• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Güçlü olman lazim su bulantilar bitsin toparlarsin ins. Emin ol gececek benim hamileligim cok zor gecti bulantilardan seni anlarim benim de en cok korktugum konu dogumdan bile bu kadar korkmuyorum sanirim. Babacı oğlan bence iyi anlasacaklardir beraber babalari ile oyun oynarlar uyum saglarlar diye dusunuyorum

Çok sağol Ebrum, cok sevindim kararınıza saglikla gelsin kuzucuklar, icini de karartma bence, ona bakarsan yarına ne olacağının hicbirimiz bilemeyiz Rabbim saglikla nasip etsin ins. biz bi yola çıktık sonunu getirmek nasip olsun
Bende doğumdan çok korkuyordum canım bu hamileliğimi öğrenir öğrenmez hep doğum kabusları görmeye başlamıştım şimdi bulantılar yerini aldı doğum korkusunun şimdi ki korkum sanko hep böyle yasayacakmisim gibi olmasi :KK48:

Ebrucum Rabbim senin ikinci kuzunuda tez vakit göndersin inşallah tüm isteyenlerle birlikte.
Ay inşallah kuzum inşallah bir bitse de rahatlasam ruh gibiyim bide çok erken basladi bu hamileligimde azalacağı yere daha da artıyor sanki ikinciler çok farklı oluyormuş gerçekten ya birinci de prenses gibi oluyorsun:21:
Amin inşallah gizemim. Her güzelliğin bir zorluğu var işte, buna da şükür Allah beterinden saklasın. Geçecek bu zor günler inşallah, şuan çok kötüsün bir de bakmışsın doğmuş bile. Zaman nedir ki su gibi akıp gidiyor gülüm. Alalh yar ve yardımcın olsun ♥️

Amin canim rabbim sağlıklı sıhhatli versinde kız erkek farketmez.
Ay hadi ikinci bebis kararları çoğaldı..
Çok sevindim canım tez vakitte güzel haberler verirsin inaAllah:)
Amin kuzum, Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ♥️

E-brulim E-brulim Calısmaya baslamadan ıkıncıyı yap eliflr hep beraber olursun demiştim :)
Ben ıkıncıde hiç birinizin zorlanacagını düşünmüyorum en fazla ıstedikten sonra 3. Ayda gelecek :KK66:
Hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyorum 10 gün yokum kızımla ilk deniz tatilimize gidiyoruz heyecanlıyım
Hayırlısı bakalım alpim, nasipten ötesi yok.
Yolculuk nereye? Ay hadi iyi tatiller, inci tanesi denizi çok sever inşallah :) çok güzel günler geçirmenizi diliyorum ♥️

Güçlü olman lazim su bulantilar bitsin toparlarsin ins. Emin ol gececek benim hamileligim cok zor gecti bulantilardan seni anlarim benim de en cok korktugum konu dogumdan bile bu kadar korkmuyorum sanirim. Babacı oğlan bence iyi anlasacaklardir beraber babalari ile oyun oynarlar uyum saglarlar diye dusunuyorum

Çok sağol Ebrum, cok sevindim kararınıza saglikla gelsin kuzucuklar, icini de karartma bence, ona bakarsan yarına ne olacağının hicbirimiz bilemeyiz Rabbim saglikla nasip etsin ins. biz bi yola çıktık sonunu getirmek nasip olsun
Çok haklısın özlemim, yarına ne olacağımız belli değil. Hakkımızda hayırlı olanı versin Rabbim, bizleri bu yolda birbirimize destekçi olarak karşılaştırdı dualarımız ile kenetleşir güzel şeyleri bekleriz ♥️

Yolculuk nereye? Ay hadi iyi tatiller, inci tanesi denizi çok sever inşallah :) çok güzel günler geçirmenizi diliyorum ♥️
Amin canım çok sagol. Didim sonra gökçeadaya gececegiz inşallah ;)
Yoldayız şu an siz nereye gittiniz istanbuldamıydınız

Amin inşallah gizemim. Her güzelliğin bir zorluğu var işte, buna da şükür Allah beterinden saklasın. Geçecek bu zor günler inşallah, şuan çok kötüsün bir de bakmışsın doğmuş bile. Zaman nedir ki su gibi akıp gidiyor gülüm. Alalh yar ve yardımcın olsun ♥️

