- 12 Haziran 2014
- 691
- 891
- 103
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nick çok tanıdık ikinci bebis icin degil mi? Bekleyip gormek lazım test biraz daha silik demissin kimyasal olma ihtimali geliyor aklima ama öyle bile olsa kimyasaldan sonraki ay gebe kalan cok ins. İkiye katlardün kan testi yaptım ve adet gecikmemin 3.gününde 25 çıktı sonuç, perşembe günü tekrar yap dedi doktorum ve gel dedi
dua edin tutunsun miniğim arkadaşlar ne dersiniz değerlerim için?
evet cnm ikinci gebelik içinCanım nick çok tanıdık ikinci bebis icin degil mi? Bekleyip gormek lazım test biraz daha silik demissin kimyasal olma ihtimali geliyor aklima ama öyle bile olsa kimyasaldan sonraki ay gebe kalan cok ins. İkiye katlar
Ben de iyiyim sağolasın Allah nasip ederse ikinci bebek istiyoruz bakalim ins. sağlıkla gelir ikinci bebisler deevet cnm ikinci gebelik için
sen nasılsın herşey yolundamı ?
amin cnm inşallah allah nasip etsin hepsimizedeBen de iyiyim sağolasın Allah nasip ederse ikinci bebek istiyoruz bakalim ins. sağlıkla gelir ikinci bebisler de
Amin canım cok sagolasin, sen nasılsın? Nasil geciyor bebisle hamilelik@deeploneliness canim paşamızın doğum günün kutlu olsun sağlıkla büyüsün annesine babasına vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun inşaAllah
Iyi çok şükür canım yarın doktor randevum var bakalım cinsiyeti bu kez gösterir diye umut ediyorum.Amin canım cok sagolasin, sen nasılsın? Nasil geciyor bebisle hamilelik
Hadi bakalım saglıklı güzel haberlerini alalım ins.Iyi çok şükür canım yarın doktor randevum var bakalım cinsiyeti bu kez gösterir diye umut ediyorum.
Hayırlısı olsun inşaAllah.
Vuhuu super haber Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin ins.Çok şükür herşey yolundaymış
Vee cinsiyetimizi sonunda öğrendik.
Rabbim nasip ederse kızım olacak teyzeleri.
Isteyen herkese nasip etsin Mevlam insAllah :)
Amin canim insAllah darisi sana cook aminVuhuu super haber Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin ins.
Aaa çok sevındım Sag salim kucagına almak nasip olsun inşallah..Ayşe zümra geliyor deseneÇok şükür herşey yolundaymış
InsAllah canım babamızda onaylarsa ismini öyle istiyorum Allah'ın izniyle..Aaa çok sevındım Sag salim kucagına almak nasip olsun inşallah..Ayşe zümra geliyor desene
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallahÇok şükür herşey yolundaymış
Hayırlısıyla kuzucuğuna kardeş geliyordur inşallah canım.herkese merhaba arkadaşlar ,
nasılsınz?
az önce bir konu açtım, oraya bakabilecek olan arkadaşım olursa sevinirim ,
hamile olduğumu öğrendiğim sayfa burası benim uğurlu sayfam ,
herkesi özlemişim
Oğluş abi oluyor :))) sağlıkla kavuşursun inşallah kızına gülüm. Hep bir abim olsun istedim, bence kızlar için abi çok güzel bir şey. Kızın çok şanslı olacak inşallah :)Çok şükür herşey yolundaymış
:) İnsallah istedigin ideal kiloda kalirsin Ebrum, aslında ben bekarkenki kilomdayim vücudumun alisik olduğu kilo, sen hamilelik oncesi kilona yakin misin şu anda belki vücudunun alıştığı kiloda kalmış olabilirsin o durumda vücut biraz direnç gosterebiliyor..@deeploneliness Al_pi
Ne güzel sizde kilolar bir şey yapmadan gidiyor. Bizim cadı da çok hareketli hiç yerinde durmuyor ama kilolar da gitmiyor :/ alt yapım mı sağlam, bünyem mi kuvvetli nedir :)
Sağol canım Allah razı olsun darisi sana inşaallahHayırlısıyla kuzucuğuna kardeş geliyordur inşallah canım.
Oğluş abi oluyor :))) sağlıkla kavuşursun inşallah kızına gülüm. Hep bir abim olsun istedim, bence kızlar için abi çok güzel bir şey. Kızın çok şanslı olacak inşallah :)