Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Benim iyi çok şükür bir ara kanamam oldu sonra kesildi.
Ikidir gidiyorum ama göstermiyor kendini bacaklarını falan kapamış..
Bakalim sağlıklı olsun farketmezde insan merak ediyor yinede..
Ben oğlumla aynı şeyleri yaşıyorum erkek diyorum ama tabiki belli olmuyor böyle şeyler..

Geçmiş olsun canım dikkat et dinlenmeye çalış aynen öyle sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil benim bambaşka ilk hamileligime göre bu sefer bulantı mide ekşimesi ve bitmeyen kasik agrım var ilkinde en belirgin özelliğim göğüs hassasiyeti bel, karın ağrısı, sivilce mide bulantim çok sonra başlamıştı ikinci çocuk çok başka oluyormuş ya dinlenemiyorum bile

LeYLa_21 canım test sonucunuz çıktı mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
LeYLa_21 Canım nasılsın..
Dualarım seninle.
Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın..

Çok şükür iyiyiz bizde kızlar, türkiye havası soluduk hastalandık döndük ama yinede her şey çok güzeldi. Yurduma doyamadım ama buna da şükür. Kuzular nasıl kızlar?
Geçmiş olsun canım, hava değişikliği etkilemiştir, umarım en kısa sürede gecer, bizim kuzu 11 aylık oldu teyzesi, yürümesini bekliyoruz, bir de size diyordum ikinci için cesaret edemiyorum diye biz de ikinci bebis için ugrasacagiz, Rabbim hayırlı vakitte sağlıkla nasip eder ins.tum isteyenlerle birlikte Metehan çok insan cocuk seven bir bebek ikisi bir buyurler dedik :)

Aaa ne güzel ben hayatta cesaret edemem şu an belki ilerde belki kardeşsiz olmaz diyordum ama çoook asırı hareketli bır sanıye yerınde durmuyor gece uykularımız yok denecek kadar az o yüzden erteledıkce erteliyorum :)
Hadi bakalım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin rabbim .. gızeme vesselama sana kız bebiş nasip olsun aminn

Amin Alpi'm cok sağolasın, tabi her sey nasip kısmet zaten kolay hamile kalamiyorum, senin kuzu nasıl annesi, bizimki de asiri hareketli bir cocuk bir dk yerinde durmuyor ama Allah tan uyku sorununu 6.ayda uyku egitimi ile cozmustuk yoksa hayatta cesaret edemem. İnşallah sizinki de duzelir aslinda biraz yataginda yatirmaya alistirsan devami gelebilir bence. Bir de ben hamileligi 5 ay bulanmama ragmen cok sevmistim özlüyorum açıkçası

Selam kızlar @deeploneliness Inşallah en kısa zamanda ikinci bebisin gelir bende çok özlemiştim hamileliği ama şimdi öyle tuhafım ki bulantı kusma yakami bırakmadı hele çocukla çok zor oluyormuş ilkinde ne çok bakmıştım kendime şimdi hiç bakamıyorum oğlum çiş kaka yaptı mı herşeyi söylüyor güya alıştıracaktım ama direk kusuyorum bir an önce geçse diye bekliyorum ya Allah her isteyene nasip etsin hemde kolay ve rahat bir hamilelik

Kendı yatagında yatıyor zaten cook uzun zamandır ama yatak genıs gelıyor dönüyor dönünce bir saga bir sola sonra hop ayaga kalkıyor.
Artık ayaga kalkıyor kendı kendıne tutunmadan sonra bır ıkı adım atıyor bana gelıyor kanepeden kanepeye kosuyor :) yürüme çabalarındayız popomuz yer görnüyor şu sıralar
Herseyın hayırlısı tabı ama ikinciler kolay gelir Ayy ben herseye ragmen hamileliğime doyamadım ki heralde sırf o hamılelık duygusu için 10 tane tasırım karnımda Hamilelik özlenmez mi Rabbım herkese nasıp etsın inşallah..
Yakınımda birileri olsa emin ol ben şu an ikinciyi yapardım ama tek basıma cok zorlanıyorum uykusuzluk bıtırıyor beni

Aminnn.. Tabiki ilki gibi olmaz artık kendıne zaman ayırman zorlasacak ama ıkısı bır anda büyüyecek kardes arkadas sırdas bırbırlerının herseyı olacaklar.
Yaş aralıgı ne kadar az olursa o kadar paylasım cok oluyor aslında.
Zor sürec bıraz zaman gecsın inşallah sende rahata erersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…