Amin kuzum, Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ♥️

Çok haklısın özlemim, yarına ne olacağımız belli değil. Hakkımızda hayırlı olanı versin Rabbim, bizleri bu yolda birbirimize destekçi olarak karşılaştırdı dualarımız ile kenetleşir güzel şeyleri bekleriz ♥️
Amin kuzum amin inşallah şükür her halimize arka arkaya güzel haberler alalım inşallah sizlerden de her bekleyenlerden de:KK200:

Istedim bende halada vermeye çalışıyorum emmiyor maalesef eliyle oynuyip gulmeyi tercih ediyor -)
Bizim küçük adam yürümeye başladi.
Artık düşünce kendi kalkip yurumeye devam ediyor normalde bi yerden tutunup yuruyordu karıştırıyor heryeri,cok yaramaz oldu.
Bazen zorla uyutuyorum uyumak istemiyor uykuda bizde problem yaşıyoruz.
Asariz inşaallah.
Ve nasıl bir yol izlediğini uyku eğitimi konusunda öğrenmek isterim ikincide en azından rahat olayım.
babasını çok taklit ediyor benimkide biraz babacı.
Şuan 6 dişimiz var.Ve 1 yaştan sonra yemeklerde biraz seçici oldu.yoksa iştahı yerindeydi.
Uyku eğitimi öğrenilmiş çaresizlik olduğu için önerilmiyor

Bence değil her iki farklı gorus mevcut, uykusuzken hem o çok huzursuz hem ben sabirisisiz böyle iki taraf da mutlu. Ayrica hicbir zaman terk etme yontemine basvurmadim her ebebeyn farklı yontemi benimseyebilir tamamen doğal olan yontemi de bu sekilde egitimle de. Su doğru bu yanlis o ogrenilmis caresizlik bu degil diye bir sey yok bence herkesin kendi tercihi uykusuzluktan evi yakacak duruma gelen anneler var her bebek de bir degil dusunmeden yargilamayalim

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merabalar herkesleree nasılsınız iyimisiniz hamişlerin hamileliği iyi geçiyordur insallah, bebişi olanların bebişi iyidir insallah beni soracak olursanız her ay yeni bir hamilelik haberi almaya devam ediyorum rabbim sabretme dayanma gücü versin herşeyi oluruna bırakmayı düşünüyorum öyle de yapıyorum zaten, hepinize sevgi, selamlarr... :KK200:

Bence değil her iki farklı gorus mevcut, uykusuzken hem o çok huzursuz hem ben sabirisisiz böyle iki taraf da mutlu. Ayrica hicbir zaman terk etme yontemine basvurmadim her ebebeyn farklı yontemi benimseyebilir tamamen doğal olan yontemi de bu sekilde egitimle de. Su doğru bu yanlis o ogrenilmis caresizlik bu degil diye bir sey yok bence herkesin kendi tercihi uykusuzluktan evi yakacak duruma gelen anneler var her bebek de bir degil dusunmeden yargilamayalim
Yargılamıyorum ağlatarak, bırakarak uyku eğitimi vermenin öğrenilmiş çaresizlik olduğunu yazdım.
Yargılamak nerde?
Sen nasıl fikrini belirtiyorsan ben de belirttim
Ayrıca sana karşı da bir şey yazmadım.
Banane herkesin kendi çocuğu

Son düzenleme:
kızlar merabalar herkesleree nasılsınız iyimisiniz hamişlerin hamileliği iyi geçiyordur insallah, bebişi olanların bebişi iyidir insallah beni soracak olursanız her ay yeni bir hamilelik haberi almaya devam ediyorum rabbim sabretme dayanma gücü versin herşeyi oluruna bırakmayı düşünüyorum öyle de yapıyorum zaten, hepinize sevgi, selamlarr... :KK200:
Merhaba canım, nasılsın bizler bildiğin gibi kosturmaca hep ;) işe devam ediyor musun?

Amin canım çok sagol. Didim sonra gökçeadaya gececegiz inşallah :KK66:
Yoldayız şu an siz nereye gittiniz istanbuldamıydınız
İyi tatiller canım, tadını çıkartın :*

Amin kuzum amin inşallah şükür her halimize arka arkaya güzel haberler alalım inşallah sizlerden de her bekleyenlerden de:KK200:
Amin inşallah kuzum, hamişlerin duası kabul olurmuş, Rabbim sesini duysun ve isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin ♥️

Nasılsın gülüm? Çalışmaya devam mı? Özletiyorsun kendini :)

Önerilen yöntem ne canım merak ettim? Aslında ben bu konuda @deeploneliness’in görüşüne katılıyorum, her çocuk farklı ve anne ile bebek birbirine eziyet edeceklerine uyku eğitimi vermek güzel bir yol.

