15-9269-DD867C59B9B9.jpeg

Rabbim bu mübarek gecenin hürmetine bizleri küçük büyük sıkıntılarımızdan kurtar, tövbelerimizi kabul buyur ve bizleri affet. Bizleri senin yolunda yürüyen kullardan eyle. Ömrün de ölümün de hayırlısını nasip et. Bizlere inşallah cennetinde yer ver.

LeYLa_21 LeYLa_21 Abla nasılsın cinsiyet belli oldu mi senin.

-Lisaaa- -Lisaaa- canım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor iyisiniz dı mi
Bulantılarım başladı canım çok zor geçecek gibi bu gebelik ya erkenden basladi miracta 8haftalikken falan başlamıştı bugün kustum baya perşembe ilk kez randevum var bakalım canım senin.nasil gidiyor cinsiyet belli oldu mu

Back