Merhaba canım, nasılsın bizler bildiğin gibi kosturmaca hep :KK66: işe devam ediyor musun?

İyi tatiller canım, tadını çıkartın :*

Amin inşallah kuzum, hamişlerin duası kabul olurmuş, Rabbim sesini duysun ve isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin ♥️

Nasılsın gülüm? Çalışmaya devam mı? Özletiyorsun kendini :)

çalışmaya devam kızlar, (bu arada yeni bir hamile haberi daha aldım her 15 günde bir almama ne diyosunuz bu haberleri :rolleyes:)

yoğun çalıştıgım için buralara pek giremiyorum ama aklımdasnız her zaman bu arada canlarım, sizler nasılsınız herkesler iyi mi

çalışmaya devam kızlar, (bu arada yeni bir hamile haberi daha aldım her 15 günde bir almama ne diyosunuz bu haberleri :rolleyes:)

yoğun çalıştıgım için buralara pek giremiyorum ama aklımdasnız her zaman bu arada canlarım, sizler nasılsınız herkesler iyi mi
İyiyiz canim senin de iyi olmana cok sevindim İnşallah senin de hamilelik, sonrasında da doğum haberlerini alırız, bu sefer duyan taraf onlar olur ;) biz de bugun Metehanin doğum gününü kutladik biraz erken oldu ama aile bir arada olsun istedik, güzeldi ama yoruldum açıkçası :)

İnşallah en hayırlı vakitte senin de güzel haberini alırız kuzum, darısı isteyen herkese olsun inşallah.

İyiyiz canim senin de iyi olmana cok sevindim İnşallah senin de hamilelik, sonrasında da doğum haberlerini alırız, bu sefer duyan taraf onlar olur :KK66: biz de bugun Metehanin doğum gününü kutladik biraz erken oldu ama aile bir arada olsun istedik, güzeldi ama yoruldum açıkçası :)
Özlemim küçük prensin iyiki doğmuş, Allah ona nice sağlıklı, sıhhatli seneler nasip etsin ♥️

İnşallah en hayırlı vakitte senin de güzel haberini alırız kuzum, darısı isteyen herkese olsun inşallah.

Özlemim küçük prensin iyiki doğmuş, Allah ona nice sağlıklı, sıhhatli seneler nasip etsin ♥️
Amin Ebrum:KK200:cok teşekkür ederim, bütün bebislerle ins.:emir_bebek:

Çok teşekkür ederiz Alpim:KK200:sen nasılsın? Tatiliniz nasil geçti :KK66:
Iyıyım canım incinin peşinden koşturmaya devam hiiiç oturmuyor hep ayakta yürüyor düşe kalka yürüyor tam yürürse ne yapacagım bilmiyorum 64 le doguma girdim şu an 50 kiloyum :( gitmesin dedim eridim bittim iyice.
Tatil çok güzel geçti denizden havuzdan alamadım inciyi tam su kuşu kuma koyuyorum oynasın diye denize kaçıyor unutulmayacak güzel bir tatil oldu.

Iyıyım canım incinin peşinden koşturmaya devam hiiiç oturmuyor hep ayakta yürüyor düşe kalka yürüyor tam yürürse ne yapacagım bilmiyorum 64 le doguma girdim şu an 50 kiloyum :KK43: gitmesin dedim eridim bittim iyice.
Tatil çok güzel geçti denizden havuzdan alamadım inciyi tam su kuşu kuma koyuyorum oynasın diye denize kaçıyor unutulmayacak güzel bir tatil oldu.
Oy çok sevindim tatilinizin güzel geçmesine:KK36:su bebeleri bunlar desene :KK48: biz de 1 ay fethiyedeydik suya girdikce daha geliştiğini farkettim hani derler ya sulak yerde mi buyudun diye aynen o misal canim bol bol ye desem de gidiyor o kilolar biliyorum bizim ki de çok hareketli ama saglikli olalim güçlü olalim o bize yeter

Back